Ervaringen OutSight Travel

Pagina 1 van 3 met 222 resultaten

op 15 januari 2022 bestemming: Costa Rica / rondreis, reisperiode: december 2021

Deze reis naar Costa Rica hadden wij (vanuit BelgiŽ) geboekt bij Outsight Travel net voordat Covid zijn intrede deed in BelgiŽ. We vonden het heel fijn om met behulp van de bouwstenen een reis uit te stippelen "op maat" voor ons. Aanvankelijk was de reis gepland voor december 2020, maar we hebben deze toch een jaartje uitgesteld - dit was geen enkel probleem voor Outsight Travel, daarin waren ze heel flexibel (en dat geldt dus ook voor de plaatselijke organisatie in Costa Rica waar zij mee samenwerken): dit hebben we erg geapprecieerd. We zijn heel blij dat deze reis nu in december 2021 is doorgegaan - wat een aangename ervaring om nog eens op reis te zijn! (dat was voor ons 2 jaar geleden) Het vervoer tussen de verschillende locaties hadden we in principe zelf kunnen regelen (en dat is in Costa Rica in feite best te doen), maar wij hadden ervoor gekozen om toch "georganiseerd" vervoer te vragen bij Outsight Travel. Dat bleek ook perfect mogelijk - Outsight Travel heeft alles voor ons geregeld, en dat bleek ter plaatse allemaal perfect georganiseerd te zijn. Meestal was dit "privť" vervoer (en soms nog met enkele andere toeristen erbij). Tijdens onze reis veranderden de Covid-maatregelen in Nederland (werden veel strenger), waardoor toeristen die via Amsterdam moesten terugkeren, plots toch een PCR-test nodig hadden. Outsight Travel en ook de lokale organisatie hebben hier heel snel op ingespeeld en ons hierover gecontacteerd, en bovendien ook al een oplossing voorgesteld (omdat de test in de buurt van ons laatste hotel niet mogelijk was, zou het reisschema wat aangepast moeten worden). Dit bleek uiteindelijk niet nodig (omdat wij via Madrid & Brussel vlogen), maar we hebben het erg geapprecieerd dat beide organisaties zo snel hebben gereageerd en al een mogelijke oplossing voorzien hadden. Samengevat, hebben wij een heel fijne reis gehad, alles was goed georganiseerd (met dank aan Outsight Travel). Het was heel fijn om de reis samen te stellen met bouwstenen, en bovendien konden we daarna nog flexibel aanpassen zoals we wilden - dat maakte het plannen van de reis heel leuk en veelbelovend. Het contact met Outsight Travel was ook heel goed tijdens de voorbereidingen, naar aanloop van en na de reis. Heel fijn om met Outsight Travel te werken - wij hebben stiekem al andere reisbestemmingen gezien op de website die nog op onze bucketlist staan, dus wij keren zeker nog eens terug!

  • Algemeen 10
op 12 januari 2022 bestemming: Sri Lanka / Rondreis, reisperiode: december 2021

Onze eerste reis na de lockdowns, wederom georganiseerd door Saskia van Outsight travel. Heerlijk om weer ver weg te zijn en wederom alles perfect voor elkaar. Een adembenemend mooi land, super samengestelde route met mooie hotels en unieke lodges. Prachtige excursies gemaakt. We kunnen het iedereen aanraden, het land en zeker ook de reisorganisatie! We reisden met 3 kinderen in de leeftijd van 10 tot 14 jaar en ook voor hen was het een onvergetelijk avontuur. Dit smaakt zeker weer naar meer..;-)

  • Algemeen 9




op 5 januari 2022 bestemming: ArgentiniŽ / Salta, reisperiode: november 2021

Vriendelijk doch gedecideerd worden de mogelijkheden in het land besproken. De logeeradressen bij B&B zijn geweldig aangenaam, erg leuke tips. De rondreis is prima voor elkaar.
We zijn erg blij dat we outsight onze reis hebben laten verzorgen.

Tot de volgende reis.

  • Algemeen 10
op 2 januari 2022 bestemming: Portugal / rondreis, reisperiode: juli 2021

Super geregeld met leuke en bijzondere hotels. Erg flexibel (handig als corona de kleuren van een land veranderd) en snel reactie. Goede tips en zeer uitgebreide reisomschrijving.

  • Algemeen 10
op 30 december 2021 bestemming: Verenigde Arabische Emiraten / Dubai, reisperiode: december 2021

Fijne en flexibele reisorganisatie die een reis op maat maakt en ook actief meedenkt over een zo goed mogelijk reisprogramma wat passend is bij de wensen die je aangeeft. Zowel de hotels als de excursies waren goed geregeld. Ik heb al een aantal keer eerder geboekt en ben nog nooit teleurgesteld.

  • Algemeen 9
op 28 december 2021 bestemming: IJsland, reisperiode: oktober 2021

Superflexibele organisatie qua boekingen (en met de nodige verschuivingen ivm Corona is dat bijzonder prettig). Reis was verder perfect geregeld. Goede hotels, mooi reisprogramma en prettig contact in bepalen van het programma.

  • Algemeen 10
op 27 december 2021 bestemming: IJsland, reisperiode: januari 2021

Niet alleen de reis was super, ook het geregel en georganiseer van Outsight was meer dan perfect

  • Algemeen 10
op 13 december 2021 bestemming: Verenigde Arabische Emiraten / Dubai, reisperiode: december 2021

Uitstekend georganiseerd met een goed hotel , uitstekende Nederlands sprekende gids en goede chauffeur! Goed programma met oa World Expo!

