Schrijf een ervaring over Primavera en maak kans op mooie prijzen!

Primavera

Url: https://www.primaverareizen.nl/
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds
Type reizen: landenspecialist

Logo van Primavera

Al bijna 25 jaar geleden is Primavera begonnen met het organiseren van reizen naar de Algarve. Dit is het schitterende gebied aan de Portugese zuidkust. Een stukje Portugal, dat het hart gestolen heeft van de oprichters van Primavera. En niet alleen van hun. Veel van de gasten komen er, na een eerste vakantie, graag nog eens terug. Inmiddels is Primavera in handen van de Sundio Groep. Op de website van Primavera vind je een ruim aanbod aan hotels, appartementen en bungalows.

Als specialist van Oost-Algarve bieden ze in dit gebied vrijwel alle type accommodaties aan. Van eenvoudig maar goed, tot comfortabel en zelfs luxe. Bij Primavera Reizen vind je het allemaal. In de West-Algarve bieden ze een geselecteerd aantal accommodaties aan in Albufeira en omgeving. Een bijzondere optie is het boeken van een verrassingsvakantie. Hiermee kun je voor een voordelige prijs naar een verrassingsaccommodatie in de Algarve. Je kiest de datum en de luchthaven van vertrek en 10 dagen voor vertrek wordt de locatie bekend gemaakt. Zo kun je super voordelig dit mooie gebied leren kennen. Sinds een aantal jaar biedt Primavera ook vakanties naar de Alentejo, Madeira, Lissabon en Porto. Er is ruime keuze uit allerlei soorten vakanties. Natuurlijk zijn zomervakanties zeer populair, maar ook voor rondreizen, winterzon-, wandel-, golf-, fiets-, en familievakanties in Portugal ben je bij Primavera aan het juiste adres. Je kunt met Primavera met een gerust hart op reis, want de reisorganisatie is aangesloten bij de ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds.

Op 2 maart 2017 is bekend gemaakt dat Primavera is overgenomen door Sundio Group. De overname past in de ontwikkeling van de Sundio Group, Primavera blijft als naam bestaan onder de Sundio-vlag.

op 12 maart 2018 bestemming: Portugal / Monte Gordo, reisperiode: februari 2018

Wij moesten vanwege omstandigheden eerder naar huis en zijn door het personeel van Primavera geweldig geholpen,maar ook andere jaren was het altijd perfect verzorgd. Dunamar is een goede accomodatie met fijn personeel en een goede receptie. We hebben nu alweer een voorboeking voor volgend jaar gedaan dus dat zegt genoeg. Dank voor alles. ... Lees meer

  • Algemeen 9
op 23 februari 2018 bestemming: Portugal / Pera, reisperiode: februari 2018

Wij waren de 2de keer in "Villa Barrocal" app. in Pera. Organisatie goed verlopen, huurauto enz. Wij houden van het kleinschalige complex in dat dorp op 2.5.km afstand van de zee. Zeer schoon, vriendelijk personeel bij receptie en schoonmaakploeg. - Inrichting appartement basics, kan ook niet anders voor die prijs, maar na tevredenheid. Ook zijn de gebouwen voor de zomer gemaakt, ze zijn de hele winter verhuurd. In woon-en slaapkamer mogelijkheid voor verwarming via air-co. De badkamer wel erg koud, een elektrische mogelijkheid om te verwarmen zal geen luxe zijn, ook een krukje of zo om iets ergens neer te zetten zal prettig zijn.
Misschien zal dat over een jaar tijdens de winter wel aanwezend kunnen zijn. ? Want wij willen graag erheen terug. ... Lees meer

  • Algemeen 8
op 31 december 2017 bestemming: Portugal / Monte Gordo, reisperiode: oktober 2017

Het hotel en de omschrijving in de reisgids kwamen overeen
met de werkelijke situatie. En het mooie weer gaf onze vakantie
extra glans ! ... Lees meer

  • Algemeen 8

Meer ervaringen