Ervaringen TŪpica Reizen

Rodina Travel
9,5
op basis van 54 reviews
Lees meer
Zuid-Afrika reis op maat
9,3
op basis van 13 reviews
Lees meer
OutSight Travel
9,2
op basis van 210 reviews

1 consumenten award

OutSight Travel won in 2021 de Reisgraag award
Lees meer

Pagina 1 van 1 met 64 resultaten

op 13 december 2019 bestemming: ArgentiniŽ, reisperiode: november 2019

Dit was de tweede keer dat wij in zee gingen met Jack. Vorig jaar hebben we een rondreis in Chili gemaakt en nu door ArgentiniŽ. Alles klopte: de vluchten, de verblijfplaatsen en de transfers. Wij hebben genoten van de schoonheid van het land en Jack verraste ons nog met een logeplaats bij de Tango Show. We voelden ons echte VIPs. Een reis met TŪpica Reizen is echt aan te bevelen.

  • Algemeen 10
op 1 december 2019 bestemming: ArgentiniŽ / Rondreis, reisperiode: oktober 2019

Na lang aarzelen, besloten we voor de eerste maal met een reisbureau in zee te gaan en dit voor onze reis naar Argentinie.
Via een aantal zoekcriteria kwamen we uit op een kleinschalig reisbureau Tipica, De eerste contacten met Jack Bol waren veelbelovend, en op alle vragen , kregen we steeds een correct antwoord.We verbleven drie weken in Argentinie , met binnenlandse vluchten naar Mendoza, Salta en Iguazu., alsook een huurwagen in Salta voor 8 dagen.Alles was perfect geregeld , en als er al vragen waren, werden deze door Jack via Watsapp onmiddelijk opgelost. Onze eerste ervaring met Tipica, en ook met Jack natuurlijk, zorgde voor een onvergetelijk reis, die ik alleen maar kan aanraden aan alle reizigers die deze regio zouden willen bezoeken.
Reis van 10/10/2019 tot 30/10/2019 met vertrek en aankomst in Buenos Aires.
Chris en Rene

  • Algemeen 10




op 24 november 2019 bestemming: ArgentiniŽ / PatagoniŽ, reisperiode: oktober 2019

Van 20 Oktober 2019 tot 9 november 2019 hebben we een rondreis gemaakt door PatagoniŽ. Onze reis werd georganiseerd door Tipica reizen. Top organisatie van Jack Bol. Vooraf hebben we heel wat heen en weer gemaild om onze reis op punt te stellen. Telkens kregen we zeer spoedig een antwoord op onze vragen en ook heel wat praktische tips van Jack. Ter plaatse was alles tip top geregeld : de binnenlandse vluchten, de andere verplaatsingen, de logementen, de gidsen en ga zo maar door. Bovendien heeft Jack de moeite gedaan om ons in Buenos Aires te vergezellen naar de tango show en hebben we zo persoonlijk met hem kunnen kennismaken. Verder was hij gedurende de ganse reis bereikbaar per whatsapp . Geen vraag was hem te veel. Wij konden steeds op hem rekenen. Dank zij Jack Bol was onze reis helemaal geslaagd.

  • Algemeen 10
op 16 juni 2019 bestemming: ArgentiniŽ, reisperiode: april 2019

Tipica reizen heeft goed geluisterd naar onze rondreis-behoefte door ArgentiniŽ en Chili en een perfect op maat gemaakte reis voor ons samengesteld, van de inhoud van de rondreis tot het verblijf en het vervoer. Zo hebben wij relaxt kunnen genieten van al het moois dat ArgentiniŽ en Chili ons te bieden had! Dank je wel, Tipica reizen en Jack Bol

  • Algemeen 9
op 6 april 2019 bestemming: ArgentiniŽ / Rondreis, reisperiode: maart 2019

Hele goede ervaring met Tipica Reizen! Kleinschalig, persoonlijk, duidelijke en prettige communicatie, prima prijs-kwaliteit verhouding (van alle reisorganisaties die ik benaderd heb de meest complete en gunstigste offerte!), oplossingsgericht, heb echt alleen maar lof!
Als vrouw alleen 3 weken door ArgentiniŽ gereisd, heb me nergens onveilig gevoeld en ontzettend genoten: zo'n mooi land! Jack van Tipica heeft goed naar mijn wensen geluisterd en een afwisselende reis voor mij samengesteld van Noord naar Zuid en weer terug met leuke activiteiten en ook nog genoeg vrije tijd om mijn eigen plan te kunnen trekken.
Binnenlandse vluchten, transfers, autohuur, accomodaties, excursies... alles top geregeld en als er buiten Jack's toedoen toch dingen dreigden mis te gaan (qua vluchtuitval of lokale organisaties), deed hij er alles aan om het op te lossen en dat lukte hem nog ook.
Mocht ik weer naar Zuid-Amerika gaan zou ik me zeker weer tot Jack wenden om een reis voor me samen te stellen.
Mijn volgende reis gaat echter naar AziŽ en ik vind het gewoon jammer dat Tipica daar geen reizen aanbiedt :D

  • Algemeen 10
op 20 december 2018 bestemming: Chili / Chili totaal, reisperiode: november 2018

Wij maakten van 7 t/m. 27 november 2018 een bijzonder mooie rondreis door Chili: begonnen in Santiago met excursie in die stad en excursie naar Valparaiso en Vina del Mar, vervolgens naar Torres del Paine, het Merengebied en via Atacama woestijn weer terug naar Santiago. Afwissend, intensief en heel mooi.
Deze reis is vanaf begin 2018 voorbereid na uitstekend contact met Jack Bol van Tipica-reizen. Zijn informatie, advies e,d, was glashelder en wekte vertrouwen en..reislust!
De organisatie ter plekke in Chili was top: transfers, gidsen, hotels en binnenlandse vluchten. Alles van goede tot zeer goede klasse.
De communicatie met Jack in Chili verliep heel goed: snelle antwoorden op vragen via WhatsApp. Heel plezierig was de persoonlijke ontmoeting met Jack in Puerto Varas, de eerste plaats van het Merengebied. De schoonheid van Torres del Paine in het zuiden en Atacama woestijn in het noorden is onovertroffen
Kortom, wij hebben genoten van deze reis, onze eerste en heel plezierige kennismaking met Zuid-Amerika en Tipica-reizen. Zo'n reisorganisatie met persoonlijke benadering, duidelijkheid en stiptheid hebben wij niet eerder meegemaakt. Voorbereiding prima, uitvoering top.
Grote waardering voor en heel veel vertrouwen in Tipica-reizen en Jack Bol als reisorganisator.

