Schrijf een ervaring over Primavera en maak kans op mooie prijzen!

Primavera

Url: https://www.primaverareizen.nl/
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds
Type reizen: landenspecialist

Logo van Primavera

Primavera Reizen verzorgt al 25 jaar reizen naar Portugal. Of je nu op zoek bent naar een zonnige vakantie in de zomer of een winterzonvakantie, deze reisorganisatie heeft het in haar aanbod. De reizen zijn enkel te boeken via de website. De reisorganisatie biedt verschillende streken aan voor een vakantie naar Portugal. Je kunt een vakantie boeken naar Algarve, Madeira, Costa de Lisboa, Noord-Portugal, Alentejo en centraal Portugal. Daarnaast biedt Primavera Reizen ook de streek Costa Blanca aan in Barcelona.

Om het zoeken naar je ideale vakantie makkelijker te maken kun je zoeken op een soort vakantie. De volgende vakantiesoorten biedt de organisatie onder andere aan: familievakantie, wandelvakantie, rondreis Portugal, fietssportvakantie, adults only, golfvakantie en bridgevakantie.
Bij een fietsvakantie maak je bijvoorbeeld een schitterende fietstocht die door de organisatie is samengesteld. Bij een van de stedentrips word je verrast door mooie bruggen, schilderachtige uitkijkpunten en gezellige terrasjes. Houd je van Bridge? Dan is een bridgevakantie ideaal. Tijdens deze soort vakantie wordt er van zaterdag tot en met woensdag gebridged in een centrale ruimte. Als je de verschillende reisopties op de website aanklikt kun je tevens zien door welke leeftijdsgroepen de vakantie al geboekt is.

Daarnaast is Primavera Reizen aangesloten bij SGR, ANVR en het Calamiteitenfonds waardoor je met een gerust hart op reis kunt gaan.

op 27 mei 2020 bestemming: Portugal / Albufeira, reisperiode: juni 2019

Net vooral duidelijk en eerlijk antwoord betreffende reizen naar Portugal in juni vanwege de Corona.
Hier heb ik wat aan. Mijn complimenten ... Lees meer

  • Algemeen 10
op 29 maart 2020 bestemming: Portugal / Albufeira, reisperiode: maart 2020

We willen primavera bedanken met name Carla voor het doortastend optreden in de periode van het terughalen vanwege de corona crisis van ons
uit albufeira we werden goed en duidelijk geinformeerd via bijeenkomst en telefonisch,we hopen volgend jaar zeker weer terug te gaan met primavera. ... Lees meer

  • Algemeen 9
op 26 maart 2020 bestemming: Portugal / Montegordo, reisperiode: maart 2019

Net was prima geregeld ook het repatrieren. de Hostess alle lof. en Dunamar ook[ ... Lees meer

  • Algemeen 9

Meer ervaringen

Nieuws