TUI start internationaal vakantiehuisportaal

Geschreven op 7 december 2015 door Anique

Een zwembad bij het vakantiehuis
Een zwembad bij het vakantiehuis
TUIvillas.com is het nieuwste vakantiehuisportaal van de reisorganisatie TUI. De internationale website is op het moment al online in de landen Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Polen, België, Denemarken, Zweden en natuurlijk Nederland. Andere Europese markten worden op korte termijn geïntroduceerd met het nieuwe portaal, waarbij in totaal 280.000 accommodaties in het assortiment zitten.

TUIvillas

Bij TUIvillas.com vind je particuliere accommodaties, maar ook vakantieparken wereldwijd. In totaal zijn er huizen in wel 70 landen te vinden, waarbij het speciaal ontwikkelde TUI-kwaliteitsalgoritme honderdduizenden accommodaties scant en waarbij alleen de allerbeste het predicaat TUI villa krijgen. TUI kiest voor een overzichtelijk aanbod, hierbij staan kwaliteit en service staan. De Nederlandse website is online en de huizen zijn vanaf nu ook boekbaar.

Een TUI villa

Ieder vakantiehuis of appartement kan een TUI villa zijn. Of het nou een appartement aan de Adriatische kust is, een landgoed in Toscane of een vakantiehuis aan de Oostzee. Het enige dat van belang is, is dat er wordt voldaan aan de meetbare criteria van TUI. Daarbij horen boekings- en betalingsafwikkeling, een aansprekende objectpresentatie waarbij gebruik is gemaakt van sterke foto's en zeer belangrijk: feedback van tevreden klanten. TUIvillas.com is ontwikkeld met steun van atraveo, een grote vakantiehuizenaanbieder sinds 1997.

Nieuws

Artikelen