  • Algemeen 10
op 7 december 2021 bestemming: IJsland, reisperiode: oktober 2021

In oktober ging een lang gekoesterde wens van ons in vervulling, onze reis naar IJsland. We kwamen voor het organiseren van deze vakantie al snel uit bij Outsight Travel. We wilden graag langer op vakantie dan de standaard reis van 5 dagen en deze werd geheel naar onze wens aangepast tot 8 dagen. Alle onze vragen werd snel beantwoord. De communicatie verliep goed en ook de My booking app werkte prima. Tijdens ons verblijf op IJsland werd het walvis spotten verzet omdat het te mistig was. Ook hiervan werden we keurig op de hoogte gebracht. Onze noorderlicht excursie kon helaas niet doorgaan vanwege het weer. De kosten van de excursie werden keurig terug gestort. Ook hebben we een zware storm gehad en hiervan werden we 's morgens via mail op de hoogte gebracht door Outsight Travel met het verzoek dit bij de hotelreceptie na te vragen omdat er kans was dat er wegen afgesloten waren. Heel attent! De hotels waren ook prima, het personeel sprak goed Engels en de boekingen klopten allemaal. We hebben echt een topvakantie gehad en zijn betoverd door al het moois wat IJsland te bieden heeft. Mede door de goede zorgen van Outsight Travel hadden we een onbezorgde reis. We kunnen iedereen Outsight Travel aanbevelen!!

  • Algemeen 10
op 6 december 2021 bestemming: IJsland / Rondreis, reisperiode: juli 2021

Ondanks dat we vrij laat boekten, heeft Outsight een mooie reis in elkaar gezet: prima hotels, goede route, beschikbare hulplijn toen dat nodig was.

  • Algemeen 9
op 6 december 2021 bestemming: ArgentiniŽ / PatagoniŽ, reisperiode: november 2021

De reis was prima geregeld. Outsight Travel stelde zich heel flexibel op. Er werd voluit rekening gehouden met onze wensen en verlangens bij het samenstellen van de reis. Aanpassingen waren steeds mogelijk en er werden goeie suggesties gedaan. Ter plaatse werden we meer dan eens gecontacteerd door de plaatselijke agent en de kleine probleempjes werden vlotjes opgelost. Ook met de stresserende toestand in Madrid toen ArgentiniŽ ons wegens de Coronamaatregelen eerst het land niet binnen liet wist Outsight Travel raad. Het programma werd netjes aangepast en zelfs een binnenlandse vlucht werd omgeboekt. Mooie reiservaring en ik wil Outsight Travel bij dezer bedanken voor hun uitstekende job.

  • Algemeen 9
op 2 december 2021 bestemming: Costa Rica / diversen, reisperiode: november 2021

Ook deze reis met Outsight was weer goed geregeld. En dat begon al vanaf het moment dat we besloten om naar Costa Rica te gaan. We kregen al snel een reisvoorstel dat nog aangepast kon worden aan onze wensen. Op vragen/opmerkingen wordt altijd snel en adequaat gereageerd en ze zijn proactief met eventuele opties. Dit was niet de eerste reis met Outsight maar ook zeker niet de laatste!

  • Algemeen 9
op 25 oktober 2021 bestemming: Griekenland, reisperiode: oktober 2021

Omdat we weer niet naar AziŽ konden dit jaar hebben we aan OutSight Travel gevraagd of ze voor ons een rondreis door Griekenland konden samenstellen. We zijn al diverse malen via OutSight op reis gegaan en dat is iedere keer zeer goed bevallen. Ook deze keer. Het persoonlijke contact en het meedenken vonden we heel prettig. We hebben uiteindelijk een reis van 3 weken gemaakt met een huurauto van Thessaloniki naar Athene waarbij we iedere keer 2Š 3 nachten ergens bleven en dan weer verder gingen. Het was een zeer verrassende en gevarieerde reis waarbij we een zeer goede indruk van het Griekse vasteland hebben gekregen. De route was zeer leuk en gevarieerd, de hotels uitstekend, en de locaties perfect. Het ophalen en wegbrengen van de huurauto verliep perfect. Het laatste hotel in Athene (Fresh hotel) lag qua locatie perfect centraal en was heerlijk comfortabel. Al met al was alles perfect geregeld en de reis was heel leuk en verrassend. Net als alle andere reizen die we met OutSight hebben gemaakt was ook deze reis onvergetelijk.

  • Algemeen 9
op 15 oktober 2021 bestemming: Griekenland / Eilanden, reisperiode: september 2021

Zoals we van OutSight gewend zijn weer prima organisatie, helemaal naar onze zin. Fresh Hotel In Athene: vlakbij de Acropolis en in het hart van de oude stad. Een mooie samenvatting van het Griekse leven en tips kregen we bij een rondleiding. Prima geregeld, ook de overzetten naar Naxos, Amorgos en Paros. Naxos: resort Kedros Villas een droom ! Havenstadje leuk, mooie strandwandelingen, lekker en goedkoop eten, vriendelijke mensen, alles om een vakantie geslaagd te noemen. Amorgos ook top ! Overal dat wit, blauw en de zon ! Een must is het 1000 jaar oude klooster gebouwd op de kliffen, mag je echt niet missen. We gingen er naartoe met de openbare bus en kwamen te voet terug via alweer een leuk stadje. Last but not least: Paros. Ook een juweel, Toeristisch, maar tegelijk nog heel authentiek. Weer paradijselijk resort, eigendom van een vriendelijke familie. Het restaurant Anna schuin tegenover het resort werkt met zelf gekweekte producten inclusief eigen wijn: verrassend ! Hier is het aangewezen een auto te huren waarmee we twee dagen op ontdekking zijn geweest, we hebben ons geen minuut verveeld. We gaan al jaren op reis met OutSight , voor ons het allerbeste wat bij ons past !

  • Algemeen 10
op 3 oktober 2021 bestemming: Portugal / Diversen, reisperiode: september 2021

De rondreis met auto en accomodatie was super geregeld, zoals altijd bij Outsight! Heel nuttig, leuk inspiratie boekje van hun lokale agent. Leuke accomodatie en locaties. Helemaal geweldig.

  • Algemeen 10
op 28 september 2021 bestemming: Portugal / Porto-Guimaraes-Viseu-Coimbra-Cascais-Lissabon, reisperiode: september 2021

Zeer afwisselende stedentrip langs diverse steden in Portugal.( Porto-Guimaraes-Viseu-Coimbra-Obidos-Cascais-Lissabon) Veel mooie paleizen, kastelen en historische binnensteden gezien. Mooie en luxe hotels door Outsight geregeld. Al met al een topvakantie die wat ons betreft nog langer had mogen duren.

