Schrijf een ervaring over Primavera en maak kans op mooie prijzen!

Ervaringen Primavera

Pagina 1 van 10 met 98 resultaten

op 27 mei 2020 bestemming: Portugal / Albufeira, reisperiode: juni 2019

Net vooral duidelijk en eerlijk antwoord betreffende reizen naar Portugal in juni vanwege de Corona.
Hier heb ik wat aan. Mijn complimenten ... Lees meer

 • Algemeen 10
op 29 maart 2020 bestemming: Portugal / Albufeira, reisperiode: maart 2020

We willen primavera bedanken met name Carla voor het doortastend optreden in de periode van het terughalen vanwege de corona crisis van ons
uit albufeira we werden goed en duidelijk geinformeerd via bijeenkomst en telefonisch,we hopen volgend jaar zeker weer terug te gaan met primavera. ... Lees meer

 • Algemeen 9
op 26 maart 2020 bestemming: Portugal / Montegordo, reisperiode: maart 2019

Net was prima geregeld ook het repatrieren. de Hostess alle lof. en Dunamar ook[ ... Lees meer

 • Algemeen 9
op 23 maart 2020 bestemming: Portugal / Albufeira, reisperiode: februari 2020

Ik wil alle medewerkers bedanken voor de inzet die ze hebben gedaan om ons allemaal met een extra vlucht hebben terug gebracht naar Nederland vanwege het corolavirus de inzet was geweldig ,

 • Algemeen 10
op 21 maart 2020 bestemming: Portugal / Mont-Gordo, reisperiode: februari 2020

Wij waren van 21 februari t/m 20 maart in Dunamar in de Algarve.Reis en accomodatie prima!!
Maar wij willen in deze hectische tijd onze waardering uitspreken naar Patricia en haar collega's die hun uiterste best hebben gedaan om alle gasten zo spoedig mogelijk naar Nederland terug te krijgen!!!!!
Nogmaals dank.
fam.de Vries.

 • Algemeen 8
op 9 december 2019 bestemming: Portugal / Albufeira, reisperiode: april 2019

De reis was wel ok,maar de website van primavera reizen is zo opgesteld dat je cookies per se moet accepteren en hoe vaker je zoekt hoe duurder de prijzen worden.Dit is gewoon spelen op de interesses van de mensen en niet eerlijk een reis aanbieden en verkopen.Ik heb nu al op zn minst 5 keer meegemaakt dat ik een vakantie wou boeken en dat ik de reis aan meerdere personen liet zien en ja hoor,door het geklik was de reis meteen veel duurder.Ik kan me daar zo kwaad om maken dat ze inspelen op je geklik op je telefoon.Alleen om deze reden boek ik liever bij een ander die wel eerlijk een reis verkoopt.

 • Algemeen 1
op 14 september 2019 bestemming: Portugal / Monte Gordo, reisperiode: september 2019

Zeer tevreden over primavera!Prima op de hoogte gehouden van belangrijke zaken en keurig op tijd alle papieren binnen. Volgende keer zeker weer boeken via deze organisatie. Ook telefonisch contact verliep zeer vriendelijk en behulpzaam. De hostess is portugal ook deskundig.

 • Algemeen 9
op 24 april 2019 bestemming: Portugal / Monte Gordo, reisperiode: maart 2019

Verblijf in Dunamar is prima bevallen. Hadden graag nog een week langer gebleven. Complimenten voor service van Primavera.

 • Algemeen 10
op 20 maart 2019 bestemming: Portugal / Lagos, reisperiode: november 2018

De bij geleverde auto (Tje) was veel kleiner dan "voorspeld". Wij hadden voor 15 dagen slechts 1 koffer mee en die kon niet in de bagage-ruimte. De koffer bleef steken en moest met veel moeite uit de bagageruimte worden getrokken en op de handbagage van de achterbank worden gelegd. Op de terugweg dachten we dat de motor (ca. 110.000 km) gelopen; er mee op zou houden. Dat gebeurde gelukkig niet. Wij zijn al 6 keer met Primavera naar Portugal gereisd, huurden steeds een auto (prive), maar de "bij deze reis geleverde" auto was zeer slecht. Wij hebben bij de "verhuurster" en bij Primavera geklaagd, maar of dat zinvol is wordt door ons betwijfeld. Het eten in Porto Mos was wel goed.

 • Algemeen 6
op 9 maart 2019 bestemming: Portugal / Albufeira, reisperiode: februari 2019

Na jaren in appartement in Cabanas met primavera dit jaar hotel in Albufeira ook door primavera verzorgd , Uitstekend , alles geen minpunt, aan te bevelen reisorganisatie.

 • Algemeen 9
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • Volgende