Nieuwe VIP Woonboten bij Center Parcs Marina De Eemhof ingehuldigd

Geschreven op 24 september 2015 door Anique

De inhuldiging van de nieuwe woonboten
De inhuldiging van de nieuwe woonboten
Afgelopen woensdag is de nieuwste accommodatie van Center Parcs Marina De Eemhof feestelijk ingehuldigd. Vanaf nu kan er ook geslapen worden in VIP Woonboten, wat een vervolgstap is tussen de unieke samenwerking van Center Parcs de Eemhof en de familie Zijl van Jachthaven Marina.

VIP Woonboten

De nieuwe woonboten in het park bieden klanten een perfecte mix tussen luxe, avontuur en watersport. De vijf woonboten zijn bovendien erg ruim en beschikken over twee verdiepingen. Ook zijn er vele VIP elementen verwerkt in de vakantiewoning. Zo zijn er twee luxe badkamers aanwezig waarvan een met een extra groot bubbelbad. Ook is er lichttherapie aanwezig voor de nodige ontspanning. Er zijn twee toiletten, een luxe privé-terras met eethoek, een barbecue, ligstoelen en uitzicht over het Eemmeer. Daarnaast zijn de woningen luxe ingericht en voorzien van gashaard, een Smart TV, een kookeiland en er is gratis wifi. Een leuk extraatje is de mogelijkheid tot dagelijks verse broodjes aan boord en opgemaakte bedden bij aankomst. Doordat de boten vrij in de jachthaven liggen is het ook mogelijk een eigen boot aan te leggen bij het huisje.

Center Parcs De Eemhof

Gasten van de woonboten kunnen natuurlijk ook gebruik maken van de faciliteiten van Center Parcs De Eemhof. Hier is een Market Square aanwezig waar vele restaurants, terrassen en winkels aan liggen. Ook is er voor de kinderen het subtropisch zwemparadijs Aqua Mundo en de Action Factory met leuke activiteiten. Tot slot kan je gebruik maken van de sauna van het park.

Een van de vijf nieuwe woonboten
Een van de vijf nieuwe woonboten

Nieuws