Flex Travel

Url: https://www.flextravel.nl/
Aangesloten bij: ANVR / SGR
Type reizen: landenspecialist

Logo van Flex Travel

Flex Travel bestaat sinds 1990 en was een van de eerste reisorganisaties die alleen telefonisch opereerde en geen inloopkantoor had. Inmiddels is dit flink uitgebreid met een website waar alle informatie over de verschillende bestemmingen te vinden is. Flex Travel staat bekend om hun maatreizen met veel flexibiliteit, waarbij de wensen van reizigers centraal staan. Het doel is daarnaast om vakantiereizen te organiseren waarbij er respect is voor de lokale cultuur en gewoontes. Via de website kan je als consument vakanties bekijken en vervolgens eventueel naar eigen voorkeur aan laten passen.

Flex Travel is gespecialiseerd in reizen naar Zuid-Europa, met name Griekenland, Spanje en Portugal. Daarom bieden ze zowel reizen naar de winterzon als zomervakanties aan. De meeste reizen zijn fly-drive reizen waarbij je in verschillende soorten accommodaties kunt verblijven. Het is ook mogelijk om te gaan eilandhoppen in Griekenland. Hierbij kies je zelf welke eilanden je wil bezoeken. Daarnaast behoort het maken van een stedentrip of stedenrondreis ook tot de mogelijkheden. Tenslotte biedt deze reisorganisatie ook steeds meer actieve vakanties aan in alle landen. Zo kan je bijvoorbeeld gaan wandelen naar Santiago de Compostela of fietsen op de Azoren. De accommodaties van Flex Travel verschillen van budgethotels tot boetiekhotels. Zo is er voor iedereen wat wils.

Je kunt met Flex Travel contact opnemen via de website of telefonisch. Flex Travel is aangesloten bij de ANVR en SGR.

Ervaringen met Flex Travel

Flex Travel krijgt gemiddeld een 4,7
op basis van 3 ervaringen:

4,7 + Ervaring delen
op 2 november 2022 bestemming: Portugal / Delft, reisperiode: september 2022

Tot nu toe slechte ervaring gehad met dit bedrijf! Geen excuses krijg na een fout. ... Lees meer

  • Algemeen 1
Reactie van Flex Travel: Geachte Hans .....
Als we een fout maken bied ik graag m'n excuses aan maar dan moet ik wel weten waarvoor. U stuurt een review in zonder dat duidelijk is wat er aan de hand is en om welke reis het ging. Zelfs niet eens duidelijk of u wel met ons op reis bent geweest of dat het om een offerte ging.
op 20 juli 2017 bestemming: Portugal / Azoren, reisperiode: juni 2017

Werkt samen met Melo travel. Wij vinden dit geen goede agent. Flextravel biedt maatwerk maar er is nauwelijks overleg over vluchttijden, soort kamer enz. Wij hadden twin kamers geboekt maar op Faial geen twin kamer maar een hele kleine kamer met een doorgezakt bed. Melo travel boekt gewoon de goedkoopste kamer terwijl je genoeg betaald voor de reis. Bovendien was er een "straatfeest"bij het hotel waar we niet over ingelicht waren. Dit duurde de hele nacht. We hebben zelf naar de agent gebeld om een ander hotel te regelen. Op Pico stonden we om 12.05 voor een totaal verlaten en afgesloten appartementencomplex terwijl we 7 maanden van tevoren hadden geboekt! Ze waren met luchpauze van 12.00 tot 14.00 uur. Daar waren wij ook niet over ingelicht. We hadden ook een privé jeeptour geboekt op Faial en Terceira. Maar er zaten gewoon andere mensen in de veel te krappe jeep. Het antwoord was "er bestaat helemaal geen privé jeep tour"! Maar het stond toch echt in de mail die Esther ons stuurde voor de bevestiging. Bovendien spreekt ze ook niet de waarheid want toen we belde om een late vlucht bij Sata om te zetten naar een vroegere vlucht wist ze te vertellen dat die vlucht "vol"zal. Maar we hadden voor ons de website dat er nog ruim voldoende plaats was. Jammer want de Azoren zijn prachtig maar het heeft behoorlijk onze vakantiestemming bedorven. Rob zou nog een en ander navragen en/of uitzoeken maar we hebben nooit antwoord gekregen. Zeker te veel werk. We boeken nooit meer bij Flextravel. ... Lees meer

  • Algemeen 5
Reactie van Flex Travel: Iedereen weet dat je je hotelkamer pas na 14:00 uur in kan. Dat is een internationale regel.
Deze klanten zijn v.w. hun onbeschofte gedrag bij het hotel in Pico geweigerd. Ik denk dat dat genoeg zegt.
op 7 december 2016 bestemming: Griekenland / Athene, reisperiode: oktober 2016

Een mooie rondreis, langs veel hoogtepunten. Overwegend goede hotels, veelal kleinschalig. Goed tips voor onderweg. Prima voorbereiding. ... Lees meer

  • Algemeen 8
Reactie van Flex Travel: Dank voor uw reactie. Daar doen we het voor!