Schrijf een ervaring over Típica Reizen en maak kans op mooie prijzen!

Ervaringen Típica Reizen

Pagina 1 van 6 met 60 resultaten

op 6 april 2019 bestemming: Argentinië / Rondreis, reisperiode: maart 2019

Hele goede ervaring met Tipica Reizen! Kleinschalig, persoonlijk, duidelijke en prettige communicatie, prima prijs-kwaliteit verhouding (van alle reisorganisaties die ik benaderd heb de meest complete en gunstigste offerte!), oplossingsgericht, heb echt alleen maar lof!
Als vrouw alleen 3 weken door Argentinië gereisd, heb me nergens onveilig gevoeld en ontzettend genoten: zo'n mooi land! Jack van Tipica heeft goed naar mijn wensen geluisterd en een afwisselende reis voor mij samengesteld van Noord naar Zuid en weer terug met leuke activiteiten en ook nog genoeg vrije tijd om mijn eigen plan te kunnen trekken.
Binnenlandse vluchten, transfers, autohuur, accomodaties, excursies... alles top geregeld en als er buiten Jack's toedoen toch dingen dreigden mis te gaan (qua vluchtuitval of lokale organisaties), deed hij er alles aan om het op te lossen en dat lukte hem nog ook.
Mocht ik weer naar Zuid-Amerika gaan zou ik me zeker weer tot Jack wenden om een reis voor me samen te stellen.
Mijn volgende reis gaat echter naar Azië en ik vind het gewoon jammer dat Tipica daar geen reizen aanbiedt :D ... Lees meer

  • Algemeen 10
op 20 december 2018 bestemming: Chili / Chili totaal, reisperiode: november 2018

Wij maakten van 7 t/m. 27 november 2018 een bijzonder mooie rondreis door Chili: begonnen in Santiago met excursie in die stad en excursie naar Valparaiso en Vina del Mar, vervolgens naar Torres del Paine, het Merengebied en via Atacama woestijn weer terug naar Santiago. Afwissend, intensief en heel mooi.
Deze reis is vanaf begin 2018 voorbereid na uitstekend contact met Jack Bol van Tipica-reizen. Zijn informatie, advies e,d, was glashelder en wekte vertrouwen en..reislust!
De organisatie ter plekke in Chili was top: transfers, gidsen, hotels en binnenlandse vluchten. Alles van goede tot zeer goede klasse.
De communicatie met Jack in Chili verliep heel goed: snelle antwoorden op vragen via WhatsApp. Heel plezierig was de persoonlijke ontmoeting met Jack in Puerto Varas, de eerste plaats van het Merengebied. De schoonheid van Torres del Paine in het zuiden en Atacama woestijn in het noorden is onovertroffen
Kortom, wij hebben genoten van deze reis, onze eerste en heel plezierige kennismaking met Zuid-Amerika en Tipica-reizen. Zo'n reisorganisatie met persoonlijke benadering, duidelijkheid en stiptheid hebben wij niet eerder meegemaakt. Voorbereiding prima, uitvoering top.
Grote waardering voor en heel veel vertrouwen in Tipica-reizen en Jack Bol als reisorganisator.

Anneke en Aad Nieuwstraten ... Lees meer

  • Algemeen 10
op 16 december 2018 bestemming: Argentinië, reisperiode: november 2018

