Babette van Veen op Mallorca met Novasol

Geschreven op 29 augustus 2018 door Roos

Fornalutx op het Spaanse eiland Mallorca
Fornalutx op het Spaanse eiland Mallorca
Babette van Veen (je weet wel, Linda Dekker van GTST) is naast actrice, zangeres en schrijfster ook vakantiehuizentester bij Novasol. Ze test allerlei soorten accommodaties van de reisorganisatie, van grote familiehuizen tot kleine appartementen. Deze keer neemt ze je mee naar het eiland Mallorca, naar het plaatsje Fornalutx. 

Fornalutx ligt in het noordwesten van Mallorca en voelt erg Middeleeuws aan. Het dorpje is wel duizend jaar oud en overal hoor je het stromen van water van de watervallen in de bergen. Vanuit het luxe Novasol vakantiehuis kun je leuke plekken in de omgeving ontdekken, zoals de havenstad Port Sóller en het bruisende Palma. Het vakantiehuis Fornalutx-Soller is een ware bergvilla met zwembad, lift, ruim balkon, vier slaapkamers en vijf badkamers. Er kunnen negen personen verblijven in deze ruime villa. 

Babette van Veen ontdekt de mooiste vakantiehuizen van Novasol met Babette's Selection. Ze schrijft over haar ervaringen en geeft leuke tips. Al haar reisverslagen kun je lezen op de website van de reisorganisatie. Onder andere is Babette al in Bretagne, Rome, de Ardennen, Ligurië, Boedapest en Barcelona geweest met Novasol.

Nieuws

Artikelen