Cabo Verde Travel

Url: https://www.caboverdetravel.nl/
Aangesloten bij: SGR / Calamiteitenfonds / VvKR
Type reizen: landenspecialist

Logo van Cabo Verde Travel

Cabo Verde Travel is al 22 jaar de specialist voor vakanties naar Kaapverdië. In het begin was deze reisorganisatie zelfs de enige aanbieder die het mogelijk maakte om georganiseerd op vakantie te gaan naar Kaapverdië. Inmiddels kun je bij Cabo Verde Travel reizen boeken naar alle 9 eilanden van de archipel en worden er 54 accommodaties aangeboden. Cabo Verde Travel biedt ook een Azoren-rondreis aan met een vast programma voor een bezoek aan de eilanden Terceira, Flores, Fayal, São Jorge en São Miguel.

Een van de soorten reizen die aangeboden wordt is de wandelreis. Deze is ideaal voor sportievelingen die de Kaapverdische Eilanden goed willen leren kennen. Je ontvangt een Duitstalig wandelboekje met wandelingen van verschillende lengtes die variëren in zwaarte. Tegen betaling is het ook mogelijk om te wandelen onder begeleiding van een gids. De wandelreizen zijn te maken naar Santo Antão, Santiago, São Nicolau, Fogo en Bravo.

Wanneer je vragen hebt over arrangementen of je boeking kun je Cabo Verde Travel altijd telefonisch bereiken. Ga je liever even langs? Dan kun je het kantoor vinden in Capelle aan den IJssel. Dit is wel alleen op afspraak. Je kunt met een gerust hart boeken bij deze reisorganisatie, omdat deze aangesloten is bij SGR, Calamiteitenfonds en VvKR.

Ervaringen met Cabo Verde Travel

Cabo Verde Travel krijgt gemiddeld een 9,0
op basis van 7 ervaringen:

9,0 + Ervaring delen
op 8 april 2024 bestemming: KaapverdiŽ, reisperiode: februari 2024

Heel tevreden over de boeking en ontvangen informatie. Vluchten goed geregeld. Hotelreservering waren allemaal goed. Informatie over wandeltochten duidelijk. Op Santiago mooi hotel Pousada Quinta da Montana met een eigenaar die 's-avonds zijn gitaar pakte en de gasten goed bezig hield met zijn spelen. Vanuit Cruzinha op Santa Antao waren we Questl-bronq (prachtig onderkomen vlak bij de zee) kustwandeling gemaakt naar Ponta do Sol. De vallei biedt heel veel mogelijkheden om te wandelen. Jammer genoeg moesten wij door een blessure gebruikmaken van een taxi die ons op alle plaatsen bracht die we wilden zien.
Het vervoer met de minibusjes is prima. Soms moet je er wel wat tijd voor uittrekken.
Kortom: een geslaagde vakantie mede door de goede informatie van Peter. ... Lees meer

 • Algemeen 9
op 22 juli 2023 bestemming: KaapverdiŽ / Santo Antao en Sao Vicente, reisperiode: november 2022

Het was een fantastische vakantie, goede suggesties, goede onderkomens, goeie tips, goed geregeld.
Voor herhaling vatbaar, misschien dit jaar al weer ! ... Lees meer

 • Algemeen 10
op 10 februari 2020 bestemming: KaapverdiŽ / St.Vicente, Sao Antao en Sal, reisperiode: januari 2020

Alles perfect geregeld, de informatie vooraf, de geboekte accomodaties en Peter stuurde zelfs een berichtje of we door de mist goed geland waren. Jammer dat de vertegenwoordiger op Sao Vicente ons 2 keer liet wachten, maar gelukkig kwam hij alsnog. Hotel in Mindelo en Ponta do Sol super. Appartement op Sal ook geweldige plek, alleen de bedden waren niet al te best meer. Als deze twee puntjes ook verbeteren is het zeker een 10 waard! We komen ook zeker terug! Cabo Verde is zeer aan te bevelen! ... Lees meer

 • Algemeen 9
op 12 februari 2017 bestemming: KaapverdiŽ / Santiago, reisperiode: december 2016

Onze reis naar KaapverdiŽ was opnieuw fantastisch. Vorig jaar de eilanden S„o Vicente en Santo Ant„o bezocht, deze keer een rondreis gemaakt op Santiago en Fogo. Vooral het eiland Fogo met de vulkaan was adembenemend mooi en bijzonder.
†Toen bleek dat we door de zandstorm niet van Santiago naar Fogo konden vliegen, waren we heel blij dat we alles via CaboVerdeTravel hadden geboekt! Met hulp van Peter van den Bosch, zijn snelle en adequate bemiddeling en zijn uitstekende communicatie kon onze vakantie worden aangepast.
Kortom, een perfect geregelde vakantie door Cabo Verde Travel! ... Lees meer

 • Algemeen 9
op 28 november 2016 bestemming: KaapverdiŽ / Mindelo, reisperiode: november 2016

De reis langs 5 Kaap Verdiaanse eilanden bevatte veel verplaatsingen, overnachting-adressen, vluchten en afvaarten. Dit was perfect geregeld! Ook de informatie vooraf en hulp bij het samenstellen van de reis was top. Peter van Cabo Verde travel is zelf op alle locaties geweest en kan je dus precies informeren wat je kunt verwachten. En - niet onbelangrijk - de prijzen zijn concurrerend te noemen. Cabo Verde Travel biedt een aantal vaste combinaties van eilanden aan, maar daarbinnen kun je goed variŽren, mits de lokale vluchten aansluiten. Een TOP organisatie. ... Lees meer

 • Algemeen 9
op 24 oktober 2015 bestemming: KaapverdiŽ, reisperiode: september 2015

Goede adviezen bij boeking. Prima organisatie, aardige vertegenwoordigers op de verschillende eilanden. Steeds mooie kamers in de hotels en vooral een appartement langs het strand op Ilha do Sal. We gaan zeker terug en weer met Cabo Verde Travel ! ... Lees meer

 • Algemeen 9
op 10 augustus 2015 bestemming: KaapverdiŽ / S„o Vicente, reisperiode: juli 2015

Bedankt voor het regelen van onze supergave vakantie! Alles was perfect geregeld. We hebben veel gezien, veel gedaan en veel mensen gesproken. Wat een prachtige ervaring, ook voor onze pubers. Een reis over 4 verschillende eilanden (S„o Vincente, Santo Ant„o, Santiago en Sal) was een mooie kans om veel van KaapverdiŽ te zien. Absoluut voor herhaling vatbaar en er zijn nog eilanden genoeg om te ontdekken. ... Lees meer

 • Algemeen 8
 • Accommodatie 8
 • Vervoer 8
 • Reisbegeleiding 8
 • Excursies 9
 • Prijs / kwaliteit 8

Nieuws