Anneke en Aad Nieuwstraten

  • Algemeen 10
op 16 december 2018 bestemming: ArgentiniŽ, reisperiode: november 2018

Medio 2017 ontstond bij ons de wens om een soort van Ďtussenpensioení op te nemen en een langere periode op vakantie naar ArgentiniŽ te gaan. Niet uitstellen, maar nu terwijl we nog gezond zijn.
Terwijl we bezig waren met het zelf invullen van de wensenlijst kwamen we via vrienden in contact met Jack Bol. We legden hem onze plannen voor en toen bleek dat niet alles wat wij wilden ook in die volgorde uit te voeren was. Daarnaast had hij nog leuke tips voor ons. Na het maken van een vrijblijvende offerte zijn we met hem in zee gegaan. Hij reageerde snel op mails en zijn manier van communiceren met de nodige humor sprak ons erg aan en gaf ons veel vertrouwen. Met name het persoonlijke contact vonden wij prettig.
Wij hebben 6 weken gereisd van 25 oktober 2018 tot 7 december 2018. Gestart in Buenos Aires, vervolgens El Calafate, El Chaltťn, Puerto Madrin, via Tren Patagonico naar Bariloche, Mendoza, Salta, Cachi, Cafayate, Tilcara, San Pedro de Atacama in Chili en Iguazķ.
Erg leuk om Jack persoonlijk ontmoet te hebben tijdens een heerlijk diner in Buenos Aires, over persoonlijke aandacht gesproken!
Alles wat Jack geregeld had klopte en was op tijd en goed geregeld. We ontvingen vooraf een heel handig (klein) mapje met vouchers, erg makkelijk in gebruik.
De accommodaties waren gevarieerd en stuk voor stuk erg leuk.
Tijdens de reis hadden we af en toe whatsapp contact. Jack informeerde regelmatig hoe het ging en had nog aanvullende tips. Je merkt daardoor hoe betrokken hij is.
Ook bij vragen over een auto of over onze gezondheid hadden we steeds heel snel een reactie. Omdat het voor ons de eerste keer was in een Zuid-Amerikaans land voelde het heel prettig om iemand als Jack achter de hand te hebben 😉.
We hebben ArgentiniŽ goed leren kennen en denken er over om nog een keer terug te gaan. Ook een nadere kennismaking met Chili staat op ons verlanglijstje, evenals Peru en Colombia.
En een ding is zeker, dat gaan we dan via Jack Bol van TŪpica Reizen doen!

  • Algemeen 10
op 13 december 2018 bestemming: , reisperiode: november 2018

Helaas zijn wij inmiddels bijna een week weer terug in Nederland, maar wŠt hebben wij een geweldige reis gemaakt! Wij hebben 23 dagen door ArgentiniŽ en Chili gereisd (Buenos Aires, El Calafate, Torres del Paine, Puerto Varas, San Pedro de Atacama, Santiago, Valparaiso, Vina del Mar).
Zelf heb ik ruim een half jaar geleden uitgebreid een reisroute uitgestippeld, maar omdat ik twijfelde of het wel ging passen en of het haalbaar is binnen de 23 dagen die wij hebben, heb ik op aanraden van een collega Jack vrijblijvend om advies gevraagd. Binnen een half uur had ik een uitgebreide terugkoppeling in mijn mail zitten vol met tips, do's en don'ts. Dit voelde zo goed dat wij gelijk hebben gevraagd een vrijblijvende offerte te maken met de kanttekening dat wij wel een bepaald budget beschikbaar hadden. Daar gingen wij iets over heen, maar dat was het dubbel en dwars waard.
Alles was tot in de puntjes geregeld! De geboekte hotels waren prima tot in sommige gevallen geweldig, alle transfers waren op tijd, de excursies verliepen prima. Daarnaast nam Jack ook nog eens de moeite om ons persoonlijk te ontmoeten voor een lunch in Buenos Aires en tijdens de reis konden wij ieder moment van de dag contact opnemen middels bijvoorbeeld Whats app, waar hij opnieuw direct op reageert.
Wat ons betreft een absolute aanrader om voor je Zuid-Amerika reis Tipica in te schakelen!

  • Algemeen 10
op 25 november 2018 bestemming: ArgentiniŽ / diversen, reisperiode: oktober 2018

Een geweldig mooie indrukwekkende individuele Rondreis 19/10-9/11-2018 gemaakt door ArgentiniŽ t.w. Buenos Aires- Calafate-Ushuaia-Valdez-Salta- Iguazu. Nadat we onze wensen hadden doorgegeven , zijn deze uitstekend door Tipica-Jack Bol in een offerte verwerkt. De reis kwam meteen tot ďverbeeldingĒ en is ook met groot enthousiasme aan ons voorgelegd. Ik had heel veel vragen en wensen. Steeds reageerde Jack heel snel en meedenkend, niets is hem teveel, waardoor ik dank zij hem en mijn gelijkgestemde enthousiaste reisgenote keuze kon maken. Ik moet eerlijk toegeven dat ik even over een drempel moest met Tipica Reizen, geen ANVR/SGR en alle lovende beoordelingen klopt dit wel. Nu inmiddels 2 weken thuis en nagenietend van een fantastische reis en vele ervaringen rijker kan ik alleen maar volmondig beamen alle beoordelingen kloppen. Al mijn twijfels zijn weggenomen. Hier kan geen grote NL Touroperator tegenop.Service en prijs/kwaliteit prima. Alles was perfect geregeld tickets-stoelreserveringen-transfers-excursies- hotels( ook qua ligging altijd in goede wijk) De kamers voor alleengebruik prima. Taxiís altijd op tijd. Deze reis is ook als je niet zelf een auto wilt huren, aantrekkelijk
met transfers privť of internationaal met kleine busjes.Jack reisde daarnaast online met ons mee en gaf regelmatig dmv whatsapp leuke tips. Deze service, voelt heel vertrouwd en geeft ook een fijn gevoel, mocht er iets zijn dan is er iemand die de taal spreekt, er woont en werkt en hulp geeft. Het was ook heel leuk en gezellig om Jack, de man achter Tipica Reizen in BA te ontmoeten. De periode voorjaar in ArgentiniŽ was ook een mooie tijd, we hebben geboft met iedere dag stralend weer, zelfs aan het eind van de wereld. De combinatie 21
ht er iets zijn dan is er iemand die de taal spreekt, er woont en werkt en hulp geeft. Het was ook heel leuk en gezellig om Jack, de man achter Tipica Reizen in BA te ontmoeten. De combinatie 21 dagen, steeds na 3 dagen verder reizen om weer in een totaal andere wereld terecht te komen is ook een aanrader. Ik heb genoten van ArgentiniŽ, een immens groot en boeiend land. Hoogtepunten: Perito Moreno gletsjer-Vuurland Ushuaia- boottochten walvissen/dolfijnen-Iguazu watervallen. Ik kan iedereen aanraden om met Tipica Reizen in zee te gaan. De service en kwaliteit die Jack Bol geeft is niet door grote Touroperators te evenaren en niet in geld uit te drukken.

