Schrijf een ervaring over Calsedon en maak kans op mooie prijzen!

Ervaringen Calsedon

Wil je op vakantie met Calsedon? Bekijk dan eerst eens onderstaande organisaties die mogelijk beter aan je wensen voldoen.

8,2
op basis van 19 reviews
Lees meer
8,6
op basis van 85 reviews

2 consumenten awards

Rosetta Reizen won in 2015 de Reisgraag award
Lees meer

Pagina 1 van 13 met 121 resultaten

op 11 november 2017 bestemming: Marokko / Rondreis, reisperiode: oktober 2017

Eerste keer naar Marokko, eerste keer een rondreis en eerste keer bij Calsedon. De rondreis beviel goed. Het was een rondreis van een week met verlenging van een week in Agadir aan het strand. Echt goed georganiseerd en alles was ter plekke perfect geregeld. Aankomst was in Marrakech. Het was een speciale stad met een eigen karakter. In Marrakech zijn wij in het hotel Meriem verbleven. Het is een acceptabel hotelvlakbij het centrum. In de omgeving vind je vele uitgangsmogelijkheden. 2e dag hebben we aantal excursies gemaakt en oud centrum bezocht. We hebben ook een juweliercentrum en tapijtwinkel bezocht. De rest van de dagen hebben we Casablanca, Fes en Meknes bezocht. Elke stad heeft zijn eigen karakter. Casablanca wad de grootste stad die we bezocht hebben. De weg van Marrakech naar Fes was opvallend mooi qua landschap. Na het einde van de rondreis zijn we gebracht naar ons hotel in Agadir. We zijn in Agadir op het hotel Anezi Tower verblijven. Het is een mooi onlangs gerenoveerd hotel. Er was een groot zwembad. Op het strand hebben ze eigen ligstoelen en parasols. All inclusive geldt niet op het strand. Het is een leuke vakantie eerst met interessante culturele acties en daarna lekker relaxin in een all inclusive hotel. Van a t/m z was alles naar de wens gegaan. We hebben aantal opmerkingen gelezen dat het eten vaak niet goed is in de hotels in Marokko. Gelukkig hebben we geen moeite gehad m.b.t. het eten in de hotels waar we gelogeerd hebben,

  • Algemeen 10
op 11 november 2017 bestemming: Malta / Bugibba, reisperiode: september 2017

Weekje fly & drive gemaakt op Malta en Gozo. Malta is een klein eilandje midden in de Midellandse Zee. Gozo ligt slecht 7 km van Malta. De hotels waren goed gekozen, de autostand netjes klaar op de luchthaven. Het was een leuke ervaring op dit mooie eilandje. Bedankt Calsedon voor het organiseren van deze leuke reis.

  • Algemeen 10
op 9 november 2017 bestemming: Malta / Sliema, reisperiode: oktober 2017

Schitterende vakantie naar Malta gehad in de herfstvakantie. Het was een van de beste vakanties voor ons. We zaten op een mooie hotel Seafront aan de boulevard van Sliema. Mooi hotel op met een leuke ligging.

  • Algemeen 9
op 9 november 2017 bestemming: Malta / Bugibba, reisperiode: november 2017

Slechts voor Ä149 een mooie vakantie naar Malta geboekt. Ze hebben voor dit prijs een super vakantie georganiseerd.

  • Algemeen 10




Wil je op vakantie met Calsedon? Bekijk dan eerst eens onderstaande organisaties die mogelijk beter aan je wensen voldoen.

8,2
op basis van 19 reviews
Lees meer
8,6
op basis van 85 reviews

2 consumenten awards

Rosetta Reizen won in 2015 de Reisgraag award
Lees meer
op 7 november 2017 bestemming: Malta / Mellieha, reisperiode: augustus 2017

In de zomervakantie met 2 volwassenen en 2 kinderen naar Malta geweest. We hebben voor het hotel Maritim Antonine gekozen. Dit hotel is geboekt op advies van onze buren. Het is gelegen in het dorpje Mellieha. Het strand van Mellieha is 15 minuten lopen. Er is ook een mooie tuin met zwembad in het hotel. We hebben een mail gehad van Calsedon om onze mening te uiten en dat doen we bij deze. Slechts een keer met Calsedon op vaknatie geweest. We hebben puur naar het prijs gekeken en geboekt. We weten het niet of we weer bij Calsedon boeken maar eerste keer ging zonder problemen.

  • Algemeen 9
op 6 november 2017 bestemming: Malta / bugibba, reisperiode: oktober 2017

Een super vakantie met hele familie op Bella Vista Hotel in Malta gehad. Het was een weekje weg in de herfstvakantie. Alles was naar behoren.

  • Algemeen 9
op 5 november 2017 bestemming: Malta / Qawra, reisperiode: oktober 2017

Een super leuke all inclusive vakantie in Malta gehad. Vanaf het boekingsmoment tot het check-out op het hotel. Hotel is gelegen in het plaatje Qawra, vlakbij het centrum en strand. Als je betere strand wilt, moet je dan naar Mellieha strand gaan. Je kunt gewoon simpelweg het openbaar vervoer nemen richting Mellieha. Bella Vista was een klein hotelletje met goed service. Het personeel weet waar ze over hebben en wat ze doen.

  • Algemeen 10
op 4 november 2017 bestemming: Marokko / rondreis, reisperiode: september 2017

We hebben een speciale rondreis in Marokko gemaakt met en group van 12 mensen. Behalve het hotel op de eerste nacht in Fez was alles bijzonder goed geregeld. TOP!

  • Algemeen 10
op 4 november 2017 bestemming: Marokko / Marrakech, reisperiode: oktober 2017

Interessante vakantie in Marrakech gehad. Een city trip van 4 dagen met Calsedon geboekt. Alhoewel het hotel Sangho Village buiten de stad lag, hebben we geen last van gehad want we hadden elke dag een excursie geboekt. Maar het is wel een leuk hotel met groot zwembad en goed all inclusief concept.

  • Algemeen 9
op 3 november 2017 bestemming: Malta / Bugibba, reisperiode: september 2017

Top vakantie voor weinig geld gehad. 5 dagen naar een hotel in Malta geweest voor 400 euro voor 2 personen. Het was een kant en klare pakketreis. We willen wel weer gaan als ze voor dezelfde prijs aanbieden :).

  • Algemeen 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Volgende