Ervaringen Dades Reizen

Rodina Travel
9,5
op basis van 54 reviews
Lees meer
Zuid-Afrika reis op maat
9,3
op basis van 13 reviews
Lees meer
OutSight Travel
9,2
op basis van 210 reviews

1 consumenten award

OutSight Travel won in 2021 de Reisgraag award
Lees meer

Pagina 1 van 1 met 52 resultaten

op 19 oktober 2021 bestemming: Marokko / KASBAHROUTE, reisperiode: oktober 2021

GEWELDIG MOOIE REIS, FIJNE KLEINE GROEP, PRIMA EN LEUKE REISLEIDSTER (LEILA) EN BETROUWBARE CHAUFFEUR. WE HEBBEN ONTZETTEND VEEL GEZIEN OP PRACHTIGE LOCATIES. VERBLIJF + ETEN WAS TOP.

  • Algemeen 10
op 31 december 2019 bestemming: Marokko / Marrakech / rondreis door het zuiden, reisperiode: oktober 2019

Goed georganiseerd, zeer betrokken, écht een geweldige reiservaring!

  • Algemeen 10




op 31 december 2019 bestemming: Marokko, reisperiode: maart 2019

Het was een rondreis met een mooi programma, goede hotels en een geweldige gids ( Christine) en chauffeur.
Wij hadden een top vakantie!

  • Algemeen 10
op 31 december 2019 bestemming: Marokko / meerdere plaatsen, reisperiode: oktober 2019

Goed, betrouwbaar, kleinschalig, je komt op andere plekken waar je met de grote organisaties niet komt, klantvriendelijk, flexibel, deskundig, ruimdenkend, meedenkend. Kortom alles wat een vakantie tot een onvergetelijk moment maakt.

  • Algemeen 10
op 30 december 2019 bestemming: Marokko, reisperiode: oktober 2018

Geweldige reisleiding en programma afgestemd op onze wensen

  • Algemeen 10
op 29 december 2019 bestemming: Marokko / Marrakech, reisperiode: maart 2018

Prima verzorgd, zorgeloos, leerzaam, ontspannen, afwisselend

  • Algemeen 9
op 28 december 2019 bestemming: , reisperiode: oktober 2019

Kleinschalig reis met veel persoonlijke aandacht. Veel geleerd over het land en prachtige plekken en mensen ontmoet.

  • Algemeen 10
op 27 december 2019 bestemming: Marokko / Marrakech, reisperiode: oktober 2019

Alles was op en top geregeld, en wat een vriendelijke mensen

  • Algemeen 10
op 26 december 2019 bestemming: Marokko / Rondreis, reisperiode: mei 2019

Alles top geregeld en ook bij kleine problemen zeer snelle actie, complimenten

  • Algemeen 10
op 26 december 2019 bestemming: Marokko / Fez, reisperiode: februari 2018

Op maat, verantwoord, leuk, goed verzorgd, persoonlijk

  • Algemeen 10
op 26 december 2019 bestemming: Marokko / Marakech, reisperiode: mei 2019

Super riad en goede tips tijdens ons verblijf van Belgische gastvrouw

  • Algemeen 10
op 25 december 2019 bestemming: Marokko / Marrakesh, reisperiode: oktober 2018

Goede informatie en organisatie vooraf, geweldige gids, flexibel, zorgzaam, attent.

  • Algemeen 10
op 25 december 2019 bestemming: Marokko / Marakech, reisperiode: april 2019

Goed georganiseerde individuele rondreis! We hebben erg genoten!

  • Algemeen 10
op 25 december 2019 bestemming: Marokko / Marrakech, reisperiode: mei 2019

Astrid en haar team staan altijd klaar met advies en toffe tips!

  • Algemeen 10
op 25 december 2019 bestemming: , reisperiode: oktober 2019

Een fijne, heel goed verzorgde rondreis met veel informatie over het land met een warme band voor de kleinschalige groep!

  • Algemeen 10
op 25 december 2019 bestemming: Marokko / marakech, reisperiode: november 2019

Enorm gastvrije riad met erg behulpzaam personeel, reis goed georganiseerd en goed afgestemd op onze situatie ( wat beperkingen a.g.v. ziekte)

  • Algemeen 10
op 25 december 2019 bestemming: Marokko, reisperiode: november 2019

Alles tip top in orde! Als je met Dades reist moet je je nooit zorgen maken!

