Schrijf een ervaring over OutSight Travel en maak kans op mooie prijzen!

Ervaringen OutSight Travel

Pagina 1 van 2 met 200 resultaten

op 19 december 2020 bestemming: Zuid-Afrika, reisperiode: januari 2020

We hebben een fantastische rondreis door Zuid Afrika gemaakt, van Pretoria via het Krugerpark, andere wildparken en de Drakensbergen naar Kaapstad. Prima verzorgd door OutSight Travel, zoals we dat gewend zijn van deze organisatie. Dit was al onze 5e reis met OutSight. De medewerkers geven altijd goede informatie en er is ruimte voor je eigen wensen en voorstellen. Ter plaatse blijkt ook alles goed geregeld. Op deze reis is op ons verzoek een trip naar het Karoo National Park ingelast, niet standaard in hun programma, maar zonder problemen toegevoegd aan de reis. Kort na onze terugkeer ging de wereld in lockdown vanwege de Covid pandemie. Maar we kijken uit naar het moment dat er weer gereisd kan worden en we snuffelen nu al op de website naar de volgende reisbestemming, vanzelfsprekend weer met OutSight.

  • Algemeen 10
op 18 december 2020 bestemming: Myanmar / rondreis, reisperiode: februari 2020

Wij hebben een hele leuke reis gehad. Het land is prachtig en de de rondreis was goed verzorgd. De hotels waren goed en alles wat toegezegd was klopte. Er is zoveel te zien dat wij nog een keer terug willen.

  • Algemeen 9




op 18 december 2020 bestemming: JordaniŽ / rondreis, reisperiode: februari 2020

Goed gebalanceerde trip met heel veel hoogtepunten maar ook tijd om te relaxen. Heel plezierig samenwerken met Joanne om de reis in te delne zoals wij graag wilden

  • Algemeen 9
op 18 december 2020 bestemming: Cambodja, reisperiode: maart 2020

We hebben een fantastische reis gehad door Cambodja en Vietnam.

  • Algemeen 10
op 17 december 2020 bestemming: JordaniŽ, reisperiode: februari 2020

Een fantastische reis van een week door JordaniŽ met o.a. bezoeken aan Amman, Petra en Wadi Rum. De reis was goed geregeld met prima hotels en een enthousiaste privť chauffeur.
De vliegreis van en naar Amman hebben wij zelf geregeld. De rest in JordaniŽ heeft Out Sight travel heel goed voor ons geregeld.
JordaniŽ is ook een land waar het rustig en veilig is. Een absolute aanrader

  • Algemeen 9
op 17 december 2020 bestemming: MaleisiŽ, reisperiode: februari 2020

Het was een complete reis van Singapore naar Malaysia en als laatste Thailand. Reis was compleet en zeer goed geregeld. Wij willen niet met grote groepen reizen, maar vinden het wel fijn als de slaapgelegenheden en het vervoer geregeld zijn. Prima organisatie waar we al menig reisje bij geboekt hebben en nog menig gaan boeken als het weer kan.

  • Algemeen 10
op 17 december 2020 bestemming: Myanmar, reisperiode: januari 2020

De reis verliep vlekkeloos. Alles was prima georganiseerd en sloot goed bij elkaar aan. Bij de voorbereiding was Saskia van OutSight heel behulpzaam en deskundig. Myanmar is een schitterend land met een vriendelijke bevolking en nog niet ontdekt door het massatoerisme, alhoewel er steeds meer buitenlanders komen. Mijn cijfer is een 9,5 maar dat kan ik niet invullen.

  • Algemeen 9
op 17 december 2020 bestemming: Japan, reisperiode: april 2019

De reis naar Japan in april 2019 is door corona jammer genoeg niet doorgegaan. Outsight heeft mij op vakkundige wijze gerustgesteld door samen mee te denken over verdere stappen. Als beste oplossing voor Outsight en voor mij leek uitstel van een jaar, vertrek april 2021 (als je toch naar Japan wilt!). Tussentijds en ook vandaag houdt Outsight mij op de hoogte van de ontwikkelingen. Outsight oppert nu al de mogelijkheid van doorschuiven indien nodig. Ik ben al vele jaren klant bij Outsight en vind het ťťn van de betere reisorganisaties in Nederland.

  • Algemeen 10
op 17 december 2020 bestemming: Myanmar, reisperiode: januari 2020

Alles waar Outsight invloed op had, was tot in de puntjes geregeld.
Wat ze beloven wordt waargemaakt. Uitstekende begeleiding in Nederland en een prima plaatselijk agentschap.

  • Algemeen 10
op 10 december 2020 bestemming: Portugal / Algarve, reisperiode: augustus 2020

Afgelopen augustus zijn we naar Portugal geweest met het hele gezin. We hadden een auto gehuurd. Erg goede tips voor routes stranden met hoge golven. Prachtige hotels (Pousada's) waren door Debby uitgezocht . Zeer prettig contact en ook alle informatie over reizen in coronatijd in Portugal.

Ook nu in december heeft ze onze voorgenomen reis naar Zuid Afrika omgeboekt naar september 2021. Door corona konden we niet gaan, maar wederom zeer goed geregeld en erg persoonlijk en betrokken bij ons en onze reis.

