Nieuw park voor Landal GreenParks

Geschreven op 28 augustus 2015 door Vanessa

Accommodatie Mooi Zutendaal
Accommodatie Mooi Zutendaal
Park Mooi Zutendaal bestaat al een tijdje maar vanaf januari 2016 is dit park onderdeel van Landal GreenParks. Op het park bevinden zich chalets, bungalows en luxe villa's die ontworpen en ingericht zijn door Jan des Bouvrie. Het park is mooi gelegen in Belgisch Limburg, nabij het enige nationale park van België. Landal Mooi Zutendaal is een prima uitvalsbasis voor het ontdekken van de omgeving. Belgisch Limburg is de meest groene provincie van België waar je prima kunt wandelen, fietsen of mountainbiken.

Op het park hoeft niemand zich te vervelen maar vooral voor kinderen zijn er erg veel faciliteiten. Er is o.a. een binnen- en buitenzwembad met apart kinderbad en diverse waterattracties en verspreid over het park staan verschillende speeltoestellen. De kleintjes kunnen lekker spelen in de zandbank terwijl de oudere kinderen kunnen deelnemen aan het boogschieten of salto’s kunnen maken op de airtrampoline.

De 6-persoonsbungalow, type 6CK, is een bungalow speciaal ingericht voor kinderen. Het Plopsa thema komt terug in de gehele woning. Ook beschikt dit type o.a. over een kindertoilet, kinderwastafel, kinderstoel, box en terras met tuinset en speelhuisje. Dit maakt de vakantie extra leuk voor de kinderen.

Nieuws