Medio 2017 ontstond bij ons de wens om een soort van ‘tussenpensioen’ op te nemen en een langere periode op vakantie naar Argentinië te gaan. Niet uitstellen, maar nu terwijl we nog gezond zijn.
Terwijl we bezig waren met het zelf invullen van de wensenlijst kwamen we via vrienden in contact met Jack Bol. We legden hem onze plannen voor en toen bleek dat niet alles wat wij wilden ook in die volgorde uit te voeren was. Daarnaast had hij nog leuke tips voor ons. Na het maken van een vrijblijvende offerte zijn we met hem in zee gegaan. Hij reageerde snel op mails en zijn manier van communiceren met de nodige humor sprak ons erg aan en gaf ons veel vertrouwen. Met name het persoonlijke contact vonden wij prettig.
Wij hebben 6 weken gereisd van 25 oktober 2018 tot 7 december 2018. Gestart in Buenos Aires, vervolgens El Calafate, El Chaltén, Puerto Madrin, via Tren Patagonico naar Bariloche, Mendoza, Salta, Cachi, Cafayate, Tilcara, San Pedro de Atacama in Chili en Iguazú.
Erg leuk om Jack persoonlijk ontmoet te hebben tijdens een heerlijk diner in Buenos Aires, over persoonlijke aandacht gesproken!
Alles wat Jack geregeld had klopte en was op tijd en goed geregeld. We ontvingen vooraf een heel handig (klein) mapje met vouchers, erg makkelijk in gebruik.
De accommodaties waren gevarieerd en stuk voor stuk erg leuk.
Tijdens de reis hadden we af en toe whatsapp contact. Jack informeerde regelmatig hoe het ging en had nog aanvullende tips. Je merkt daardoor hoe betrokken hij is.
Ook bij vragen over een auto of over onze gezondheid hadden we steeds heel snel een reactie. Omdat het voor ons de eerste keer was in een Zuid-Amerikaans land voelde het heel prettig om iemand als Jack achter de hand te hebben 😉.
We hebben Argentinië goed leren kennen en denken er over om nog een keer terug te gaan. Ook een nadere kennismaking met Chili staat op ons verlanglijstje, evenals Peru en Colombia.
En een ding is zeker, dat gaan we dan via Jack Bol van Típica Reizen doen! ... Lees meer

  • Algemeen 10
op 13 december 2018 bestemming: , reisperiode: november 2018

Helaas zijn wij inmiddels bijna een week weer terug in Nederland, maar wát hebben wij een geweldige reis gemaakt! Wij hebben 23 dagen door Argentinië en Chili gereisd (Buenos Aires, El Calafate, Torres del Paine, Puerto Varas, San Pedro de Atacama, Santiago, Valparaiso, Vina del Mar).
Zelf heb ik ruim een half jaar geleden uitgebreid een reisroute uitgestippeld, maar omdat ik twijfelde of het wel ging passen en of het haalbaar is binnen de 23 dagen die wij hebben, heb ik op aanraden van een collega Jack vrijblijvend om advies gevraagd. Binnen een half uur had ik een uitgebreide terugkoppeling in mijn mail zitten vol met tips, do's en don'ts. Dit voelde zo goed dat wij gelijk hebben gevraagd een vrijblijvende offerte te maken met de kanttekening dat wij wel een bepaald budget beschikbaar hadden. Daar gingen wij iets over heen, maar dat was het dubbel en dwars waard.
Alles was tot in de puntjes geregeld! De geboekte hotels waren prima tot in sommige gevallen geweldig, alle transfers waren op tijd, de excursies verliepen prima. Daarnaast nam Jack ook nog eens de moeite om ons persoonlijk te ontmoeten voor een lunch in Buenos Aires en tijdens de reis konden wij ieder moment van de dag contact opnemen middels bijvoorbeeld Whats app, waar hij opnieuw direct op reageert.
Wat ons betreft een absolute aanrader om voor je Zuid-Amerika reis Tipica in te schakelen!