  • Algemeen 10
op 9 december 2020 bestemming: IJsland / ReykjavŪk, reisperiode: juli 2020

Niet alleen de reis, het land, maar ook de hulp en ondersteuning vanuit Outsight waren super. En echte aanrader

  • Algemeen 10
op 18 oktober 2020 bestemming: Thailand / rondreis, reisperiode: januari 2020

We hebben een prachtige, afwisselende rondreis door Thailand gemaakt. Goede mix van cultuur en natuur met zeer verschillende bouwstenen en excursies.
De medewerkster van OutSight hield bij de voorbereiding goed rekening met onze wensen. De samenwerking met de lokale agenten was uitstekend en alle afspraken werden stipt na gekomen. Vervoer met privť chauffeur en gids, per bus, trein, vliegtuig en boot, alles klopte. De hotels waren ook zeer goed.

  • Algemeen 10
op 24 maart 2020 bestemming: Colombia / Rondreis, reisperiode: januari 2020

Een 10 omdat werkelijk alles in de reis klopte. Wij, echterpaar van begin 70, was aanvankelijk van plan om een groepreis te boeken, maar toen die werd geannuleerd hebben we besloten om Outsight een privťreis te laten regelen. Dat o.b.v. ons eigen reisplan. Alle boekingen en afspraken werden stipt nagekomen en de reis was dan ook perfect. Na Bogota, Salento, Medellin en Palomino aan de CaraÔbische kust, was Cartagena het hoogtepunt. Wat een prachtige stad! En veiligheid? We hebben ons geen moment onveilig gevoeld. Maar gebruik je gezonde verstand! Het land is prachtig en zeer gevarieerd, en haar bevolking uiterst vriendelijk en behulpzaam. Colombia met Outsight is o.i. een aanrader!

  • Algemeen 10
op 15 maart 2020 bestemming: Mexico / Rondreis, reisperiode: februari 2020

Prima geregeld, goede hotels op super locaties. Tips voor onderweg en een duidelijke routebeschrijving.

  • Algemeen 9
op 24 februari 2020 bestemming: Tanzania, reisperiode: februari 2020

Prachtige reis gemaakt naar Tanzania en Zanzibar. Veel goede adviezen gekregen. De reis werd helemaal aangepast naar onze wensen. Alles perfect geregeld, ook door de plaatselijke agent. Vervoer en accommodaties prima in orde.

  • Algemeen 10
op 22 januari 2020 bestemming: Tanzania, reisperiode: januari 2020

Geweldige reis gehad, het was voor ons de eerste reis naar Afrika en het was daardoor heel fijn dat alles perfect was geregeld!

  • Algemeen 9
op 8 januari 2020 bestemming: Kenia / Masai Mara, reisperiode: december 2019

4 daagse safari geboekt bij OutSight Travel voor onze reisgroep van 10 personen. Alles was perfect geregeld , de lodges, safariís, de rangers. Het contact met de landenspecialisten Linda en Joanne was heel prettig. Het is een fantastische mooie reis geweest en alle verwachtingen zijn uitgekomen.

  • Algemeen 10
op 18 december 2019 bestemming: Colombia / diverse, reisperiode: december 2019

Niet alleen een verbluffend mooi land, maar de basis ook supergoed georganiseerd door Outsight

  • Algemeen 10
op 14 december 2019 bestemming: , reisperiode: november 2019

De reisroute, de organisatie, de begeleidende informatie alles perfect in orde.

  • Algemeen 9
op 13 december 2019 bestemming: Zuid-Afrika, reisperiode: november 2019

Goed georganiseerd. lodge op de juiste plek en goed naar ons geluisterd en de mogelijkheid om ook zelf op een andere locatie te boeken

  • Algemeen 9
op 3 december 2019 bestemming: , reisperiode: november 2019

Heel goed geregeld door Out sight

  • Algemeen 10
op 28 november 2019 bestemming: JordaniŽ, reisperiode: november 2019

Zoals altijd bij onze reizen door Outsight georganiseerd, klopte ongeveer alles. Dit geeft een heel rustig reisgevoel. Prijs - kwaliteit is goed.

  • Algemeen 8
op 28 november 2019 bestemming: NamibiŽ, reisperiode: oktober 2019

Een geweldige reis, prachtige landen met heel veel wild. Uitstekend verzorgd door Outsight, alle contacten waren zeer goed en alles was goed geregeld qua accomodaties.

  • Algemeen 9
op 16 november 2019 bestemming: Colombia / diverse, reisperiode: september 2019

2e jaar op rij een prima en betrouwbare organisatie met onze wensen in de rondreis van 3 weken. Prima lokale hotels en transfers geregeld.

  • Algemeen 10
op 13 november 2019 bestemming: Zuid-Afrika, reisperiode: oktober 2019

Contact vooraf de reis is zeer soepel verlopen met goede adviezen. Ze denken erg met je mee en verzorgen de reis tot in de puntjes. We hebben hierdoor een onbezorgde en heerlijke vakantie gehad.

  • Algemeen 9
op 31 oktober 2019 bestemming: Japan, reisperiode: oktober 2019

Prachtig land in alle opzichten, bijzondere ervaring in cultureel opzicht. Goed georganiseerde reis met ruimte voor eigen ideeŽn en tijdens de tyfoon zeer adequate ondersteuning van Outsight en hun lokale agent. Warm aanbevolen, Outsight dus. prettig in voorbereiding en afstemming reis, steun ter plekke en reis zelf was perfect georganiseerd.

