Schrijf een ervaring over Calsedon en maak kans op mooie prijzen!

Ervaringen Calsedon

8,2
op basis van 18 reviews
Lees meer
8,6
op basis van 82 reviews

2 consumenten awards

Rosetta Reizen won in 2015 de Reisgraag award
Lees meer

Pagina 1 van 10 met 91 resultaten

op 21 augustus 2017 bestemming: Turkije / Antalya, reisperiode: augustus 2017

Met veel twijfels op vakantie naar Turkije gekomen in Titanic Belek Hotel. Het is een wonderlijk hotel met ongetelde faciliteiten. Eten en service is prima en de kamers zijn sjiek. Er zijn ook genoeg mogelijkheden voor de kinderen. De aquapark en kinder club zijn paar voorbeelden voor kinderfaciliteiten. We hebben als negatief puntje enkel een vluchtwijzing meegemaakt. Voor de rest is de reis goed geregeld.

  • Algemeen 9
op 21 augustus 2017 bestemming: Mauritius / La Foyette, reisperiode: augustus 2017

Top vakantie gehad in Mauritius. Alles was heel goed geregeld. Bedankt Calsedon!

  • Algemeen 10
op 7 augustus 2017 bestemming: Tanzania / Zanzibar, reisperiode: juli 2017

Begin juli zijn we naar Zanzibar geweest met Calsedon Vakanties. Het was een 15 daagse reis naar Zanzibar op all inclusive hotel. Service in het hotel was matig maar de bestemming was perfect. Ondanks we een vertraging van 2 uurtjes op de terugreis hadden was de vlucht ook prima geregeld. Zowel de heen- als terugreis was met Turkish Airlines geboekt.

  • Algemeen 9
op 5 augustus 2017 bestemming: Mauritius / La Poste, reisperiode: juli 2017

We zijn met Calsedon op vakantie geweest naar Mauritius. Het was een bestemming die we nog nooit bezocht hebben. Ze hebben ons goed geholpen en geinformeerd over de bestemming. Het was zeker een goede ervaring op de bestemming. Het hotel was een top hotel en de excursies die we gebben gemaakt waren leuke excursies. We hebben Radisson Blue hotel geboekt. Het is een super leuk hotel aan het strand. We zijn via Istanbul naar Mauritius gevlogen. Kreeg ook gratis eten en alcoholische drankjes tijdens de vlucht. Het was van a tot z een geslaagde vakantie.

  • Algemeen 10




8,2
op basis van 18 reviews
Lees meer
8,6
op basis van 82 reviews

2 consumenten awards

Rosetta Reizen won in 2015 de Reisgraag award
Lees meer
op 20 juli 2017 bestemming: Verenigde Arabische Emiraten / Dubai, reisperiode: juli 2017

We hebben een tailer made vakntie naar Verenigde Arabische Emirten geboekt bij Caseldeon. Ze hebben alles voor ons heel netjes geregeld. We hebben een flesje wijn van hun op de kamer gehad bij de aankomst. Alle excursies en cruise was perfect geregeld.

  • Algemeen 8
op 19 juli 2017 bestemming: Malta / bugibba, reisperiode: juli 2017

Vriendelijk personeel en goede organisatie. Geen problemen gehad. Malta was fantastisch.

  • Algemeen 10
op 17 juli 2017 bestemming: Mauritius / Le Morne, reisperiode: juli 2017

Eerste keer naar Mauritius geweest. Mooi hotel op all inclusive geboekt. De vlucht was via Istanbul en was goed georganiseerd. Het was een vakantie die we niet kunnen vergeten. We waren niet van bewust dat Mauritius zo mooi was.

  • Algemeen 9
op 15 juli 2017 bestemming: Malta / St. Pauls Bay, reisperiode: juli 2017

Top organisatie. Niet normaal voor zo'n voordelige reis. We zijn eergisteren in Hotel Santa Maria aangekomen. Een simpel hotel in Malta. Maar vanaf de check-in tot nu toe loopt alles goed. We zijn hartstikke te vreden van de service van Calsedon en het hotels. Alles is naar wens. Gelukkig!

  • Algemeen 10
op 15 juli 2017 bestemming: Turkije / Antalya, reisperiode: juli 2017

Wij zijn met Calsedon weekje naar Antalya geweest. Het hotel Alp Pasa was een fantastiche keuze. Zit in het oud centrum van Antalya. De prive transfer van het vliegveld naar het hotel was ook heel goed geregeld.

  • Algemeen 10
op 12 juli 2017 bestemming: Verenigde Arabische Emiraten / Dubai, reisperiode: juni 2017

We hebben een leuke vakantie in Dubai gehad. Gewoon een simpel hotel met ontbijt geboekt. Het was dichtbij de marina en Marina Shopping Mall. Alles was goed georganiseerd. Het was wel heftig qua weer maar organisatie was top.

  • Algemeen 9
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Volgende