NOVASOL neemt Wimdu over

Geschreven op 16 januari 2017 door Roos

Vakantiehuis van NOVASOL aan het Gardameer
Vakantiehuis van NOVASOL aan het Gardameer
Particuliere vakantiehuizenaanbieder NOVASOL gaat Wimdu overnemen. Wimdu is gespecialiseerd in de verhuur van privé-accommodaties over de hele wereld. NOVASOL breidt hiermee haar aanbod uit naar maar liefst 350.000 accommodaties.

Bernd Muckenschnabel, bestuursvoorzitter van NOVASOL, zegt erover: “Met deze overname nemen niet alleen de vakantieopties toe die we de reiziger kunnen aanbieden, maar beschikken we eveneens over een ander distributiekanaal. Deze toevoeging versterkt onze positie binnen de Europese markt van vakantiehuizenverhuur en is onderdeel van onze continue inspanningen om onze gasten de grootst mogelijke variatie in vakanties te kunnen aanbieden.”

Wimdu

Vakantiehuizenplatform Wimdu is opgericht in 2011 in Berlijn en in korte tijd uitgegroeid tot een van de grootste platformen voor particuliere accommodaties. Ze hebben accommodaties in grote steden als Parijs en Rome in het aanbod, maar ook rustig gelegen vakantiehuizen aan bijvoorbeeld het Gardameer in Italië en in Winterberg, Duitsland.

Nieuws

Artikelen