  • Algemeen 10
op 27 juli 2018 bestemming: ArgentiniŽ, reisperiode: mei 2018

We hebben een fantastische reis gemaakt door ArgentiniŽ, zeker door de hulp van Jack Bol, "onze man ter plaatse". Alle verzoeken konden geregeld worden, ondanks onze late verzoeken, heel fijn! Een volgende reis naar Zuid-Amerika gaat weer met Tipica.

  • Algemeen 9
op 4 juni 2018 bestemming: ArgentiniŽ, reisperiode: mei 2018

We kunnen niet anders dan een 10 geven! Negatieve punten waren er niet. dus dik verdiend. Een aanrader voor iedereen die wil genieten van een onbezorgde vakantie.

  • Algemeen 10
op 26 maart 2018 bestemming: ArgentiniŽ / Verschillende plaatsen, reisperiode: maart 2018

"Wat een prima georganiseerde reis door Jack van Tipica reizen doorheen ArgentiniŽ. Zoín divers land hebben we nog nooit gezien. Hoogtepunten waren het drukke Buenos Aires met zijn tango verleden, 3 soorten pinguÔns, zeeleeuwen en walvissen in Ushuaia, prachtige wandelingen rond de Fitz Roy in El Chaltťn, de ongelofelijke gletsjer Perito Moreno in El Calafate, het unieke zoutmeer Salinas Grandes en het absoluut hoogtepunt (4350m) Hornocal in Tilcara. Een echte aanrader voor wie dit ongelofelijk boeiend land wil ontdekken, waar we zeer veel mooie herinneringen aan overhouden.Ē

  • Algemeen 10
op 20 maart 2018 bestemming: ArgentiniŽ, reisperiode: januari 2018

Alles was gewoon goed geregeld. Daarnaast was er tijdens de reis WhatsApp contact. Super handig toe ik naar het ziekenhuis moest ivm wondroos. De beheerder van het appartement ging even mee naar het ziekenhuis om van Spaans naar Engels te vertalen Maar ook super leuk om zo af en toe je ervaringen te delen. Alle accommodaties waren goed en met zeer vriendelijke mensen. Patagonie is een geweldige plek om rond te reizen. Kan het iedereen aanraden.

  • Algemeen 10
op 3 januari 2018 bestemming: ArgentiniŽ, reisperiode: november 2017

Alles was perfect geregeld. De reis kon helemaal naar onze wens worden samengesteld. We hebben ontzettend genoten!

  • Algemeen 10
op 14 maart 2017 bestemming: Chili, reisperiode: februari 2017

We zijn net terug van een drieweekse rondreis in Chili, met aansluitend een bezoek aan het Paaseiland.
Samen met een bevriend echtpaar hebben we, vertrekkend vanuit Santiago, Chili verkend van Zuid tot Noord. We hebben allen enorm genoten van onze reis door dit mooie en gevarieerde land. De nadrukkelijke aanwezigheid van de vele vulkanen is werkelijk indrukwekkend.
Op het Paaseiland verbleven we in Tekarera Inn. De eigenaar van dit hotel, Paul Pownall, is een expert op het gebied van de Moai-archeologie en van de lokale Rapa Nui cultuur.
De dagvullende rondleiding met Paul op het Paaseiland was een unieke en bijzonder leerrijke ervaring.
Onze reis was georganiseerd door Jack Bol van Tipica reizen. Jack verblijft in ArgentiniŽ en beschikt zodoende over een perfecte terreinkennis.
Tijdens onze reis bleek alles tip top georganiseerd: de intercontinentale vluchten met Iberia, alle binnenlandse vluchten, de vele tranfers en lokale uitstappen alsook de keuze van de verschillende hotels. In het merengebied, waar het rustig rijden is, hadden we dan weer de beschikking over een comfortabele SUV.
Tijdens de ganse reis was Jack steeds bereikbaar. Mails met een vraag naar een aanvullende informatie of praktische inlichting werden snel een accuraat beantwoord.
Eenieder die op zoek is naar een op maat gemaakte Chili-reis zouden we aanraden om contact op te nemen met Tipica reizen.
Claire & Luc
Edegem, BelgiŽ

  • Algemeen 10
op 23 februari 2017 bestemming: Chili / PatagoniŽ, reisperiode: januari 2017

Een betere reisorganisatie hebben we nog niet eerder gezien, vandaar dat ze een 10 verdienen. Alles tot in de puntjes geregeld, goedkoper dan andere aanbieders maar wel met betere hotels. De persoonlijke aanpak en service zijn ongekend, ook toen we bijna midden in de nacht moesten bellen voor een probleem bij een taxi (waar Tipica Reizen geen schuld had!) werden we direct geholpen door Jack die in ArgentiniŽ woont. Volgend jaar gaan we terug!

  • Algemeen 10
op 20 februari 2017 bestemming: ArgentiniŽ / rondreis, reisperiode: november 2016

Fantastische rondreis gehad door ArgentiniŽ tot op de puntjes geregeld door Tipica reizen.
Ook het hele voortraject (offertestadium) geen enkel probleem Jack Bol denkt graag met je mee.

  • Algemeen 9
op 12 februari 2017 bestemming: ArgentiniŽ, reisperiode: december 2016

De rondreis door ArgentiniŽ was heel goed georganiseerd door Tipica. Goede accommodatie, de belangrijkste bezienswaardigheden zitten in de reis. Jack is ook steeds bereikbaar igv vragen.

  • Algemeen 9
op 29 januari 2017 bestemming: ArgentiniŽ, reisperiode: november 2016

Van half november 2016 tot half december 2016 zijn wij met z'n tweeŽn 4 weken in ArgentiniŽ en Chili geweest. Een reis waar we lang naar hadden uitgekeken en nu erg vaak met heel veel plezier op terug kijken. Via-via, vaak het beste kanaal, zijn wij in contact gekomen met Jack Bol van Tipica reizen. Via email en Skype hebben we veel contact met Jack gehad om aan te geven wat we graag wilden zien en wilden doen. Jack heeft goed naar ons geluisterd en een op maat gemaakte reis voor ons samengesteld: Buenos Aires, Trelew, Bariloche, Mendoza, Santiago, Puerto Natales, Torres del Paine, El Calafate en Iguazu. We hebben heel veel gezien en gedaan: steden, walvissen, pinguÔns, meren gebied, PatagoniŽ, wijnproeverijen, natuurpark, Perito Moreno gletsjer en watervallen, ťcht fantastisch!! Voordat we vertrokken hebben we veel informatie per mail ontvangen en per post alle vouchers mooi en verzorgd bij elkaar gebundeld, erg handig tijdens de reis. Alle vluchten, trein- en busritten, autoverhuur en transfer was top geregeld. Jack had zelfs panorama view plaatsen voor ons geregeld in de bus door het Andes gebergte, dit uitzicht vergeten we nooit meer. In Iguazu zijn we zelfs nog met Jack en zijn vrouw uit eten geweest, erg persoonlijk! Wil je op reis naar ArgentiniŽ, Chili of Peru, neem echt even contact op met Tipica reizen.

