Schrijf een ervaring over Calsedon en maak kans op mooie prijzen!

Ervaringen Calsedon

Wil je op vakantie met Calsedon? Bekijk dan eerst eens onderstaande organisaties die mogelijk beter aan je wensen voldoen.

8,1
op basis van 22 reviews
Lees meer
8,6
op basis van 87 reviews

2 consumenten awards

Rosetta Reizen won in 2015 de Reisgraag award
Lees meer

Pagina 1 van 11 met 105 resultaten

op 30 november 2017 bestemming: Marokko / Agadir, reisperiode: november 2017

Pršchtige all inclusive vakantie in Agadir gehad. Het was een super vakantie met 27 graden hele week door. Hartelijk dank!

  • Algemeen 10
op 23 november 2017 bestemming: Verenigde Arabische Emiraten / Dubai, reisperiode: november 2017

Combi-reis geboekt met Calsedon vorige week in Dubai. We hebben 3 nachten in Abu Dhabi en 4 nachten in Dubai doorgebracht. Het is ťťn van de beste bestemming die we ooit bezocht hebben. De hotels zijn goed en veel excursiemogelijkheden. Desert Safari is en must!

  • Algemeen 10
op 21 november 2017 bestemming: Marokko / Marrakech, reisperiode: november 2017

Een reisje van 149 Euro pp naar Marrakech geboekt. Het is geen geld voor zo'n reisje. We willen Maria bedanken voor haar goede behandeling ter plekke.

  • Algemeen 10
op 21 november 2017 bestemming: Marokko / Marrakech, reisperiode: november 2017

3 dagen fantastische, culturele city trip in Marrakech gehad. Essouria, desert safari en Medina is moeitewaard te zien.

  • Algemeen 10




Wil je op vakantie met Calsedon? Bekijk dan eerst eens onderstaande organisaties die mogelijk beter aan je wensen voldoen.

8,1
op basis van 22 reviews
Lees meer
8,6
op basis van 87 reviews

2 consumenten awards

Rosetta Reizen won in 2015 de Reisgraag award
Lees meer
op 20 november 2017 bestemming: Verenigde Arabische Emiraten / Dubai, reisperiode: oktober 2017

Het was voor ons een mooie vakantie in Dubai met Calsedon.

  • Algemeen 8
op 7 november 2017 bestemming: Malta / Mellieha, reisperiode: augustus 2017

In de zomervakantie met 2 volwassenen en 2 kinderen naar Malta geweest. We hebben voor het hotel Maritim Antonine gekozen. Dit hotel is geboekt op advies van onze buren. Het is gelegen in het dorpje Mellieha. Het strand van Mellieha is 15 minuten lopen. Er is ook een mooie tuin met zwembad in het hotel. We hebben een mail gehad van Calsedon om onze mening te uiten en dat doen we bij deze. Slechts een keer met Calsedon op vaknatie geweest. We hebben puur naar het prijs gekeken en geboekt. We weten het niet of we weer bij Calsedon boeken maar eerste keer ging zonder problemen.

  • Algemeen 9
op 6 november 2017 bestemming: Malta / bugibba, reisperiode: oktober 2017

Een super vakantie met hele familie op Bella Vista Hotel in Malta gehad. Het was een weekje weg in de herfstvakantie. Alles was naar behoren.

  • Algemeen 9
op 5 november 2017 bestemming: Malta / Qawra, reisperiode: oktober 2017

Een super leuke all inclusive vakantie in Malta gehad. Vanaf het boekingsmoment tot het check-out op het hotel. Hotel is gelegen in het plaatje Qawra, vlakbij het centrum en strand. Als je betere strand wilt, moet je dan naar Mellieha strand gaan. Je kunt gewoon simpelweg het openbaar vervoer nemen richting Mellieha. Bella Vista was een klein hotelletje met goed service. Het personeel weet waar ze over hebben en wat ze doen.

  • Algemeen 10
op 4 november 2017 bestemming: Marokko / Marrakech, reisperiode: oktober 2017

Interessante vakantie in Marrakech gehad. Een city trip van 4 dagen met Calsedon geboekt. Alhoewel het hotel Sangho Village buiten de stad lag, hebben we geen last van gehad want we hadden elke dag een excursie geboekt. Maar het is wel een leuk hotel met groot zwembad en goed all inclusief concept.

  • Algemeen 9
op 3 november 2017 bestemming: Malta / Bugibba, reisperiode: september 2017

Top vakantie voor weinig geld gehad. 5 dagen naar een hotel in Malta geweest voor 400 euro voor 2 personen. Het was een kant en klare pakketreis. We willen wel weer gaan als ze voor dezelfde prijs aanbieden :).

  • Algemeen 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Volgende