Schrijf een ervaring over Cabo Verde Travel en maak kans op mooie prijzen!

Cabo Verde Travel

Url: https://www.caboverdetravel.nl/
Aangesloten bij: SGR / Calamiteitenfonds / VvKR
Type reizen: landenspecialist

Logo van Cabo Verde Travel

Cabo Verde Travel is al 22 jaar de specialist voor vakanties naar Kaapverdië. In het begin was deze reisorganisatie zelfs de enige aanbieder die het mogelijk maakte om georganiseerd op vakantie te gaan naar Kaapverdië. Inmiddels kun je bij Cabo Verde Travel reizen boeken naar alle 9 eilanden van de archipel en worden er 54 accommodaties aangeboden. Cabo Verde Travel biedt ook een Azoren-rondreis aan met een vast programma voor een bezoek aan de eilanden Terceira, Flores, Fayal, São Jorge en São Miguel.

Een van de soorten reizen die aangeboden wordt is de wandelreis. Deze is ideaal voor sportievelingen die de Kaapverdische Eilanden goed willen leren kennen. Je ontvangt een Duitstalig wandelboekje met wandelingen van verschillende lengtes die variëren in zwaarte. Tegen betaling is het ook mogelijk om te wandelen onder begeleiding van een gids. De wandelreizen zijn te maken naar Santo Antão, Santiago, São Nicolau, Fogo en Bravo.

Wanneer je vragen hebt over arrangementen of je boeking kun je Cabo Verde Travel altijd telefonisch bereiken. Ga je liever even langs? Dan kun je het kantoor vinden in Capelle aan den IJssel. Dit is wel alleen op afspraak. Je kunt met een gerust hart boeken bij deze reisorganisatie, omdat deze aangesloten is bij SGR, Calamiteitenfonds en VvKR.

op 10 februari 2020 bestemming: Kaapverdië / St.Vicente, Sao Antao en Sal, reisperiode: januari 2020

Alles perfect geregeld, de informatie vooraf, de geboekte accomodaties en Peter stuurde zelfs een berichtje of we door de mist goed geland waren. Jammer dat de vertegenwoordiger op Sao Vicente ons 2 keer liet wachten, maar gelukkig kwam hij alsnog. Hotel in Mindelo en Ponta do Sol super. Appartement op Sal ook geweldige plek, alleen de bedden waren niet al te best meer. Als deze twee puntjes ook verbeteren is het zeker een 10 waard! We komen ook zeker terug! Cabo Verde is zeer aan te bevelen! ... Lees meer

  • Algemeen 9
op 12 februari 2017 bestemming: Kaapverdië / Santiago, reisperiode: december 2016

Onze reis naar Kaapverdië was opnieuw fantastisch. Vorig jaar de eilanden São Vicente en Santo Antão bezocht, deze keer een rondreis gemaakt op Santiago en Fogo. Vooral het eiland Fogo met de vulkaan was adembenemend mooi en bijzonder.
 Toen bleek dat we door de zandstorm niet van Santiago naar Fogo konden vliegen, waren we heel blij dat we alles via CaboVerdeTravel hadden geboekt! Met hulp van Peter van den Bosch, zijn snelle en adequate bemiddeling en zijn uitstekende communicatie kon onze vakantie worden aangepast.
Kortom, een perfect geregelde vakantie door Cabo Verde Travel! ... Lees meer

  • Algemeen 9
op 28 november 2016 bestemming: Kaapverdië / Mindelo, reisperiode: november 2016

De reis langs 5 Kaap Verdiaanse eilanden bevatte veel verplaatsingen, overnachting-adressen, vluchten en afvaarten. Dit was perfect geregeld! Ook de informatie vooraf en hulp bij het samenstellen van de reis was top. Peter van Cabo Verde travel is zelf op alle locaties geweest en kan je dus precies informeren wat je kunt verwachten. En - niet onbelangrijk - de prijzen zijn concurrerend te noemen. Cabo Verde Travel biedt een aantal vaste combinaties van eilanden aan, maar daarbinnen kun je goed variëren, mits de lokale vluchten aansluiten. Een TOP organisatie. ... Lees meer

  • Algemeen 9

Meer ervaringen

Nieuws