Center Parcs opent nieuw park in samenwerking met Disneyland

Geschreven op 19 juni 2017 door Anique

Het nieuwe vakantiepark Villages Nature Paris
Het nieuwe vakantiepark Villages Nature Paris
Center Parcs opent in samenwerking met Disneyland Parijs een nieuw vakantiepark genaamd Villages Nature Paris. Het nieuwe park ligt ten zuidoosten van Disneyland Parijs en bestaat uit vijf werelden vol met activiteiten en accommodaties. De opening staat gepland voor 11 augustus.

Het park ligt midden in de natuur en is perfect voor gezinnen. Je hebt als gast onbeperkt toegang tot de vijf werelden en de spel- en sportactiviteiten die hierbij horen. Zo is er animatie, zijn er familieworkshops, shows en Aqualagon. Dit is een prachtig zwemparadijs en tevens een buitenbad van 30 graden. Ook kan je de boerderijwereld beleven, waarbij er dieren, moestuinen, serres en stallen aanwezig zijn.

Het park bestaat uit 1.730 duurzame accommodaties, verdeeld over 4 dorpen. Er is een centraal dorp, een dorp aan het water en er liggen twee dorpen in het bos. Er zijn verschillende accommodaties waarin je kan verblijven. Denk bijvoorbeeld aan een Comfort Cottage met twee tot drie slaapkamers, of een VIP Cottage met wel twee tot zes slaapkamers.
Een van de cottages op het park
Een van de cottages op het park
Nieuws