Novasol breidt aanbod ScandinaviŽ uit

Geschreven op 25 oktober 2018 door Gina

HŲga Kusten, Zweden
HŲga Kusten, Zweden
Noorwegen, Zweden en Denemarken, of te wel Scandinavië, zijn nog steeds zeer populair onder de Nederlandse toeristen. Novasol speelt hierop in door haar aanbod uit te breiden met nieuwe vakantieadressen in Scandinavië. De nieuwe vakantieadressen zijn al te bekijken op de website van Novasol en in de nieuwe catalogussen van de organisatie. Echter zijn ze pas voor 2019 te boeken. De reden waarom deze landen zo populair zijn is de cultuur. Velen zien de cultuur in Scandinavië als voorbeeld om meer te genieten van de minder grote maar fijne momenten in het leven. Daarnaast is er in alle drie de landen geen tijd voor verveling tijdens de vakantie. Gedurende het gehele jaar bieden de drie landen diverse activiteiten aan.

Denemarken

Een steeds populairder wordend fenomeen zijn de Deense 'hygge'. Deze hebben afgelopen tijd de wereld veroverd. Novasol biedt dit unieke vakantieadres dan ook zeker weer aan in 2019.

Noorwegen

Voorbeelden van activiteiten in Noorwegen zijn: klimmen in West-Noorwegen, het Noorderlicht bekijken in het noorden of Skiën in Oost-Noorwegen. Deze activiteiten zijn ook bekend bij Novasol waardoor ze in elke regio diverse vakantieadressen aanbieden. Een skipiste voor de deur? Geen probleem, ook dat biedt Novasol aan. Een andere belangrijke en populaire activiteit is het vissen. Velen gaan dan ook graag naar Scandinavië voor een visvakantie. Novasol heeft voor 2019 ook nieuwe vissershuizen toegevoegd, sommigen zelfs met een eigen steiger en boot.

Zweden

Zo heeft ook Zweden een divers aanbod aan vermaak. Zo heeft het land prachtige meren voor een verkoelende duik, om te vissen of een wateractiviteit. Naast de prachtige meren heeft Zweden ook een mooie omgeving met rotsachtige kliffen en uitgestrekte stranden. Het fijne aan dit land is dat de plekken nooit hetzelfde zijn. Vakantiehuis aan het water? Dan zit je bij Novasol en Zweden zeker goed.

Flexibelere vakantieperiodes

Naast een uitbreiding in vakantieadressen is Novasol ook bezig geweest voor het regelen van flexibelere vakantieperiodes. Niet iedereen is op zoek naar een vakantie van een week. Soms zijn twee dagen ook al genoeg om bij te komen van het dagelijkse leven. Novasol is dan ook verheugd dat steeds meer eigenaren ook kortere vakanties aanbieden. Naar verwachting zal deze flexibiliteit ervoor zorgen dat meer reizigers het mooie Scandinavië kunnen ontdekken.

Nieuws

Artikelen