Nieuw concept: TUI Small & Friendly

Geschreven op 8 mei 2018 door Roos

TUI lanceert een nieuw concept
TUI lanceert een nieuw concept
Reisorganisatie TUI lanceert een nieuw concept. Het gaat om het concept TUI Small & Friendly. Bij dit concept worden accommodaties aangeboden die kleinschalig en authentiek zijn. De accommodaties liggen niet midden in het toeristische gebied, maar iets daarbuiten. Het nieuwe concept van TUI wordt deze maand gelanceerd.

Bij het nieuwe concept TUI Small & Friendly is de reisorganisatie op zoek gegaan naar de 'couleur locale'. Het aanbod binnen TUI Small & Friendly is authentiek, klein en weg van het massatoerisme. Er wordt hierbij gericht op een brede doelgroep. Suzanne Goossen, manager bij TUI, zegt erover: "Wij verwachten dat wij inspelen op een doelgroep met nieuwe wensen en behoeftes, die veel meer op zoek is naar een authentieke beleving op de bestemming, die de bestemming niet alleen vanuit de accommodatie wil beleven." Met TUI Small & Friendly hoopt ze een uniek product op de markt te zetten.

Niet alleen worden in het concept TUI Small & Friendly bestemmingen rond de Middellandse Zee aangeboden, ook op het gebied van autovakanties en verre reizen worden kleinschalige en authentieke hotels en appartementen worden aangeboden. In de toekomst voegt TUI er ook authentieke stedenreizen aan toe, waarbij de samenwerking met Sunny Cars autoverhuur wordt versterkt. 

Nieuws

Artikelen