Reviews over OutSight Travel

Pagina 3 van 3 met 287 resultaten

op 27 september 2017 bestemming: Cambodja, reisperiode: september 2017

Laos en Cambodja: Top geregeld en mooie landen. Een 9 en geen tien, omdat het in laos wel erg veeeeeel geregend heeft.... ... Lees meer

  • Algemeen 9
op 27 september 2017 bestemming: Japan / Tokyo, reisperiode: augustus 2017

We zijn met outsight door Japan gereisd en de reis was geweldig en heel goed geregeld. De hotels waren heel luxe en lagen altijd in het centrum vlakbij het hoofdstation. Hotels geboekt in Tokyo,Kyoto,Osaka,Hirosima, Fukoaka en Nagasaki ... Lees meer

  • Algemeen 10




op 26 september 2017 bestemming: Argentinië, reisperiode: september 2017

We zijn net terug van een fantastische rondreis door Argentinie, Een individuele reis in overleg met Outsight gepland voor 4 personen. Omdat het een erg groot land is hebben we 4 binnenlandse vluchten gemaakt. Alles was perfect geregeld. we werden op tijd opgehaald om naar het vliegtuig te gaan en vervolgens weer gebracht naar de hotels. De bestemmingen en hotels voldeden prima aan onze verwachtingen. Als we weer een verre reis maken, zullen we zeker gebruik maken van de kennis van Outsight Travel. ... Lees meer

  • Algemeen 9
op 22 september 2017 bestemming: , reisperiode: september 2017

Het was een fantastische combi van basic en top hotels, prachtige natuur heerlijk eten en geweldige mensen TOP geregeld .

  • Algemeen 8
op 21 september 2017 bestemming: Zuid-Afrika / Johannesburg, reisperiode: september 2017

Reis was top, boven verwachting!

  • Algemeen 9
op 2 september 2017 bestemming: Indonesië / Java en Bali, reisperiode: juli 2017

Wij hebben voor het eerst een verre reis gemaakt. Vanaf het 1e moment dat we contact hadden met Outsight Travel is alles naar volle tevredenheid verlopen! Perfecte communicatie, een super mooie reis met prachtige bezienswaardigheden en bijzondere hotels. En alles top geregeld. Wij gaan de volgende keer zeker weer met Outsight Travel op vakantie!

  • Algemeen 10
op 25 augustus 2017 bestemming: Maleisië / Winsum, reisperiode: augustus 2017

De reis was een perfecte combinatie van actief en relaxen en van cultuur en natuur (Orang Oetans!). We zijn tijdens deze reis veel in contact gekomen met de plaatselijke bevolking en hebben ook echt het authentieke Maleisië gezien en ervaren. De mensen in Maleisië en Borneo zijn super vriendelijk, de natuur is prachtig, je kunt er heerlijk eten en alles was perfect geregeld door Outsight!

  • Algemeen 9
op 24 augustus 2017 bestemming: Mexico / Cancún, reisperiode: juli 2017

Outsight Travel heeft mooie locaties voor ons geregeld. Afwisselende reis met cultuur, natuur en vriendelijke mensen.

  • Algemeen 9
op 24 augustus 2017 bestemming: Zuid-Afrika, reisperiode: augustus 2017

Het was TOP geregeld! Echt alles tot in de puntjes, waardoor we heel relaxt konden reizen. Accommodaties ook precies zoals wij het graag wilden en top huurauto's. Ook heel goed alle benodigde informatie aangeleverd met bijvoorbeeld een adressenlijst van de accommodaties, een routebeschrijving en landeninformatie. We zouden zo weer bij Outsight boeken!

  • Algemeen 9
op 19 augustus 2017 bestemming: Mexico / Rondreis Yucatan, reisperiode: juli 2017

Mede door de duidelijke informatie en goede service van de medewerkers van Mexico Outsight hebben wij een prachtige rondreis door Yucatan gemaakt. De hotels waren prima en gelegen op toplocaties. Twee keer hebben we contact moeten hebben met de lokale agent in Mexico. Hij heeft heel snel de twee problemen opgelost voor ons, zodat wij weer zonder zorgen konden genieten van onze mooie reis in Mexico. Kortom we zijn zeer tevreden over de reisorganisatie Outsight en zullen zeker nog een keer bij hun een reis gaan boeken.

  • Algemeen 9
op 15 augustus 2017 bestemming: Vietnam / Van Saigon tot Hanoi, reisperiode: juli 2017

De communicatie met Outsight Travel is op elk moment prima geweest. De voorbereiding was zeer accuraat. De uitvoering idem: de zaken die waren aangeboden waren geregeld zoals afgesproken en de contactpersonen ter plaatse hadden hun werk ook prima gedaan. Persoonlijk kwamen ze reisschema's toelichten, vouchers overhandigen en details bespreken.

  • Algemeen 9
op 11 augustus 2017 bestemming: Indonesië, reisperiode: juli 2017

Outsight travel denkt met je mee hoe een leuke interessante reis samen te stellen aan de hand van je wensen, en voert het daarna tot in de puntjes verzorgd, uit

  • Algemeen 9
op 6 augustus 2017 bestemming: Tanzania / Safari + Zanzibar, reisperiode: juli 2017

Geweldige service om gezamenlijk een super reis te boeken

  • Algemeen 10
op 26 juli 2017 bestemming: Tanzania, reisperiode: juli 2017

We hebben een fantastische reis gehad! Zo veel beesten gezien! Van te voren zijn we heel goed geadviseerd over de route en de lodges tijdens de safari, en het verblijf op Zanzibar. We hebben ons plan 2 keer aangepast, maar dat was geen enkel probleem. Bedankt en tot de volgende keer!

  • Algemeen 10
op 14 juli 2017 bestemming: Peru / rondreis, reisperiode: juli 2017

Goede suggesties bij het plannen van de reis (Joanne) en ter plaatse alles super geregeld. Uitstekende gids bij Machu Picchu (Shandira) en bij reis van Arequipa naar Puno. Leuke kleine hotels met vriendelijke service.