  • Algemeen 9
op 23 september 2021 bestemming: JordaniŽ, reisperiode: september 2021

De reis was perfect geregeld. Het was een volle week - maar die een goede balans van alles had. Echt het idee het hele land in al zijn rijkdom meegemaakt te hebben .

  • Algemeen 10
op 19 september 2021 bestemming: Griekenland / Kreta, reisperiode: augustus 2021

De reis was goed georganiseerd en alle afspraken voor autohuur en met hotels waren prima in orde. Wij hebben een rondreis over Kreta gemaakt en veel ervan genoten. De hotels waren vaak op leuke plekken in leuke plaatsen en plaatsjes. Ook aan onze specifieke wensen was goed gehoor gegeven. Wij kunnen het anderen ook aanraden.

  • Algemeen 9
op 15 september 2021 bestemming: Griekenland / Karystos en Tolo, reisperiode: september 2021

Altijd persoonlijk contact; snelle en adequate berichtgeving en informatie. Daarnaast was het hotel en later het appartement van uitstekend kwaliteit.

  • Algemeen 10
op 14 september 2021 bestemming: IJsland, reisperiode: september 2021

Dit is de 3de reis die we bij OutSight Travel maar dit is de 2de reis die we maken. We zouden eigenlijk in 2020 naar Singapore en IndonesiŽ gaan dit ging niet door vanwege de reisbeperkingen op de wereld. De reis is verschonen naar 2021. Helaas kon dit nog niet doorgaan. Op korte termijn heeft OutSight ons geholpen om de reis om te boeken naar IJsland. We hebben een rondreis met eigen auto over het eiland gedaan. De hotels waren goed verzorgd, de geboekte excursies waren prima en dan vooral de laatste snorkelen in de Silfra.
We hebben een super vakantie gehad dankzij OutSight Travel

  • Algemeen 9
op 1 september 2021 bestemming: Griekenland / Santorini, reisperiode: augustus 2021

We hebben gekozen voor een geheel verzorgde reis via Outsight waarbij voor ons niet alleen de vluchten en hotels werden geboekt, maar ook de ferry transfers en taxi transfers. Voor de reis heb ik regelmatig contact gehad met de reisagenten en deze hebben ons prima geadviseerd over de mogelijkheden en ook laten kiezen uit diverse alternatieven. Aan de hand hiervan is de reis geboekt. Outsight heeft al onze Corona vragen beantwoord en ons op elke mogelijke wijze ontzorgd. De reis zelf was geweldig en de hotels waren boven verwachting. Met name hotel Goulielmous in Santorini is prachtig, maar ook Naxos Resort en Pelican Art hotel Mykonos waren goed. Al met al zijn wij bijzonder tevreden en kiezen we voor een volgende verre reis zeker weer voor Outsight Travel!

  • Algemeen 10
op 26 augustus 2021 bestemming: IJsland, reisperiode: augustus 2021

De gehele reis inclusief auto was prima geregeld. Goede, schone hotels met fijne bedden. Prima, zuinige auto, VW Golf, reed 1 op 20, wat fijn was aangezien we meer dan 3000 km hebben gereden. De overnachting in het laatste hotel moest onverwacht omgeboekt worden vanwege externe omstandigheden en dat werd probleemloos door OutSight Travel geregeld. Verder geen op- of aanmerkingen. Goede reisorganisatie.

  • Algemeen 9
op 19 december 2020 bestemming: Zuid-Afrika, reisperiode: januari 2020

We hebben een fantastische rondreis door Zuid Afrika gemaakt, van Pretoria via het Krugerpark, andere wildparken en de Drakensbergen naar Kaapstad. Prima verzorgd door OutSight Travel, zoals we dat gewend zijn van deze organisatie. Dit was al onze 5e reis met OutSight. De medewerkers geven altijd goede informatie en er is ruimte voor je eigen wensen en voorstellen. Ter plaatse blijkt ook alles goed geregeld. Op deze reis is op ons verzoek een trip naar het Karoo National Park ingelast, niet standaard in hun programma, maar zonder problemen toegevoegd aan de reis. Kort na onze terugkeer ging de wereld in lockdown vanwege de Covid pandemie. Maar we kijken uit naar het moment dat er weer gereisd kan worden en we snuffelen nu al op de website naar de volgende reisbestemming, vanzelfsprekend weer met OutSight.

  • Algemeen 10
op 18 december 2020 bestemming: Myanmar / rondreis, reisperiode: februari 2020

Wij hebben een hele leuke reis gehad. Het land is prachtig en de de rondreis was goed verzorgd. De hotels waren goed en alles wat toegezegd was klopte. Er is zoveel te zien dat wij nog een keer terug willen.

  • Algemeen 9
op 18 december 2020 bestemming: JordaniŽ / rondreis, reisperiode: februari 2020

Goed gebalanceerde trip met heel veel hoogtepunten maar ook tijd om te relaxen. Heel plezierig samenwerken met Joanne om de reis in te delne zoals wij graag wilden

  • Algemeen 9
op 18 december 2020 bestemming: Cambodja, reisperiode: maart 2020

We hebben een fantastische reis gehad door Cambodja en Vietnam.

  • Algemeen 10
op 17 december 2020 bestemming: JordaniŽ, reisperiode: februari 2020

Een fantastische reis van een week door JordaniŽ met o.a. bezoeken aan Amman, Petra en Wadi Rum. De reis was goed geregeld met prima hotels en een enthousiaste privť chauffeur.
De vliegreis van en naar Amman hebben wij zelf geregeld. De rest in JordaniŽ heeft Out Sight travel heel goed voor ons geregeld.
JordaniŽ is ook een land waar het rustig en veilig is. Een absolute aanrader

  • Algemeen 9
op 17 december 2020 bestemming: MaleisiŽ, reisperiode: februari 2020

Het was een complete reis van Singapore naar Malaysia en als laatste Thailand. Reis was compleet en zeer goed geregeld. Wij willen niet met grote groepen reizen, maar vinden het wel fijn als de slaapgelegenheden en het vervoer geregeld zijn. Prima organisatie waar we al menig reisje bij geboekt hebben en nog menig gaan boeken als het weer kan.