  • Algemeen 9
op 29 januari 2017 bestemming: ArgentiniŽ / Patagonie, reisperiode: oktober 2016

Een prachtige reis, goed georganiseerd, gemotiveerde gidsen die ook nederlandstalig of zeer goed engelstalig waren. Goede opvang. Klein minpunt; de spanning voor de afreis . De vouchers zijn heel laat toegekomen. Maar eens vertrokken was dit snel vergeten. Een aanrader.

  • Algemeen 9
op 28 januari 2017 bestemming: ArgentiniŽ / PatagoniŽ, reisperiode: december 2016

Onze 18-daagse reis naar ArgentiniŽ en Chili was een wonderbaarlijke ervaring. Alles was tot in de puntjes geregeld door Tipica Reizen. Het enige wat wij moesten doen was genieten van dit prachtige PatagoniŽ (BA-El Calafate-Torres de Paine-cruise Stella Australis-Ushuaia). Al mijn wensen (en dat waren er wel wat) werden perfect opgenomen in het reisschema. Heel druk was het, maar daar heb ik zelf voor gekozen en geen seconde spijt van . Het maatwerk is een echte troef van Tipica en service wordt er duidelijk hoog in het vaandel gedragen. Bovendien zit de prijs/kwaliteit verhouding goed.
Alle aangeboden excursies waren ons op het lijf geschreven. Niet ťťn was minder boeiend dan de andere. Alle hotels (waarvan sommigen echte pareltjes), de vluchten, de transfers, de huurauto waren prima geregeld. En de 4-daagse cruise van Punta Arenas naar Ushuaia, met stop op Kaap Hoorn, was de max. Jaren heb ik gedroomd van deze reis en maanden ernaar uitgekeken. De verwachtingen lagen dus hoog, maar werden meermaals overtroffen. Ik ben blij dat ik met Tipica Reizen in zee gegaan ben om mijn droom in vervulling te laten gaan. Jack, ik weet je te vinden voor mijn volgende trip...

  • Algemeen 9
op 28 januari 2017 bestemming: ArgentiniŽ / Buenos Aires, reisperiode: maart 2016

Tipica Reizen is een aanrader. Alles was zeer goed geregeld. We hadden een supervakantie.

  • Algemeen 8
op 31 oktober 2016 bestemming: ArgentiniŽ / Salta - Bariloche - Ushuaia, reisperiode: november 2016

Aanvankelijk leek alles perfect georganiseerd. Eens alle aanbetalingen gedaan... Stilte. Alleen antwoord via telefoon NL, na enkele dagen antwoord: drukdrukdruk. Onbereikbaar via ŗlle kanalen. Nu ťťn week voor vertrek nog steeds geen vouchers gekregen. Geeft geen vertrouwen. Benieuwd hoe de reis gaat verlopen

  • Algemeen 5
op 5 september 2016 bestemming: Peru / rondreis, reisperiode: mei 2016

Persoonlijk contact, perfect georganiseerd. Heeft zelfs onze startnummers geregeld bij de hele en halve marathon van Lima

  • Algemeen 10
op 21 mei 2016 bestemming: Peru, reisperiode: april 2016

Na lang wikken en wegen hebben we Tipica Reizen onze rondreis door Peru laten verzorgen. Hoewel ze nog maar kort Peru aanbieden kunnen we niet anders zeggen dan dat ze alles perfect hebben geregeld. We sliepen overal in bijzondere onderkomens en hebben prachtige excursies gemaakt, steeds met gedreven gidsen die zonder uitzondering goed Engels spraken. Absolute aanrader voor een reis naar Peru!

  • Algemeen 10
op 13 mei 2016 bestemming: ArgentiniŽ, reisperiode: februari 2016

De rondreis door ArgentiniŽ was uit de kunst georganiseerd. Niets op aan te merken. Ook het persoonlijk contact was zeer prettig. Een echte aanrader om je reis door Tipica Reizen te laten verzorgen.

  • Algemeen 9
op 9 december 2015 bestemming: ArgentiniŽ / rondreis, reisperiode: november 2015

Een goede mix,prima verzorgd en perfecte reisbegeleiding,alles met nederlandse degelijkheid en kunde vanuit ArgentiniŽ georganiseerd.

  • Algemeen 9
op 23 november 2015 bestemming: ArgentiniŽ, reisperiode: oktober 2015

Wij kunnen Tipica aanbevelen voor een reis door ArgentiniŽ! Voor onze 3 weekse rondreis door ArgentiniŽ hebben we alles door Tipica laten regelen en dat is zeer goed bevallen. De reactiesnelheid is erg goed, er wordt gewerkt met fijne hotels en goede organisaties. Kortom wil je naar ArgentiniŽ boek dan via Tipica!

  • Algemeen 9
op 8 november 2015 bestemming: Argetinie, reisperiode: oktober 2015

Een prachtige rondreis gehad. Eerst de marathon van Buenos Aires gelopen waar Jack voor mij nog zelfs zaken geregeld heeft. Ook geregeld door Jack XL stoelen en de persoonlijke aandacht. Inmiddels in meer dan 70 landen geweest en via Tipica en van Jack een perfect georganiseerde reis kunnen genieten samen met mijn vrouw Mea.

  • Algemeen 9
op 4 mei 2015 bestemming: ArgentiniŽ / Salta, reisperiode: maart 2015

Schitterende en qua wijn heerlijke reis door het super mooie noord westen van argentinie. Met de auto doe je dat het beste, komt je overal gemakkelijk.
Soms wel veel rijden, maar de natuur brengt je daar doorheen!

  • Algemeen 9
  • Accommodatie 9
  • Vervoer 8
  • Prijs / kwaliteit 8
op 4 april 2015 bestemming: ArgentiniŽ / Buenos Aires, reisperiode: februari 2015

Een fantastische reis gehad in Argentine/ Brazilie met deze organisatie en vooral Jack bedankt voor de leuke accommodaties die je aanbevolen had. Alles
was prima geregeld.

