Schrijf een ervaring over Típica Reizen en maak kans op mooie prijzen!

Típica Reizen

Url: https://www.tipica-reizen.nl/

Type reizen: landenspecialist

Logo van Típica Reizen
Típica Reizen won in 2013 de Reisgraag award

Típica Reizen is een kleine reisorganisatie die begonnen is in 2006. De reisorganisatie is gespecialiseerd in reizen naar Argentinië maar inmiddels biedt de organisatie ook reizen aan naar Peru en Chili. Típica Reizen werkt vanuit Zuid-Amerika waardoor alles goed in de gaten wordt gehouden en er direct actie ondernomen wordt als dat nodig is. Bij deze organisatie geniet je van persoonlijk contact en het enthousiasme van de medewerkers. Bij Típica Reizen is het zelfs mogelijk om een diner te houden met de reisorganisatie of een show te bezoeken zodat zij jou nog meer informatie over jouw vakantieland kunnen geven.

Bij Típica Reizen worden groepsreizen en individuele reizen aangeboden. Bij de groepsreizen ga je minimaal achttien dagen op reis. Je kunt met de groepsreizen naar Patagonië en Vuurland, Peru en naar Argentinië en Chili. De groepsgrootte bestaat uit minimaal tien en maximaal zestien reizigers. De individuele reizen beginnen vanaf elf dagen. Hiermee kun je reizen naar Argentinië, Chili, Peru of een combinatie tussen landen. Op de websites kun je tevens fly-drives en cruises boeken. Je kunt je reis ook personaliseren. Er zijn diverse bouwstenen te vinden op de website. Deze bouwstenen bestaan uit plaatsen en excursies. Op deze manier kun je jouw ideale reis samenstellen.

op 16 juni 2019 bestemming: Argentinië, reisperiode: april 2019

Tipica reizen heeft goed geluisterd naar onze rondreis-behoefte door Argentinië en Chili en een perfect op maat gemaakte reis voor ons samengesteld, van de inhoud van de rondreis tot het verblijf en het vervoer. Zo hebben wij relaxt kunnen genieten van al het moois dat Argentinië en Chili ons te bieden had! Dank je wel, Tipica reizen en Jack Bol ... Lees meer

  • Algemeen 9
op 6 april 2019 bestemming: Argentinië / Rondreis, reisperiode: maart 2019

Hele goede ervaring met Tipica Reizen! Kleinschalig, persoonlijk, duidelijke en prettige communicatie, prima prijs-kwaliteit verhouding (van alle reisorganisaties die ik benaderd heb de meest complete en gunstigste offerte!), oplossingsgericht, heb echt alleen maar lof!
Als vrouw alleen 3 weken door Argentinië gereisd, heb me nergens onveilig gevoeld en ontzettend genoten: zo'n mooi land! Jack van Tipica heeft goed naar mijn wensen geluisterd en een afwisselende reis voor mij samengesteld van Noord naar Zuid en weer terug met leuke activiteiten en ook nog genoeg vrije tijd om mijn eigen plan te kunnen trekken.
Binnenlandse vluchten, transfers, autohuur, accomodaties, excursies... alles top geregeld en als er buiten Jack's toedoen toch dingen dreigden mis te gaan (qua vluchtuitval of lokale organisaties), deed hij er alles aan om het op te lossen en dat lukte hem nog ook.
Mocht ik weer naar Zuid-Amerika gaan zou ik me zeker weer tot Jack wenden om een reis voor me samen te stellen.
Mijn volgende reis gaat echter naar Azië en ik vind het gewoon jammer dat Tipica daar geen reizen aanbiedt :D ... Lees meer

  • Algemeen 10
op 20 december 2018 bestemming: Chili / Chili totaal, reisperiode: november 2018

Wij maakten van 7 t/m. 27 november 2018 een bijzonder mooie rondreis door Chili: begonnen in Santiago met excursie in die stad en excursie naar Valparaiso en Vina del Mar, vervolgens naar Torres del Paine, het Merengebied en via Atacama woestijn weer terug naar Santiago. Afwissend, intensief en heel mooi.
Deze reis is vanaf begin 2018 voorbereid na uitstekend contact met Jack Bol van Tipica-reizen. Zijn informatie, advies e,d, was glashelder en wekte vertrouwen en..reislust!
De organisatie ter plekke in Chili was top: transfers, gidsen, hotels en binnenlandse vluchten. Alles van goede tot zeer goede klasse.
De communicatie met Jack in Chili verliep heel goed: snelle antwoorden op vragen via WhatsApp. Heel plezierig was de persoonlijke ontmoeting met Jack in Puerto Varas, de eerste plaats van het Merengebied. De schoonheid van Torres del Paine in het zuiden en Atacama woestijn in het noorden is onovertroffen
Kortom, wij hebben genoten van deze reis, onze eerste en heel plezierige kennismaking met Zuid-Amerika en Tipica-reizen. Zo'n reisorganisatie met persoonlijke benadering, duidelijkheid en stiptheid hebben wij niet eerder meegemaakt. Voorbereiding prima, uitvoering top.
Grote waardering voor en heel veel vertrouwen in Tipica-reizen en Jack Bol als reisorganisator.

Anneke en Aad Nieuwstraten ... Lees meer

  • Algemeen 10

Meer ervaringen

Nieuws