  • Algemeen 9
op 30 augustus 2019 bestemming: Japan / o.a. Tokyo, reisperiode: juli 2019

Alles prima geregeld door OutSight! We hebben goede adviezen gehad. Uitstekende locaties.

  • Algemeen 9
op 25 augustus 2019 bestemming: China / Tibet, reisperiode: augustus 2019

De reis was heel bijzonder. Natuurlijk door het land en de mensen zelf. De cultuur is uniek, natuurschoon schitterend. Alles heel goed georganiseerd door Outsight. Locale gids en chauffeur waren erg goed en de gids kon veel vertellen over de Tibetaanse geschiedenis en gaf interessante toelichtingen in de kloosters.

  • Algemeen 9
op 17 augustus 2019 bestemming: Zuid-Afrika / Diversen, reisperiode: juli 2018

Geweldige rondreis gemaakt van het noorden naar het zuiden. Must is een private Camp. Bijv Pungwe voor fantastische gamedrives (Big 5) Daarna via Kruger en Swaziland naar het zuiden. St Lucia, Unlanga, heerlijke restaurants. Vervolgens naar binnenland. Sanipass en binnendoor naar Addo. Heerlijke plaatsen daarna zijn Plettenburg, Hermanus en Stellenbosch. En afsluitend natuurlijk Kaapstad. Waterfront, Tafelberg.

  • Algemeen 10
op 16 augustus 2019 bestemming: Nepal / Allerlei, reisperiode: juli 2019

In de aanloop naar de reis prima geholpen door Outsight en ter plekke bleek ook alles prima geregeld. Eigenlijk geen enkele min. Daarom een 10.

  • Algemeen 10
op 12 juli 2019 bestemming: Tanzania / Arusha en andere, reisperiode: juni 2019

De reis was perfect door Outsight voorbereid en tot in de puntjes verzorgd. De samenwerking ter plaats met Karibu Africa Safaris was gewoon uitstekend. De reis kon in allerlei opzichten naar onze wensen worden aangepast. De gamedrives waren echt super en de gids (Godson) was zeer deskundig, gaf uitstekende informatie, gaf veel ruimte voor eigen ideeŽn, was niet opdringerig, gewoon een topper. De logeerplekken waren van "ruim voldoende" (ťťn) tot goed en zeer goed.

  • Algemeen 9
op 24 juni 2019 bestemming: China / rondreis, reisperiode: mei 2018

Een 9, omdat ik nooit een 10 geef. Reis hadden we mbv de bouwstenen in elkaar gezet. Overleg met Outsight leidde tot het uiteindelijke reisvoorstel. Bleek een heel mooie reis te zijn: Beijing, Pingjao, Xi'an, Shanghai, Chongquing (riviercruise, viel ons wat tegen), Sanjiang, Longji, Yengshuo, Hongkong; in 25 dagen.
Alles was prima geregeld, tickets lagen steeds op de afgesproken tijd en plaats klaar. Chauffeurs voor de transfers waren altijd op tijd.
Tussentijds contact met Outsight per mail werd per ommegaande beantwoord.
We kunnen iedereen dit reisbureau aanraden. Ze denken mee.

  • Algemeen 9
op 19 juni 2019 bestemming: China / Tibet, reisperiode: mei 2019

Outsight had ons deze reis prima samengesteld en uitgewerkt aan een heel scherpe prijs.De landschappen zijn overweldigend, het zicht op de Everest indrukwekkend, de kloosters en tempels zijn een staaltje van vakmanschap en toewijding en de mensen beleven hun religie op een overtuigende manier.Je kunt best rekening houden voor vertrek dat de hoogte en soms het gebrek aan comfort een invloed hebben op de reiservaring. Neem in Lhasa een goed hotel bv.St Regis.Dit is ideaal om uw aan de passen en bij terugkomst van de rondreis ook goed om te genieten van een rijkgevulde ontbijttafel en propere badkamer.

  • Algemeen 8
op 8 mei 2019 bestemming: JordaniŽ, reisperiode: april 2019

Reis was prima geregeld alleen sommige hotels waren iets minder maar andere weer heel goed.
Rondreis met privť chauffeur was echt relaxed om te doen en onze chauffeur Mustafa deed alles om het ons naar ons zin te maken , echt een geweldige man .

  • Algemeen 8
op 9 april 2019 bestemming: Ecuador, reisperiode: maart 2019

Met bouwstenen reizen maak je je eigen reis en wordt je begeleid in het land zelf door een lokale agent! : vrijheid in gebondenheid!

  • Algemeen 10
op 29 maart 2019 bestemming: Zuid-Afrika, reisperiode: maart 2019

Het contact voorafgaand aan de reis was zeer fijn en vlot, en de medewerkers zijn bereid om de reis helemaal naar jouw wensen aan te passen. Eenmaal op locatie was ook alles goed geregeld. Alleen vielen 2 accomodaties ons tegen, maar nadat wij dit hebben gedeeld gaf Outsight aan hier ook zeker intern over te evalueren voor volgende reizen.

  • Algemeen 8
op 26 maart 2019 bestemming: JordaniŽ, reisperiode: maart 2019

Mooie rondreis door prachtig land (landschap, cultuur, geschiedenis). Met Outsight samen goede reisroute uitgestippeld. Doe ik vaker o.b.v. hun standaardaanbod en werkendeweg met paar extra's komt dan de vakantie tot stand. Goede lokale ondersteuning en alles tiptop geregeld. Twee keer een aanrader!

