Center Parcs introduceert drie nieuwe vakantiepakketten

Geschreven op 22 augustus 2014 door Christel

Gasten van Center Parcs de Eemhof aan het zeilen
Gasten van Center Parcs de Eemhof aan het zeilen
Veel mensen genieten ervan om tijdens hun vakantie te sporten. Heb jij altijd al willen leren duiken, golfen of zeilen? Center Parcs biedt nu drie nieuwe Pack&Go vakantiepakketten aan waarbij je deze drie sporten kunt leren.

In een weekend of midweek begeleiden ervaren instructeurs van Center Parcs je bij het leren duiken, golfen of zeilen. Na afloop van je vakantie behaal je vervolgens een PADI-duikbrevet, Handicap 54 of zeilcertificaat. Het PADI-duikbrevet of zeilcertificaat is binnen een weekend te behalen en het golfbewijs Handicap 54 binnen een midweek.

De duikcursus wordt aangeboden door Center Parcs De Kempervennen en Port Zélande. Hier oefen je eerst in de zwembaden van Center Parcs en daarna ga je het water van het buitenmeer verkennen. Leren golfen kan bij Center Parcs Sandur in Emmen. Na een golfcursus op een nabij gelegen golfbaan en het afleggen van een theorie-examen behaal je het internationaal erkende Handicap 54. Op Center Parcs de Eemhof zijn zeilcursussen te boeken. Met behulp van professioneel materiaal leer je hier binnen een weekend goed zeilen. De zeilcursus is ook zeer geschikt voor kinderen.

Nieuws