  • Algemeen 9
op 12 juli 2017 bestemming: Costa Rica, reisperiode: december 2015

Alles was tot in de puntjes geregeld! Ik gaf aan wat ik wilde zien en doen en outsight travel made it happen! Ik werd voorzien van een auto met navigatie en verbleef in de leukste hotelletjes. Ik heb zo intens genoten van het mooie land. Pura vida, natuur op zijn best. Ook veel gedaan met dieren, het land zonder dierentuinen. Zij hebben zoveel respect voor de natuur, het is bewonderenswaardig. Ik heb lekker veel op het strand gelegen en gerelaxed van het lekkere eten daar. Zou daar zo weer terug gaan❤️

  • Algemeen 10
op 28 juni 2017 bestemming: Zuid-Afrika, reisperiode: juni 2017

Prima verzorgde reis, prachtig gelegen onderkomens, goede reisinformatie en goede prijs.

  • Algemeen 9
op 15 juni 2017 bestemming: Indonesië / Java, reisperiode: mei 2017

De reis is gegaan zoals van te voren bedacht! Alleen weet je nooit hoe het uitpakt.Het leuke was dat alles klopte! Moesten we opgehaald worden, dan werden - keurig op tijd - opgehaald of opgewacht op het vliegveld of boot. Top geregeld allemaal!

  • Algemeen 9
op 10 juni 2017 bestemming: Myanmar / KOOG AAN DE ZAAN, reisperiode: januari 2017

Het was de eerste keer dat wij onze reis op deze manier lieten regelen. We hadden afwijkende programmaonderdelen maar dat was allemaal geen probleem, OutSight nam al onze wensen over, kwam zelf ook nog met een paar leuke suggesties en zo werd een mooie reis samengesteld. Wij vonden het toch wel spannend, hoe zou dat allemaal in zijn werk gaan? Nou, we hoefden ons nergens druk om te maken! Overal stond keurig onze chauffeur of gids te wachten en bij aankomst in het eerste hotel ontvingen we van de plaatselijke agent alle vouchers voor de overnachtingen, de binnenlandse vliegtickets en nog een hele map met extra informatie. Toen we onderweg op het laatste moment nog een excursie aan het programma wilde toevoegen, was dat ook geen enkel probleem. Helemaal perfect dus en wij zijn overtuigd, de volgende keer laten we onze reis weer regelen door OutSight Travel!

  • Algemeen 10
op 2 juni 2017 bestemming: Peru / Cusco, reisperiode: april 2017

Slechtste reis ever!!! Het was een vreselijk slecht georganiseerde reis. Er is totaal niet meegedacht door Outsight. We wilden o.a. naar de Ballestas Eilanden, maar doordat we maar 1 dag hadden was het al best veel reizen vanaf Lima. Toen hebben ze ons in Ica laten overnachten i.p.v. Paracas, terwijl vanuit Paracas de trips naar de Ballestas eilanden vertrekken. Daardoor hadden we nog heel veel meer reistijd. We hebben eigenlijk alleen maar in de bus gezeten. Vreselijk.
Meerdere keren zijn we niet opgehaald van het vliegveld. Daar stonden we dan.
Tevens werd de 8-daagse trip naar de jungle de avond ervoor gecanceld, terwijl we daarvoor juist naar Peru gingen. Echt nooit meer Outsight Travel. Van de meer dan 30 reizen buiten Europa was dit by far de slechtste. Achteraf wordt er dan ook nog gelogen over o.a. het feit dat de hotels in Paracas slechter zouden zijn, terwijl we andere Nederlanders waren tegengekomen in Paracas die juist zeiden dat hun hotel prachtig was. Zo kan ik nog wel even doorgaan.
Bah, bah en nog eens bah.

  • Algemeen 1
op 23 mei 2017 bestemming: Myanmar, reisperiode: maart 2017

Outsight weet ons altijd goed van dienst te zijn, het was perfect geregeld.
Wij houden van reizen en backpacken maar hebben niet alle tijd om nog dingen uit te zoeken op reis. Dit is een ideale reisorganisatie, die alles van te voren voor je regelt. En in goed overleg kun je de reis helemaal naar wens aanpassen. We hebben ondertussen heel wat reizen gemaakt en allemaal via Outsight. Echt een aanrader.

  • Algemeen 10
op 16 mei 2017 bestemming: Marokko / Rondreis, reisperiode: april 2017

Grote vrijheid om de zogenaamde "bouwstenen te combineren en eventuel te veranderen, zeer goede begeleiding bij de keuze van hotels. Je gaat op reis met ''en papiertje waarop de adressen van de hotels staan. Alle hotelvouchers zijn al bij de hotels aanwezig, vervoer van en naar vliegveld is geregeld, idem autoverhuur. Een zorgeloze reis (we zijn al twee keer op deze wijze naar China geweest en nu dus naar Marokko. Outsight regelt alles perfect en dat dankzij zeer ervaren en betrouwbare partners in het land. Hulde en een 10!

  • Algemeen 10
op 4 mei 2017 bestemming: Zuid-Afrika / rondreis N.O., reisperiode: april 2017

Alles volledig naar wens zoals we gewoon zijn van OutSight, goeie midden-klasse hotels met uitstekende ligging, self-drive goed georganiseerd, afstanden net goed, prijs/kwaliteit prima.

  • Algemeen 9
op 3 april 2017 bestemming: Namibië, reisperiode: maart 2017

Outsight Travel specialist in individuele reizen. De reizen zijn bijzonder en zijn door middel van bouwstenen zelf in te vullen. Makkelijk voor mij, woonachtig in Noorwegen, om een reis te bestellen online

  • Algemeen 9
op 24 maart 2017 bestemming: Myanmar, reisperiode: februari 2017

De reis en het verblijf was door Outsight Travel perfect geregeld

  • Algemeen 9
op 17 maart 2017 bestemming: India / rondreis door Rajastan, reisperiode: februari 2017

Ondanks het feit dat mijn vrouw helaas voor dat we weggingen al ziek was (2 dagen voor vertrek hebben we echt op het punt gestaan te annuleren), hebben we een prachtige reis gehad. Mede dankzij onze chauffeur Sanjay Kumar, echt een topper.

