Schrijf een ervaring over Dimsum Reizen en maak kans op mooie prijzen!

Dimsum Reizen

Url: https://www.dim-sum.nl/
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds
Type reizen: landenspecialist

Logo van Dimsum Reizen

Dimsum Reizen organiseert al meer dan 15 jaar individuele maatwerkreizen en unieke groepsrondreizen naar alle uithoeken van Azië. De specialisten van Dimsum Reizen hebben veel reiservaring en zijn regelmatig zelf op reis in Azië om hun landenkennis te verbreden. Tijdens deze reizen ontdekken ze bijzondere plekken die ze met hun klanten kunnen delen.

De klant staat centraal bij Dimsum Reizen. Er wordt altijd eerst geluisterd naar de wensen van de reiziger. Een reis bij Dimsum Reizen begint met het kiezen van een van de rondreizen of bouwstenen. Deze kun je dan naar wens uitbreiden. Wil je een aangepaste route of rondreizen combineren? Ook dat is geen probleem. De reisspecialisten van Dimsum Reizen maken graag je reis 100% op maat.

Wie liever in een groep reist, heeft keuze uit verschillende kleinschalige groepsrondreizen. In een groep reis je af naar een onontdekte regio in Azië die je samen gaat verkennen. Voor de echte avonturiers biedt Dimsum Reizen de pionieersreizen aan. Deze kunnen het beste beschreven worden als onvoorspelbaar en uniek. De route bij deze reizen staat namelijk niet vast. Dimsum Reizen is daarnaast ook gespecialiseerd in familiereizen. De reisspecialisten hebben veel ervaring als het gaat om reizen met kinderen en stellen een kindvriendelijke reis voor je samen. Met behulp van Dimsum Reizen kan het hele gezin het continent Azië op een unieke wijze ontdekken.

Dimsum Reizen draagt ook bij aan duurzaam toerisme. De reisorganisatie doet dit door aandacht te schenken aan de impact die de reizen hebben op de sociale structuur van lokale bewoners. Wat de reisorganisatie tevens kenmerkt, is het thema 'mensen ontmoeten op reis' dat vaak terugkomt in het reisplan.

Dimsum is aangesloten bij de ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. Het hoofdkantoor is gevestigd in het centrum van Utrecht. Je kunt een belafspraak inplannen of een afspraak maken om langs te gaan op het kantoor.

op 23 juni 2017 bestemming: China, reisperiode: mei 2017

De reis was perfect geregeld door Dimsum. Alles liep vlekkeloos (transfers, hotels, vervoer). Een prachtige reis door een prachtig landschap en met fascinerende mensen!... Lees meer

  • Algemeen 8
op 7 juni 2017 bestemming: Taiwan, reisperiode: mei 2017

Goede, uitgebreide reis. Bijna alles was goed geregeld. Veel tips gehad en de reis was goed aangepast aan onze voorkeuren. De hotels en de auto waren uitstekend.... Lees meer

  • Algemeen 8
op 19 april 2017 bestemming: Japan / Rondreis, reisperiode: april 2017

De reis was absoluut zeer goed georganiseerd, ook de plaatselijke organisator was goed. Me maakten een rondreis en hebben verschillende aspecten van het land kunnen ontdekken. Soms was de reistijd nogal lang, maar ik had het programma zelf gekozen,dus geen verwijt naar de organisatie. De verblijven waren meer dan OK, maar soms wat ver afgelegen van een centrum(Hakone,Naoshima). In dergelijke gevallen was echter het avondmaal inbegrepen.. slim. Al bij al een fantastische reis...... Lees meer

  • Algemeen 9

Meer ervaringen