Nieuw vakantiepark Landal Greenparks in Engeland

Geschreven op 15 maart 2017 door Renee

Meertje in het Lake District
Meertje in het Lake District
Landal Greenparks specialiseert zich in rustige vakantieparken midden in de natuur. De reisorganisatie had al vakantieparken in Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Tsjechië en Hongarije. Eerder dit jaar opende Landal een park in de buurt van Manchester in het Peak District National Park. Nu opent de reisorganisatie het tweede park in Engeland, in het Northumberland National Park, dat op de grens met Schotland ligt.

Omgeving

Het nieuwe vakantiepark heet Landal Kielder Waterside, vernoemd naar het grootste stuwmeer van Engeland waaraan het park gelegen is. De locatie van het park is ideaal voor een uitstapje naar Newcastle, het maken van een fietstocht door de omgeving of een hike over de hoogste berg van Engeland. Bovendien is het een van de 'dark sky' gebieden, waar je 's nachts de prachtige sterrenhemel heel goed kunt zien.

Voorzieningen

Het nieuwe vakantiepark van Landal Greenparks telt in totaal 32 chalets. Tijdens je verblijf in het vakantiepark Landal Kielder Waterside hoef je je zeker niet te vervelen. De chalets bieden ruimte aan 4 tot 6 personen en zijn soms voorzien van een eigen hottub. Tijdens je verblijf in het vakantiepark Landal Kielder Waterside hoef je je zeker niet te vervelen. Voor de kinderen is er een speelpark en door het hele park heen zijn er houten verstopplaatsen gemaakt. In het kleine overdekte zwembad worden ook activiteiten georganiseerd zoals snorkelen voor kinderen. Volwassenen kunnen heerlijk een hapje eten in het restaurant The Boat Inn of de typische huisgemaakte Engelse cake proeven in het Café on the Water. Ook kun je je laten verwennen in de beautyruimte.

Nieuws