Schrijf een ervaring over Calsedon en maak kans op mooie prijzen!

Calsedon

Url: https://www.calsedon.nl/
Aangesloten bij: SGR / Calamiteitenfonds
Type reizen: landenspecialist

Logo van Calsedon

Calsedon Vakanties is een reisorganisatie die altijd op zoek gaat naar de beste prijs voor een vertrouwde zonvakantie. De lage prijzen kunnen aangeboden worden dankzij een unieke samenwerking met de grootste leveranciers en anderzijds door de lage kosten die zij als bedrijf maken. Het is een klein team van enthousiaste mensen. Toch is het aanbod vrij uitgebreid: er worden 600 accommodaties aangeboden.

Calsedon Vakanties werkt met agenten die je ter plekke van dienst kunnen zijn. Ze bieden vakanties aan naar Turkije en Griekenland. Je kunt kiezen voor een pakketreis of alleen een hotel. Naast pakketreizen en hotels, kun je ook goedkope vliegtickets boeken via de website van Calsedon Vakanties. Je wordt dan doorgelinkt naar de website van Nuhr.

Kenmerkend voor Calsedon Vakanties zijn de persoonlijke benadering, goede service, duidelijke informatie en aantrekkelijke prijzen. Zo zijn er hoge kinderkortingen en voegboekkortingen. Ook de last minutes zijn gunstig geprijsd. Je kunt op de website eenvoudig je boeking inzien.

Je vindt Calsedon Vakanties op Facebook en Twitter. De reisorganisatie heeft geen bezoekadres, maar je kunt zes dagen per week bellen of mailen om met ze in contact te komen. Calsedon is aangesloten bij SGR en Calamiteitenfonds. Je kunt dus met een goed gevoel op reis gaan.

op 6 januari 2019 bestemming: ItaliŽ / SiciliŽ, reisperiode: januari 2019

Ronduit niet gekregen waarvoor we geboekt hadden. Excuses van Calsedon was dat maand januari Hotels gesloten zouden zijn. Pardon ? Waarom biedt u deze reis dan aan in deze periode ? Rondreis over SiciliŽ met 5* Hotels was de deal maar die hebben we niet volgens de deal gekregen ... Lees meer

  • Algemeen 5
op 18 februari 2018 bestemming: Malta / St. Julians, reisperiode: februari 2018

Nooit meer met carnaval naar Malta. Heel druk, heel veel jeugd, heel veel herrie. St.George hotel is wel het slechtste hotel wat we ooit hebben gehad.
Het enige goeie was het personeel, erg vriendelijk. De rest was allemaal verschrikkelijk. En van reisje naar de zon was ook geen sprake. Koud, nat regen. ... Lees meer

  • Algemeen 4
op 30 november 2017 bestemming: Marokko / Agadir, reisperiode: november 2017

Pršchtige all inclusive vakantie in Agadir gehad. Het was een super vakantie met 27 graden hele week door. Hartelijk dank! ... Lees meer

  • Algemeen 10

Meer ervaringen