Girassol Vakanties

Url: https://www.girassolvakanties.nl/
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds
Type reizen: landenspecialist

Logo van Girassol Vakanties

Ben je op zoek naar een ontspannende vakantie in Portugal? Dan kan Girassol Vakanties jou wellicht helpen. Deze reisorganisatie is gespecialiseerd in compleet verzorgde reizen naar Portugal. Girassol Vakanties is onderdeel van Style in Travel, de overkoepelende organisatie van gespecialiseerde niche touroperators. Onder Style in Travel vallen onder ook andere aanbieders van vakanties in Zuid-Europa zoals Mundicolor Vakanties en Style in Maroc. De experts van Style in Travel kennen de landen als geen ander en bieden een totaalproduct.

Girassol Vakanties is de tak die zich volledig richt op reizen naar Portugal. Je kunt een citytrip boeken, maar ook een Fly-Drive tour, een rondreis per trein of een combinatie van meerdere soorten reizen. Met ruim 35 jaar ervaring kan Girassol Vakanties jou perfect helpen met het samenstellen van een droomreis. Of je nu naar Porto en Lissabon wil of juist de natuur in de Algarve, de Azoren en Madeira wil ontdekken, het is allemaal mogelijk. Er zijn veel reisarrangementen die stuk voor stuk flexibel in te vullen zijn en op maat aan te passen zijn. Bij het uitzoeken van de ideale reis in Portugal wordt ook rekening gehouden met jouw voorkeuren.

Alle reizen van Girassol Vakanties zijn opgedeeld in een aantal thema's, zodat het kiezen uit het brede aanbod gemakkelijker wordt. Thema's zijn bijvoorbeeld Portugal Experience, Overwinteren en Pousada's. Een pousada is een veelal luxueus hotel dat vaak gevestigd is in een historisch gebouw, vergelijkbaar met de Spaanse paradores. Je kunt tijdens je reis in verschillende accommodatietypen verblijven. Zo kun je kiezen voor een authentieke Pousada, een charmant hotel, appartementen, villa's of hotels.

Girassol Vakanties is aangesloten bij de ANVR, SGR en Calamiteitenfonds, waardoor je met een gerust hart de reis kunt boeken bij deze reisorganisatie.

Rodina Travel
9,5
op basis van 63 reviews
Lees meer
Costa Rica Vakantie
9,3
op basis van 44 reviews
Lees meer
OutSight Travel
9,3
op basis van 287 reviews

1 consumenten award

OutSight Travel won in 2021 de Reisgraag award
Lees meer

Ervaringen met Girassol Vakanties

Girassol Vakanties krijgt gemiddeld een 9,0
op basis van 1 ervaring:

9,0 + Ervaring delen
op 7 oktober 2019 bestemming: Portugal / rondreis, reisperiode: september 2018

Uitstekend verzorgde rondreis voor 4 peronen met huur auto, fantastisch land, prachtige pousada s , subliem eten , peroneel uitstekend en vriendelijk, kortom een aanbeveling waard.

  • Algemeen 9