Schrijf een ervaring over All in Portugal en maak kans op mooie prijzen!

Nieuwe villa's bij All in Portugal

Geschreven op 7 mei 2019 door Femke

De Algarve in Portugal
De Algarve in Portugal
All in Portugal biedt een ruim aanbod aan luxe villa's en vakantiehuizen in Portugal, voornamelijk in de Algarve. Regelmatig worden er nieuwe villa's toegevoegd aan het aanbod. Ook deze lente heeft het team mooie nieuwe accommodaties voor je uitgezocht. In dit nieuwsbericht lees je om welke drie vakantiehuizen het gaat.

Stadsvilla Santa Barbara de Nexe

Stadsvilla Santa Barbara de Nexe is een bijzondere achtpersoonsvilla in het centrum van het prachtige plaatsje Santa Barbara de Nexe. De villa beschikt over een zwembad, heeft uitzicht op de zee en is recent compleet gerenoveerd. Uiteraard zijn de oude en authentieke elementen behouden. De villa heeft vier slaapkamers, airco, wifi en drie badkamers. De inrichting is zeer sfeervol en ook de omgeving is prima. Diverse restaurants, bars en winkels liggen op loopafstand van dit sfeervolle vakantiehuis.

Villa Zambujal

In de heuvels van het mooie streekje Zambujal ligt deze zeer luxe tienpersoonsvilla. Het huis heeft een mooie ligging en daardoor prachtig uitzicht op de kust. De villa heeft vijf slaapkamers met en-suite badkamers, een luxe interieur, airconditioning, een grote home cinema ruimte, een basketbalveldje en een infinity pool.

Villa Vale de Vaca

Ook deze villa is gelegen in de streek Zambujal, om precies te zijn in het dorpje Boliqueime. Dit is een rustige en landelijke locatie met vele olijf-, amandel- en fruitbomen. Rondom het huis vind je meerdere terrassen en gezellige zitjes. De villa heeft een prachtig zwembad met voldoende ligbedden. Er zijn vier slaapkamers, waarvan een met een vide. Hierdoor is de villa geschikt voor maximaal tien personen.