AV-Tours & Safaris

Url: https://avtours.nl/
Aangesloten bij: SGR / Calamiteitenfonds
Type reizen: landenspecialist

Logo van AV-Tours & Safaris

AV Tours & Safari's organiseert sinds 1994 rondreizen in Zuid-Afrika, Kenia, Tanzania, Uganda en Rwanda. Dankzij de jarenlange ervaring bieden ze een gevarieerd aanbod vol mooie bestemmingen en indrukwekkende routes aan. De mogelijkheden zijn zeer uiteenlopend, omdat er ontzettend veel te zien en te doen in is al deze Afrikaanse landen. Zo kun je het bijzondere Afrikaanse wildlife ontdekken en kennis maken met de lokale culturen. Ook voor ontspanning blijft er voldoende tijd over.

AV Tours & Safari's heeft diverse voorbeeldreizen samengesteld. Deze safarireizen zijn geschikt voor jong en oud. De reizen hebben een kleinschalig karakter en de groepen bestaan uit maximaal 8 personen per voertuig. Je wordt begeleid door een lokale professionele gids en chauffeur. Er is altijd een Nederlandstalige reisbegeleider bij en de lokale gidsen hebben veel kennis van de omgeving. Naast de groepsreizen kun je ook met een eigen gezelschap op safari gaan in Afrika. Zo kun je met een klein gezelschap een geweldige ervaring beleven. De individuele reizen zijn te boeken voor individuele reizigers en groepjes van 4, 6 of 8 personen. AV Tours & Safari's is aangesloten bij de SGR en Calamiteitenfonds. Je kunt met een gerust hart op vakantie. Het kantoor bevindt zich in Deventer, maar je kunt ze ook telefonisch en per mail bereiken.

Ervaringen met AV-Tours & Safaris

AV-Tours & Safaris krijgt gemiddeld een 9,0
op basis van 1 ervaring:

9,0 + Ervaring delen
op 14 november 2016 bestemming: Kenia / safari, reisperiode: september 2016

Een geweldige tijd en een fantastische beleving gehad. We hebben ontzettend veel bijzondere momenten gehad en nagenoeg alles gezien wat we vooraf hadden gehoopt. De gids en onze Nederlandse reisleider waren er om de reis tot in de puntjes te verzorgen. ... Lees meer

  • Algemeen 9