Schrijf een ervaring over Dimsum Reizen en maak kans op mooie prijzen!

Dimsum Reizen

Url: https://www.dim-sum.nl/
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds
Type reizen: landenspecialist

Logo van Dimsum Reizen

Dimsum Reizen organiseert al meer dan 17 jaar unieke individuele maatwerkreizen naar alle uithoeken van Azië. De regiospecialisten hebben ontzettend veel reiservaring en verzetten bergen om van jouw reis een beleving te maken. Ze gaan veel zelf op pad in Azië om up-to-date te blijven, hun landenkennis te verdiepen, en natuurlijk om te doen wat ze zelf het liefste doen: Azië beleven! De niet te stillen honger naar nieuwe ontdekkingen maakt dat ze een uitgebreid netwerk aan lokale, betrouwbare, gespecialiseerde agentschappen hebben opgebouwd, waar ze persoonlijk mee samenwerken.

Ze luisteren om te beginnen goed naar jouw wensen, ideeën en verwachtingen en daarna delen de reisspecialisten hun eigen suggesties en ‘reisgeheimen’. De reisspecialisten van Dimsum Reizen maken zo graag jouw droomreis 100% op maat!

Waarom Dimsum Reizen?
Ze bieden plekjes aan buiten het massatoerisme, zijn graag actief met hier en daar een dag wandelen of fietsen, zijn ware cultuursnuivers, genieten van goede kleinschalige accommodatie en zijn nieuwsgierig naar een keertje slapen in een homestay. Mag maar hoeft niet. Als foodies maken ze zelf de streetfoodtours en kiezen ze de juiste kookclub! Ze werken met uitstekende lokale gidsen – soms zelfs Nederlanders die al jaar en dag in Azië wonen – en bedenken dan samen originele city-tours. Met de meet-a-local activiteiten gaan ze op bezoek bij bewoners van megasteden die graag samen theedrinken of koken in hun appartement. Gewoon, om contact te leggen, te lachen en te leren van elkaar.

Ruig en avontuurlijk
De roots worden nooit vergeten. Ze zijn al jarenlang reispioniers naar de meest afgelegen gebieden van Azië, van Papua Nieuw Guinea tot aan het ruige West–Mongolië, van de tribale volkeren in Noord-Vietnam tot aan de Nenets Nomaden van Siberië.

Dimsum Reizen vindt verantwoord toerisme belangrijk. De reisorganisatie doet dit door aandacht te schenken aan de impact die de reizen hebben op de ecologie van de aardbol en op de sociale structuur van lokale bewoners. Dimsum is aangesloten bij de ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. Het hoofdkantoor is gevestigd in het centrum van Utrecht. Je kunt een belafspraak inplannen of een afspraak maken om langs te gaan op het kantoor. De koffie staat altijd voor je klaar!

op 13 januari 2018 bestemming: Japan, reisperiode: november 2016

Een zeer afwisselende en interessante reis. We hebben een goede indruk gekregen van het land Japan en haar bewoners. Een aanrader voor iedereen die geinteresseerd is in andere culturen ... Lees meer

  • Algemeen 9
op 30 september 2017 bestemming: Nepal / Kathmandu, reisperiode: september 2017

Nepal is een prachtig land en onze reisorganisatie Dimsum Reizen heeft ons geholpen om alle parels van dit land te ontdekken. ... Lees meer

  • Algemeen 10
op 24 september 2017 bestemming: China / rondreis, reisperiode: september 2017

Dim-sum denkt met je mee bij het uitstippelen van je reis. Zij hebben samen met ons een 100% individuele reis naar China samengesteld. Ter plaatse was alles perfect georganiseerd. Dim-sum komt gemaakte beloftes 100% na. ... Lees meer

  • Algemeen 9

Meer ervaringen