Center Parcs vernieuwt parken

Geschreven op 8 mei 2020 door Gina

Op vakantie in eigen land
Op vakantie in eigen land
Bij Center Parcs wordt er hard gewerkt aan de vernieuwingen van de parken. Door de situatie rondom het coronavirus moesten de parken hun deuren sluiten. Om deze tijd toch goed te kunnen benutten, heeft Center Parcs besloten hard te werken om de parken te vernieuwen. Zo zijn de parken er weer helemaal klaar voor wanneer de gasten weer mogen komen.

In de tijd dat de vakanties zowel in eigen land als naar het buitenland niet meer door konden gaan, is Center Parcs hard aan het werk gegaan om de parken te vernieuwen. In plaats van af te wachten, heeft Center Parcs deze tijd goed benut door zo hun parken klaar te stomen voor wanneer het weer mogelijk is om haar gasten te verwelkomen. Naar verwachting zullen de meeste vakanties naar het buitenland nog even op zich wachten. De meeste reisorganisaties spelen hierop in door hun reisaanbod voor vakanties in eigen land te vergroten. Center Parcs speelt hierop in door hun parken te vernieuwen en ervoor te zorgen dat de parken klaargestoomd worden voor als de parken weer open gaan.

Center Parcs heeft parken in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk. Deze parken gaan de komende maanden weer open. De parken in Nederland openen hun deuren op woensdag 20 mei. De Duitse parken gaan iets eerder open, namelijk maandag 18 mei. De parken in België en Frankrijk worden in begin juni geopend. De opening van de parken is echter wel afhankelijk van de ontwikkelingen en de regelgeving. Center Parcs volgt de voorschriften van de overheid en neemt verschillende voorzorgsmaatregelen. Deze zijn terug te vinden op de website van Center Parcs. 

Nieuws