Schrijf een ervaring over OutSight Travel en maak kans op mooie prijzen!

Ervaringen OutSight Travel

Rodina Travel
9,5
op basis van 47 reviews
Lees meer
TŪpica Reizen
9,2
op basis van 61 reviews

1 consumenten award

TŪpica Reizen won in 2013 de Reisgraag award
Lees meer
Heart of Argentina Travel
9,2
op basis van 50 reviews
Lees meer

Pagina 1 van 18 met 175 resultaten

op 31 oktober 2019 bestemming: Japan, reisperiode: oktober 2019

Prachtig land in alle opzichten, bijzondere ervaring in cultureel opzicht. Goed georganiseerde reis met ruimte voor eigen ideeŽn en tijdens de tyfoon zeer adequate ondersteuning van Outsight en hun lokale agent. Warm aanbevolen, Outsight dus. prettig in voorbereiding en afstemming reis, steun ter plekke en reis zelf was perfect georganiseerd.

 • Algemeen 9
op 30 augustus 2019 bestemming: Japan / o.a. Tokyo, reisperiode: juli 2019

Alles prima geregeld door OutSight! We hebben goede adviezen gehad. Uitstekende locaties.

 • Algemeen 9
op 25 augustus 2019 bestemming: China / Tibet, reisperiode: augustus 2019

De reis was heel bijzonder. Natuurlijk door het land en de mensen zelf. De cultuur is uniek, natuurschoon schitterend. Alles heel goed georganiseerd door Outsight. Locale gids en chauffeur waren erg goed en de gids kon veel vertellen over de Tibetaanse geschiedenis en gaf interessante toelichtingen in de kloosters.

 • Algemeen 9
op 17 augustus 2019 bestemming: Zuid-Afrika / Diversen, reisperiode: juli 2018

Geweldige rondreis gemaakt van het noorden naar het zuiden. Must is een private Camp. Bijv Pungwe voor fantastische gamedrives (Big 5) Daarna via Kruger en Swaziland naar het zuiden. St Lucia, Unlanga, heerlijke restaurants. Vervolgens naar binnenland. Sanipass en binnendoor naar Addo. Heerlijke plaatsen daarna zijn Plettenburg, Hermanus en Stellenbosch. En afsluitend natuurlijk Kaapstad. Waterfront, Tafelberg.

 • Algemeen 10
op 16 augustus 2019 bestemming: Nepal / Allerlei, reisperiode: juli 2019

In de aanloop naar de reis prima geholpen door Outsight en ter plekke bleek ook alles prima geregeld. Eigenlijk geen enkele min. Daarom een 10.

 • Algemeen 10
op 12 juli 2019 bestemming: Tanzania / Arusha en andere, reisperiode: juni 2019

De reis was perfect door Outsight voorbereid en tot in de puntjes verzorgd. De samenwerking ter plaats met Karibu Africa Safaris was gewoon uitstekend. De reis kon in allerlei opzichten naar onze wensen worden aangepast. De gamedrives waren echt super en de gids (Godson) was zeer deskundig, gaf uitstekende informatie, gaf veel ruimte voor eigen ideeŽn, was niet opdringerig, gewoon een topper. De logeerplekken waren van "ruim voldoende" (ťťn) tot goed en zeer goed.

 • Algemeen 9
op 24 juni 2019 bestemming: China / rondreis, reisperiode: mei 2018

Een 9, omdat ik nooit een 10 geef. Reis hadden we mbv de bouwstenen in elkaar gezet. Overleg met Outsight leidde tot het uiteindelijke reisvoorstel. Bleek een heel mooie reis te zijn: Beijing, Pingjao, Xi'an, Shanghai, Chongquing (riviercruise, viel ons wat tegen), Sanjiang, Longji, Yengshuo, Hongkong; in 25 dagen.
Alles was prima geregeld, tickets lagen steeds op de afgesproken tijd en plaats klaar. Chauffeurs voor de transfers waren altijd op tijd.
Tussentijds contact met Outsight per mail werd per ommegaande beantwoord.
We kunnen iedereen dit reisbureau aanraden. Ze denken mee.

 • Algemeen 9
op 19 juni 2019 bestemming: China / Tibet, reisperiode: mei 2019

Outsight had ons deze reis prima samengesteld en uitgewerkt aan een heel scherpe prijs.De landschappen zijn overweldigend, het zicht op de Everest indrukwekkend, de kloosters en tempels zijn een staaltje van vakmanschap en toewijding en de mensen beleven hun religie op een overtuigende manier.Je kunt best rekening houden voor vertrek dat de hoogte en soms het gebrek aan comfort een invloed hebben op de reiservaring. Neem in Lhasa een goed hotel bv.St Regis.Dit is ideaal om uw aan de passen en bij terugkomst van de rondreis ook goed om te genieten van een rijkgevulde ontbijttafel en propere badkamer.

 • Algemeen 8
op 8 mei 2019 bestemming: JordaniŽ, reisperiode: april 2019

Reis was prima geregeld alleen sommige hotels waren iets minder maar andere weer heel goed.
Rondreis met privť chauffeur was echt relaxed om te doen en onze chauffeur Mustafa deed alles om het ons naar ons zin te maken , echt een geweldige man .

 • Algemeen 8
op 9 april 2019 bestemming: Ecuador, reisperiode: maart 2019

Met bouwstenen reizen maak je je eigen reis en wordt je begeleid in het land zelf door een lokale agent! : vrijheid in gebondenheid!

 • Algemeen 10
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • Volgende