BraziliŽ Reis Specialist

Url: https://www.braziliereisspecialist.nl/
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds
Type reizen: landenspecialist

Logo van BraziliŽ Reis Specialist

Brazilië Reis Specialist is een Nederlandse reisorganisatie met een zeer divers reisaanbod binnen Brazilië. Van strandvakanties tot rondreizen en van stedentrips tot thema- en groepsreizen. Ze hebben rondreizen in veel verschillende thema's. Er zijn verschillende mogelijkheden, zoals trekkingen, vogels spotten, carnaval, cultuurreizen, taal- en studiereizen, strandvakanties, watersport reizen en zakenreizen. Er zijn voorbeeldreizen beschikbaar, maar er worden ook reizen op maat aangeboden. Het aanbod wordt zoveel mogelijk afgestemd op de wensen van reizigers.

Wat Brazilië Reis Specialist uniek maakt is dat haar wortels in Brazilië liggen. Een van de oprichters van de reisorganisatie is namelijk van Braziliaans-Nederlandse origine en reist al ruim 30 jaar naar het Zuid-Amerikaanse land. De experts delen de verborgen schatten van het land graag met jou en bieden je zo een onvergetelijke beleving tijdens je vakantie. In elke stad in Brazilië hebben zij lokale vertegenwoordigers die je kunnen voorzien van informatie en hulp tijdens je reis.

Brazilië Reis Specialist is lid van de ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds, dus je gaat met een goed gevoel op reis. Het is mogelijk om op werkdagen langs te komen voor een adviesgesprek bij het kantoor van Brazilië Reis Specialist in Hilversum. Maak hiervoor telefonisch een afspraak. De reisspecialisten kunnen ook bij je thuis langs komen.

Rodina Travel
9,5
op basis van 63 reviews
Lees meer
Costa Rica Vakantie
9,3
op basis van 44 reviews
Lees meer
OutSight Travel
9,3
op basis van 287 reviews

1 consumenten award

OutSight Travel won in 2021 de Reisgraag award
Lees meer

Ervaringen met BraziliŽ Reis Specialist

BraziliŽ Reis Specialist krijgt gemiddeld een 10,0
op basis van 1 ervaring:

10,0 + Ervaring delen
op 22 maart 2020 bestemming: BraziliŽ / Rondreis, reisperiode: maart 2020

Van begin tot einde top geregeld!

  • Algemeen 10