Center Parcs opent nieuw park in Poitou-Charentes

Geschreven op 11 mei 2015 door Anique

Een van de nieuwe cottages
Een van de nieuwe cottages
Eind juni opent Center Parcs het 21e park van de organisatie en wel in Frankrijk. Het nieuwe park krijgt de naam Center Parcs Le Bois aux Daims en ligt ten zuidwesten van Parijs. 'Het Hertenbos', de Nederlandse vertaling van de naam, ligt in een natuurgebied van 260 hectare.

Le Bois aux Daims

Le Bois aux Daims krijgt in totaal 800 cottages en negen boomhuizen. Extra leuk is dat er enorm veel dieren rondlopen in het park, niet zo verwonderlijk gezien de naam 'Hertenbos'. Het park is het nieuwste park van Center Parcs en bevat de nieuwste accommodaties en activiteiten. Zo zijn er hier prachtige boomhutten aanwezig, maar is er ook een onderdeel wellness toegevoegd. De spa wordt gigantisch met een oppervlakte van wel 1.300 vierkante meter.

Activiteiten op en rondom het park

Door er een spa aan toe te voegen, wordt het ook aantrekkelijker voor andere doelgroepen als koppels, mensen zonder kinderen of senioren. Daarnaast ligt het in een regio van wijngaarden, met die van Chinon, Saumur of Bourgeuil in de buurt. Ook kan je de kastelen van de Loire bezoeken, een boswandeling maken of je vermaken op het park zelf bij bijvoorbeeld de dierenboerderij, tijdens een van de wateractiviteiten of plons in het prachtige waterparadijs. Het park is dus zowel aantrekkelijk voor kinderen, families, koppels als vriendengroepen.

Accommodatietypes

Er zijn diverse accommodaties te boeken. Zo heb je diverse Comfort Cottages van 4 tot 8 personen, maar ook de Premium Cottages van 4 tot 8 personen. De VIP Cottages zijn al boekbaar vanaf 2 personen, maar tot ruime VIP Cottages van 12 personen. De boomhuizen zijn te boeken vanaf 4 personen, tot aan 6 personen.

Een van de boomhuizen © Center Parcs
Een van de boomhuizen © Center Parcs
De inrichting van het boomhuis
De inrichting van het boomhuis

Nieuws