  • Algemeen 9
op 25 maart 2019 bestemming: Myanmar / divers, reisperiode: maart 2019

Myanmar is een geweldig land, qua cultuur, natuur maar vooral qua bevolking. Wat een hartelijke, lieve en oprechte mensen. We hebben genoten van onze individuele rondreis. Deze reis was uitstekend georganiseerd door OutSight. Goede accommodaties, prettig vervoer en behulpzame en ontzettende vriendelijke mensen. Een prachtige reis waar we nog lang met plezier en verwondering op terug zullen kijken. OutSight heeft het uitstekend verzorgd op basis van al onze wensen. Ze denken actief en enthousiast mee, het klantcontact is prettig, informatie gedetailleerd en volledig... Hiermee draagt OutSight niet alleen bij aan een fijne reis, maar zelfs al aan de voorpret. Prijs-kwaliteitverhouding ook helemaal prima. Complimenten en dank voor OutSight en hun lokale agent en medewerkers in Myanmar!

  • Algemeen 9
op 18 maart 2019 bestemming: Sri Lanka / Diverse plaatsen, reisperiode: februari 2019

De reis vonden we geweldig, prachtig land en lieve mensen. mooie trekking gemaakt in de Knuckles Mountain Range en in het Sinharaja
Rain Forest. Mooie jeepsafari's gedaan. De hotels waren heel goed. We hadden een hele goede auto en chauffeur, Dana. Wilde graag alles vertellen over zijn land en de mensen. We hebben genoten van de reis en de organisatie door OutSight Travel was fantastich.

  • Algemeen 9
op 27 februari 2019 bestemming: ArgentiniŽ / Patagonie, reisperiode: januari 2019

Prima georganiseerd, goed afgestemd op mijn wensen.

  • Algemeen 8
op 14 februari 2019 bestemming: Sri Lanka, reisperiode: februari 2019

Perfecte organisatie in Nederland en in Sri Lanka Prima gids en hotels.

  • Algemeen 10
op 14 februari 2019 bestemming: Sri Lanka / Rondreis, reisperiode: februari 2019

Alles was perfect geregeld, goede chauffeur en tevens gids. Prima locaties en hotels.

  • Algemeen 10
op 9 februari 2019 bestemming: Zuid-Afrika / Johannesburg, reisperiode: januari 2019

Uitstekend verzorgde reis naar Zuid Afrika gehad. De boekingsprocedure is erg prettig verlopen!

  • Algemeen 9
op 5 februari 2019 bestemming: India / div, reisperiode: januari 2019

Zeer goed communicatie met outsight en prima georganiseerd naar onze wensen

  • Algemeen 9
op 21 december 2018 bestemming: Cuba / Rondreis, reisperiode: november 2018

Alles prima georganiseerd, alles klopte, overnachtingen bij vriendelijke mensen, echt een aanrader

  • Algemeen 9
op 21 december 2018 bestemming: Nepal / Langtang, reisperiode: december 2018

We hebben een trektocht door Langtang geboekt. Hierbij hadden we de nodige vragen, (bagage, slaapzak huren) welke prima werden opgelost door Outsight. Ik was al voor het vertrek van de reis enthousiast over de manier van meedenken en handelen van Outsight.
Alles werd ook nagekomen en meer. We hadden alle mogelijkheid om gedurende de trektocht aanpassingen te maken, en de reisbegeleiding (gids en assistent-gids) was prima verzorgd. Dus ook hun partner ter plaatse, zou ik zeker aanraden.

  • Algemeen 9
op 9 december 2018 bestemming: Peru, reisperiode: november 2018

Outsight communiceert goed en levert maatwerk tijdens de voorbereidingen. De lokale organisaties in Peru waren betrouwbaar en de kwaliteit vd services en hotels was goed.

  • Algemeen 9
op 2 december 2018 bestemming: Myanmar / Rondreis, reisperiode: oktober 2018

Prachtig puur land met hele lieve mensen, veel afwisseling cultuur, natuur en strand. Reis was perfect samengesteld en georganiseerd, alles verliep volgens planning. Met dienstverlening van Outsight werden we ontzorgd maar genoten we van het individueel reizen.

  • Algemeen 9
op 8 november 2018 bestemming: Sri Lanka, reisperiode: oktober 2018

Perfect georganiseerd door Out Sight Travel Amsterdam in samenwerking met de locale agent. Erg goede hotels op schitterende lokaties. De chauffeur was top; wist veel, kende de weg, reed veilig, gaf goede tips. En bovendien natuurlijk een heerlijk land, schitterende natuur, veel te zien, veel variatie in wat je er allemaal kunt doen. Kortom een aanrader.

  • Algemeen 9
op 25 oktober 2018 bestemming: IndonesiŽ, reisperiode: september 2018

Outsight heeft onze reis voortreffelijk geregeld. We hebben zelf (bijna) niet hoeven nadenken. Chauffeurs altijd op tijd en erg aardig. Goede en Luxe hotels. Zelfs na de aardbevingen en het helaas af moeten zeggen van de Gili Eilanden heeft Outsight (Florine) ons heel goed geholpen om een andere bestemming te vinden.

  • Algemeen 10
op 22 oktober 2018 bestemming: Zuid-Afrika, reisperiode: oktober 2018

De reis was perfect georganiseerd waarbij de gemaakte afspraken allemaal klopten. Echter bovenal was het een reis met veel variŽteit waarbij we veel hebben gezien/gedaan, en waarbij toch nog voldoende tijd resteerde om te relaxen.

