Noorwegen boekbaar voor 2019 bij Novasol

Geschreven op 29 augustus 2018 door Roos

Het Hardangerfjord in Noorwegen
Het Hardangerfjord in Noorwegen
Alle vakantiehuizen in Noorwegen zijn voor 2019 al boekbaar bij Novasol. De vakantiehuizen van de reisorganisatie liggen verspreid over heel Noorwegen, je kunt dus altijd je favoriete plekje in het land bezoeken met Novasol. En wat is een betere manier om Noorwegen te ontdekken dan vanuit een huis of hut te midden van het natuurschoon?

Het hele jaar door is Noorwegen een geweldige bestemming. In de winter geniet je van de sneeuw en vind je bij sommige Novasol vakantiehuizen de skigebieden recht voor je deur! Bij de plaatsen Sjusjøen en Nordseter heeft Novasol op dit moment ongeveer 80 vakantiehuizen. Verder kun je op veel plekken in Noorwegen heerlijk hiken, fietsen en vissen. Als je bij Novasol boekt krijg je op veel activiteiten in de buurt een leuke korting, zoals op skilessen, een ritje met de hondenslee en ski- en fietsenhuur.

Naast het grote aantal activiteiten dat je er kan doen, heeft Noorwegen fantastische natuurgebieden om te bewonderen. Zo vind je er uitgestrekte stranden, imposante fjorden en prachtige watervallen. Boek je je vakantie in Hordaland, bij bijvoorbeeld Bergen, dan ben je verzekerd van een geweldige natuurvakantie. Bezoek dan ook zeker het indrukwekkende Hardangerfjord.

Nieuws

Artikelen