Nieuw bij NOVASOL: Vakantiepark Marissa

Geschreven op 15 mei 2019 door Femke

Vakantiepark Marissa
Vakantiepark Marissa
In augustus opent in het noordwesten van Duitsland Vakantiepark Marissa, een uniek vakantiepark in Scandinavische stijl en sferen. Op slechts 120 kilometer van de Nederlandse grens geniet je van een vakantie in Deense stijl. NOVASOL is de exclusieve verhuurpartner van dit vakantiepark.

Deense sferen

Sfeer staat centraal op Vakantiepark Marissa. In de vakantiehuizen en appartementen beleef je een hoogwaardig en ontspannen verblijf in combinatie met het typische Scandinavische gevoel van 'Hygge'. Hygge staat voor een typische Deense vorm van gezelligheid. Denk daarbij aan een fijne sfeer en genieten van de fijne dingen in het leven met familie en vrienden om je heen. 

Scandinavische inrichting
Scandinavische inrichting

Natuur en recreatie

Ook recreatie is belangrijk. Veel huizen en appartementen zijn voorzien van wellness faciliteiten en op het park ligt een 'Plaza' waar recreatie en horeca aangeboden wordt. Het vakantiepark ligt in de directe nabijheid van het prachtige landschap van natuurpark Dümmer. Het natuurgebied en landschap van de omgeving weerspiegelt zich op het vakantiepark. Het park is ingedeeld in zeven zones met allemaal hun eigen karakter: aan het strand, vogelgebied, in het park, in het veld, in het bos, aan de vijver en in de tuin. De vakantiehuizen in de verschillende gebieden komen volledig tot hun recht door rekening te houden met de diversiteit en karakters van de zones.

Recreatie op Vakantiepark Marissa
Recreatie op Vakantiepark Marissa

Duurzaamheid en architectuur

De vakantiehuizen en appartementen zijn duurzaam en energiezuinig. De accommodaties zijn ontworpen door Scandinavische architecten en zijn ingericht met Deens designmeubilair van het merk HAY. De 253 vakantiehuizen bieden ruimte aan vier tot tien personen liggen verspreid over het gehele park. In drie van de zeven parkzones vind je de 223 appartementen.

Nieuws

Artikelen