  • Algemeen 9
op 4 oktober 2018 bestemming: IndonesiŽ / Bali, reisperiode: september 2018

Uitstekend georganiseerde individuele reis. Prima hotels met goede ruime kamers. Chauffeur was altijd ruim op tijd en er was veel ruimte voor eigen inbreng. Heerlijk tocht met de mountainbike gemaakt en door de rijstvelden gewandeld.

  • Algemeen 9
op 29 augustus 2018 bestemming: IndonesiŽ / Samosir, reisperiode: augustus 2018

Het was super om te ervaren hoe er meegedacht werd in het samenstellen van de reis. Elke wijziging en vraag werd vriendelijk en snel beantwoord. Ik heb nooit het gevoel gehad 'dat het te veel was'. Ook tijdens de reis konden we met vragen terecht. Door de aardbevingen op Lombok werden we gedwongen om een keuze te maken, wel/niet naar Lombok. Zelfs toen werden onze vragen vriendelijk beantwoord. Ook al was dit gedeelte van de reis door mijzelf geregeld. Echt top! Dankjewel voor het regelen van het eerste gedeelte van onze reis en heel erg bedankt voor de ondersteuning en het beantwoorden van al onze vragen.

  • Algemeen 10
op 23 augustus 2018 bestemming: China / Rondreis, reisperiode: augustus 2018

Flexibele mogelijkheden om je reis naar eigen smaak samen te stellen uit de beschikbare bouwstenen (maar ook daarbinnen was nog veel mogelijk). De mensen van OutSight Travel waren altijd goed bereikbaar en hebben goed geholpen de reis samen te stellen. Tijdens de reis was alles perfect georganiseerd, de chauffeurs stonden altijd precies op tijd klaar om ons te halen. We hebben de mooiste plekken gezien en hebben een geweldige tijd gehad in China.

  • Algemeen 10
op 6 augustus 2018 bestemming: MaleisiŽ / Rondreis, reisperiode: juli 2018

De reis was prima georganiseerd en geregeld, vooraf goed en prettig overleg gehad over onze wensen waar goed op afgestemd werd, en toen er uiteindelijk vanwege een medisch probleem van 1 van de reizigers een aanpassing nodig bleek werd dat geregeld. Ter plekke liep het allemaal prima, de hotels waren mooi en op een goede locatie, de chauffeur en gids waren geweldig, kortom we hebben een geweldige vakantie gehad! Dit was mijn 2e ervaring met Outsight Travel, en deze was net als de eerste, een heel positieve!

  • Algemeen 9
op 15 juli 2018 bestemming: Vietnam / rondreis, reisperiode: juni 2018

Een prachtige rondreis van Hanoi tot Ho Chi Minh City afgesproken. Alles wat we afgesproken hadden qua hotels, transfers, activiteiten verliep vlekkeloos. Prima hotels en homestay. Kwaliteit, veiligheid en service staat hoog in het vaandel en was goed geregeld. Nachttrein, ligbus en de 2 binnenlandse vluchten met Vietnam Airlines zijn prima verlopen. Het was een fijne en goede vakantie die geregeld was door Outsight!!!

  • Algemeen 10
op 22 juni 2018 bestemming: China / Zijderoute, reisperiode: mei 2018

OutsSght Travel ONS reisburo!
Onze ervaring: Alles tot in de puntjes geregeld transfer en zelfs soms onverwachte excursies chauffeurs en gidsen worden vrienden voor het leven.
OutSght Travel geeft je ZOVEEL vrijheid die je wilt om je droomreis te maken!
Met OutSight Travel maakten we al reizen naar Laos, Cambodja, Nepal, Vietnam, Chili, ArgentiniŽ en 3x India.

  • Algemeen 10
op 4 juni 2018 bestemming: Zuid-Afrika / rondreis, reisperiode: april 2018

De reis was een onvergetelijke ervaring. Alles was goed georganiseerd en in het algemeen klopte de informatie en waren de accommodaties goed tot zeer goed.

  • Algemeen 10
op 22 mei 2018 bestemming: Marokko, reisperiode: mei 2018

Alles klopte; alles was prima geregeld; er is goed met ons meegedacht; de gekozen bouwstenen waren fantastisch.

  • Algemeen 9
op 19 mei 2018 bestemming: IndonesiŽ / Java en Bali, reisperiode: april 2018

De reis was top geregeld chauffeurs waren vriendelijk en service gericht en altijd op tijd. Hotels waren van goede tot zeer goede kwaliteit. Onze contactpersonen van outsight waren zeer behulpzaam met de keuzes die wij voor ogen zelfs bij alternatieven die niet in het reisprogramma zaten.

  • Algemeen 10
op 18 mei 2018 bestemming: Mexico, reisperiode: mei 2018

Qua organisatie klopte alles.