  • Algemeen 10
op 17 december 2020 bestemming: Myanmar, reisperiode: januari 2020

De reis verliep vlekkeloos. Alles was prima georganiseerd en sloot goed bij elkaar aan. Bij de voorbereiding was Saskia van OutSight heel behulpzaam en deskundig. Myanmar is een schitterend land met een vriendelijke bevolking en nog niet ontdekt door het massatoerisme, alhoewel er steeds meer buitenlanders komen. Mijn cijfer is een 9,5 maar dat kan ik niet invullen.

  • Algemeen 9
op 17 december 2020 bestemming: Japan, reisperiode: april 2019

De reis naar Japan in april 2019 is door corona jammer genoeg niet doorgegaan. Outsight heeft mij op vakkundige wijze gerustgesteld door samen mee te denken over verdere stappen. Als beste oplossing voor Outsight en voor mij leek uitstel van een jaar, vertrek april 2021 (als je toch naar Japan wilt!). Tussentijds en ook vandaag houdt Outsight mij op de hoogte van de ontwikkelingen. Outsight oppert nu al de mogelijkheid van doorschuiven indien nodig. Ik ben al vele jaren klant bij Outsight en vind het ťťn van de betere reisorganisaties in Nederland.

  • Algemeen 10
op 17 december 2020 bestemming: Myanmar, reisperiode: januari 2020

Alles waar Outsight invloed op had, was tot in de puntjes geregeld.
Wat ze beloven wordt waargemaakt. Uitstekende begeleiding in Nederland en een prima plaatselijk agentschap.

  • Algemeen 10
op 10 december 2020 bestemming: Portugal / Algarve, reisperiode: augustus 2020

Afgelopen augustus zijn we naar Portugal geweest met het hele gezin. We hadden een auto gehuurd. Erg goede tips voor routes stranden met hoge golven. Prachtige hotels (Pousada's) waren door Debby uitgezocht . Zeer prettig contact en ook alle informatie over reizen in coronatijd in Portugal.

Ook nu in december heeft ze onze voorgenomen reis naar Zuid Afrika omgeboekt naar september 2021. Door corona konden we niet gaan, maar wederom zeer goed geregeld en erg persoonlijk en betrokken bij ons en onze reis.

  • Algemeen 10
op 9 december 2020 bestemming: IJsland / ReykjavŪk, reisperiode: juli 2020

Niet alleen de reis, het land, maar ook de hulp en ondersteuning vanuit Outsight waren super. En echte aanrader

  • Algemeen 10
op 18 oktober 2020 bestemming: Thailand / rondreis, reisperiode: januari 2020

We hebben een prachtige, afwisselende rondreis door Thailand gemaakt. Goede mix van cultuur en natuur met zeer verschillende bouwstenen en excursies.
De medewerkster van OutSight hield bij de voorbereiding goed rekening met onze wensen. De samenwerking met de lokale agenten was uitstekend en alle afspraken werden stipt na gekomen. Vervoer met privť chauffeur en gids, per bus, trein, vliegtuig en boot, alles klopte. De hotels waren ook zeer goed.

  • Algemeen 10
op 24 maart 2020 bestemming: Colombia / Rondreis, reisperiode: januari 2020

Een 10 omdat werkelijk alles in de reis klopte. Wij, echterpaar van begin 70, was aanvankelijk van plan om een groepreis te boeken, maar toen die werd geannuleerd hebben we besloten om Outsight een privťreis te laten regelen. Dat o.b.v. ons eigen reisplan. Alle boekingen en afspraken werden stipt nagekomen en de reis was dan ook perfect. Na Bogota, Salento, Medellin en Palomino aan de CaraÔbische kust, was Cartagena het hoogtepunt. Wat een prachtige stad! En veiligheid? We hebben ons geen moment onveilig gevoeld. Maar gebruik je gezonde verstand! Het land is prachtig en zeer gevarieerd, en haar bevolking uiterst vriendelijk en behulpzaam. Colombia met Outsight is o.i. een aanrader!

  • Algemeen 10
op 15 maart 2020 bestemming: Mexico / Rondreis, reisperiode: februari 2020

Prima geregeld, goede hotels op super locaties. Tips voor onderweg en een duidelijke routebeschrijving.

  • Algemeen 9
op 24 februari 2020 bestemming: Tanzania, reisperiode: februari 2020

Prachtige reis gemaakt naar Tanzania en Zanzibar. Veel goede adviezen gekregen. De reis werd helemaal aangepast naar onze wensen. Alles perfect geregeld, ook door de plaatselijke agent. Vervoer en accommodaties prima in orde.

  • Algemeen 10
op 22 januari 2020 bestemming: Tanzania, reisperiode: januari 2020

Geweldige reis gehad, het was voor ons de eerste reis naar Afrika en het was daardoor heel fijn dat alles perfect was geregeld!

  • Algemeen 9
op 8 januari 2020 bestemming: Kenia / Masai Mara, reisperiode: december 2019

4 daagse safari geboekt bij OutSight Travel voor onze reisgroep van 10 personen. Alles was perfect geregeld , de lodges, safariís, de rangers. Het contact met de landenspecialisten Linda en Joanne was heel prettig. Het is een fantastische mooie reis geweest en alle verwachtingen zijn uitgekomen.

  • Algemeen 10
op 18 december 2019 bestemming: Colombia / diverse, reisperiode: december 2019

Niet alleen een verbluffend mooi land, maar de basis ook supergoed georganiseerd door Outsight

  • Algemeen 10
op 14 december 2019 bestemming: , reisperiode: november 2019

De reisroute, de organisatie, de begeleidende informatie alles perfect in orde.