  • Algemeen 10
op 24 december 2019 bestemming: Marokko / Marrakesh, reisperiode: oktober 2019

Omdat wij, met het gehele gezin, van een prima georganiseerde rondreis van Dades reizen hebben genoten

  • Algemeen 10
op 24 december 2019 bestemming: Marokko / Saffraanreis, reisperiode: oktober 2018

Bijzondere bestemmingen, goed begeleid door Christine.
Voor de reis persoonlijk contact met Astrid m.b.t. reisliteratuur.

  • Algemeen 9
op 24 december 2019 bestemming: Marokko / Marrakech en de dadesvallei, reisperiode: maart 2019

Het was een fantastische reis. Alles verzorgd en fijne hulp tijdens het boeken. Start en afsluiting in een prachtige riad in Marrakech en daarna op rondreis verder de bergen over. Het land en de mensen zijn prachtig. Een absolute aanrader.

  • Algemeen 9
op 24 december 2019 bestemming: Marokko / Marrakech, reisperiode: november 2018

Wij hebben het heel goed naar ons zin gehad en heel veel gezien.

  • Algemeen 9
op 24 december 2019 bestemming: Marokko / Marrakech, reisperiode: december 2019

Super gastvrouw met een heel leuke Riad

  • Algemeen 10
op 24 december 2019 bestemming: Marokko, reisperiode: mei 2019

Prachtige plekken bezocht, mooie hotels, alle transfers goed geregeld.

  • Algemeen 10
op 24 december 2019 bestemming: Marokko / Rondreis, reisperiode: maart 2019

Begeleiding was top: persoonlijk en toch professioneel! De onderkomens waren verrassend verschillend; het eten was heerlijk! En de chauffeur reed vertrouwen wekkend!

  • Algemeen 10
op 24 december 2019 bestemming: Marokko / Ourika, reisperiode: mei 2019

Top geregeld. Alles klopte in deze wandelvakantie. Logistiek, eten, onderdak. Overtrof verwachtingen.

  • Algemeen 10
op 24 december 2019 bestemming: Marokko, reisperiode: september 2019

Het was een fantastische belevenis

  • Algemeen 10
op 24 december 2019 bestemming: Marokko / Nvt, reisperiode: september 2017

Geweldig wat wij wilde gebeurde echt een reisbureau opmaat

  • Algemeen 10
op 7 december 2019 bestemming: Marokko / rondreis, reisperiode: april 2018

Goed verzorgd, kleine groep, de reizigers zijn belangrijk niet het programma, veel achtergrond informatie, respect voor beide culturen

  • Algemeen 9
op 1 december 2019 bestemming: Marokko / De rozenreis, reisperiode: mei 2016

Omdat het de beste vakantie is en het is een ding die je gewoon moet meemaken

  • Algemeen 10
op 28 november 2019 bestemming: Marokko / Marrakech, reisperiode: november 2018

Zeer persoonlijke aandacht en uitleg van de koningssteden in al zijn facetten.

  • Algemeen 10
op 28 november 2019 bestemming: Marokko / Marrakech, reisperiode: september 2019

Wij hebben genoten van de lokale mensen en gebruiken. Dat is een ervaring op zich

  • Algemeen 10
op 23 november 2019 bestemming: Marokko / Rondreis, reisperiode: oktober 2019

Mooie reis, veel afwisseling, goed georganiseerd.

  • Algemeen 10
op 23 november 2019 bestemming: Marokko / Marrakech, reisperiode: december 2017

Reis door Marokko: alle riads waren geregeld op goede locaties, incl. Gidsen. Vriendelijke hulp en ze stonden stand-by toen bleek dat onze paspoorten te kort geldig waren. Ook erg hulpvaardig bij onze andere reizen naar Marokko

  • Algemeen 10
op 23 november 2019 bestemming: Marokko / Rondreis, reisperiode: januari 2016

Fantastische rondreis vanaf Fez dwars door de Atlas naar de woestijn achter de Dades vallei. Met mijn vrouw en zoon die ergens in een kleine lokaal hotelletje onthaald werd op taart en zingende en trommellende mannen, op eigen initiatief geregeld door onze begeleidende gids. Zo persoonlijk en zo Marokkaans warm, die reis vergeten we nooit meer.

  • Algemeen 10
op 22 november 2019 bestemming: Marokko / Koningssteden, reisperiode: maart 2017

Het was onze huwelijksreis. We kregen de bruidssuites van de riads en hebben genoten. We werden verrast met een intieme gastvrijheid.