Voorafgaand aan de reis was het contact met OutSight snel, prettig en duidelijk. Ze hebben echt geprobeerd (en zijn daar grotendeels ook in geslaagd) om aan al onze wensen te voldoen. Alle papieren waren in orde en op tijd, vlucht prima geregeld. Kortom organisatorisch klopte alles
In Delhi hadden we de ochtend na aankomst gelijk een gesprek met dhr J. Singh (de locale vertegenwoordiger) en van hem kregen we de vouchers per hotel ook hier alles top geregeld. Het enige hotel dat tegenviel was het Lallgarh Palace in Bikaner. Aangezien daar tevens een Bollywoodfilm opgenomen werd en de 1e nacht onze kamer pal aan de voorkant lag waar alle werklui tot 23.30 uur bezig waren met afbreken en de volgende ochtend weer om 6.00 uur begonnen met uitladen en opbouwen van nieuwe decors was dit qua slaap een erg korte nacht. Via de receptie die heel begripvol was hebben we de 2e nacht een andere kamer gekregen. Qua ligging prima, maar echt een matras zoals we het op onze reizen nog nooit mee gemaakt hadden zó hard. Dit was echt niet in stijl met het hotel zelf. Maar los van deze overnachtingen was de rest prima!

Wat de reis zelf betreft (auto met chauffeur waar we ook op de niet reisdagen gebruik van konden maken) het volgende:
Gedurende de 10 dagen dat we er gebruik van maakten was Sanjay Kumar onze chauffeur.. Hij is echt een van de besten die we ooit gehad hebben: Hij is erg ervaren,, altijd op tijd (ook op het vliegveld bij aankomst), kent zijn wagen echt helemaal, houdt die ook schoon, blijft altijd vriendelijk en vooral ook kalm. Daarnaast kent hij in alle plaatsen de weg zonder routeplanner, maar het belangrijkste: je voelt je echt veilig in het verkeer bij hem!

Daarnaast kwam hij met goede suggesties voor de dagen die we zelf in konden vullen en hij wist tevens echt heel veel van zijn land en de diverse bezienswaardigheden. Kortom eigenlijk had je aan hem ook al een goede gids.
Dit was onze 2e reis naar India, maar als we nog een keer gaan, zullen we zeker als eerste OutSight benaderen en via hen ook om dezelfde chauffeur vragen.

René & Sonja Heerdink

  • Algemeen 9
op 4 maart 2017 bestemming: Vietnam / Hanoi, reisperiode: februari 2017

Prachtig land, afwisselende reis, op basis van bouwstenen heel goed georganiseerd door reisorganisatie.

  • Algemeen 9
op 26 februari 2017 bestemming: Cuba / Rondreis, reisperiode: januari 2017

Ik geef dit cijfer omdat Outsight Travel voor ons een perfecte rondreis door het westen van Cuba heeft geregeld. Door het systeem met de verschillende bouwstenen kan je je eigen reis samenstellen. Het telefonisch contact was prettig en duidelijk en op emails werd snel gereageerd. Een pluspunt is de extra informatie die wordt bijgeleverd over het land, de gebruiken en de verschillende plekken die wij bezocht hebben. Ook het feit dat er een lokale agent bij aankomst, tijdens het ophalen van de huurauto en bij vertrek aanwezig is met de nodige lokale tips vind ik een meerwaarde. Al met al een onvergetelijke reis door een fantastisch land.

  • Algemeen 10
op 22 februari 2017 bestemming: Zuid-Afrika, reisperiode: februari 2017

OutSight Travel heeft ism een reisorganisatie in Kaapstad onze reis perfect geregeld. De vlucht geboekt, autohuur en accommodaties onderweg. Bij aankomst kregen we een schitterende brochure met landeninformatie, routebeschrijving, vouchers voor alles en mooie foto's overhandigd.

  • Algemeen 9
op 1 februari 2017 bestemming: Zuid-Afrika / rondreis, reisperiode: januari 2017

Nog nooit heb ik een review gegeven over een reisorganisatie. Enerzijds omdat ik zelf touroperator ben geweest en weet dat er altijd wel wat mis gaat. Anderzijds je bent zo afhankelijk van de lokale agent, dat een review lastig is te geven: wie beoordeel je dan: de touroperator in NL, de lokale agent of je eigen humeur. Toch doe ik dit vandaag. We hebben al vele reizen met Outsight gemaakt en ze waren geweldig. De reden daarvoor is dat je helemaal kunt reizen naar je eigen idee. De adviseur heeft een engelengeduld en is heel erg flexibel met zaken aan te passen. Voor mij is echter het belangrijkste hoe een organisatie reageert als er iets verkeerd gaat. En ook hierin is Outsight een geweldige organisatie: ze vechten voor je rechten bij de lokale organisatie, proberen je op alle mogelijke manieren verder te helpen en geven je het gevoel dat je niet alleen staat in je probleem, waar zij part noch deel aan hebben. Kortom: aanbevelenswaardig (en dat heb ik al vele malen gedaan) en heel fijn om mee samen te werken en te reizen.

  • Algemeen 9
op 28 januari 2017 bestemming: Argentinië, reisperiode: december 2016

Van te voren hebben we goed kunnen overleggen over onze wensen en daar is een mooi voorstel uitgekomen. Ter plekke bleek alles zeer goed geregeld te zijn en werd er contact met ons onderhouden om te horen of alles Nasr wens verliep. Prijs was uitstekend in verhouding met hetgeen geboden en georganiseerd was

  • Algemeen 9
op 10 januari 2017 bestemming: Mexico / Diverse plaatsen, reisperiode: december 2016

Uitstekend georganiseerde 11-daagse reis door Mexico. Leuke hotels, goeie aanbevelingen, uitstekende bussen (openbaar vervoer) geregeld met goeie plaatsen. Contacten met OutSight verliepen gladjes, evenals met de plaatselijke agent. Een zeer uitgebreide reisbeschrijving erbij gekregen met alle benodigde informatie en de benodigde tickets en vouchers. Alles klopte. Aan te raden dus.

  • Algemeen 9
op 3 januari 2017 bestemming: Myanmar / Rondreis, reisperiode: december 2016

Zowel de informatie voorbereiding en zorg voor en tijdens de reis was TOP. Prettige kleine organisatie met aandacht voor persoonlijke wensen van reizigers.