  • Algemeen 9
  • Accommodatie 9
  • Vervoer 8
  • Reisbegeleiding 8
  • Excursies 9
  • Prijs / kwaliteit 9
op 13 januari 2015 bestemming: ArgentiniŽ / Patagonie, reisperiode: oktober 2014

Prachtig itinary, goede hotels met telkens mooie ligging, excursies prima en goede begeleiding. We hebben individueel gereisd maar werden op elke traject goed opgevangen en de transfers waren dik in orde.

  • Algemeen 10
  • Accommodatie 9
  • Vervoer 9
  • Reisbegeleiding 9
  • Excursies 9
  • Prijs / kwaliteit 10
op 12 januari 2015 bestemming: ArgentiniŽ / Gehele land., reisperiode: november 2014

Fantastisch georganiseerde reis. Alles klopte, mooie accommodaties, stipte afspraken, zeer goede mix tussen alle gebieden van het land waarin veel afwisseling van cultuur, natuur en bevolking.Perfect! Aan te raden voor iedereen.

  • Algemeen 9
  • Accommodatie 9
  • Vervoer 9
  • Reisbegeleiding 10
  • Excursies 9
  • Prijs / kwaliteit 9
op 28 december 2014 bestemming: ArgentiniŽ / diversen, reisperiode: november 2014

Wij hebben 35 dagen door ArgentiniŽ gereisd en Jack van Tipica reizen heeft onze reis georganiseerd en geregeld. Een betere reisagent hadden we ons niet kunnen wensen. Alles was werkelijk perfect geregeld. We hadden autopech onderweg en inderdaad Jack van Tipica gebeld en hij regelde met de autoverhuurder een nieuwe auto. Het is heel handig om een Nederlands sprekende reisagent te hebben in een Spaans sprekend land wanneer je de taal zelf niet goed beheerst. Jack heeft ons ook goede adviezen gegeven zodat we niet alleen PatagoniŽ hebben gezien maar ook nog een heel ander deel van ArgentiniŽ: het Noord-Westen de omgeving van Salta. Een aanrader!! Steeds als we op een nieuwe plek aankwamen waren we verrast door de mooie plekjes die hij weet te vinden om te verblijven. Onze reis was precies hoe wij het graag wilde, Jack heeft goed naar ons geluisterd en dŠt omgezet in een prima reisschema.
Wil je een goed geregelde reis en wil je je omgeven voelen door goede zorg van een prima reisagent? Dan kun je er maar ťťn kiezen wat ons betreft: nl Tipica reizen.

  • Algemeen 9
  • Accommodatie 9
  • Vervoer 9
  • Reisbegeleiding 10
  • Excursies 9
  • Prijs / kwaliteit 10
op 12 december 2014 bestemming: ArgentiniŽ / rondreis, reisperiode: november 2014

Het leuke was dat we hebben kunnen afwijken van de standaardreis door gebruik te maken van de "bouwstenen" om de reis samen te stellen. Zo hebben we het koude Ushuaia gewisseld met de tropische Iguazu-watervallen. Leuk was ook dat je voor iedere bestemming keuze hebt uit drie categorieŽn hotels, van een gezellige bed and breakfast tot luxe hotels. Indien de voorgestelde hotels je niet aanstaan kan er nog gekeken worden naar een alternatief. Zo kan je voor elke bestemming apart een andere categorie verblijf kiezen als je dat wilt.
Het vrijblijvend aanbod voor de heen- en terug vliegtuigreis (dat niet in het pakket was inbegrepen) was eveneens zeer gunstig naar prijs en overstaptijden.
De reis zelf was perfect georganiseerd. Overal waar we aankwamen werden we opgewacht om ons naar het hotel te brengen en ook de afspraken voor de excursies waren stipt en volledig. Op iedere bestemming verbleven we 3 nachten (uitzonderlijk eens 4) wat voldoende was om er te zien wat er te zien valt, in een rustig tempo.
Er was ook een aangename afwisseling in het vervoer: binnenlandse vluchten, luxueuze autocars, nachttrein, huurauto...
Benevens de correcte reisbeschrijving op de website van Tipica kreeg ik op vraag enkele waardevolle tips doorgespeeld ivm geldwisselen, eigen uitstapjes, restaurantjes e.d.
Ben een heel tevreden klant.

  • Algemeen 9
  • Accommodatie 8
  • Vervoer 9
  • Excursies 9
  • Prijs / kwaliteit 9
op 9 december 2014 bestemming: ArgentiniŽ / Patagonie, reisperiode: november 2014

Het is dat je geen 11 kan geven, anders had ik dat gedaan. We hebben een geweldige rondreis gemaakt door PatagoniŽ. Ook de minder toeristische dingen gezien (onder andere met de Tren Patagonico gereisd!), overal prachtige hotels en de excursies die waren inbegrepen boden overal net dat beetje extra. Ook de gidsen waren erg goed en spraken goed Engels. Een absolute aanrader!

  • Algemeen 10
  • Accommodatie 10
  • Vervoer 10
  • Excursies 10
  • Prijs / kwaliteit 10
op 9 december 2014 bestemming: ArgentiniŽ / verschillend, reisperiode: november 2014

Wij hebben in november 2014 met Tipica reizen een rondreis door PatagoniŽ gemaakt met een groep. Alles was tot in de puntjes geregeld, alle vluchten, tranfsers, excursies zaten al inbegrepen in de vakantie, evenals het ontbijt en een aantal keer de lunch. Het voordeel van deze reisorganisatie is dat Tipica echt bekend is met ArgentiniŽ, je ziet hierdoor de "normale" toeristische dingen, maar ook de minder bekende. Tipica werkt samen met reisbegeleiding die passie en verstand heeft van het land en dat merk je echt aan alles. Kortom, wij zijn blij via Tipica geboekt te hebben en zouden Tipica zeker aanraden voor een reis door ArgentiniŽ of zuid-amerika

  • Algemeen 10
  • Accommodatie 10
  • Vervoer 10
  • Reisbegeleiding 10
  • Excursies 10
  • Prijs / kwaliteit 10
op 7 december 2014 bestemming: ArgentiniŽ / Rondreis individueel, reisperiode: oktober 2014

Een dikke pluim voor Jack Bol en Tipica reizen.
De hele reis was prima georganiseerd. Alle transfers keurig geregeld en we verbleven in uitstekende en comfortabele hotels. Personeel overal heel vriendelijk en hulpvaardig. Prachtige excursies gemaakt (goede adviezen van Tipica).

