Local Touch Travel

Url: https://localtouchtravel.nl
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds
Type reizen: landenspecialist

Logo van Local Touch Travel

Local Touch Travel is een kleinschalige reisorganisatie die is gespecialiseerd in het op maat aanbieden van reizen naar Griekenland en Portugal. Denk aan eilandhoppen op de Griekse eilanden, een fly & drive vakantie, een combinatiereis van twee steden in Portugal of bijvoorbeeld het vasteland van Griekenland combineren met één of twee eilanden. Dat regelen wij dan tot in de puntjes verzorgd met onze persoonlijke ’touch’.

Onze travel designers hebben persoonlijk de meeste eilanden, streken en steden bezocht. Local Touch Travel gaat op zoek naar kleinschalige accommodaties, originele combinaties en bijzondere belevingen op de bestemming. Niet alleen maken we de reis geheel op maat, maar door ons aanbod van bijzondere belevingen leer je het land en de bewoners goed kennen.Wij werken samen met ervaren lokale agenten in Griekenland en Portugal en kennen dus de accommodaties die we aanbieden.

Je boekt met zekerheid, want Local Touch Travel is aangesloten bij ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. Het kantoor van Local Touch Travel is gelegen in Bussum. Telefonisch zijn we op werkdagen bereikbaar en op de website kun je 24 uur per dag een offerte aanvragen voor een maatwerkreis naar Griekenland en Portugal.

Rodina Travel
9,5
op basis van 63 reviews
Lees meer
Costa Rica Vakantie
9,3
op basis van 45 reviews
Lees meer
OutSight Travel
9,3
op basis van 290 reviews

1 consumenten award

OutSight Travel won in 2021 de Reisgraag award
Lees meer

Ervaringen met Local Touch Travel

Local Touch Travel krijgt gemiddeld een 9,5
op basis van 2 ervaringen:

9,5 + Ervaring delen
op 30 april 2024 bestemming: Griekenland / Eiland hoppenen, reisperiode: april 2024

Een mooie vacantie hebben wij gehad met een bezoek aan Athene en de eilanden Poros en Hydra. Alles was prima geregeld en de mensen van de hotels en de taxies waren vriendelijk en behulpzaam. Vragen worden snel beantwoord en geregeld. Lof voor het reisburo en het smaakt naar meer.

  • Algemeen 9
op 12 maart 2024 bestemming: Griekenland / Saronische eilanden, reisperiode: juli 2022

Wij maakten de combinatie Athene, Hydra en Poros. Alles was tot in de puntjes geregeld. Local Touch Travel heeft ons volledig ontzorgd en boekte de allerleukste kleinschalige accommodaties voor ons. De prive transfers, ferries en aankomst bij de accommodaties was allemaal perfect. We hebben ons 2 weken onbezorgd ondergedompeld in het Griekse leven. Net als 2 jaar daarvoor toen we de combinatie Parga-Lefkas maakten, zijn we weggeblazen door de vriendelijke bevolking, het mooie land en het lekkere eten. LTT weet precies de mooiste plekjes te vinden en hebben perfect geluisterd naar onze wensen. Onze dochters van 16 en 18 vonden het ook fantastisch. Ze maakten de mooiste foto's en genoten volop van het gevarieerde programma. Voor herhaling vatbaar!

  • Algemeen 10