  • Algemeen 10
op 22 november 2019 bestemming: Marokko / Marrakech, reisperiode: oktober 2019

Een zeer afwisselende familiereis met optimale aandacht voor onze familie, in het bijzonder voor ons kleinkind. De uitleg en kennisoverdracht van onze gids was bijzonder groot. Van de Medina in Marrakech naar de woestijn, het atlasgebergte, de rozenvallei, ontmoeting met een nomade-berberfamilie en Ouarzazate, dit alles maakte het tot een onvergetelijke reis.

  • Algemeen 10
op 22 november 2019 bestemming: Marokko / Marrakesh, reisperiode: maart 2019

Wij gingen 1 week, maar we hebben zóveel gezien en gehoord, dat het wel 2 weken leek. Perfecte reisleidster en chauffeur. Zuid Marokko is fantastisch! Het land, de mensen en de muziek.

  • Algemeen 10
op 22 november 2019 bestemming: Marokko / Rondreis, reisperiode: januari 2019

De gehele reis was super goed in elkaar gezet. We kregen een heel uitgebreide routebeschrijving. De hotels waren allemaal super en de gidsen die ons begeleidden waren allemaal top. Kortom we hebben nog nooit een vakantie gehad diëtiste planning en regeling zo goed in elkaar zat als deze. Prachtig land, vriendelijke mensen en ontzettend genoten

  • Algemeen 10
op 22 november 2019 bestemming: Marokko / Marokko, reisperiode: juli 2018

Fantisch goed georganiseerd. Goede hulp met de binnenlandse telefoon. Mooi accommodaties en een onvergetelijke reis en ervaring, waar we het nog vaak over hebben

  • Algemeen 10
op 22 november 2019 bestemming: , reisperiode: augustus 2019

We zijn echt in de watten gelegd. Fijne en persoonlijke reisbegeleiding.

  • Algemeen 10
op 22 november 2019 bestemming: Marokko / Ouarzazate, reisperiode: april 2019

Momo en Astrid regelen onze reis steeds tot in de puntjes. Ze doen graag iets extra en niks is te veel gevraagd. Met veel plezier gaan we elk jaar met hen op reis.

  • Algemeen 10
op 22 november 2019 bestemming: Marokko / Rondreis, reisperiode: oktober 2019

Geweldige rondreis gemaakt met de familie. We hebben echt Marokko leren kennen en genoten van het Atlasgebergte en de woestijn.

Astrid heeft er voor ons echt een feestje van gemaakt. Met zeker ook speciale dank aan onze chauffeur Omar!

  • Algemeen 10
op 22 november 2019 bestemming: Marokko / Marrakesh, reisperiode: maart 2019

Prachtig land, bekwame en uiterst vriendelijke begeleiding.

  • Algemeen 10
op 22 november 2019 bestemming: Marokko / Marrakech, reisperiode: oktober 2017

Heel goed verzorgd en hele fijne mensen!

  • Algemeen 10
op 22 november 2019 bestemming: Marokko / Marrakech, reisperiode: oktober 2019

Alles was perfect geregeld, erg vriendelijk personeel, fijne sfeer

  • Algemeen 10
op 22 november 2019 bestemming: Marokko / Koningssteden, reisperiode: november 2018

Goed georganiseerde reis, met reisleiding die inspeelde op wensen en probleempjes vakkundig aanpakte.

  • Algemeen 10
op 22 november 2019 bestemming: Marokko / Marrakech, reisperiode: oktober 2019

Aanbod op maat, heel deskundig, echte lokale kennis, vriendelijk, punctueel

  • Algemeen 10
op 22 november 2019 bestemming: Marokko / Rozenvallei, reisperiode: mei 2016

Geweldige kleinschalige reis samen met kinderen en drie andere gezinnen.

  • Algemeen 10
op 22 november 2019 bestemming: Marokko / Rozenvallei, reisperiode: mei 2016

Goed georganiseerd, persoonlijk, unieke reis. Leuk voor kinderen en ouders.

  • Algemeen 10
op 22 november 2019 bestemming: Marokko / Ouarzazate, reisperiode: november 2019

Op onze reis naar Gambia verzorgde Dades Reizen alle overnachtingen in Marokko. Allemaal top locaties met als klap op de vuurpijl een geheel verzorgde dag door de Rozenvallei.

  • Algemeen 10
op 22 november 2019 bestemming: Marokko / Marrakech, reisperiode: december 2018

Persoonlijk contact bij Dades is fenomenaal! Alsof je met en bij familie bent......

  • Algemeen 10
op 22 november 2019 bestemming: Marokko / Marrakech, reisperiode: mei 2019

Veel goede informatie en goede gids en heerlijke Riad Orange , fantastische ligging!

  • Algemeen 10
  • 1