Schrijf een ervaring over Primavera en maak kans op mooie prijzen!

Primavera

Url: https://www.primaverareizen.nl/
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds
Type reizen: landenspecialist

Logo van Primavera

Al bijna 25 jaar geleden is Primavera begonnen met het organiseren van reizen naar de Algarve. Dit is het schitterende gebied aan de Portugese zuidkust. Een stukje Portugal, dat het hart gestolen heeft van de oprichters van Primavera. En niet alleen van hun. Veel van de gasten komen er, na een eerste vakantie, graag nog eens terug. Inmiddels is Primavera in handen van de Sundio Groep. Op de website van Primavera vind je een ruim aanbod aan hotels, appartementen en bungalows.

Als specialist van Oost-Algarve bieden ze in dit gebied vrijwel alle type accommodaties aan. Van eenvoudig maar goed, tot comfortabel en zelfs luxe. Bij Primavera Reizen vind je het allemaal. In de West-Algarve bieden ze een geselecteerd aantal accommodaties aan in Albufeira en omgeving. Een bijzondere optie is het boeken van een verrassingsvakantie. Hiermee kun je voor een voordelige prijs naar een verrassingsaccommodatie in de Algarve. Je kiest de datum en de luchthaven van vertrek en 10 dagen voor vertrek wordt de locatie bekend gemaakt. Zo kun je super voordelig dit mooie gebied leren kennen. Sinds een aantal jaar biedt Primavera ook vakanties naar de Alentejo, Madeira, Lissabon en Porto. Er is ruime keuze uit allerlei soorten vakanties. Natuurlijk zijn zomervakanties zeer populair, maar ook voor rondreizen, winterzon-, wandel-, golf-, fiets-, en familievakanties in Portugal ben je bij Primavera aan het juiste adres. Je kunt met Primavera met een gerust hart op reis, want de reisorganisatie is aangesloten bij de ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds.

Op 2 maart 2017 is bekend gemaakt dat Primavera is overgenomen door Sundio Group. De overname past in de ontwikkeling van de Sundio Group, Primavera blijft als naam bestaan onder de Sundio-vlag.

op 11 augustus 2018 bestemming: Portugal / Monte Gordo, reisperiode: juli 2018

Goed verzorgd. Op vliegveld stond nederlandstalige hostes klaar om met ons naar de bus te gaan. In de bus wat informatie over de reistijd naar hotel en envelop met overige informatie. Volgende morgen in het hotel informatie over allerlei dingen van vervoer in monte gordo zoals bus,trein , taxi ,fiets. En over excursies. Vriendelijke hostes en vaak genoeg in het hotel of in de buurt aanwezig voor als je iets wilt vragen. Vakantie van begin tot eind goed geregeld met primavera. Als we nog een keer naar portugal gaan boeken we zeker weer bij primavera. ... Lees meer

  • Algemeen 10
op 24 mei 2018 bestemming: Portugal / Altura, reisperiode: mei 2018

Een geweldig appartement /Turcongel
Super vriendelijk personeel
Mooie excursie gemaakt naar Sevilla via primavera geboekt. ... Lees meer

  • Algemeen 10
op 19 mei 2018 bestemming: Portugal / Monte Gordo, reisperiode: mei 2018

Een prima vakantie. Vooral het ontbijt in app. Alba was erg goed. Goede reisorganisatie prima vera.
Janny lawalata ... Lees meer

  • Algemeen 8

Meer ervaringen