  • Algemeen 9
  • Accommodatie 10
  • Vervoer 9
  • Reisbegeleiding 9
  • Excursies 9
  • Prijs / kwaliteit 9
op 7 december 2014 bestemming: ArgentiniŽ / rondreis, reisperiode: november 2014

Het programma hebben we zelf op voorhand samengesteld, waarbij we Ushaia hebben gewisseld voor de Iguazu-watervallen. Alles werd feilloos geregeld. Alle verplaatsingen waren stipt en in orde. De excursies waren zeer goed. Zeker een aanrader!!

  • Algemeen 9
  • Accommodatie 9
  • Vervoer 9
  • Excursies 9
  • Prijs / kwaliteit 10
op 6 december 2014 bestemming: ArgentiniŽ / individuele rondreis, reisperiode: oktober 2014

Prachtige individuele reis (Buenos Aires, El Calafate, Puerto Madryn, Bariloche, Iguazu watervallen) met regelmatig een telefoontje van Jack om te controleren of alles naar wens verliep.

  • Algemeen 8
  • Accommodatie 8
  • Vervoer 9
  • Reisbegeleiding 9
  • Excursies 8
  • Prijs / kwaliteit 8
op 2 december 2014 bestemming: ArgentiniŽ / overal, reisperiode: november 2014

Cultuur, natuur en vrije tijd zijn in evenwicht tijdens de reis.

  • Algemeen 9
  • Accommodatie 9
  • Vervoer 9
  • Reisbegeleiding 10
  • Excursies 9
  • Prijs / kwaliteit 9
op 17 november 2014 bestemming: Peru / rondreis, reisperiode: september 2014

Gevarieerde, goed verzorgde reis met gekwalificeerde gidsen, verfijnde hotels met oog voor de persoonlijke voorkeuren qua mix van cultuur en natuur. De reisorganisatie had alles perfect voorbereid en op mekaar afgestemd. Geboekt bij Tipica Reizen.

  • Algemeen 9
  • Accommodatie 9
  • Vervoer 9
  • Prijs / kwaliteit 9
op 11 oktober 2014 bestemming: Peru / rondreis, reisperiode: september 2014

Fantastisch mooie en nauwgezet georganiseerde reis. Hťťl bekende, bekende en iets minder gekende sites gezien, super geÔnformeerde gidsen gehad, Mooie hotels, lekker gegeten en gedronken (ode aan de pittige "Pisco Sour" en de lekkere "ceviche") Omver geblazen door de prachtige natuur, een fantastische blik op de geschiedenis van Peru. Een aanrader van de bovenste plank met Tipica Reizen.

  • Algemeen 9
  • Accommodatie 9
  • Vervoer 8
  • Prijs / kwaliteit 9
op 26 januari 2014 bestemming: ArgentiniŽ / verschillende plaatsen, reisperiode: november 2013

Jack Bol heeft een mooie reis voor ons uitgestippeld. Wat hij heeft beloofd hebben we ook gekregen. Belangrijk voor ons was een contactpersoon "ter plaatse", moesten we vragen of problemen hebben. ZÚ konden we skypen of mailen indien nodig. Is een paar keer gebeurd, kan ook niet anders als je een erg druk reisschema hebt, maar Jack was gemakkelijk bereikbaar en loste het ook zo snel mogelijk op of antwoordde op onze vraag. De hotels waren OK, de gidsen hadden altijd dat "ietsje" meer en het vervoer verliep bijna vlekkeloos.

  • Algemeen 9
  • Accommodatie 9
  • Vervoer 9
  • Reisbegeleiding 9
  • Excursies 9
  • Prijs / kwaliteit 9
op 3 januari 2014 bestemming: ArgentiniŽ / Buenos Aires, reisperiode: november 2013

Prachtige reis gemaakt. Super georganiseerd door Tipica. Heerlijk dat als je vliegtuig vertraging er toch "gewoon" iemand met een bordje met jouw naam in de aankomsthal staat.

  • Algemeen 9
  • Accommodatie 9
  • Vervoer 9
  • Reisbegeleiding 9
  • Excursies 9
  • Prijs / kwaliteit 9
op 26 december 2013 bestemming: ArgentiniŽ / rondreis BA en PatagoniŽ, reisperiode: november 2013

De reis was - van begin tot einde - prima georganiseerd. Tipica Reizen is een aanrader voor een gepersonaliseerde vakantie in ArgentiniŽ. Voor onze volgende reizen in ArgentiniŽ en Chili zouden wij zeker terug beroep doen op de diensten van Jack Bol.

  • Algemeen 9
  • Accommodatie 8
  • Vervoer 8
  • Excursies 8
  • Prijs / kwaliteit 9
op 13 december 2013 bestemming: ArgentiniŽ / Diversen, reisperiode: november 2013

De reis was prima georganiseerd door Tipica Reizen. De verblijven waren boven verwachting. Het vervoer was prima, ophalen of wegbrengen, keurig op tijd. Op deze manier geniet je van een bijzonder zorgeloze vakantie. Een aanrader!

  • Algemeen 9
  • Accommodatie 8
  • Vervoer 8
  • Excursies 9
  • Prijs / kwaliteit 9
op 17 november 2013 bestemming: ArgentiniŽ / Bariloche, reisperiode: november 2013

Ons contact met Tipica Reizen begon met onze zoektocht naar iemand die treinkaartjes kon reserveren voor de Tren Patagonico, van Viedma naar Bariloche. Jack van Tipica Reizen was zo geweldig om deze voor ons te regelen. Vervolgens hebben wij er gelijk voor gekozen om ons verblijf in Bariloche via Tipica Reizen te organiseren. Wat een goede keuze: alles tot in de puntjes geregeld, autohuur, appartement, geweldige tips. Niets is teveel en dat gevoel krijg je ook echt. Een onbezorgde vakantie en simpel genieten van alles wat er maar te beleven valt rest dan nog. Een absolute aanrader!

  • Algemeen 10
  • Accommodatie 9
  • Vervoer 10
  • Reisbegeleiding 10
  • Prijs / kwaliteit 10
op 12 juli 2013 bestemming: ArgentiniŽ / Buenos Aires, reisperiode: april 2013

Aangezien wij druk waren met het regelen van ons huwelijk, wilden wij graag het regelen van onze huwelijksreis naar Argentinie en Brazilie outsourcen. Na wat speurwerk internet viel onze keuze op Tipica reizen. Na mailcontact met de eigenaar Jack over onze wensen en budget kwam hij met de beste ďfitĒ voor wat wij zochten in onze huwelijksreis.