  • Algemeen 9
op 13 december 2019 bestemming: Zuid-Afrika, reisperiode: november 2019

Goed georganiseerd. lodge op de juiste plek en goed naar ons geluisterd en de mogelijkheid om ook zelf op een andere locatie te boeken

  • Algemeen 9
op 3 december 2019 bestemming: , reisperiode: november 2019

Heel goed geregeld door Out sight

  • Algemeen 10
op 28 november 2019 bestemming: JordaniŽ, reisperiode: november 2019

Zoals altijd bij onze reizen door Outsight georganiseerd, klopte ongeveer alles. Dit geeft een heel rustig reisgevoel. Prijs - kwaliteit is goed.

  • Algemeen 8
op 28 november 2019 bestemming: NamibiŽ, reisperiode: oktober 2019

Een geweldige reis, prachtige landen met heel veel wild. Uitstekend verzorgd door Outsight, alle contacten waren zeer goed en alles was goed geregeld qua accomodaties.

  • Algemeen 9
op 16 november 2019 bestemming: Colombia / diverse, reisperiode: september 2019

2e jaar op rij een prima en betrouwbare organisatie met onze wensen in de rondreis van 3 weken. Prima lokale hotels en transfers geregeld.

  • Algemeen 10
op 13 november 2019 bestemming: Zuid-Afrika, reisperiode: oktober 2019

Contact vooraf de reis is zeer soepel verlopen met goede adviezen. Ze denken erg met je mee en verzorgen de reis tot in de puntjes. We hebben hierdoor een onbezorgde en heerlijke vakantie gehad.

  • Algemeen 9
op 31 oktober 2019 bestemming: Japan, reisperiode: oktober 2019

Prachtig land in alle opzichten, bijzondere ervaring in cultureel opzicht. Goed georganiseerde reis met ruimte voor eigen ideeŽn en tijdens de tyfoon zeer adequate ondersteuning van Outsight en hun lokale agent. Warm aanbevolen, Outsight dus. prettig in voorbereiding en afstemming reis, steun ter plekke en reis zelf was perfect georganiseerd.

  • Algemeen 9
op 30 augustus 2019 bestemming: Japan / o.a. Tokyo, reisperiode: juli 2019

Alles prima geregeld door OutSight! We hebben goede adviezen gehad. Uitstekende locaties.

  • Algemeen 9
op 25 augustus 2019 bestemming: China / Tibet, reisperiode: augustus 2019

De reis was heel bijzonder. Natuurlijk door het land en de mensen zelf. De cultuur is uniek, natuurschoon schitterend. Alles heel goed georganiseerd door Outsight. Locale gids en chauffeur waren erg goed en de gids kon veel vertellen over de Tibetaanse geschiedenis en gaf interessante toelichtingen in de kloosters.

  • Algemeen 9
op 17 augustus 2019 bestemming: Zuid-Afrika / Diversen, reisperiode: juli 2018

Geweldige rondreis gemaakt van het noorden naar het zuiden. Must is een private Camp. Bijv Pungwe voor fantastische gamedrives (Big 5) Daarna via Kruger en Swaziland naar het zuiden. St Lucia, Unlanga, heerlijke restaurants. Vervolgens naar binnenland. Sanipass en binnendoor naar Addo. Heerlijke plaatsen daarna zijn Plettenburg, Hermanus en Stellenbosch. En afsluitend natuurlijk Kaapstad. Waterfront, Tafelberg.

  • Algemeen 10
op 16 augustus 2019 bestemming: Nepal / Allerlei, reisperiode: juli 2019

In de aanloop naar de reis prima geholpen door Outsight en ter plekke bleek ook alles prima geregeld. Eigenlijk geen enkele min. Daarom een 10.

  • Algemeen 10
op 12 juli 2019 bestemming: Tanzania / Arusha en andere, reisperiode: juni 2019

De reis was perfect door Outsight voorbereid en tot in de puntjes verzorgd. De samenwerking ter plaats met Karibu Africa Safaris was gewoon uitstekend. De reis kon in allerlei opzichten naar onze wensen worden aangepast. De gamedrives waren echt super en de gids (Godson) was zeer deskundig, gaf uitstekende informatie, gaf veel ruimte voor eigen ideeŽn, was niet opdringerig, gewoon een topper. De logeerplekken waren van "ruim voldoende" (ťťn) tot goed en zeer goed.

  • Algemeen 9
op 24 juni 2019 bestemming: China / rondreis, reisperiode: mei 2018

Een 9, omdat ik nooit een 10 geef. Reis hadden we mbv de bouwstenen in elkaar gezet. Overleg met Outsight leidde tot het uiteindelijke reisvoorstel. Bleek een heel mooie reis te zijn: Beijing, Pingjao, Xi'an, Shanghai, Chongquing (riviercruise, viel ons wat tegen), Sanjiang, Longji, Yengshuo, Hongkong; in 25 dagen.
Alles was prima geregeld, tickets lagen steeds op de afgesproken tijd en plaats klaar. Chauffeurs voor de transfers waren altijd op tijd.
Tussentijds contact met Outsight per mail werd per ommegaande beantwoord.
We kunnen iedereen dit reisbureau aanraden. Ze denken mee.

  • Algemeen 9
op 19 juni 2019 bestemming: China / Tibet, reisperiode: mei 2019

Outsight had ons deze reis prima samengesteld en uitgewerkt aan een heel scherpe prijs.De landschappen zijn overweldigend, het zicht op de Everest indrukwekkend, de kloosters en tempels zijn een staaltje van vakmanschap en toewijding en de mensen beleven hun religie op een overtuigende manier.Je kunt best rekening houden voor vertrek dat de hoogte en soms het gebrek aan comfort een invloed hebben op de reiservaring. Neem in Lhasa een goed hotel bv.St Regis.Dit is ideaal om uw aan de passen en bij terugkomst van de rondreis ook goed om te genieten van een rijkgevulde ontbijttafel en propere badkamer.

  • Algemeen 8
op 8 mei 2019 bestemming: JordaniŽ, reisperiode: april 2019

Reis was prima geregeld alleen sommige hotels waren iets minder maar andere weer heel goed.
Rondreis met privť chauffeur was echt relaxed om te doen en onze chauffeur Mustafa deed alles om het ons naar ons zin te maken , echt een geweldige man .

