Nieuwe luxe bungalows bij Landal GreenParks

Geschreven op 1 juli 2014 door Anique

Landal De Bloemert
Landal De Bloemert
Extra luxe kan je nu ook ervaren bij Landal GreenParks. Op Landal De Bloemert zijn namelijk nieuwe exclusieve 10-persoonsbungalows geopend die allemaal wat extra luxe hebben. Er is zelfs een bungalow met een overdekt privé-zwembad.

Twee nieuwe typen

Er zijn twee nieuwe typen te vinden op het park, namelijk bungalowtype 10L en 10LZ. Het eerste type heeft de beschikking over een privé-sauna, zonnebank, wasmachine en droger en niet te vergeten drie badkamers. Het tweede type heeft de zelfde faciliteiten, maar ook nog een klein overdekt privé-zwembad met jetstream. De luxe open keuken met openslaande deuren brengt je direct naar het terras, dat aan het water ligt. Bovendien zijn de nieuwe luxe bungalows voorzien van een eigen aanlegsteiger.

Aantrekkelijke ligging

Er is voor tien personen plaats in de bungalows, wat ze zeer geschikt maakt voor grote families of vriendengroepen. Ook de ligging maakt de bungalows zeer aantrekkelijk voor deze doelgroepen. Het park ligt namelijk aan het Zuidlaardermeer en heeft een eigen zeilschool. Er zijn tevens vele wandelmogelijkheden en Groningen kan bezocht worden.

Nieuws