  • Algemeen 9
op 12 mei 2018 bestemming: Kenia / Nairobi, Kisumu, Kakamega, Lake Nakuru en Masai Mara, reisperiode: april 2018

De reis was door Linda van Outsight Travel super geregeld. Goed gekekn naar onze wensen. Er was een klein probleempje, buiten de schuld evan Outsight om, dit werd toch snel en adequaat opgepakt en geregeld. Ons verblijf in Kisumu was heerlijk. De safari's onvergetelijk. Ken, onze gids en chauffeur van Safari Mania is een fijne persoon om mee te reizen, gaat voor de veiligheid van zijn cliŽnten maar doet ook ontzettend zijn best om jou zo veel als mogelijk te laten zien en verteld leuke weetjes over Kenia en de dieren. Het was onze eerste kennismakik met Afrika maar hopelijk niet de laatste, een overgetelijke reis. Mooie dingen gezien, fijne hotels en leuke ontmoetingen. Een top vakantie. Een volgende keer reizen we graag weer via aoutsight Travel. We weten eigenlijk niets te bedenken wat niet in orde was.

  • Algemeen 10
op 9 mei 2018 bestemming: JordaniŽ, reisperiode: april 2018

Prachtig land, vriendelijke mensen, reis was uitstekend geregeld door Outsight: deskundig, vriendelijk, meedenkend, duidelijk, goed bereikbaar.

  • Algemeen 9
op 8 mei 2018 bestemming: Bolivia / Sucre, PotosŪ, Uyuni, La Paz, reisperiode: april 2018

Outsight heeft de reis uitstekend georganiseerd. Ook de service en nazorg verdienen een 10.

  • Algemeen 10
op 1 mei 2018 bestemming: Cuba, reisperiode: april 2018

Super goed verzorgde reis, alle correspondentie was duidelijk via de mails die ze sturen, maar ze zijn ook goed telefonisch bereikbaar voor vragen. De reis vol deed ten zeerste aan onze verwachtingen. We zouden zo weer boeken, en hebben OutSight Travel aanbevolen bij vrienden van ons.

  • Algemeen 9
op 23 april 2018 bestemming: Zuid-Afrika, reisperiode: maart 2018

We hebben een heerlijke reis door Zuid Afrika gehad dankzij OutSight Travel! Vanaf het eerste contact waren de medewerkers zeer behulpzaam en flexibel, met al onze wensen en verzoeken werd rekening gehouden. De prijs-kwaliteit verhouding was zeer goed. Tijdens de reis werden wij op de hoogte gehouden van lokale situaties (wegblokkades waardoor wij onze route moesten aanpassen) en ook na de reis hebben zij ons bij gestaan bij de afhandeling van bepaalde zaken. Wij kunnen OutSight Travel zeker aanraden!

  • Algemeen 10
op 18 april 2018 bestemming: Cuba / Havana, reisperiode: februari 2018

Omdat alles perfect geregeld was en we nergens zelf achteraan hoefden te gaan. Zeer betrokken en behulpzame medewerkers die graag meedenken.

  • Algemeen 10
op 8 april 2018 bestemming: ArgentiniŽ, reisperiode: februari 2018

Alles was tiptop verzorgd en overtrof onze verwachtingen!

  • Algemeen 10
op 3 april 2018 bestemming: Cuba / (rondreis), reisperiode: maart 2018

Cuba is een geweldig land! OutSight Travel heeft voor ons een gevarieerd en interessant reisprogramma samengesteld met een prachtige rondrit langs alle hoogtepunten, overnachtingen in gastvrije en mooie casas particular en voldoende vrije tijd om te genieten van de relaxte Cubaanse sfeer. Alles was tot in de puntjes geregeld: van de aanvraag van de visa, de ontvangst op het vliegveld, de hulp bij de autohuur en de duidelijke routebeschrijving tot de selectie van de geweldige casas en de 24/7 hulp bij problemen.

  • Algemeen 9
op 3 april 2018 bestemming: Sri Lanka / Rondreis, reisperiode: maart 2018

De reis was perfect georganiseerd, alles klopte.

  • Algemeen 10
op 30 maart 2018 bestemming: Peru / Zuidelijk, reisperiode: september 2015

Fantastisch geregelde reis gemaakt, enige tijd terug alweer, inclusief Inca Trail. Alles tot in de puntjes geregeld. Je krijgt echt waar voor je geld!

  • Algemeen 10
op 27 maart 2018 bestemming: India / Rondreis, reisperiode: maart 2018

Alles perfect geregeld en precies gekregen wat we wilden.

  • Algemeen 9
op 22 maart 2018 bestemming: JordaniŽ / Meerdere, reisperiode: februari 2018

Een prachtige en gevarieerde reis, vol hoogtepunten. Van drijven in de Dode Zee, berg beklimmen in Wadi Rum, tot hiken in Dana National Park en oude ruÔnes bekijken in Jerash. Outsight heeft een mooi programma met ons opgezet, ze waren erg behulpzaam en bereid om mee te denken met onze wensen. We zijn al meerdere keren met Outsight op reis geweest (individuele reis), en iedere keer was alles weer tot in de puntjes geregeld!

  • Algemeen 10
op 21 maart 2018 bestemming: Marokko / Marrakech naar Fez, reisperiode: maart 2018

Mooi, avontuurlijk, bijzonder, interessant, veel gezien, leerzaam, goed georganiseerd en dat voor een mooie prijs.

  • Algemeen 9
op 18 maart 2018 bestemming: Marokko / Meerdere, reisperiode: februari 2018

Alles heel goed geregeld; leuke hotels, goede lokale agent, alles precies zoals beschreven uitgevoerd dus top!