  • Algemeen 8
op 9 april 2019 bestemming: Ecuador, reisperiode: maart 2019

Met bouwstenen reizen maak je je eigen reis en wordt je begeleid in het land zelf door een lokale agent! : vrijheid in gebondenheid!

  • Algemeen 10
op 29 maart 2019 bestemming: Zuid-Afrika, reisperiode: maart 2019

Het contact voorafgaand aan de reis was zeer fijn en vlot, en de medewerkers zijn bereid om de reis helemaal naar jouw wensen aan te passen. Eenmaal op locatie was ook alles goed geregeld. Alleen vielen 2 accomodaties ons tegen, maar nadat wij dit hebben gedeeld gaf Outsight aan hier ook zeker intern over te evalueren voor volgende reizen.

  • Algemeen 8
op 26 maart 2019 bestemming: JordaniŽ, reisperiode: maart 2019

Mooie rondreis door prachtig land (landschap, cultuur, geschiedenis). Met Outsight samen goede reisroute uitgestippeld. Doe ik vaker o.b.v. hun standaardaanbod en werkendeweg met paar extra's komt dan de vakantie tot stand. Goede lokale ondersteuning en alles tiptop geregeld. Twee keer een aanrader!

  • Algemeen 9
op 25 maart 2019 bestemming: Myanmar / divers, reisperiode: maart 2019

Myanmar is een geweldig land, qua cultuur, natuur maar vooral qua bevolking. Wat een hartelijke, lieve en oprechte mensen. We hebben genoten van onze individuele rondreis. Deze reis was uitstekend georganiseerd door OutSight. Goede accommodaties, prettig vervoer en behulpzame en ontzettende vriendelijke mensen. Een prachtige reis waar we nog lang met plezier en verwondering op terug zullen kijken. OutSight heeft het uitstekend verzorgd op basis van al onze wensen. Ze denken actief en enthousiast mee, het klantcontact is prettig, informatie gedetailleerd en volledig... Hiermee draagt OutSight niet alleen bij aan een fijne reis, maar zelfs al aan de voorpret. Prijs-kwaliteitverhouding ook helemaal prima. Complimenten en dank voor OutSight en hun lokale agent en medewerkers in Myanmar!

  • Algemeen 9
op 18 maart 2019 bestemming: Sri Lanka / Diverse plaatsen, reisperiode: februari 2019

De reis vonden we geweldig, prachtig land en lieve mensen. mooie trekking gemaakt in de Knuckles Mountain Range en in het Sinharaja
Rain Forest. Mooie jeepsafari's gedaan. De hotels waren heel goed. We hadden een hele goede auto en chauffeur, Dana. Wilde graag alles vertellen over zijn land en de mensen. We hebben genoten van de reis en de organisatie door OutSight Travel was fantastich.

  • Algemeen 9
op 27 februari 2019 bestemming: ArgentiniŽ / Patagonie, reisperiode: januari 2019

Prima georganiseerd, goed afgestemd op mijn wensen.

  • Algemeen 8
op 14 februari 2019 bestemming: Sri Lanka, reisperiode: februari 2019

Perfecte organisatie in Nederland en in Sri Lanka Prima gids en hotels.

  • Algemeen 10
op 14 februari 2019 bestemming: Sri Lanka / Rondreis, reisperiode: februari 2019

Alles was perfect geregeld, goede chauffeur en tevens gids. Prima locaties en hotels.

  • Algemeen 10
op 9 februari 2019 bestemming: Zuid-Afrika / Johannesburg, reisperiode: januari 2019

Uitstekend verzorgde reis naar Zuid Afrika gehad. De boekingsprocedure is erg prettig verlopen!

  • Algemeen 9
op 5 februari 2019 bestemming: India / div, reisperiode: januari 2019

Zeer goed communicatie met outsight en prima georganiseerd naar onze wensen

  • Algemeen 9
op 21 december 2018 bestemming: Cuba / Rondreis, reisperiode: november 2018

Alles prima georganiseerd, alles klopte, overnachtingen bij vriendelijke mensen, echt een aanrader

  • Algemeen 9
op 21 december 2018 bestemming: Nepal / Langtang, reisperiode: december 2018

We hebben een trektocht door Langtang geboekt. Hierbij hadden we de nodige vragen, (bagage, slaapzak huren) welke prima werden opgelost door Outsight. Ik was al voor het vertrek van de reis enthousiast over de manier van meedenken en handelen van Outsight.
Alles werd ook nagekomen en meer. We hadden alle mogelijkheid om gedurende de trektocht aanpassingen te maken, en de reisbegeleiding (gids en assistent-gids) was prima verzorgd. Dus ook hun partner ter plaatse, zou ik zeker aanraden.

  • Algemeen 9
op 9 december 2018 bestemming: Peru, reisperiode: november 2018

Outsight communiceert goed en levert maatwerk tijdens de voorbereidingen. De lokale organisaties in Peru waren betrouwbaar en de kwaliteit vd services en hotels was goed.

  • Algemeen 9
op 2 december 2018 bestemming: Myanmar / Rondreis, reisperiode: oktober 2018

Prachtig puur land met hele lieve mensen, veel afwisseling cultuur, natuur en strand. Reis was perfect samengesteld en georganiseerd, alles verliep volgens planning. Met dienstverlening van Outsight werden we ontzorgd maar genoten we van het individueel reizen.

  • Algemeen 9
op 8 november 2018 bestemming: Sri Lanka, reisperiode: oktober 2018

Perfect georganiseerd door Out Sight Travel Amsterdam in samenwerking met de locale agent. Erg goede hotels op schitterende lokaties. De chauffeur was top; wist veel, kende de weg, reed veilig, gaf goede tips. En bovendien natuurlijk een heerlijk land, schitterende natuur, veel te zien, veel variatie in wat je er allemaal kunt doen. Kortom een aanrader.

