Schrijf een ervaring over Típica Reizen en maak kans op mooie prijzen!

Típica Reizen

Url: https://www.tipica-reizen.nl/

Type reizen: landenspecialist

Logo van Típica Reizen
Típica Reizen won in 2013 de Reisgraag award

Típica Reizen is een kleine reisorganisatie die begonnen is in 2006. De reisorganisatie is gespecialiseerd in reizen naar Argentinië maar inmiddels biedt de organisatie ook reizen aan naar Peru en Chili. Típica Reizen werkt vanuit Zuid-Amerika waardoor alles goed in de gaten wordt gehouden en er direct actie ondernomen wordt als dat nodig is. Bij deze organisatie geniet je van persoonlijk contact en het enthousiasme van de medewerkers. Bij Típica Reizen is het zelfs mogelijk om een diner te houden met de reisorganisatie of een show te bezoeken zodat zij jou nog meer informatie over jouw vakantieland kunnen geven.

Bij Típica Reizen worden groepsreizen en individuele reizen aangeboden. Bij de groepsreizen ga je minimaal achttien dagen op reis. Je kunt met de groepsreizen naar Patagonië en Vuurland, Peru en naar Argentinië en Chili. De groepsgrootte bestaat uit minimaal tien en maximaal zestien reizigers. De individuele reizen beginnen vanaf elf dagen. Hiermee kun je reizen naar Argentinië, Chili, Peru of een combinatie tussen landen. Op de websites kun je tevens fly-drives en cruises boeken. Je kunt je reis ook personaliseren. Er zijn diverse bouwstenen te vinden op de website. Deze bouwstenen bestaan uit plaatsen en excursies. Op deze manier kun je jouw ideale reis samenstellen.

Rodina Travel
9,5
op basis van 49 reviews
Lees meer
Zuid-Afrika reis op maat
9,3
op basis van 13 reviews
Lees meer
OutSight Travel
9,2
op basis van 200 reviews
Lees meer
op 13 december 2019 bestemming: Argentinië, reisperiode: november 2019

Dit was de tweede keer dat wij in zee gingen met Jack. Vorig jaar hebben we een rondreis in Chili gemaakt en nu door Argentinië. Alles klopte: de vluchten, de verblijfplaatsen en de transfers. Wij hebben genoten van de schoonheid van het land en Jack verraste ons nog met een logeplaats bij de Tango Show. We voelden ons echte VIPs. Een reis met Típica Reizen is echt aan te bevelen.

  • Algemeen 10
op 1 december 2019 bestemming: Argentinië / Rondreis, reisperiode: oktober 2019

Na lang aarzelen, besloten we voor de eerste maal met een reisbureau in zee te gaan en dit voor onze reis naar Argentinie.
Via een aantal zoekcriteria kwamen we uit op een kleinschalig reisbureau Tipica, De eerste contacten met Jack Bol waren veelbelovend, en op alle vragen , kregen we steeds een correct antwoord.We verbleven drie weken in Argentinie , met binnenlandse vluchten naar Mendoza, Salta en Iguazu., alsook een huurwagen in Salta voor 8 dagen.Alles was perfect geregeld , en als er al vragen waren, werden deze door Jack via Watsapp onmiddelijk opgelost. Onze eerste ervaring met Tipica, en ook met Jack natuurlijk, zorgde voor een onvergetelijk reis, die ik alleen maar kan aanraden aan alle reizigers die deze regio zouden willen bezoeken.
Reis van 10/10/2019 tot 30/10/2019 met vertrek en aankomst in Buenos Aires.
Chris en Rene

  • Algemeen 10
op 24 november 2019 bestemming: Argentinië / Patagonië, reisperiode: oktober 2019

Van 20 Oktober 2019 tot 9 november 2019 hebben we een rondreis gemaakt door Patagonië. Onze reis werd georganiseerd door Tipica reizen. Top organisatie van Jack Bol. Vooraf hebben we heel wat heen en weer gemaild om onze reis op punt te stellen. Telkens kregen we zeer spoedig een antwoord op onze vragen en ook heel wat praktische tips van Jack. Ter plaatse was alles tip top geregeld : de binnenlandse vluchten, de andere verplaatsingen, de logementen, de gidsen en ga zo maar door. Bovendien heeft Jack de moeite gedaan om ons in Buenos Aires te vergezellen naar de tango show en hebben we zo persoonlijk met hem kunnen kennismaken. Verder was hij gedurende de ganse reis bereikbaar per whatsapp . Geen vraag was hem te veel. Wij konden steeds op hem rekenen. Dank zij Jack Bol was onze reis helemaal geslaagd.

  • Algemeen 10

Meer ervaringen

Nieuws