Onze reis van 4 weken bestond grofweg uit: Buenos Aires, Mendoza, Salta, Iguazu en Rio de Janeiro met een mix van hotels en B&Bís en reizen met bus, taxi, vliegtuig en auto. Jack heeft ervoor gezorgd dat de hotels precies aansloten bij onze wensen, alles precies goed gepland was qua tijdsbesteding (nergens te lang of te kort), verschillende upgrades i.v.m. onze huwelijksreis en dat wij ons nergens zorgen over hoefden te maken. Dat is ook wel eens lekker na verschillende reizen zelf verzorgd te hebben. Voor en tijdens de reis hebben wij regelmatig contact gehad met Jack en je krijgt en het gevoel dat hij voor je door het vuur gaat. Wijzigingen tijdens de reis zijn geen probleem, Jack regelt binnen een paar uur een ander hotel. Wij konden de autoverhuurder niet vinden? 1 belletje met Jack en we waren uit de brand. Ook toen bleek dat de B&Bís in Rio de Janeiro maar niet wilden antwoorden op zijn aanvragen, kregen wij van Jack een mooie upgrade naar een hotel aan de Copacabana.

Concluderend kunnen wij zeggen dat wij geen moment spijt hebben gehad van onze keuze voor Tipica reizen. Door Jack hebben wij ons kunnen concentreren op ons huwelijk en de reis daarna, zonder ons zorgen te hoeven maken over eventuele randzaken. Nogmaals bedankt Jack!

  • Algemeen 9
  • Accommodatie 9
  • Vervoer 9
  • Reisbegeleiding 9
  • Excursies 9
  • Prijs / kwaliteit 8
op 6 juni 2013 bestemming: ArgentiniŽ / Rondreis, reisperiode: mei 2013

Het was een uitstekend georganiseerde rondreis, van Buenos Aires naar Mendoza, Salta (en omgeving) en Iguazu. De veranderingen die bij de voorbereiding bij ons opkwamen werden moeiteloos ingepast. Tijdens de reis werden we steeds netjes opgevangen en gebracht naar de logeergelegenheden of werd de huurauto afgeleverd. We logeerden in
B & B's die allemaal goed waren gelegen en van goede kwaliteit. Kortom we konden ongehinderd genieten van het geweldig mooie land ArgentiniŽ. Chapeau Tipica Reizen!
Ronald & Liseke

  • Algemeen 9
  • Accommodatie 9
  • Vervoer 9
  • Reisbegeleiding 10
  • Prijs / kwaliteit 10
op 19 februari 2013 bestemming: ArgentiniŽ / noorden, reisperiode: januari 2013

Geweldige rondreis gemaakt van 1 maand, aangepast op de Dakar route. Zeer leuke, kleinschalige onderkomens, met leuke eigenaren die ons konden voorzien van tips. Autohuur, gaf hier-en daar wat problemen, maar netjes opgelost door de reisorganisatie. Erg goede service, korte lijnen. In het begin twijfel gehad omdat TŪpica Reizen niet ANVR geregistreerd is, maar uiteindelijk super blij dat we met deze organisatie de reis gemaakt hebben. Zeker aan te bevelen!

  • Algemeen 9
  • Accommodatie 9
  • Vervoer 6
  • Reisbegeleiding 9
  • Excursies 9
  • Prijs / kwaliteit 9
op 12 februari 2013 bestemming: ArgentiniŽ / Noordoosten, reisperiode: december 2012

We hebben onlangs een geweldige flydrive gemaakt door het noordoosten van ArgentiniŽ, waarbij we hebben overnacht in estanciaīs, luxe hotels en een geweldige lodge midden in de jungle. Alles was vooraf door Tipica Reizen gecomuniceerd en uitstekend geregeld. De natuur is overweldigend, vooral de Esteros de Ibera hebben indruk gemaakt maar natuurlijk ook de watervallen bij Iguazu. Een prachtige reis die hoog in onze top 3 van vakanties is geeindigd, mede dankzij de goede zorgen van Tipica Reizen en Jack Bol in het bijzonder!

  • Algemeen 10
  • Accommodatie 10
  • Vervoer 9
  • Excursies 10
  • Prijs / kwaliteit 10
op 10 februari 2013 bestemming: ArgentiniŽ / BA,Mendoza, Salta. Iguazu, reisperiode: januari 2013

Wij hebben gedurende de maand Januari 2013 een memorabele en onvergetelijke reis door Noord ArgentiniŽ gemaakt plus 6 dagen Buenos Aires. Dit was te danken aan dfe voortreffelijke en professionele inzet en deskundigheid van Jack Bol, de man achter Tipica Reizen. Van tevoren hadden wij onze wensen kenbaar gemaakt en door zijn persoonlijke benadering heeft dit geresulteerd in een op maat afgestemde reis die uitstekend in elkaar stak:
= B7B's en hotels op de beste locaties met bijzonder vriendelijke ontvangst van de eigenaars
= de transfers, autohuur en vliegreizen waren perfect geregeld
= het itinerair van de reis was uitgebalanceerd gemaakt en dus plezierig, overzichtelijk en goed uitvoerbaar
= Jack was altijd bereikbaar per mobiel en e-mail voor eventuele vragen of gewoon even een praatje tussendoor
Wij zullen Tipica Reizen bij al onze vrienden en bekenden aanprijzen als dť ARGENTINA Specialisten bij uitstek

  • Algemeen 9
  • Accommodatie 8
  • Vervoer 9
  • Reisbegeleiding 8
  • Excursies 9
  • Prijs / kwaliteit 9
op 21 januari 2013 bestemming: ArgentiniŽ / Buenos Aires, Salta, Mendoza, Iguza, reisperiode: december 2012

Eind 2012 zijn wij met TŪpica naar ArgentiniŽ geweest. Wij kozen voor de pakketformule, waarbij we op eigen houtje konden reizen maar waar het verblijf, vervoer tussen de verschillende plaatsen, transfers, autoverhuur, etc werden geregeld door TŪpica.
Vanaf de prille voorbereiding werden we ondersteund door Jack die ons hielp met het vinden van de perfecte formule en bijna onmiddellijk antwoordde op onze vragen. Tijdens de reis paste alles perfect in elkaar. Vluchten, transfers, excursies.... Alles was heel goed op elkaar afgestemd. TŪpica steeds bereikbaar in geval van nood, wat toch een geruststelling is als je maar met z'n tweetjes bent. Bij ons was er een vlucht van uur veranderd. Dat kan gebeuren natuurlijk en aan feit zelf kan TŪpica niks doen, maar na een telefoontje werd direct de transfer op de luchthaven van bestemming verwittigd. Bij latere aankomst stond de transfer mooi te wachten en werden we naar het hotel gebracht.
Wij hebben enorm genoten van onze vakantie en van de super service!

