UStravel

Url: https://www.ustravel.nl/
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds
Type reizen: landenspecialist

Logo van UStravel

USTravel.nl is al ruim 20 jaar gespecialiseerd in reizen organiseren naar Canada en Amerika. De reisorganisatie maakt al haar reizen geheel op maat, waardoor de reis altijd volledig aan jouw wensen voldoet. Door de jarenlange ervaring hebben ze goed contact met lokale partijen waardoor ze voor jouw de beste opties weten.

USTravel.nl biedt startpakketten aan zodat jij inspiratie kunt opdoen, vervolgens kun je de reis aanpassen naar jouw wens. Op de website vind je voldoende informatie over beide landen zodat je vast wat wensen in kaart kunt brengen. Alle Amerikaanse regio`s zijn beschreven net als Oost- en West-Canada. Wil je graag voorbeeldreizen zien dan kan dat ook, denk hierbij aan treinreizen, camperreizen, autorondreizen etc. In Canada kun je bijvoorbeeld kiezen voor een camperreis waarbij je het soort camper aan kunt geven waarmee je wil reizen. Een andere reis die je kunt boeken in Canada is de 'Rockies Trail', hierbij ontdek je onder andere Victoria, Vancouver en Sun Peaks. Bij de reizen naar Amerika kun je onder andere kiezen voor villa's in Florida of een treinreis tussen Boston en Washington. Je kunt ook kiezen voor 'Hawaii Reizen' waarbij je de mooiste eilanden ontdekt.

De reisorganisatie is lid van de ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds, wat een zorgeloze vakantie garandeert. Je kunt contact met de organisatie opnemen door te bellen of te e-mailen. Je kunt ook langskomen op het kantoor in Beuningen.

Ervaringen met UStravel

UStravel krijgt gemiddeld een 7,4
op basis van 5 ervaringen:

7,4 + Ervaring delen
op 31 juli 2018 bestemming: Verenigde Staten / West USA, reisperiode: juni 2018

Wij hebben onze reis naar het Westen van de USA geboekt bij UStravel.nl. Alles was perfect geregeld. Voorafgaand aan onze reis werd er goed met ons meegedacht en is er goed gekeken naar accommodaties die bij ons passen. De reis zelf was super geregeld en we hebben een duidelijke route meegekregen! De persoonlijke aandacht die wij kregen zorgt er zeker voor dat wij nogmaals onze reis boeken bij UStravel! ... Lees meer

 • Algemeen 10
op 17 juni 2018 bestemming: Verenigde Staten / diverse, reisperiode: mei 2018

Waardeloos bedrijf, eerste keer wordt er melding gemaakt over limiet op creditcard, deze wordt uiteindelijk fysiek afgeschreven, bij terugstorten heb je door de wisselkoers ook nog eens verlies over je borg.
Camper had diverse vervelende schades, dit bleek pas bij het in bezit hebben van dit ding.
Lekkende WC, lekkende achterkant door schade, afgeleefd van binnen, radio die in chinees, Tv die om de minuten om een code vraagt die je niet hebt.
Us travel beroept zich nu in een keer op de algemen voorwaarden.Nooit meer. ... Lees meer

 • Algemeen 1
op 26 september 2014 bestemming: Verenigde Staten / rondreis, reisperiode: augustus 2014

Na diverse offertes te hebben opgevraagd bij UStravel (Nova vakantiereizen) uitgekomen. Ze waren de goedkoopste voor exact dezelfde rondreis, voor een gezin van 5. Ze dachten ook goed mee over de mogelijkheden en zo is er een hele leuke rondreis ontstaan.

De reis was tot in de puntjes geregeld. De hotels waren goed, het vervoer was perfect en ook alle binnenlandse vluchten sloten goed aan.

Kortom een echte aanrader als je een reis naar de verenigde staten wil maken. ... Lees meer

 • Algemeen 10
 • Accommodatie 9
 • Vervoer 10
 • Prijs / kwaliteit 10
op 19 augustus 2014 bestemming: Verenigde Staten / New York, reisperiode: juli 2014

Begrip, geduld en fatsoen waren voor mij zeer herkenbaar bij UStravel. ... Lees meer

 • Algemeen 8
 • Accommodatie 7
 • Vervoer 7
 • Prijs / kwaliteit 8
op 23 januari 2009 bestemming: Verenigde Staten, reisperiode: mei 2009

Vlieg tickets door amerikago bv snel en goed ingekocht. Autohuur voor zeer redelijke prijzen maar wat nog belangrijker is: met een all-in verzekering.dus geen verborgen verrassingen. Met dank, Warm aanbevolen. ... Lees meer

 • Algemeen 8
 • Accommodatie 8
 • Vervoer 8
 • Reisbegeleiding 8
 • Prijs / kwaliteit 8