Schrijf een ervaring over Primavera en maak kans op mooie prijzen!

Primavera

Url: https://www.primaverareizen.nl/
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds
Type reizen: landenspecialist

Logo van Primavera

Al bijna 25 jaar geleden is Primavera begonnen met het organiseren van reizen naar de Algarve. Dit is het schitterende gebied aan de Portugese zuidkust. Een stukje Portugal, dat het hart gestolen heeft van de oprichters van Primavera. En niet alleen van hun. Veel van de gasten komen er, na een eerste vakantie, graag nog eens terug. Inmiddels is Primavera in handen van de Sundio Groep. Op de website van Primavera vind je een ruim aanbod aan hotels, appartementen en bungalows.

Als specialist van Oost-Algarve bieden ze in dit gebied vrijwel alle type accommodaties aan. Van eenvoudig maar goed, tot comfortabel en zelfs luxe. Bij Primavera Reizen vind je het allemaal. In de West-Algarve bieden ze een geselecteerd aantal accommodaties aan in Albufeira en omgeving. Een bijzondere optie is het boeken van een verrassingsvakantie. Hiermee kun je voor een voordelige prijs naar een verrassingsaccommodatie in de Algarve. Je kiest de datum en de luchthaven van vertrek en 10 dagen voor vertrek wordt de locatie bekend gemaakt. Zo kun je super voordelig dit mooie gebied leren kennen. Sinds een aantal jaar biedt Primavera ook vakanties naar de Alentejo, Madeira, Lissabon en Porto. Er is ruime keuze uit allerlei soorten vakanties. Natuurlijk zijn zomervakanties zeer populair, maar ook voor rondreizen, winterzon-, wandel-, golf-, fiets-, en familievakanties in Portugal ben je bij Primavera aan het juiste adres. Je kunt met Primavera met een gerust hart op reis, want de reisorganisatie is aangesloten bij de ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds.

Op 2 maart 2017 is bekend gemaakt dat Primavera is overgenomen door Sundio Group. De overname past in de ontwikkeling van de Sundio Group, Primavera blijft als naam bestaan onder de Sundio-vlag.

op 4 september 2018 bestemming: Portugal / Monte Gordo, reisperiode: augustus 2017

Er wordt nogal eens getwijfeld aan de toegevoegde waarde van een touroperator omdat veel reizen tegenwoordig redelijk eenvoudig zelf kunnen worden geboekt. Wij hebben vorig jaar besloten om toch onze vakantie te boeken bij Primavera reizen. Qua reissom hadden we een hele aantrekkelijke prijs die niet erg veel afweek van het rechtstreeks boeken van een vlucht en hotel. Waarbij de dan vaak vergeet dat je ook nog van Faro Airport naar Monte Gordo moet zien te komen. Dit vervoer werd door Primavera reizen vanzelfsprekend wel geregeld.
Maar de reden voor dit hoge cijfer ligt met name in het feit dat wij al op de heenreis in het vliegtuig een erg vervelende situatie meemaakten. Mijn moeder werd niet lekker en moest direct bij aankomst worden opgenomen in het ziekenhuis. Er werd gedacht aan een lichte hartaanval en op dat moment sta je echt even met je mond vol tanden en het zweet in je handen. Hoe kom je in vredesnaam bij het ziekenhuis en hoe ga ik alles uitleggen aan artsen en verplegers die over het algemeen alleen maar Portugees praten?
Hier kwam de werkelijke klasse van Primavera reizen naar boven. Op het vliegveld stond al een zeer zorgzame medewerkster van Primavera reizen op ons te wachten die meeging naar het ziekenhuis en daar als tolk fungeerde. Tevens heeft ze ook nog regelmatig geïnformeerd naar de situatie, nadat mij moeder een paar dagen later het ziekenhuis mocht verlaten. Als je dit overkomt ben je echt blij dat je niet voor een paar tientjes minder zelf een vlucht en hotel hebt geboekt. Dus daarom van mij een dikke 10 voor Primavera reizen. ... Lees meer

  • Algemeen 10
op 24 augustus 2018 bestemming: Portugal / Monte Gordo, reisperiode: mei 2018

Wij zaten 15 dagen in hotel Yellow in een heerlijke kamer met zijzeezicht. Het was een zeer ruime kamer. Het eten was er zeer goed. We kregen zelfs een aparte eetzaal omdat er namelijk een grote groep in het hotel was vanwege een internationale motor bijeenkomst. Dat was goed geregeld door het hotel. Het waren allemaal erg mooie motoren om te zien. Aan het zwembad kon je heerlijk op een bedje liggen. We hebben een fiets gehuurd en de omgeving verkend. Ook hebben we op het strand gewandeld. Dat was nu erg makkelijk door de komst van de loopbrug. Kortom we hebben een fantastische vakantie gehad. ... Lees meer

  • Algemeen 8
op 21 augustus 2018 bestemming: Malta / St. Julians, reisperiode: juli 2015

Omdat Primavera zijn klanten op vakantie stuurt, waar er gebouwd wordt en de klanten in een bouwput belanden. Appartement was een grote bouwput de badkuip zat vol grote stukken cement, en hele appartemament ook, alleen de bedden waren opgemaakt. Daar kom je in de avond aan en niemand van primavera te bekennen. We hebben zijn zelf op zoek gegaan naar een hotel om te overnachten, nooit een vergoeding gehad van primavera ontvangen, ook geen excuses. Toevallig zie ik gisteren het programma van de groeten van MAX , waar de heer en mevrouw Bert en Hannie soort gelijke situatie hebben meegemaakt,waar Primavera hetzelfde reageert slecht organisatie. Vakanties boeken in een bouwput. ... Lees meer

  • Algemeen 1

Meer ervaringen