  • Algemeen 9
op 25 oktober 2018 bestemming: IndonesiŽ, reisperiode: september 2018

Outsight heeft onze reis voortreffelijk geregeld. We hebben zelf (bijna) niet hoeven nadenken. Chauffeurs altijd op tijd en erg aardig. Goede en Luxe hotels. Zelfs na de aardbevingen en het helaas af moeten zeggen van de Gili Eilanden heeft Outsight (Florine) ons heel goed geholpen om een andere bestemming te vinden.

  • Algemeen 10
op 22 oktober 2018 bestemming: Zuid-Afrika, reisperiode: oktober 2018

De reis was perfect georganiseerd waarbij de gemaakte afspraken allemaal klopten. Echter bovenal was het een reis met veel variŽteit waarbij we veel hebben gezien/gedaan, en waarbij toch nog voldoende tijd resteerde om te relaxen.

  • Algemeen 9
op 4 oktober 2018 bestemming: IndonesiŽ / Bali, reisperiode: september 2018

Uitstekend georganiseerde individuele reis. Prima hotels met goede ruime kamers. Chauffeur was altijd ruim op tijd en er was veel ruimte voor eigen inbreng. Heerlijk tocht met de mountainbike gemaakt en door de rijstvelden gewandeld.

  • Algemeen 9
op 29 augustus 2018 bestemming: IndonesiŽ / Samosir, reisperiode: augustus 2018

Het was super om te ervaren hoe er meegedacht werd in het samenstellen van de reis. Elke wijziging en vraag werd vriendelijk en snel beantwoord. Ik heb nooit het gevoel gehad 'dat het te veel was'. Ook tijdens de reis konden we met vragen terecht. Door de aardbevingen op Lombok werden we gedwongen om een keuze te maken, wel/niet naar Lombok. Zelfs toen werden onze vragen vriendelijk beantwoord. Ook al was dit gedeelte van de reis door mijzelf geregeld. Echt top! Dankjewel voor het regelen van het eerste gedeelte van onze reis en heel erg bedankt voor de ondersteuning en het beantwoorden van al onze vragen.

  • Algemeen 10
op 23 augustus 2018 bestemming: China / Rondreis, reisperiode: augustus 2018

Flexibele mogelijkheden om je reis naar eigen smaak samen te stellen uit de beschikbare bouwstenen (maar ook daarbinnen was nog veel mogelijk). De mensen van OutSight Travel waren altijd goed bereikbaar en hebben goed geholpen de reis samen te stellen. Tijdens de reis was alles perfect georganiseerd, de chauffeurs stonden altijd precies op tijd klaar om ons te halen. We hebben de mooiste plekken gezien en hebben een geweldige tijd gehad in China.

  • Algemeen 10
op 6 augustus 2018 bestemming: MaleisiŽ / Rondreis, reisperiode: juli 2018

De reis was prima georganiseerd en geregeld, vooraf goed en prettig overleg gehad over onze wensen waar goed op afgestemd werd, en toen er uiteindelijk vanwege een medisch probleem van 1 van de reizigers een aanpassing nodig bleek werd dat geregeld. Ter plekke liep het allemaal prima, de hotels waren mooi en op een goede locatie, de chauffeur en gids waren geweldig, kortom we hebben een geweldige vakantie gehad! Dit was mijn 2e ervaring met Outsight Travel, en deze was net als de eerste, een heel positieve!

  • Algemeen 9
op 15 juli 2018 bestemming: Vietnam / rondreis, reisperiode: juni 2018

Een prachtige rondreis van Hanoi tot Ho Chi Minh City afgesproken. Alles wat we afgesproken hadden qua hotels, transfers, activiteiten verliep vlekkeloos. Prima hotels en homestay. Kwaliteit, veiligheid en service staat hoog in het vaandel en was goed geregeld. Nachttrein, ligbus en de 2 binnenlandse vluchten met Vietnam Airlines zijn prima verlopen. Het was een fijne en goede vakantie die geregeld was door Outsight!!!

  • Algemeen 10
op 22 juni 2018 bestemming: China / Zijderoute, reisperiode: mei 2018

OutsSght Travel ONS reisburo!
Onze ervaring: Alles tot in de puntjes geregeld transfer en zelfs soms onverwachte excursies chauffeurs en gidsen worden vrienden voor het leven.
OutSght Travel geeft je ZOVEEL vrijheid die je wilt om je droomreis te maken!
Met OutSight Travel maakten we al reizen naar Laos, Cambodja, Nepal, Vietnam, Chili, ArgentiniŽ en 3x India.

  • Algemeen 10
op 4 juni 2018 bestemming: Zuid-Afrika / rondreis, reisperiode: april 2018

De reis was een onvergetelijke ervaring. Alles was goed georganiseerd en in het algemeen klopte de informatie en waren de accommodaties goed tot zeer goed.

  • Algemeen 10
op 22 mei 2018 bestemming: Marokko, reisperiode: mei 2018

Alles klopte; alles was prima geregeld; er is goed met ons meegedacht; de gekozen bouwstenen waren fantastisch.

  • Algemeen 9
op 19 mei 2018 bestemming: IndonesiŽ / Java en Bali, reisperiode: april 2018

De reis was top geregeld chauffeurs waren vriendelijk en service gericht en altijd op tijd. Hotels waren van goede tot zeer goede kwaliteit. Onze contactpersonen van outsight waren zeer behulpzaam met de keuzes die wij voor ogen zelfs bij alternatieven die niet in het reisprogramma zaten.

  • Algemeen 10
op 18 mei 2018 bestemming: Mexico, reisperiode: mei 2018

Qua organisatie klopte alles.

  • Algemeen 9
op 12 mei 2018 bestemming: Kenia / Nairobi, Kisumu, Kakamega, Lake Nakuru en Masai Mara, reisperiode: april 2018

De reis was door Linda van Outsight Travel super geregeld. Goed gekekn naar onze wensen. Er was een klein probleempje, buiten de schuld evan Outsight om, dit werd toch snel en adequaat opgepakt en geregeld. Ons verblijf in Kisumu was heerlijk. De safari's onvergetelijk. Ken, onze gids en chauffeur van Safari Mania is een fijne persoon om mee te reizen, gaat voor de veiligheid van zijn cliŽnten maar doet ook ontzettend zijn best om jou zo veel als mogelijk te laten zien en verteld leuke weetjes over Kenia en de dieren. Het was onze eerste kennismakik met Afrika maar hopelijk niet de laatste, een overgetelijke reis. Mooie dingen gezien, fijne hotels en leuke ontmoetingen. Een top vakantie. Een volgende keer reizen we graag weer via aoutsight Travel. We weten eigenlijk niets te bedenken wat niet in orde was.

