Met Novasol de feestdagen vieren in een versierd vakantiehuis

Geschreven op 9 december 2015 door Lan

Met champagne proosten op het nieuwe jaar
Met champagne proosten op het nieuwe jaar
Novasol, de grootste aanbieder van vakantiehuizen in Noord-Europa, heeft een speciale feestdagenactie. De organisatie en haar huiseigenaren bieden compleet versierde vakantiehuizen aan zodat je in stijl kerst en/of nieuwjaar kunt vieren met vrienden of familie.

Vakantiehuizen

De deelnemende vakantiehuizen zijn voorzien van een versierde kerstboom en andere kerstdecoratie. Daarnaast is je koelkast gevuld met lokale kerstlekkernijen. Wie oud en nieuw viert in de vakantiehuizen ontvangt naast een aantal nieuwjaar lekkernijen ook champagne van de huiseigenaar. Met deze leuke extra's geniet je met jouw gezelschap van een sfeervolle kerst en nieuwjaarsfeest. De vakantiehuizen die aan de feestdagenactie meedoen zijn geschikt voor tenminste acht personen en hebben minimaal vier sterren.

Bestemmingen

De versierde vakantiehuizen zijn te boeken voor de volgende bestemmingen: Cyprus, Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Italië, Kroatië, Noorwegen, Slovenië, Spanje, Polen, Tsjechië en Zweden. De vakantiehuizen zijn beschikbaar tussen 19 december 2015 en 2 januari 2016. De feestdagenactie geldt in deze periode op een verblijfsduur van minimaal 1 of 2 weken.

Nieuws

Artikelen