  • Algemeen 10
op 27 december 2016 bestemming: Argentinië / Buenos Aires, Puerto Madryn, Bariloche, Salta, Iguazú, reisperiode: november 2016

Wij hebben een prachtige en afwisselende reis door Argentinië gemaakt. We zijn op 5 bestemmingen geweest die allemaal heel verschillend en overweldigend mooi waren. De hele reis was door Outsight Travel perfect georganiseerd. De hotels en geboekte excursies waren uitstekend. De gehuurde auto ook. De 4 binnenlandse vluchten met de bijbehorende transfers verliepen soepel. Overal werden we goed opgevangen en begeleid door de lokale agenten waarmee Outsight Travel samenwerkt. Vanaf het begin verliep het contact met de medewerkers van Outsight Travel uitstekend. Zij denken met je mee, doen goede suggesties en staan open voor eigen inbreng. Dit was onze derde reis met Outsight Travel en de volgende reis gaan we zeker weer bij hen boeken!

  • Algemeen 9
op 14 december 2016 bestemming: Vietnam/Cambodja, reisperiode: november 2016

We zijn altijd heel zelfstandige autonome reizigers geweest. Hebben zelf gepuzzeld wat we wilden gaan zien en toen (dus voor het eerst) gebruik gemaakt van reisbureau met bouwstenen via internet. Bij samenstellen van het reisprogramma werd prettig meegedacht. We zijn tot een heel mooi definitief programma gekomen dat ter plaatse op alle manieren klopte. Derhalve een heel mooie, efficiënte en ontspannen reis kunnen maken in deze prachtige landen.

  • Algemeen 9
op 7 december 2016 bestemming: Myanmar / rondreis, reisperiode: november 2016

De reis met Outsight was, zoals altijd weer, perfect geregeld en de service van de betrokken, lokale Travelagents liet niets te wensen over.

  • Algemeen 9
op 2 december 2016 bestemming: Argentinië / Salta, Iguazu, Ushuaia, reisperiode: november 2016

Vanaf het eerste contact tot en met de "nazorg" heeft Outsight Travel haar beste beentje voorgezet !

Op basis van het bouwstenenconcept hebben zij een mooi reisschema opgezet (met gunstige vliegtijden). De lokale agenten hebben ons prima opgevangen en verder geholpen, de hotels waren prettig en de excursies (naar Purmamarca, naar de watervallen van Iguazu en in Vuurland) waren uitstekend verzorgd en daardoor voor ons een onvergetelijke ervaring.

  • Algemeen 9
op 1 december 2016 bestemming: Myanmar, reisperiode: november 2016

We (ouder echtpaar) hebben een rondreis gemaakt door Myanmar en Outsight Travel heeft die reis voortreffelijk georganiseerd. Elke geplande afspraak werd stipt nagekomen ter plaatse. Kortom een betrouwbaar reisorganisatie.

  • Algemeen 9
op 30 november 2016 bestemming: Bhutan, reisperiode: november 2016

Omdat alles perfect geregeld was. De informatievoorziening voor vertrek was uitstekend evenals het overleg tijdens het samenstellen van de route.
Het land is prachtig, de hotels en het vervoer waren goed. De gids en chauffeur waren zeer bekwaam, aardig en deden veel meer dan ze zouden hoeven. De reisroute zat prima in elkaar met vele hoogtepunten en flexibiliteit waar/wanneer gewenst.

  • Algemeen 9
op 22 november 2016 bestemming: Thailand, reisperiode: november 2016

Vooraf waren wij perfect begeleid en geïnformeerd om een juiste keuze te maken. Advies zonder het idee te hebben dat ze ons iets wilden verkopen. De gehele reis was perfect afgestemd met de lokale reisagenten waardoor alles soepel verliep. Een absolute aanrader!

  • Algemeen 9
op 17 november 2016 bestemming: Cuba, reisperiode: oktober 2016

Wij hadden een aantal losse blokken via OutSight, we vonden het bovengemiddeld goed geregeld, zowel ter plaatse als in de voorbereiding.

  • Algemeen 8
op 11 november 2016 bestemming: Marokko / Marrakech-Toubkal, reisperiode: september 2016

Onvergetelijke ervaring , een éénouder reis met je kinderen naar de top van de Toubkal met -12 graden celsius in afwisseling met het culureel rijke en warme Marrakech, four seasons in four days...

  • Algemeen 10
op 7 november 2016 bestemming: Argentinië / Buenos Aires, Puerto Madryn, El Calafate, Salta, Cafayate, Iguazú en Rio de Janeiro, reisperiode: oktober 2016

Het was een fantastische reis die bol stond van de wonderschone natuur en steden van Argentinië en een klein stukje Brazilië. We vielen dan ook van de ene in de andere verbazing en het is bijna oneerlijk hoe één land zoveel moois en diversiteit mag hebben. De tips&adviezen en de coördinatie van Outsight waren optimaal en zorgden voor een unieke doch relaxte ervaring.

  • Algemeen 10
op 1 november 2016 bestemming: Chili / Vele, reisperiode: oktober 2016

De voorbereiding op de reis werd tot in de puntjes gedaan. Alternatieven voor hotels werden zelfs voorgesteld. De lokale reisagenten hebben goed werk verricht.

  • Algemeen 10
op 20 oktober 2016 bestemming: Zuid-Afrika, reisperiode: september 2016

Reis was een individuele autorondreis van Johannesburg naar Kaapstad. Een pittige afstand maar de moeite waard. Een echte roadtrip. Vele plaatsen aangedaan. Diverse wildparken bezocht. Je doorkruist dorre vlakten, steden, dorpen, bergpassen en valleien. Alles uitstekend geregeld en door organisatie middels een prima routebeschrijving goed aangegeven en te vinden. Een paar dagen per vliegtuig naar de Victoria Falls in Zimbabwe voor de autorondreis was ook zeker de moeite waard. Echt een aanrader. Ook hier was alles prima geregeld.

  • Algemeen 9
op 13 oktober 2016 bestemming: Kenia / Rondreis, reisperiode: september 2016

De reis was in één woord onvergetelijk. We hebben genoten vanaf de eerste seconde. We zijn nu een week terug in Nederland maar met onze gedachten nog in het bijzondere en prachtige Afrika. We hadden al onze wensen van te voren met de reisorganisatie doorgenomen en zij hebben onze droomvakantie samengesteld. Het contact met Outsight was heel erg leuk en verliep soepel. We hebben een safari gehad waar we zoveel wilde dieren hebben gezien van heel dichtbij, zo speciaal. De lokale gidsen waren heel behulpzaam en wisten heel veel te vertellen over het land en de cultuur maar ook over de dieren. Echt een aanrader.

