Ilios Reizen

Url: https://www.iliosreizen.nl/
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds
Type reizen: landenspecialist

Logo van Ilios Reizen

Ilios Reizen is opgericht in 2003 en biedt pakketreizen aan naar Cyprus, Rhodos, Sicilië, Mallorca, Tenerife, Lanzarote, Gran Canaria en La Gomera. De kleinschalige accommodaties bevinden zich in de rustige gebieden van de gekozen bestemming. Ilios Reizen heeft een ruim en divers aanbod van vakantievilla’s, bungalows, finca’s, casas, casita’s, kleinschalige appartementen en hotels. Daarnaast worden er fly-drives, rondreizen, golfvakanties en wandelvakanties aangeboden. Je kunt verschillende activiteiten kiezen die bij jouw wensen passen. Hierdoor kun je de vakantie zo actief maken als je zelf wil. Bij alle pakketreizen zijn vlucht, huurauto en een bijzondere accommodatie inbegrepen. Heb je zelf al een vlucht geregeld bij een maatschappij? Je kunt ook alleen een accommodatie boeken bij Ilios Reizen.

De aangeboden accommodaties worden door de medewerkers van Ilios Reizen persoonlijk bezocht en beoordeeld. Zo kan de kwaliteit gewaarborgd worden en ben je zeker van een goede accommodatie. Ilios Reizen zorgt voor nog meer zekerheid. De reisorganisatie is namelijk aangesloten bij de ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds, waardoor je gerust een vakantie kunt boeken bij Ilios Reizen.

Ilios Reizen werkt voornamelijk online, maar het is wel mogelijk om een bezoek te brengen aan het hoofdkantoor in Oldenzaal. Hier kun je terecht met vragen over de verschillende reizen. Het is wel aan te raden vooraf telefonisch een afspraak te maken.

Rodina Travel
9,5
op basis van 63 reviews
Lees meer
Costa Rica Vakantie
9,3
op basis van 44 reviews
Lees meer
OutSight Travel
9,2
op basis van 286 reviews

1 consumenten award

OutSight Travel won in 2021 de Reisgraag award
Lees meer

Ervaringen met Ilios Reizen

Ilios Reizen krijgt gemiddeld een 7,8
op basis van 4 ervaringen:

7,8 + Ervaring delen
op 14 december 2019 bestemming: , reisperiode: december 2019

Mooi eiland en appartement Ilios had boottickets en voucher niet goed gestuurd en niet voorbereid daardoor bijna de boot gemist, overige service was goed

  • Algemeen 8
op 6 juli 2019 bestemming: Spanje / Tenerife, reisperiode: maart 2019

Geen juiste voorlichting over de casita die we gehuurd hebben.
De review die ik geschreven heb is niet geplaatst.
Dit geeft geen vertrouwen in de organisatie

  • Algemeen 6
op 14 mei 2017 bestemming: Italië / Sicilië, reisperiode: mei 2017

Netjes geregeld. Alles was in orde. Geeft betrouwbaar gevoel.

  • Algemeen 8
op 15 oktober 2016 bestemming: Cyprus / Goudi, reisperiode: oktober 2016

Vlucht,auto en heerlijke villa via Ilios besproken en prima geregeld.Altijd bereikbaar voor vragen en mooie prijs.Alle lof.-

  • Algemeen 9

Nieuws