Nieuw park bij Center Parcs: Terhills Resort

Geschreven op 22 januari 2021 door Anique

Het nieuwste Terhills Resort
Het nieuwste Terhills Resort
Center Parcs opent in 2021 een nieuw en kleinschalig premium park, in het prachtige landschap van Belgisch Limburg. Terhills Resort ligt in Nationaal Park Hoge Kempen en is perfect voor de natuurliefhebber. Je komt hier helemaal tot rust aan het water of je kunt sportief de bossen ontdekken. Daarnaast is het ideaal gelegen ten opzichte van diverse steden, het ligt namelijk 2,5km van Maasmechelen en 18km van Maastricht

Er worden verschillende typen cottages opgeleverd die allemaal vrijstaand zijn en vaak aan het water liggen. Ze zijn stijlvol ingericht en bieden de nodige privacy. Wil je het helemaal luxe maken? Dan kun je voor een cottage kiezen met een eigen steiger. Ideaal voor een duik in het water tijdens een warme zomerdag. Er zijn cottages die geschikt zijn voor 2 personen, maar ook voor 12 personen. Hierbij kun je kiezen uit twee luxe niveaus, namelijk VIP of Exclusive. Deze laatste categorie heeft zelfs een buitensauna en douche!
De Exclusive cottage
De Exclusive cottage

Het park is ideaal voor gezinnen, Je hebt er de bekende Aqua Garden met een geweldig zwembad, maar ook de indoor speeltuin en de Kids Club is aanwezig. Ook is er een mooi restaurant met uitzicht over het meer.  

Nieuws