  • Algemeen 9
op 10 oktober 2016 bestemming: Peru / Lima tot Cusco, reisperiode: september 2016

Het was een prachtige reis. Alles klopte: de hotels, het reistempo, het vervoer. Veel variatie. Vooraf zijn we goed geinformeerd en hebben daardoor de juiste keuzes kunnen maken. Dankjewel Outsight, we gaan nadenken over een volgende reis!!!

  • Algemeen 10
op 5 oktober 2016 bestemming: Cuba / Divers, reisperiode: september 2016

Outsight heeft het mede mogelijk gemaakt dat we het echte Cuba hebben kunnen beleven. Met een zeer comfortabele huurauto zijn we van Casa naar Casa gereden waarbij we bij Cubaanse families verbleven en genoten hebben van het fantastische eten en de mooie locale excursies. Verblijf, vervoer en praktische informatie zijn prima door Outsight geregeld.

  • Algemeen 9
op 12 september 2016 bestemming: Peru / Peru, reisperiode: augustus 2016

OutSight Travel heeft al mijn wensen verwerkt in een prachtige rondreis door Peru.

  • Algemeen 8
op 9 september 2016 bestemming: Indonesië / Bali, reisperiode: augustus 2016

Super geregeld, alles klopte!!

  • Algemeen 9
op 2 september 2016 bestemming: China / Tibet, reisperiode: augustus 2016

Het is een prachtige reis, waarbij je veel moois ziet en meemaakt.

  • Algemeen 9
op 30 augustus 2016 bestemming: China / Guangzhou, reisperiode: augustus 2016

Alles was heel goed verzorgd, keurig op afgesproken tijden, goede hotels, goede reisinformatie. Geen problemen gehad. Voortraject was ook heel goed, snel reactie als je iets vroeg. Aan opmerkingen die ik op evaluatieformulier had gezet, werd ook aandacht gegeven.

  • Algemeen 9
op 18 augustus 2016 bestemming: Zuid-Afrika / rond reis, reisperiode: augustus 2016

Vanaf 1e contact een goed gevoel. Onze vragen, opmerkingen en ideëen werden snel en naar tevredenheid beantwoord. Onze reis was voor ons dan ook een geweldige ervaring mede door het duidelijke handboek wat klaarlag op de luchthaven. Alles perfect geregeld.

  • Algemeen 9
op 18 augustus 2016 bestemming: Sri Lanka / rondreis, reisperiode: juli 2016

Perfect georganiseerd, prettige communicatie met Outsight Travel, goede chauffeur in Sri Lanka, goede hotels in Sri Lanka. Prachtig land om op vakantie te gaan.

  • Algemeen 10
op 8 augustus 2016 bestemming: Sri Lanka / Diversen, reisperiode: juli 2016

Outsight.nl hebben wij via internet gevonden. Meteen hadden wij er een goed gevoel bij. Een snelle terugkoppeling en er werd goed meegedacht. De reis is ook fantastisch gelopen met een perfecte chauffeur die ons 3 weken vergezelde en de sfeer goed aanvoelde: hij sprak goed Engels, legde ons veel en genuanceerd dingen uit en hield zich verder op een prettige manier op de achtergrond. Deze reisorganisatie kunnen wij anderen zeker aanraden!

  • Algemeen 10
op 3 augustus 2016 bestemming: Peru / Lima, Ica, Arequipa, Cusco, reisperiode: juli 2016

Outsight Travel heeft voor ons de vlucht, overnachtingen en transfers perfect geregeld. We hadden bijzondere en fijne hotels op goede en veilige lokaties. De taxi's en nachtbussen waren comfortabel en reden goed op tijd. En OutSight Travel had een tour naar de Colca Canyon en de Inca trail gereserveerd. Dat bleek achteraf ook nodig te zijn want dit zijn populaire bestemmingen die snel vol zitten. En het is ook erg fijn dat je tijdens je vakantie niet meer met dit soort zaken bezig hoeft te houden.

  • Algemeen 9
op 14 juli 2016 bestemming: Sri Lanka / Rondreis Sri Lanka + Embudu Village Male, reisperiode: juni 2016

Wij hebben via Florine van Outsight Travel onze rondreis Sri Lanka geboekt met als eindbestemming de Malediven.
Wij hebben de service en communicatie van Outsight Travel als zeer goed ervaren. We kregen snelle reacties, er was open communicatie en er werd met ons meegedacht bij vragen en opmerkingen van onze kant.
Wij kunnen iedereen aanraden om bij Outsight Travel een reis te boeken!

  • Algemeen 9
op 25 juni 2016 bestemming: Costa Rica / Overal, reisperiode: mei 2016

Wij hadden zelf een groot gedeelte van de reis uitgestippeld en aangevult met de bouwstenen van Outside travel. Na een korte tijd een geweldig reisschema waarbij we ontzettend hebben genoten tijdens ons mooie reis in Costa Rica en Panama! Hierbij een vriendelijke flexibiliteit bij Outside travel, die ons een relaxen reis heeft bezorgd, waarbij alles goed was geregeld. Volgend jaar weer!

  • Algemeen 10
op 20 juni 2016 bestemming: Myanmar / Rondreis, reisperiode: mei 2016

Onze samengestelde rondreis door Myanmar was zeer de moeite waard.
Met behulp van de bouwstenen die OutSight travel was onze reis te in de kleinste puntjes verzorgd.
Alle transfers, hotels en de vele excursies die wij hebben gemaakt met OutSight waren zorgvuldig voorbereid en verzorgd door hun agent ter plekke in Myanmar.
Wij denken erover om onze volgende reis Peru & Bolivia weer door OutSight te laten verzorgen.

  • Algemeen 9
op 27 mei 2016 bestemming: Indonesië / diverse plaatsen op oost en midden Java, reisperiode: april 2016

Ik ben met mijn vader als kado voor zijn 75e verjaardag naar zijn geboorteland Indonesie geweest. We zijn op Oost en Midden Java geweest, langs veel plekken uit zijn jeugd. Outsight heeft ons goed geholpen bij het samenstellen van het reisprogramma, was flexibel toen onze wensen veranderden, heeft prachtige hotels geboekt en een goede lokale chauffeur geregeld. Mede hierdoor was het een onvergetelijke reis.