  • Algemeen 10




op 25 november 2018 bestemming: Argentinië / diversen, reisperiode: oktober 2018

Een geweldig mooie indrukwekkende individuele Rondreis 19/10-9/11-2018 gemaakt door Argentinië t.w. Buenos Aires- Calafate-Ushuaia-Valdez-Salta- Iguazu. Nadat we onze wensen hadden doorgegeven , zijn deze uitstekend door Tipica-Jack Bol in een offerte verwerkt. De reis kwam meteen tot “verbeelding” en is ook met groot enthousiasme aan ons voorgelegd. Ik had heel veel vragen en wensen. Steeds reageerde Jack heel snel en meedenkend, niets is hem teveel, waardoor ik dank zij hem en mijn gelijkgestemde enthousiaste reisgenote keuze kon maken. Ik moet eerlijk toegeven dat ik even over een drempel moest met Tipica Reizen, geen ANVR/SGR en alle lovende beoordelingen klopt dit wel. Nu inmiddels 2 weken thuis en nagenietend van een fantastische reis en vele ervaringen rijker kan ik alleen maar volmondig beamen alle beoordelingen kloppen. Al mijn twijfels zijn weggenomen. Hier kan geen grote NL Touroperator tegenop.Service en prijs/kwaliteit prima. Alles was perfect geregeld tickets-stoelreserveringen-transfers-excursies- hotels( ook qua ligging altijd in goede wijk) De kamers voor alleengebruik prima. Taxi’s altijd op tijd. Deze reis is ook als je niet zelf een auto wilt huren, aantrekkelijk
met transfers privé of internationaal met kleine busjes.Jack reisde daarnaast online met ons mee en gaf regelmatig dmv whatsapp leuke tips. Deze service, voelt heel vertrouwd en geeft ook een fijn gevoel, mocht er iets zijn dan is er iemand die de taal spreekt, er woont en werkt en hulp geeft. Het was ook heel leuk en gezellig om Jack, de man achter Tipica Reizen in BA te ontmoeten. De periode voorjaar in Argentinië was ook een mooie tijd, we hebben geboft met iedere dag stralend weer, zelfs aan het eind van de wereld. De combinatie 21
ht er iets zijn dan is er iemand die de taal spreekt, er woont en werkt en hulp geeft. Het was ook heel leuk en gezellig om Jack, de man achter Tipica Reizen in BA te ontmoeten. De combinatie 21 dagen, steeds na 3 dagen verder reizen om weer in een totaal andere wereld terecht te komen is ook een aanrader. Ik heb genoten van Argentinië, een immens groot en boeiend land. Hoogtepunten: Perito Moreno gletsjer-Vuurland Ushuaia- boottochten walvissen/dolfijnen-Iguazu watervallen. Ik kan iedereen aanraden om met Tipica Reizen in zee te gaan. De service en kwaliteit die Jack Bol geeft is niet door grote Touroperators te evenaren en niet in geld uit te drukken.

  • Algemeen 10
op 27 juli 2018 bestemming: Argentinië, reisperiode: mei 2018

We hebben een fantastische reis gemaakt door Argentinië, zeker door de hulp van Jack Bol, "onze man ter plaatse". Alle verzoeken konden geregeld worden, ondanks onze late verzoeken, heel fijn! Een volgende reis naar Zuid-Amerika gaat weer met Tipica.

  • Algemeen 9
op 4 juni 2018 bestemming: Argentinië, reisperiode: mei 2018

We kunnen niet anders dan een 10 geven! Negatieve punten waren er niet. dus dik verdiend. Een aanrader voor iedereen die wil genieten van een onbezorgde vakantie.

  • Algemeen 10
op 26 maart 2018 bestemming: Argentinië / Verschillende plaatsen, reisperiode: maart 2018

"Wat een prima georganiseerde reis door Jack van Tipica reizen doorheen Argentinië. Zo’n divers land hebben we nog nooit gezien. Hoogtepunten waren het drukke Buenos Aires met zijn tango verleden, 3 soorten pinguïns, zeeleeuwen en walvissen in Ushuaia, prachtige wandelingen rond de Fitz Roy in El Chaltén, de ongelofelijke gletsjer Perito Moreno in El Calafate, het unieke zoutmeer Salinas Grandes en het absoluut hoogtepunt (4350m) Hornocal in Tilcara. Een echte aanrader voor wie dit ongelofelijk boeiend land wil ontdekken, waar we zeer veel mooie herinneringen aan overhouden.”

  • Algemeen 10
op 20 maart 2018 bestemming: Argentinië, reisperiode: januari 2018

Alles was gewoon goed geregeld. Daarnaast was er tijdens de reis WhatsApp contact. Super handig toe ik naar het ziekenhuis moest ivm wondroos. De beheerder van het appartement ging even mee naar het ziekenhuis om van Spaans naar Engels te vertalen Maar ook super leuk om zo af en toe je ervaringen te delen. Alle accommodaties waren goed en met zeer vriendelijke mensen. Patagonie is een geweldige plek om rond te reizen. Kan het iedereen aanraden.

  • Algemeen 10
op 3 januari 2018 bestemming: Argentinië, reisperiode: november 2017

Alles was perfect geregeld. De reis kon helemaal naar onze wens worden samengesteld. We hebben ontzettend genoten!

  • Algemeen 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Volgende