  • Algemeen 10
op 8 maart 2018 bestemming: Marokko / divers, reisperiode: februari 2018

Prima communicatie vooraf en tijdens de reis, mooie en originele hotels en riads

  • Algemeen 9
op 21 februari 2018 bestemming: Vietnam & Cambodja / Diverse, reisperiode: januari 2018

Van te voren overleg met Florine over wat wij belangrijk vonden bij een individuele rondreis aan de hand van bouwstenen.
Uitgebreide reisplan, dat op sommige punten is aangepast.
Alle geboekte onderdelen waren in orde en stipt op tijd: accommodaties, transfers, binnenlandse vlucht, nachttrein, enthousiaste jonge gidsen.

  • Algemeen 10
op 14 februari 2018 bestemming: Nepal / Rondreis, reisperiode: januari 2018

Alles was goed geregeld en klopte conform beschrijving, meeste hotels lekker in het stadscentrum.

  • Algemeen 9
op 29 januari 2018 bestemming: Laos / Huay Xai tot Vientiane, deels per slowboat, reisperiode: januari 2018

Alles was prima, vooral erg goed verzorgd door OutSight. Een paar hotels waren wat minnetjes, maar daarvoor valt OutSight niets te verwijten.

  • Algemeen 9
op 16 januari 2018 bestemming: Vietnam / Rondreid, reisperiode: december 2017

Vorig jaar met OutSight naar Zuid Afrika geweest. Omdat alles uitstekend geregeld was dit jaar de Vietnam reis ook bij hen geboekt. Alles top geregeld: hotels, verbindingen tussen de verschillende plaatsen, de opvang door de locale partners.

  • Algemeen 10
op 15 januari 2018 bestemming: India / Rondreis, reisperiode: december 2017

De rondreis zat perfect in elkaar. Voldoende rust tussen alle enerverende ervaringen, prima chauffeur, meestal mooie hotels in bijzondere gebouwen of hotels gelegen op strategische plekken. Alle vrijheid om te doen wat we wilden.

  • Algemeen 9
op 14 januari 2018 bestemming: Vietnam / Trektocht, reisperiode: december 2017

Veel highlights van het land gezien en Outsight heeft ervoor gezorgd dat alle afspraken nagekomen zijn. Wij hebben daardoor zorgeloos door het land kunnen reizen. Alles was prima geregeld!

  • Algemeen 9
op 9 januari 2018 bestemming: Nepal / rondreis, reisperiode: december 2017

We hebben zelf de rondreis gepland met behulp van de bouwstenen van Outsight Travel. Tijdens de reis hebben we een aantal wijzigingen doorgevoerd qua hotel accommodaties, transport en ook een activiteit geannuleerd. Dit is allemaal probleemloos opgepakt en uitgevoerd door de lokale agent. Hetgeen op de website staat komt ook overeen met de werkelijkheid.

  • Algemeen 9
op 6 januari 2018 bestemming: Nepal / Kathmandu, reisperiode: december 2017

Perefect geregeld van begin tot einde. Zowel het contact met de medewerkers over afstemming mbt de reis alsmede alle contacten met het lokale team waren perfect. Een volgende reis zullen we zeker weer met Outsight plannen. Prijs-kwaliteit is heel goed

  • Algemeen 9
op 5 januari 2018 bestemming: Marokko / Marrakech, reisperiode: december 2017

Zeer goede voorlichting vooraf en goed meegedacht met oplossingen. Medewerkers wisten ťcht waar ze het over hadden en zijn er geweest. Prijs-kwaliteit verhouding is uitstekend. Hotels goed uitgezocht - erg mooi en bijzondere accommodaties. Al met al TOP!

  • Algemeen 9
op 24 december 2017 bestemming: Costa Rica / Rondreis, reisperiode: november 2017

Wederom geweldig georganiseerd door Outsight. Heerlijk om erop te kunnen vertrouwen dat alles goed geregeld wordt voor je.
Costa Rica is prachtig, mooie natuur en veel dieren.

  • Algemeen 9
op 23 december 2017 bestemming: Japan / Tokio, Kyoto, Hiroshima ea, reisperiode: november 2017

Omdat we al, voordat we bij Outsight hadden geboekt, al antwoord op bepaalde vragen over bestemmingen en steden hadden gekregen. Toen we een offerte hadden opgevraagd kregen we snel antwoord zodat we snel een beslissing konden maken. Zeer goede tot prima hotels, lag aan de stad/dorp, goede reisagent ter plaatse die we een keer nodig hebben gehad vanwege verkeerde kaartjes voor de transferbus voor de terugvlucht.

  • Algemeen 9
op 6 december 2017 bestemming: Laos, reisperiode: november 2017

Bestemming: Laos en Cambodja/ Luang Prabang, Vientiane, Bolaven Plateau, Don Khone, Don Khong, Pakse, Siem Reap, Phnom Penh, Kampot, Sihanoukville, Koh Rong
Wij hebben gedurende 4 weken een prachtige en zeer afwisselende reis door Laos en Cambodja gemaakt. De reis was een perfecte mix van mooie steden, cultuur, met name prachtige tempels, Angkor Wat, natuurschoon in zowel het binnenland als aan de kust en op de eilanden. De hotels en de geboekte excursies waren uitstekend. De binnenlandse vluchten met de bijbehorende transfers verliepen soepel. De transfers per boot naar de verschillende eilanden waren van tevoren tot op de minuut geregeld. De bouwstenen met privť chauffeur waren een leuke en waardevolle aanvulling. Op deze manier kwamen we veel te weten over de 2 landen en hun inwoners. Overal werden we goed opgevangen en begeleid door de lokale agenten waarmee Outsight Travel samenwerkt. Vanaf het begin hadden we een uitstekend contact met de medewerkster van Outsight Travel. Zij dacht met ons mee, deed goede suggesties en stond open voor eigen inbreng. Dit was onze vierde reis met Outsight Travel en de volgende reis gaan we zeker weer bij hen boeken! ... Lees meer

