Schrijf een ervaring over Típica Reizen en maak kans op mooie prijzen!

Típica Reizen

Url: http://www.tipica-reizen.nl

Type reizen: landenspecialist

Logo van Típica Reizen
Típica Reizen won in 2013 de Reisgraag award

Reisorganisatie Típica Reizen specialiseert zich sinds 2006 in reizen naar Argentinië, Chili en Peru. Ze bieden naast groepsreizen (uitsluitend Nederlands/Belgisch reisgezelschap) ook individuele reizen en reizen op maat aan. Door middel van bouwstenen kun je precies aangeven welke plaatsen je aan wil doen, of welke excursies je graag zou willen ondernemen tijdens je reis. Omdat Típica Reizen alles direct met de betrokken partijen regelt zonder tussenpersonen of agenten, zijn ze uitstekend in staat in te spelen op wensen van individuele reizigers.

Típica Reizen zoekt altijd de reis met de beste/kwaliteit verhouding. De offertes die zij uitsturen zijn altijd compleet. Eventuele excursies, autohuur en transfers zijn altijd in de prijs opgenomen waardoor je niet achteraf voor verrassingen komt te staan over de prijs. Típica Reizen werkt vanuit Zuid-Amerika waardoor zij alles goed in de gaten kunnen houden en direct in actie kunnen komen mocht het nodig zijn. Ze kennen de landen als hun eigen broekzak. Persoonlijke service is voor hen het grootste belang. Mocht je tijdens de rondreis in de buurt van Bariloche zijn dan ben je altijd uitgenodigd voor een lekker diner. Mocht je graag persoonlijk advies willen dan kun je op afspraak terecht op de Nederlandse locatie in Den Haag.

op 3 januari 2018 bestemming: Argentinië, reisperiode: november 2017

Alles was perfect geregeld. De reis kon helemaal naar onze wens worden samengesteld. We hebben ontzettend genoten! ... Lees meer

  • Algemeen 10
op 14 maart 2017 bestemming: Chili, reisperiode: februari 2017

We zijn net terug van een drieweekse rondreis in Chili, met aansluitend een bezoek aan het Paaseiland.
Samen met een bevriend echtpaar hebben we, vertrekkend vanuit Santiago, Chili verkend van Zuid tot Noord. We hebben allen enorm genoten van onze reis door dit mooie en gevarieerde land. De nadrukkelijke aanwezigheid van de vele vulkanen is werkelijk indrukwekkend.
Op het Paaseiland verbleven we in Tekarera Inn. De eigenaar van dit hotel, Paul Pownall, is een expert op het gebied van de Moai-archeologie en van de lokale Rapa Nui cultuur.
De dagvullende rondleiding met Paul op het Paaseiland was een unieke en bijzonder leerrijke ervaring.
Onze reis was georganiseerd door Jack Bol van Tipica reizen. Jack verblijft in Argentinië en beschikt zodoende over een perfecte terreinkennis.
Tijdens onze reis bleek alles tip top georganiseerd: de intercontinentale vluchten met Iberia, alle binnenlandse vluchten, de vele tranfers en lokale uitstappen alsook de keuze van de verschillende hotels. In het merengebied, waar het rustig rijden is, hadden we dan weer de beschikking over een comfortabele SUV.
Tijdens de ganse reis was Jack steeds bereikbaar. Mails met een vraag naar een aanvullende informatie of praktische inlichting werden snel een accuraat beantwoord.
Eenieder die op zoek is naar een op maat gemaakte Chili-reis zouden we aanraden om contact op te nemen met Tipica reizen.
Claire & Luc
Edegem, België ... Lees meer

  • Algemeen 10
op 23 februari 2017 bestemming: Chili / Patagonië, reisperiode: januari 2017

Een betere reisorganisatie hebben we nog niet eerder gezien, vandaar dat ze een 10 verdienen. Alles tot in de puntjes geregeld, goedkoper dan andere aanbieders maar wel met betere hotels. De persoonlijke aanpak en service zijn ongekend, ook toen we bijna midden in de nacht moesten bellen voor een probleem bij een taxi (waar Tipica Reizen geen schuld had!) werden we direct geholpen door Jack die in Argentinië woont. Volgend jaar gaan we terug! ... Lees meer

  • Algemeen 10

Meer ervaringen

Nieuws