  • Algemeen 9
  • Accommodatie 9
  • Vervoer 10
  • Reisbegeleiding 10
  • Excursies 8
  • Prijs / kwaliteit 9
op 26 december 2012 bestemming: ArgentiniŽ / highlights, reisperiode: november 2012

We zijn 14 dagen naar Argentinie geweest met Tipica. We waren zeer tevreden over de reis en hebben leuke ervaringen opgedaan. De reisorganisator stond steeds ter beschikking, zelfs wanneer er een staking was en onze vlucht verzet moet worden werd dit vlot opgelost.

  • Algemeen 9
  • Accommodatie 8
  • Vervoer 9
  • Excursies 10
  • Prijs / kwaliteit 10
op 27 oktober 2012 bestemming: ArgentiniŽ / Buenos Aires, reisperiode: oktober 2011

Alleen positief met Tipica-Reizen: de vertegenwoordiger stond steeds klaar zelfs midden de nacht : vb om een taxiprobleem op te lossen

  • Algemeen 10
  • Accommodatie 10
  • Vervoer 10
  • Excursies 10
  • Prijs / kwaliteit 10
op 30 juli 2012 bestemming: ArgentiniŽ / verschillende, reisperiode: juli 2012

Tipica reizen bestaat uit mensen die je begrijpen. Op zondag eerste email, zelfde dag response, ze nemen veel initiatief en komen met mooie voorstellen waaruit blijkt at ze het land door en door kennen. Alles wat je wilt wordt voor je georganiseerd, snel, vakkundig en zonder papieren rompslomp.

En dat alles terwijl wij ons eerste vraag om info een week voor ons vertrek gestuurd hebben !

Alle lof, wij hebben een supervacantie genoten

  • Algemeen 9
  • Accommodatie 8
  • Vervoer 9
  • Prijs / kwaliteit 9
op 26 mei 2012 bestemming: ArgentiniŽ / Diverse, reisperiode: april 2012

Zowel in de voorbereiding als in de uitvoering niets op aan te merken. Waardering voor het feit dat Tipica Reizen ons in Buenos Aires een avond mee op stap nam. Gaf het een persoonlijk accent.

  • Algemeen 9
  • Accommodatie 9
  • Vervoer 9
  • Reisbegeleiding 9
  • Excursies 9
  • Prijs / kwaliteit 9
op 3 april 2012 bestemming: ArgentiniŽ / Mendoza, reisperiode: oktober 2011

Vlotte reisorganisatie is Tipica Reizen, goed georganiseerd. Bij klein probleem was er steeds iemand van de organistatie te bereiken. De voorstellen die we habben ingediend werden zeer goed uitgewerkt.

  • Algemeen 10
  • Accommodatie 9
  • Vervoer 9
  • Prijs / kwaliteit 9
op 14 maart 2012 bestemming: ArgentiniŽ / rondreis, reisperiode:

Wij zijn net terug in Nederland van onze rondreis in ArgentiniŽ.
Alles was exact zo geregeld zoals was afgesproken met de reisorganisatie Tipica reizen, wij hebben tijdens dezereis alleen maar genoten van het land, de mensen en al het moois wat ArgentiniŽ ons bood en ons nergens zorgen over hoeve te maken. Een super vakantie dus waar van we nog steeds van nagenieten.

  • Algemeen 10
  • Accommodatie 9
  • Vervoer 9
  • Reisbegeleiding 8
  • Excursies 8
  • Prijs / kwaliteit 9
op 27 februari 2012 bestemming: ArgentiniŽ / rondreis, reisperiode: januari 2012

In eerste instantie hadden we onze bedenkingen bij een organisatie die niet is aangesloten bij ANVR/SGR. Maar wat zijn wij blij met TŪpica reizen en zijn behulpzame eigenaar Jack Bol. De reis werd precies wat wij ons er van hadden voorgesteld en toen er iets misliep ( binnenlandse vlucht geannuleerd vanwege asregen) zorgde hij voor een snel en adequaat alternatief. In een woord, super!






sgr

  • Algemeen 9
  • Accommodatie 9
  • Vervoer 9
  • Reisbegeleiding 10
  • Excursies 8
  • Prijs / kwaliteit 8
op 23 januari 2012 bestemming: ArgentiniŽ / ArgentiniŽ, reisperiode: januari 2012

Tipica reizen geeft een zeer gepersonaliseerde service waarbij het voor ons een reis uitwerkte op maat van onze desiderata en toch een sterke inbreng had met concrete tips en advies. Een belangrijk pluspunt is dat alle extra kosten voor uitstappen, binnenlandse vluchten en alle transferts in het reisbudget inbegrepen zijn. Wat niet inbegrepen is wordt expliciet vermeld.

Tijdens onze reis hebben we bovendien vastgesteld dat Tipica onverwachte problemen met een grote flexibiliteit, beschikbaarheid en efficiŽntie opneemt en oplost. Dit gecombineerd met een permanente vertegenwoordiging in ArgentiniŽ waar we quasi 24/7 beroep op konden doen via mobiel en e-mail gaf ons extra zekerheid en comfort. Wij hebben met deze operator geen negatieve ervaringen gehad, enkel positieve!

  • Algemeen 10
  • Accommodatie 8
  • Vervoer 8
  • Reisbegeleiding 10
  • Excursies 9
  • Prijs / kwaliteit 9
op 18 juni 2011 bestemming: ArgentiniŽ, reisperiode: februari 2011

Wij hebben een reis gemaakt van 18/2 t/m 15/3 naar de hoogte punten in Argentinie en Chili.
Deze reis is zelf samengesteld met de hulp van TŪpica Reizen in de persoon van Jack Bol.
Juist door zijn hulp en steun is het een onvergetelijke reis geworden.
Zowel in de voorbereiding als tijdens de reis zelf heeft hij vele goede adviezen gegeven en voor oplossingen gezorgd wanneer er iets anders moest gaan dan gepland. Een heel vriendelijke man, zeer betrokken en wil alles in het werkstellen om zijn klanten een onvergetelijk mooie vakantie te bezorgen in een land waar hij trots op is.
De cijfers zijn echt en spreken voor zich.
Een echte aanrader!!!!!

  • Algemeen 8
  • Accommodatie 9
  • Vervoer 7
  • Reisbegeleiding 9
  • Excursies 7
  • Prijs / kwaliteit 9
op 1 mei 2009 bestemming: ArgentiniŽ, reisperiode:

Wij hebben hier alleen maar zeer positieve ervaringen
gehad.

  • Algemeen 8
  • Accommodatie 8
  • Vervoer 8
  • Reisbegeleiding 9
  • Excursies 8
  • Prijs / kwaliteit 9
  • 1