Frans park Le Lac d'Ailette is vernieuwd

Geschreven op 17 januari 2019 door Vanessa

Le Lac d'Ailette is gelegen aan een prachtig meer
Le Lac d'Ailette is gelegen aan een prachtig meer
Na vijf maanden verbouwen is park Le Lac d'Ailette van Center Parcs weer geopend. Dit prachtig gelegen vakantiepark heeft de accommodaties vernieuwd maar ook de faciliteiten in een nieuw jasje gestoken. Zo kun je er nu terecht bij de McDonalds om van een heerlijke burger met frietjes te genieten. Ook is er voor buffetrestaurant Le Marche in de Market Dome een nieuw concept ontwikkeld. Daarnaast is de toegang tot de zwemparadijs Aqua Mundo ook volledig vernieuwd en eenvoudiger gemaakt.

Om je verblijf nog gemakkelijker en toegankelijker te maken heeft Center Parcs tijdens de vernieuwingen veel gewerkt aan het digitaliseren van het park. Zo kun je bij de vernieuwde receptie met interactieve touchscreen-terminals gemakkelijk inchecken en activiteiten op het park boeken. Daarnaast kun je gebruikmaken van digitale armbanden waarmee je het slot van de cottage en de kluisjes in de Aqua Mundo kunt openen. Je hebt geen sleutel meer nodig, je hoeft alleen je armband tegen het slot aan te houden en de deur gaat open.

Tijdens de sluiting van het park Le Lac d'Ailette zijn ook alle heggen en bomen gesnoeid en verfraaid zodat het park er weer fris uitziet. Ook de tuinen van de accommodaties zijn onder handen genomen.

Nieuws