  • Algemeen 10
op 5 december 2017 bestemming: Peru, reisperiode: oktober 2017

Het was net als vorig jaar weer goed georganiseerd. Het noorden van Peru is totaal anders dan de rest van Peru maar we hadden leuke hotels. Op advies van OutSight ook de grens overgestoken en wat dingen in Ecuador bekeken. En vanuit Ecuador weer terug gevlogen, wat een goede tip. Nu weer even sparen, volgend jaar de rest van Ecuador verder ontdekken. OutSight bedankt weer en Hasta ......

  • Algemeen 10
op 29 november 2017 bestemming: ArgentiniŽ / Buenos Aires, Peninsula Valdes, Bariloche, El Calafate, El Chalten, Torres del Paine, Ushuaia en Iguazu, reisperiode: november 2017

Omdat het een mooie reis was door een prachtig land waarbij alles goed geregeld was. Het bouwstenen systeem werkt heel goed en is waar nodig op alle punten nog aan te passen.

  • Algemeen 9
op 27 november 2017 bestemming: Sri Lanka / rondreis, reisperiode: november 2017

De reis van bijna drie weken is door OutSight Travel perfect voor ons georganiseerd. Je kan echt merken dat de medewerkers zelf ook in het land hebben gereisd en de juiste en actuele kennis hebben. We zijn echt heel erg tevreden en hebben een toptijd gehad in Sri Lanka.

  • Algemeen 9
op 24 november 2017 bestemming: ArgentiniŽ / Pategonie, reisperiode: november 2017

Omdat het perfect georganiseerd was en ter plekke excursies ivm de weersomstandigheden verplaats zijn zodat alles wat in de planning zat door kon gaan

  • Algemeen 10
op 23 november 2017 bestemming: ArgentiniŽ / Buenos Aires, El Calafate, El Chalten, San Antonio d'Areco, reisperiode: november 2017

Perfect georganiseerde reis afgestemd op onze wensen. Op korte termijn in het hoogseizoen de ideale reis geregeld. Voorafgaand prettige communicatie met altijd snelle en adequate reactie per mail of telefoon, altijd bereikbaar voor overleg.

  • Algemeen 9
op 23 november 2017 bestemming: Mexico, Guatemale, Belize, reisperiode: november 2017

De reis die wij maakten door Mexico, Guatemale en Belize in oktober-november 2017 was echt fantastisch, zeker mede dankzij de goede organisatie door Outsight.

  • Algemeen 9
op 17 november 2017 bestemming: Myanmar, reisperiode: oktober 2017

Het was een mooie reis,. Outsight had alles van te voren uitstekend geregeld en de lokale agent heeft zijn werk ook zeer goed gedaan. Taxi's op tijd en geen problemen. Het engels van de taxi bestuurders was vaak niet erg goed, maar ja mijn birmees ook niet

  • Algemeen 9
op 15 november 2017 bestemming: ArgentiniŽ / Rondreis, reisperiode: oktober 2017

Tijdens de voorbereiding hadden we een goed contact met OutSight Travel. Logistiek zat de reis prima in elkaar. En de verblijfsadressen voldeden helemaal aan de afspraken. Mede daardoor hebben we een heel mooie reis gehad. Een echte aanrader!

  • Algemeen 9
op 13 november 2017 bestemming: Peru / Lima, reisperiode: september 2017

Het was een individuele rondreis, waarbij de hotels en vervoer met openbaar vervoer al geboekt was. Alle informatie vooraf klopte en we werden opgewacht door de lokale reisagent op het vliegveld in Lima. Hier nog duidelijke reisinformatie gekregen. Alles was op tijd en dat had ik niet verwacht in een land als Peru. Prima geregeld met goede keus aan hotels. Goede communicatie vooraf en nadien met personeel in Nederland en in Peru.

  • Algemeen 9
op 10 november 2017 bestemming: Tanzania / Arusha, Stonetown en Matemwe, reisperiode: oktober 2017

De gekozen hotels waren perfect en de transfers waren goed georganiseerd.

  • Algemeen 9
op 8 november 2017 bestemming: Nepal / Diverse plaatsen en activiteiten, reisperiode: oktober 2017

Het contact met de mensen van Outsight was vanaf het begin al uiterst prettig. De website is bijzonder gebruiksvriendelijk. Tijdens de reis uitstekend begeleid door de lokale agent en de gids. Organisatie is top! Kan ik iedereen aanraden.

  • Algemeen 10
op 7 november 2017 bestemming: Zuid-Afrika / Verschillende, reisperiode: oktober 2017

Het was een goed uitgezette reis en alles was goed geregeld (zowel autohuur als accommodaties). Overleg voorafgaand aan de reis was ook heel prettig en er was voldoende ruimte voor eigen inbreng. Ter plekke ontvingen we goede reisbeschrijvingen en veel informatie over de bestemmingen. Zeker voor herhaling vatbaar om via Outsight te boeken.

  • Algemeen 9
  • 1
  • 2
  • Volgende