Transavia wint Reisgraag Award 2018

Geschreven op 8 januari 2018 door Paula

Transavia wint Reisgraag Award 2018
Transavia wint Reisgraag Award 2018
Transavia, gevestigd in Amsterdam, wint dit jaar voor de eerste keer de Reisgraag Award voor beste reisorganisatie binnen de categorie Luchtvaartmaatschappij. Uit alle reviews van 2017 binnen deze categorie hebben zij gemiddeld het hoogste cijfer gekregen. Daarmee heeft de luchtvaartmaatschappij de publieksprijs in ontvangst mogen nemen.

Tamara Kabout en Karen Kuhlman (Transavia): "Transavia heeft de Reisgraag Award 2018 gewonnen in de categorie ´Beste Luchtvaartmaatschappij. De Reisgraag Award staat symbool voor de klantwaardering van consumenten. Het is de enige publieksprijs in de reisbranche en wordt dit jaar voor de 7e keer uitgereikt. Totaal 15.313 reviews ontvangen in 2017. Het winnen van deze award is een prachtige bekroning voor alle collega’s die hierbij betrokken zijn. Wij zijn super trots en streven ernaar ook dit jaar onze passagiers zo optimaal mogelijk van dienst te zijn en werkelijk het verschil te kunnen maken."

Jaarlijks reikt Reisgraag.nl awards uit aan reisorganisaties en bestemmingen binnen verschillende categorieën vakanties. Dit jaar is alweer de zevende keer dat de awards worden uitgereikt. Er zijn maar liefst 15.000 reviews over verschillende bestemmingen en reisorganisaties binnengekomen. Alle reviews worden van tevoren handmatig gekeurd en basis van deze gekeurde reviews worden de award winnaars gekozen. Alleen de reviews van klanten geven de doorslag. Daarmee is de Reisgraag Award de enige echte publieksprijs binnen de reisbranche van Nederland.

Nieuws