  • Algemeen 9
op 13 mei 2016 bestemming: Ecuador, reisperiode: mei 2016

Fantastische reis: Ecuador en de Galapagoseilanden zijn heel mooi, reis was uitstekend voorbereid en begeleid door Outsight. Outsight is deskundig, klantvriendelijk en in vergelijking met andere organisaties relatief ook goedkoop.

  • Algemeen 9
op 13 mei 2016 bestemming: Marokko / ALPHENAANDENRYN, reisperiode: april 2016

Goed georganiseerde reis naar Marokko. Alle hotels waren mooi gelegen en erg goed. Met eigen auto gereisd. Dit was goed te doen. Alle info die vooraf door Outsight travel was gegeven was prima. Vooral het meedenken vooraf om tot de reis te komen zoals we die gemaakt hebben, was erg prettig en goed.
Wij zijn heel tevreden!

  • Algemeen 9
op 12 mei 2016 bestemming: Vietnam / Van zuid naar noord, reisperiode: april 2016

Super geregelde reis voor twee personen (stel 60j). Contact met lokale agenten prima. Alle afspraken, ook met plaatselijke chauffeurs, stipt nagekomen.

  • Algemeen 9
op 8 april 2016 bestemming: Jordanië / Zwolle, reisperiode: maart 2016

Mooie rondreis van 8 dagen langs alle hoogtepunten van Jordanië. Door Outsight Travel goed geadviseerd, perfect geregeld allen en goede accomodaties. Jordanië is echt een mooi en indrukwekkend land en heeft vele gezichten. Helaas door problemen in het Midden Oosten weinig toeristen. Altijd veilig gevoeld en Jordanië is een stabiel en veilig land. Bevolking is behulpzaam en zeer gastvrij.

  • Algemeen 8
op 7 april 2016 bestemming: Myanmar / Individuele rondreis, reisperiode: maart 2016

16 dagen kris-kras door het land afgesloten met een 6 daags verblijf aan het strand (totaal 22 dagen in Myanmar). In totaal 8 verschillende accommodaties en tal van verplaatsingen met binnenlandse vlucht, auto met chauffeur, boot en trein. Alles tot in de puntjes geregeld.

  • Algemeen 9
op 5 april 2016 bestemming: Sri Lanka / Rondreis, reisperiode: maart 2016

Twee weken lang hebben mijn vader en ik een geweldig avontuur beleefd in Sri Lanka. We wilden graag een culturele en actieve reis combineren met het gemak van een privechauffeur. Met OutSight Travel was het makkelijk onze verschillende wensen snel samen te stellen tot een mooie reis. Het samenstellen was al het eerste plezier de reis zelf was echt onvergetelijk! We hadden een geweldige combinatie van cultuur (Anaradhapura; Sigyria; Pollonaruwa), natuur (Tissa Bundala park; Ella Jungle Resort), actief (Wild water rafting en 3 daagse hike door theevelden, jungle, pijnboombossen, worlds end) en relaxen (strand in Columbo en Tangalle). Onze chauffeur die uitermate goed Engels sprak kende de beste restaurants en heeft ons veel verborgen schatten van het land laten zien. Wat was ik graag langer gebleven :)

  • Algemeen 9
op 4 april 2016 bestemming: Myanmar / Diverse, reisperiode: maart 2016

Goed geregeld. Goede plaatselijke organisatie.

  • Algemeen 8
op 25 maart 2016 bestemming: Vietnam / Hanoi, reisperiode: februari 2016

De door ons gekozen bouwstenen zijn door outsight goed samengevoegd.waardoor wij een perfecte vakantie.. alles klopte.

  • Algemeen 9
op 11 maart 2016 bestemming: Laos / Luang Prabang, Vang Vieng, Ventiane, Siem Reap, Battambang, Phnom Penh, reisperiode: februari 2016

Alles perfect geregeld, goede informatie vooraf en begeleiding tijdens het boeken, goede prijs-kwaliteit-verhouding

  • Algemeen 9
op 8 maart 2016 bestemming: Argentinië, reisperiode: december 2015

Uitstekende ervaring met OutSight Travel. Op korte termijn besloten een maand op vakantie te gaan. Constructief werd er meegedacht, gecommuniceerd en gepland. Normaliter plannen wij alles zelf, maar wij wisten van deze landen weinig tot niets af. Blij zijn wij daarom met de input van OutSight. In samenwerking met lokale agents hebben zij een prima vakantie in elkaar gezet waarin wij veel highlights van Argentinië en Chili hebben gezien. Mochten wij weer een vakantie willen boeken via een reisorganisatie dan is de kans groot dat wij eerst aankloppen bij OutSight Travel.

  • Algemeen 9
op 7 maart 2016 bestemming: Cuba / rondreis, reisperiode: februari 2016

Alles was prima geregeld, van vlucht tot autohuur tot hotels en casa's. Aanrader!

  • Algemeen 9
op 2 maart 2016 bestemming: Sri Lanka / rondreis, reisperiode: februari 2016

Een met bouwstenen in overleg met Outsight Travel samengestelde rondreis van 4 weken met privé chauffeur die ons prima is bevallen. Klantvriendelijkheid Outsight Travel uitstekend.

  • Algemeen 8
op 2 maart 2016 bestemming: Zuid-Afrika, reisperiode: oktober 2015

Met mijn vrouw was ik al eens met een reisgezelschap op safari in Tanzania. We hadden de smaak te pakken en wilden nu met een bevriend echtpaar een rondreis door Zuid-Afrika maken. Ik heb een aantal reisorganisaties aangeschreven, verteld over onze globale plannen en gevraagd wat ze voor ons konden betekenen. Een tennisvriend tipte me daar ook OutSight bij te betrekken; daar had hij goede ervaringen mee op reizen naar India. Ik had nog nooit van deze organisatie gehoord, maar volgde het advies op.

Een goed advies, want we zijn uiteindelijk met OutSight in zee gegaan. Ze waren niet alleen in prijs sterk concurrerend met de rest, maar ook uitermate vlot en to the point in de contacten. Ze hadden goede aandacht voor onze wensen, maar dat belette hen (gelukkig) niet om hier en daar ook praktische tips en weerwoord te geven.

