Dimsum Reizen

Url: https://www.dim-sum.nl/
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds
Type reizen: landenspecialist

Logo van Dimsum Reizen

Dimsum Reizen organiseert al sinds 2000 unieke individuele maatwerkreizen naar alle uithoeken van Azië. Een vakantie bij Dimsum Reizen betekent 100% maatwerk en persoonlijke aandacht. De regiospecialisten hebben ontzettend veel reiservaring en verzetten bergen om van jouw reis een beleving te maken. Ze gaan veel zelf op pad in Azië om up-to-date te blijven en hun landenkennis te verdiepen. Ze hebben een uitgebreid netwerk aan lokale, betrouwbare, gespecialiseerde agentschappen opgebouwd, waar ze persoonlijk mee samenwerken. De reisspecialisten verwerken hun eigen suggesties en ‘reisgeheimen’ graag in jouw droomreis.

Dimsum Reizen biedt unieke reizen aan met plekjes buiten het massatoerisme, zijn graag actief met hier en daar een dag wandelen of fietsen, zijn ware cultuursnuivers, genieten van goede kleinschalige accommodatie en zijn nieuwsgierig naar een keertje slapen in een homestay. Als foodies maken ze zelf de streetfoodtours en kiezen ze de juiste kookclub. Dimsum Reizen werkt met uitstekende lokale gidsen – soms zelfs Nederlanders die al jaar en dag in Azië wonen – en bedenken dan samen originele citytours. Met de meet-a-local activiteiten gaan ze op bezoek bij bewoners van megasteden die graag samen theedrinken of koken in hun appartement. Gewoon, om contact te leggen, te lachen en te leren van elkaar.

Dimsum Reizen vindt verantwoord toerisme belangrijk. De reisorganisatie doet dit door aandacht te schenken aan de impact die de reizen hebben op de ecologie van de aardbol en op de sociale structuur van lokale bewoners. Je boekt bijvoorbeeld eenvoudig een Greenseat bij en maakt kennis met de lokale bewoners. Dimsum is aangesloten bij de ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. Het hoofdkantoor is gevestigd in het centrum van Utrecht. Je kunt een belafspraak inplannen of een afspraak maken om langs te gaan op kantoor.

Rodina Travel
9,5
op basis van 54 reviews
Lees meer
Zuid-Afrika reis op maat
9,3
op basis van 13 reviews
Lees meer
OutSight Travel
9,2
op basis van 209 reviews

1 consumenten award

OutSight Travel won in 2021 de Reisgraag award
Lees meer
op 17 maart 2019 bestemming: Sri Lanka, reisperiode: februari 2019

De rondreis van drie weken door Sri Lanka, op maat voor ons samengesteld, was perfect door Dimsum Reizen georganiseerd; alles liep werkelijk uitstekend. Mede hierdoor is het voor ons een onvergetelijke reis geworden! Dimsum Reizen: hartelijk dank!!

  • Algemeen 10
op 26 augustus 2018 bestemming: Sri Lanka, reisperiode: juli 2018

Wat een geweldige reis hebben wij gemaakt deze zomer. In drie weken hebben we alles gezien en gedaan! De reis was perfect neergezet met prachtige hotels. Ook hebben we een keer op een boerderij gelogeerd: meet de locals. De kinderen deden mee met cricket met de kinderen uit het dorp. Onze gids was fantastisch en wilde het ons echt naar de zin maken. Stoppen bij een extra tempel voor mij of bij een shopping center voor de kinderen. We hebben zelfs aan het eind van de reis bij hem thuis gegeten met zn hele familie. Vooraf werd onze reis gepland door Lucy die een echte specialist is en alles exact kent. Sri lanka begint al behoorlijk toeristisch te worden maar het lukt Dimsum om het net even anders te maken. Super dus!

  • Algemeen 10
op 13 januari 2018 bestemming: Japan, reisperiode: november 2016

Een zeer afwisselende en interessante reis. We hebben een goede indruk gekregen van het land Japan en haar bewoners. Een aanrader voor iedereen die geinteresseerd is in andere culturen

  • Algemeen 9
op 30 september 2017 bestemming: Nepal / Kathmandu, reisperiode: september 2017

Nepal is een prachtig land en onze reisorganisatie Dimsum Reizen heeft ons geholpen om alle parels van dit land te ontdekken.

  • Algemeen 10
op 24 september 2017 bestemming: China / rondreis, reisperiode: september 2017

Dim-sum denkt met je mee bij het uitstippelen van je reis. Zij hebben samen met ons een 100% individuele reis naar China samengesteld. Ter plaatse was alles perfect georganiseerd. Dim-sum komt gemaakte beloftes 100% na.

  • Algemeen 9
op 23 juni 2017 bestemming: China, reisperiode: mei 2017

De reis was perfect geregeld door Dimsum. Alles liep vlekkeloos (transfers, hotels, vervoer). Een prachtige reis door een prachtig landschap en met fascinerende mensen!

  • Algemeen 8
op 7 juni 2017 bestemming: Taiwan, reisperiode: mei 2017

Goede, uitgebreide reis. Bijna alles was goed geregeld. Veel tips gehad en de reis was goed aangepast aan onze voorkeuren. De hotels en de auto waren uitstekend.

  • Algemeen 8
op 19 april 2017 bestemming: Japan / Rondreis, reisperiode: april 2017

De reis was absoluut zeer goed georganiseerd, ook de plaatselijke organisator was goed. Me maakten een rondreis en hebben verschillende aspecten van het land kunnen ontdekken. Soms was de reistijd nogal lang, maar ik had het programma zelf gekozen,dus geen verwijt naar de organisatie. De verblijven waren meer dan OK, maar soms wat ver afgelegen van een centrum(Hakone,Naoshima). In dergelijke gevallen was echter het avondmaal inbegrepen.. slim. Al bij al een fantastische reis...

  • Algemeen 9
op 3 december 2016 bestemming: Thailand / Chang Mai-Sukhothai-Ayathuya, reisperiode: november 2016

Op een korte tijd een toffe reis georganiseerd. Stipte en duidelijke afspraken. Een schitterende gids en fietstocht in Sukhothai. Goede hotels en een bijzondere ervaring met een stuk treinreis. Voor een goede prijs.

  • Algemeen 9
op 22 november 2016 bestemming: Japan, reisperiode: november 2016

We reisden met z'n twee en DimSum had alles geregeld: overnachtingen, het reisschema e.d. Ook de excursies waren prima geregeld

  • Algemeen 9

Meer ervaringen

Nieuws