  • Algemeen 10
op 9 mei 2018 bestemming: JordaniŽ, reisperiode: april 2018

Prachtig land, vriendelijke mensen, reis was uitstekend geregeld door Outsight: deskundig, vriendelijk, meedenkend, duidelijk, goed bereikbaar.

  • Algemeen 9
op 8 mei 2018 bestemming: Bolivia / Sucre, PotosŪ, Uyuni, La Paz, reisperiode: april 2018

Outsight heeft de reis uitstekend georganiseerd. Ook de service en nazorg verdienen een 10.

  • Algemeen 10
op 1 mei 2018 bestemming: Cuba, reisperiode: april 2018

Super goed verzorgde reis, alle correspondentie was duidelijk via de mails die ze sturen, maar ze zijn ook goed telefonisch bereikbaar voor vragen. De reis vol deed ten zeerste aan onze verwachtingen. We zouden zo weer boeken, en hebben OutSight Travel aanbevolen bij vrienden van ons.

  • Algemeen 9
op 23 april 2018 bestemming: Zuid-Afrika, reisperiode: maart 2018

We hebben een heerlijke reis door Zuid Afrika gehad dankzij OutSight Travel! Vanaf het eerste contact waren de medewerkers zeer behulpzaam en flexibel, met al onze wensen en verzoeken werd rekening gehouden. De prijs-kwaliteit verhouding was zeer goed. Tijdens de reis werden wij op de hoogte gehouden van lokale situaties (wegblokkades waardoor wij onze route moesten aanpassen) en ook na de reis hebben zij ons bij gestaan bij de afhandeling van bepaalde zaken. Wij kunnen OutSight Travel zeker aanraden!

  • Algemeen 10
op 18 april 2018 bestemming: Cuba / Havana, reisperiode: februari 2018

Omdat alles perfect geregeld was en we nergens zelf achteraan hoefden te gaan. Zeer betrokken en behulpzame medewerkers die graag meedenken.

  • Algemeen 10
op 8 april 2018 bestemming: ArgentiniŽ, reisperiode: februari 2018

Alles was tiptop verzorgd en overtrof onze verwachtingen!

  • Algemeen 10
op 3 april 2018 bestemming: Cuba / (rondreis), reisperiode: maart 2018

Cuba is een geweldig land! OutSight Travel heeft voor ons een gevarieerd en interessant reisprogramma samengesteld met een prachtige rondrit langs alle hoogtepunten, overnachtingen in gastvrije en mooie casas particular en voldoende vrije tijd om te genieten van de relaxte Cubaanse sfeer. Alles was tot in de puntjes geregeld: van de aanvraag van de visa, de ontvangst op het vliegveld, de hulp bij de autohuur en de duidelijke routebeschrijving tot de selectie van de geweldige casas en de 24/7 hulp bij problemen.

  • Algemeen 9
op 3 april 2018 bestemming: Sri Lanka / Rondreis, reisperiode: maart 2018

De reis was perfect georganiseerd, alles klopte.

  • Algemeen 10
op 30 maart 2018 bestemming: Peru / Zuidelijk, reisperiode: september 2015

Fantastisch geregelde reis gemaakt, enige tijd terug alweer, inclusief Inca Trail. Alles tot in de puntjes geregeld. Je krijgt echt waar voor je geld!

  • Algemeen 10
op 27 maart 2018 bestemming: India / Rondreis, reisperiode: maart 2018

Alles perfect geregeld en precies gekregen wat we wilden.

  • Algemeen 9
op 22 maart 2018 bestemming: JordaniŽ / Meerdere, reisperiode: februari 2018

Een prachtige en gevarieerde reis, vol hoogtepunten. Van drijven in de Dode Zee, berg beklimmen in Wadi Rum, tot hiken in Dana National Park en oude ruÔnes bekijken in Jerash. Outsight heeft een mooi programma met ons opgezet, ze waren erg behulpzaam en bereid om mee te denken met onze wensen. We zijn al meerdere keren met Outsight op reis geweest (individuele reis), en iedere keer was alles weer tot in de puntjes geregeld!

  • Algemeen 10
op 21 maart 2018 bestemming: Marokko / Marrakech naar Fez, reisperiode: maart 2018

Mooi, avontuurlijk, bijzonder, interessant, veel gezien, leerzaam, goed georganiseerd en dat voor een mooie prijs.

  • Algemeen 9
op 18 maart 2018 bestemming: Marokko / Meerdere, reisperiode: februari 2018

Alles heel goed geregeld; leuke hotels, goede lokale agent, alles precies zoals beschreven uitgevoerd dus top!

  • Algemeen 10
op 8 maart 2018 bestemming: Marokko / divers, reisperiode: februari 2018

Prima communicatie vooraf en tijdens de reis, mooie en originele hotels en riads

  • Algemeen 9
op 21 februari 2018 bestemming: Vietnam & Cambodja / Diverse, reisperiode: januari 2018

Van te voren overleg met Florine over wat wij belangrijk vonden bij een individuele rondreis aan de hand van bouwstenen.
Uitgebreide reisplan, dat op sommige punten is aangepast.
Alle geboekte onderdelen waren in orde en stipt op tijd: accommodaties, transfers, binnenlandse vlucht, nachttrein, enthousiaste jonge gidsen.

  • Algemeen 10
op 14 februari 2018 bestemming: Nepal / Rondreis, reisperiode: januari 2018

Alles was goed geregeld en klopte conform beschrijving, meeste hotels lekker in het stadscentrum.

  • Algemeen 9
  • 1
  • 2
  • 3
  • Volgende