Schrijf een ervaring over Heart of Argentina Travel en maak kans op mooie prijzen!

Ervaringen Heart of Argentina Travel

Pagina 2 van 6 met 52 resultaten

op 29 december 2017 bestemming: ArgentiniŽ / Rondreis, reisperiode: november 2017

Het was een super goed geregelde reis, en ook het contact tijdens de reis was super. We vonden het een geweldig mooie rondreis, door het noordwesten van argentinie. ... Lees meer

  • Algemeen 9
op 14 september 2017 bestemming: ArgentiniŽ / Salta, reisperiode: augustus 2017

Deze reisorganisatie levert toegevoegde waarde! ... Lees meer

  • Algemeen 9




op 3 juli 2017 bestemming: ArgentiniŽ / Rondreis, reisperiode: mei 2017

Wij zijn erg enthousiast over deze reisorganisatie. Ze gaven hele goede adviezen en tips. Ze kennen ArgentiniŽ door en door en weten de mooie plekjes echt te vinden! Ze voelen goed in wat de bedoeling is van de reis en stemmen de ideeŽn daarop af. De service was perfect, ook de belangstelling naar ons toe of we het naar ons zin hadden tijdens de reis deed ons goed. Erg meelevend! Alles was tot in de puntjes geregeld. We hebben genoten! ... Lees meer

  • Algemeen 9
op 14 mei 2017 bestemming: ArgentiniŽ / Rondreis, reisperiode: april 2017

We genoten van een prachtige reis, piccobello georganiseerd. Er werd rekening gehouden met onze wensen en we ontdekten heel diverse aspecten van ArgentiniŽ. Heart of Argentina travel zorgde voor een autentieke reis, we ontdekten betoverende landschappen, genoten van lokale restaurantjes en hotels en hadden een schitterende gids voor een privť-excursie. Een reis die we niet snel zullen vergeten en een reisorganisatie die zeker een aanbeveling verdient !

  • Algemeen 9
op 14 april 2017 bestemming: ArgentiniŽ / Buenos Aires - Ushuaia - El Calafate - Salta/Jujuy - Iguazu Falls, reisperiode: februari 2017

Aangezien ik het land nog niet zo goed kende hebben we eerst (vrij veel) informatie gevraagd aan Heart Of Argentina Travel . Ik heb talrijke mails gestuurd naar Jan en steeds hťťl snel antwoord terug gekregen, geen enkele vraag is hen teveel!
Jan werkt nadien een volledig programma uit naar persoonlijke wens en houdt rekening met je budget. Ik moet zeggen, voor het budget dat wij voor ogen hadden hebben we zeer leuke en mooie accomodaties gekregen.
Na het voorstel van Jan zijn we zelf over gegaan op het boeken van onze binnenlandse vluchten. Ook de excursies geregeld door Heart Of Argentina Travel waren van de eerste tot de laatste allemaal perfect geregeld. Toch wel meerdere "wauw"-momenten tegen gekomen.
Halverwege onze reis was een tussenvlucht van ons afgelast en waren we gestrand in Cordoba. Alhoewel Heart Of Argentina Travel niets met onze binnenvluchten te maken had, zijn ze zelf ook direct in actie geschoten en hebben ze al het nodige gedaan om ons uit de nood te helpen! Ze zijn dan ook op ieder moment bereikbaar en ook buiten de kantooruren krijg je steeds snel antwoord.

Ons reisschema ga ik hier niet volledig uit de doeken doen, want anders blijf ik vertellen... :)
In ieder geval, we hebben er een prachtige reis opzitten en we hebben nog geen moment spijt gehad dat we voor Heart Of Argentina Travel hebben gekozen. Ik kan deze organisatie aan iedereen aanraden!

Ook krijg je voor je vertrekt een infobrochure mee, die hťťl handig is gedurende je reis door ArgentiniŽ. Jan en zijn vrouw (een Argentijnse) wonen zelf ook in ArgentiniŽ en zijn dus van alles perfect op de hoogte.

  • Algemeen 10
op 28 januari 2017 bestemming: ArgentiniŽ / Patagonie, reisperiode: december 2016

We hebben Buenos Aires, Patagonie en Vuurland op de meest efficiente manier kunnen bezoeken en daardoor intens genoten van de schoonheid van het land.

  • Algemeen 9
op 26 januari 2017 bestemming: ArgentiniŽ / BA-Salta-Iguazu, reisperiode: november 2016

Super mooie reis gehad! We hadden van tevoren een beeld in ons hoofd over onze reis. Veel reisorganisaties aangeschreven, maar Jan van Heart of Argentina kon ons precies aanbieden wat we zochten, terwijl de mogelijkheden bij andere organisaties niet zo groot waren. Goed meegedacht dus en afgestemd op onze wensen. Tijdens onze reis hebben we erg veel moois gezien en verbleven in accomodaties die (meer dan) voldeden aan onze verwachtingen. Ook konden we Jan terwijl we onderweg waren (handig via whatssapp) vragen stellen die snel werden beantwoord. Het was een prachtige reis, mede door Heart of Argentina!

  • Algemeen 9
op 6 januari 2017 bestemming: ArgentiniŽ, reisperiode: november 2016

Onze reis door PatagoniŽ werd perfect op maat voor ons samengesteld. Excursies, hotels, huurauto's e.d. alles tot in de puntjes verzorgd. Contact met het Ned. / Argentijnse echtpaar, die ook in ArgentiniŽ wonen verloopt altijd vlot en prettig. Wij hebben een fantastische reis door PatagoniŽ gemaakt! Kortom Heart of Argentina is een regelrechte aanrader voor iedereen die dit prachtige land willen gaan verkennen!

  • Algemeen 9
op 3 januari 2017 bestemming: ArgentiniŽ / Amersfoort, reisperiode: november 2016

Onze rondreis was de self drive driehoek Cordoba-Salta-Mendoza-Cordoba en daarna Buenos Aires.
Deze route bracht ons de afwisseling van stad, Inca-gebied, natuurparken, bergen en wijngebieden.
De accommodaties waren altijd kleinschalig, sfeervol en gezellig. De grootse natuurparken, vriendelijke bevolking en de persoonlijke tips van Jan en Lis, hebben van onze reis een onvergetelijke ervaring gemaakt.
Een van de hoogtepunten voor ons was de privťgids in Buenos Aires. Door de uitleg met veel aandacht voor details ging de stad voor ons leven.
Dank voor alle tips, zowel voor als tijdens de reis. Om onderweg persoonlijke contact te hebben vonden we heel erg attent en leuk. We kwamen hierdoor toch op unieke plekjes die we zelf in korte tijd niet konden vinden. We komen graag bij jullie terug! E&P, NL

  • Algemeen 9
op 22 december 2016 bestemming: ArgentiniŽ / Buenos Aires, reisperiode: november 2016

Top service! Alles tot in puntjes verzorgd!

  • Algemeen 8
  • Vorige
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Volgende