Nu kijken we terug op een werkelijk fantastische reis door Zuid-Afrika. Vanaf Johannesburg zijn we via de panorama-route naar het Kruger park gereden en daar van noord naar zuid door getrokken, naar Swaziland, naar de kust bij Durban en vandaar westwaarts naar de Drakensbergen. Lesotho doorkruist en vanaf Tsitsikamma aan de zuidkust de tuinroute gevolgd naar uiteindelijk Kaapstad. We hebben in deze 4 weken prachtige landschappen gezien, véél meer dan de big-five bewonderd, heerlijk gegeten en bijzondere wijnen gedronken en bovenal genoten van een gastvrij land met vrolijke en vriendelijke mensen.

OutSight had de huurauto, de keuze van de lodges (in samenspraak) en een handvol vooraf geplande excursies voor ons geregeld. En ter plekke is ons gebleken dat ze daarvoor de juiste lokale contacten hebben. In een land en cultuur waar er doorgaans iets meer "ruis en rek" zit in afspraken dan wij in Nederland gewend zijn, was alles echt tot in de puntjes goed verzorgd!

Nu ik mijn verhaal nog even over lees, zie ik dat het wel een reklame-tekst lijkt. Nou vooruit, dat mag het ook best zijn. Ik ben echt zéér tevreden over OutSight en beveel hen van harte aan.

  • Algemeen 10
op 27 februari 2016 bestemming: Ecuador / Rondreis, reisperiode: mei 2015

Geweldige rondreis! Alles perfect geregeld. hoogtepunten waren isla de la plata (Galapagos voor de armen), de Amazone en de termen van Papapallacta!

  • Algemeen 10
op 14 februari 2016 bestemming: Indonesië / Rondreis, reisperiode: juli 2015

Outsight Travel heeft voor ons reisgezelschap, bestaand uit 4 personen, een rondreis samen gesteld door Indonesië die voor ieder wat wils bevatte. Vanaf het eerste contactmoment met Outsight hebben zij enthousiast, behulpzaam en zorgvuldig gereageerd op onze wensen, die vaak behoorlijk verschillend waren. Ondanks de vele wensen, wijzigingen en opmerkingen was Outsight goed bereikbaar en vooral ook vriendelijk. De kennis van het land die onze reisagent had, was een enorm voordeel. Nadat we al een deel van de reis vastgelegd hadden bleek uit contact wat Outsight met een lokaal agent had gehad dat we tijd en geld konden besparen als we wat aanpassingen zouden doen. Ook dit heeft Outsight geregeld voor ons. Voordat we op reis gingen zijn we volledig geïnformeerd, alle reisbescheiden en extra informatie zijn ons toegestuurd. Hierin stond duidelijk vermeld wat we geboekt hadden maar ook wat nog niet en waar we op konden rekenen als we eenmaal op vakantie waren. Tijdens de vakantie zijn ze bereikbaar bij problemen, maar zoals verwacht was dit niet nodig. Zelfs na de vakantie wordt er nog contact met je opgenomen om te vragen hoe de reis is geweest. Een enorm goede ervaring en een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een reisbureau dat kennis van reizen heeft en speciaal voor jou/jullie een reis samenstelt met een persoonlijk tintje.

  • Algemeen 10
op 14 februari 2016 bestemming: Costa Rica / Divers, reisperiode: december 2015

Dit was mijn beste reis ever! Ik heb intens genoten en nergens aan hoeven te denken dankzij Outsight Travel! Alles was tot in de puntjes geregeld en wij verbleven in verschillende prachtige hotels. Zij hebben als enige reisorganisatie echt altijd aan mijn eisen weten te voldoen en dat goedkoper dan andere reisbureaus. Het maakt hen niet uit wat je wensen zijn, they will make it happen en daarom is dit nu mijn vaste reisbureau voor als ik weer op vakantie ga. Zoals dit jaar, toch weer via Outsight Travel naar Zuid-Afrika toe... Dit is een echte aanrader voor mensen die van rondreizen houden en hun niets te gek is, want dat is het voor Outsight Travel ook niet! Toppers!!!!

  • Algemeen 10
op 11 februari 2016 bestemming: Turkije / diversen, reisperiode: september 2015

Na een bezoek aan Istanbul vervolgens een rondreis gemaakt via Kapadocie, Guzelyurt, Egirdir, Antalya. Bijzonder leuke hotels en verder alles prima geregeld. Ballonvaart, autohuur etc.

  • Algemeen 9
op 10 februari 2016 bestemming: Cambodja, reisperiode: november 2015

Outsight heeft onze 2 reizen naar Azie (Cambodja en Myanmar) fantastisch verzorgd en georganiseerd. De medewerkers weten, uit ervaring, goed waar ze het over hebben en zijn gemakkelijk bereikbaar om samen de reis uit te stippelen en eventueel aan te passen. De lokale agentschappen waar Outsight mee werkt zijn professioneel en kunnen goed inspelen op de behoefte van reizigers. Ook de prijs-kwaliteit verhouding is dik in orde. Ik kan Outsight aan een ieder aanbevelen die graag op reis gaat en van de gebaande paden af wil :)

  • Algemeen 9
op 10 februari 2016 bestemming: India, reisperiode: november 2014

Verschillende reizen gemaakt met Outsight. Erg goede service, kennis van zaken, accuraat en zeer vriendelijke bejegening. Ook na de reis zeer tevreden en bij anderen dit bureau regelmatig aanbevolen.

  • Algemeen 10
op 9 februari 2016 bestemming: Costa Rica, reisperiode: augustus 2015

Rondreis Costa Rica / Nicaragua aug /sep 2015
Ja, wij hebben een fantastische reis gehad !!
Wij hebben deze trip beleefd als een groot avontuur.
Costa Rica is net Burgers Zoo maar dan zonder de hekken, overal natuur en dieren.
We hebben trekkingen gedaan, met en zonder gids, vulkanen beklommen en er weer afgesjeesd, op een Tube de rivier afgedaald, wezen Zip-Line nen in Monte Verde. Kortom te veel om op te noemen.

