24Kitchen & Cottages in Center Parcs in april 2015

Geschreven op 2 december 2014 door Christel

Chef-koks van 24Kitchen
Chef-koks van 24Kitchen
Van 17 tot en met 20 april 2015 wordt Center Parcs de Eemhof in Zeewolde voor een weekend veranderd in een culinair paradijs. In samenwerking met de Nederlandse kookzender 24Kitchen organiseert Center Parcs voor de eerste keer 24Kitchen & Cottages. Het is de eerste keer dat een soortgelijk kookweekend wordt georganiseerd in Nederland. 

Het programma van het kookweekend is zeer gevarieerd. Zo zijn er bijvoorbeeld informatieve seminars, foodfilms, een culinaire delicatessenmarkt, vragenuurtjes en muzikale optredens. Daarnaast kunnen gasten enkele chef-koks van 24Kitchen; Rudolph van Veen, Roberta Pagnier, Giovanni Caminita en Danny Jansen, persoonlijk ontmoeten. Andere chef-koks van de televisiezender zullen ook aanwezig zijn en activiteiten van het programma verzorgen. Tijdens het weekend kun je verblijven in een van de comfortabele vakantiewoningen van Center Parcs de Eemhof in Zeewolde. Het park beschikt over woningen voor twee tot twaalf personen.

Sinds 28 november zijn de tickets voor 24Kitchen & Cottages te koop. Deze tickets zijn per cottage te koop en de prijzen starten bij €169,- per persoon voor het hele weekend. Voor meer informatie en tickets kun je kijken op de website van 24Kitchen & Cottages.

Nieuws