Nieuwe accommodaties TUI in MacedoniŽ

Geschreven op 9 december 2016 door Roos

Het Meer van Ohrid
Het Meer van Ohrid
Reisorganisatie TUI heeft vijf nieuwe accommodaties in Macedonië aan het aanbod van 2017 toegevoegd. Het zijn hotels en appartementen in en in de omgeving van Ohrid, bij het Meer van Ohrid. Naast het prachtige meer heeft Ohrid een gezellig centrum, een lange promenade en een leuke haven. Welke accommodaties nieuw zijn bij TUI hebben wij voor jou beschreven.

TIME TO SMILE Nika ****

Vanuit de appartementen van TIME TO SMILE Nika in Lagadin heb je een geweldig uitzicht op het Meer van Ohrid. Vanaf 1 juli 2017 opent deze splinternieuwe accommodatie. Nika beschikt over 19 accommodaties, is sfeervol en modern en heeft een heerlijk zwembad op het dakterras. Er staat een Nederlandse host voor je klaar om je tips en advies te geven over activiteiten en bezienswaardigheden in de omgeving.

Het dakterras van TIME TO SMILE Nika
Het dakterras van TIME TO SMILE Nika

Hotel Villa Sveti Stefan ****

Villa Sveti Stefan is hoog gelegen op een heuvel en dat geeft een mooi uitzicht op het meer. De villa wordt volledig gerenoveerd tot een licht en sfeervol complex en in de zomer van 2017 gereed. Er komt een zwembad met een zonneterras waar je plaats kunt nemen op de ligbedjes onder een parasol. Bijna elke dag is de Nederlandssprekende eigenaresse aanwezig, zodat je altijd terecht kunt voor vragen of advies.

Villa Sveti Stefan
Villa Sveti Stefan

Hotel Bane ***

Het kleinschalige hotel Bane heeft vier ruime, moderne appartementen. Het ligt in Pestani, een klein vissersdorpje aan het Meer van Ohrid. Er is een ontbijtrestaurant bij het hotel dat doorloopt in een gezellige tuin met zitjes. Je kunt altijd terecht bij de eigenaren voor vragen over bijvoorbeeld de omgeving. Vanuit Pestani is het een half uur met de bus naar Ohrid.

Het kleinschalige Hotel Bane
Het kleinschalige Hotel Bane

Hotel Villa Mimi ***

Het Hotel Villa Mimi ligt ook in Pestani. Het is tevens een kleinschalig hotel met slechts zes kamers. De eigenaren leggen je echt in de watten. Er is elke dag een heerlijk ontbijtbuffet en er zijn comfortabele zitjes in de grote tuin waar je een bakje thee of koffie kunt drinken.

Het kleinschalige Hotel Villa Mimi
Het kleinschalige Hotel Villa Mimi

Hotel Vila Trpe ***

Iets zuidelijker ligt Trpejca, waar het Hotel Vila Trpe te vinden is. Het oorspronkelijke vissersdorp is een van de mooiste dorpjes van Macedonië. In samenwerking met TUI is dit hotel in 2016/2017 gebouwd, het is dus splinternieuw. Je hebt een geweldig uitzicht op het meer vanuit het hotel vanaf het balkon of vanuit het zwembad met zonneterras.

Het nieuwe Hotel Vila Trpe
Het nieuwe Hotel Vila Trpe
Zwembad en terras bij Hotel Vila Trpe
Zwembad en terras bij Hotel Vila Trpe

Nieuws

Artikelen