Over de organisatie hebben we ons niet druk hoeven maken. Alle hotels waren op de hoogte, onze meet en greets inzake de huurauto klopten allemaal, zelfs aan de nicaraguaanse kant. (zo’n grensovergang (Costa Rica- Nicaragua) is wel een heel aparte belevenis hoor, alleen daarover kun je al een boek schrijven).

Ik vond het contact met jullie ook erg prettig, inzake reisschema, autoverzekering, prima meedenken en oplossen. Dus wil ik jouw en je team hartelijk danken en wellicht tot een volgende keer.

  • Algemeen 8
op 9 februari 2016 bestemming: Namibië, reisperiode: augustus 2015

Via OutSight Travel een rondreis door Zuid Afrika, Namibië en Botswana gemaakt. Een geweldige ervaring en alles was super geregeld door OutSight; ontvangt, overnachtingen, auto en advies vooraf. Wij boeken de volgende keer weer bij OutSight!

  • Algemeen 10
op 9 februari 2016 bestemming: Sri Lanka / rondreis, reisperiode: januari 2016

De reis was uitstekend georganiseerd door Out Sight travel en kon aangepast worden aan onze wensen. De lokale reisorganisatie heeft de reis vlekkeloos uitgevoerd. De rondreis met auto en chaufeur is ons uitstekend bevallen. Was elke dag stipt op tijd en organiseerde de tickets, excursies en eventuele gidsen. Was erg hulpvaardig. Konden verder aangeven wat we wilden zien. Het is een heel relaxte manier van reizen, ook omdat de afstanden niet zo groot zijn. Buiten de grotere plaatsen is het rustig op de weg. Het is een erg groen land met een afwisselende natuur en mooie stranden. De bevolking is erg vriendelijk en service gericht.

  • Algemeen 9
op 1 februari 2016 bestemming: Indonesië / Java, reisperiode: september 2015

Rondreis door Java en Bali via outsight. We hebben met een auto en privé chauffeur rondgetrokken. We hebben onze eigen route kunnen maken waarvan outsight een mooie reis van heeft gemaakt. Goede chauffeurs en mooie hotels.

  • Algemeen 8
op 22 oktober 2014 bestemming: Mexico / Playa del Carmen, reisperiode: november 2013

Wij hadden in 2013 een rondreis door Mexico geboekt bij Outsight. Vooraf hadden wij alle reisbescheiden toegestuurd gekregen met de vouchers. De rondreis hebben wij zelf gedaan zonder gids maar met hulp van Outsight. Zij hadden voor ons het vervoer en de hotels geregeld. Er was een planning gemaakt per dag wat we konden doen en hoe laat en wanneer we weer met een bus verder moesten reizen. Het reizen per bus in Mexico was het top! een luxe touring car bus met gereserveerde stoelplaatsen en een wc in de bus. Al met al hebben wij een hele goede vakantie gehad.

  • Algemeen 7
  • Accommodatie 7
  • Vervoer 7
  • Prijs / kwaliteit 7
op 9 oktober 2014 bestemming: China / Rondreis, reisperiode: augustus 2014

Een goed georganiseerde reis met af en toe wat verrassingen, mede door de taalbarriere. Een reis om nooit te vergeten

  • Algemeen 8
  • Accommodatie 8
  • Vervoer 8
  • Prijs / kwaliteit 8
op 26 juli 2013 bestemming: Argentinië / Rondreis, reisperiode: november 2011

Outsight kenmerkt zich vooral door de relatief grote hoeveelheid aan mogelijkheden om een reis naar eigen inzicht in te delen (zog. bouwstenen). Je kunt een modelreis boeken maar deze ook als uitgangspunt nemen en dan zelf sleutelen. Of je kunt je reis helemaal vanuit het niets opbouwen. Zelfs bij de hotels heb je de mogelijkheid om (per verblijfplaats) te kiezen voor standaard of iets meer luxe. Ter plekke werkt men samen met (betrouwbare) partners. Mocht het even mis dreigen te gaan heb je altijd voldoende communicatiemogelijkheden om eea weer recht te trekken. Ons gebeurde dat 1x zonder echter echt in de problemen te komen. Enige dreigende problemen op kleinere luchthavens werden voordat we het in de gaten hadden opgelost.
Wij hebben een individuele reis geboekt en waren zeer tevreden. Bij een volgende individuele reis zullen we zeker ook weer even bij Outsight kijken. Outsight is overigens o.a. lid van de SGR en de ANVR.

  • Algemeen 9
  • Accommodatie 8
  • Vervoer 8
  • Reisbegeleiding 8
  • Excursies 8
  • Prijs / kwaliteit 9
op 21 februari 2013 bestemming: Argentinië / Hele land, reisperiode: januari 2013

Outsight Travel is een onprofessionele reisorganisatie met een website die ook alles aan duidelijkheid te wensen overlaat. De hierop vermelde prijzen zijn veelal geldig tot enkele maanden/een jaar terug en ook wordt gewerkt met "vanaf"-prijzen. Soms laat men de prijs afhangen van de dollarkoers (klinkt logisch) maar als deze 2 maanden voor vertrek daalt (en de reis zou dus goedkoper moeten worden) beweert men doodleuk dat de koers is gestegen en verhoogt men de eindprijs met 20% (twintig procent)!
Wij boekten bij hen een individuele rondreis Argentinie maar hadden dit net zo goed/beter (en goedkoper) zelf kunnen doen.
Want ook de lokale agent waarmee men zaken doet (Kallpa-tours laat de nodige steken vallen. De transfers naar de vliegvelden kwamen niet opdagen, zodat wij ons moesten haasten om onze vluchten niet te missen, we moesten zelf achter de tickets aan voor een bij Outsight geboekte excursie en ook waren er geen kaartjes/routebeschrijvingen van de te bezoeken gebieden. (Toch cruciaal voor een auto-rondreis)
De prijs/kwaliteitverhouding van de hotels die men voor ons geboekt had, was vaak niet in orde. Enkele malen belandden wij in een bezemkast met een postzegel als badkamer..
Kortom: geen aanrader!!! Ons advies: laat Outsight liever Out of your Sight en boek bij een echte reisorganisatie !!

  • Algemeen 6
  • Accommodatie 6
  • Vervoer 8
  • Reisbegeleiding 1
  • Excursies 6
  • Prijs / kwaliteit 6
  • Vorige
  • 1
  • 2
  • 3