Ervaringen BezoekThailand.nl

Riksja Travel
9,0
op basis van 472 reviews

8 consumenten awards

Riksja Travel won in 2021 de Reisgraag award
Lees meer
FOX, verre reizen van ANWB
8,4
op basis van 377 reviews

2 consumenten awards

FOX, verre reizen van ANWB won in 2021 de Reisgraag award
Lees meer

Pagina 1 van 1 met 83 resultaten

op 27 juli 2019 bestemming: Thailand / Diverse locaties, reisperiode: juli 2019

Van 5 t/m 22 juli samen met ons gezin (2 kids, 17 en 19) op vakantie geweest in Thailand. Geboekt bij BezoekThailand. Het was allemaal fantastisch, perfect geregeld en je bent geheel ontzorgd. We waren in Bangkok - Kanchanaburi - Ko Tao - Ko Panghan en Ko Samui. Het absolute pluspunt waar in BezoekThailand uitblinkt en zich onderscheidt t.o.v. van andere reisorganisaties, is dat ze alles regelen met hun team. Dit zijn allemaal “ locals”. Daarbij ga je niet als massatoerist met bussen naar hotels of excursies doen, maar lekker “private” met je gezin, vergezeld van een local die je alle mooie plaatsen, locaties, tempels, markten laat zien en ook het leven van de lokale mensen belicht. Je reist met lokaal vervoer: trein-tuktuk-skytrain-bootverbindingen-auto. Alle transfers zijn geregeld door het team. Heel veel quality-time gehad met ons gezin.Het team mensen waar mee gewerkt wordt is super-aardig, respectvol en heeft humor. Wij hebben dit als geweldig ervaren !! De prijs van je vakantie is goed betaalbaar en BezoekThailand kan dit zo aanbieden omdat ze in Bangkok gevestigd zijn. In het voortraject maken ze een reisvoorstel, welk op maat naar je eigen wensen kan worden aangepast. Wij waren erg blij met onze boeking bij BezoekThailand en Arjan Buffing en zijn sympathieke team heeft elk woord waargemaakt. Wij zullen deze prachtige indrukwekkende en avontuurlijke reis niet meer vergeten !!

  • Algemeen 10
op 8 maart 2019 bestemming: Thailand / Meerdere, reisperiode: februari 2019

Wat een goed verzorgde reis van Bangkok naar Krabi naar Koh Ngai en Koh lanta naar Koh phi phi dan phuket alles met transfer privé top vakantie zeker weer met bezoek Thailand.nl

  • Algemeen 9




op 1 maart 2019 bestemming: Thailand / changwat trang, reisperiode: februari 2019

De flexibiliteit waarmee onze reis is samengesteld resulteerde in een fantastisch mooie reis langs paradijselijke stranden waarvan we enorm hebben genoten. Wij hebben de volgende plaatsen bezocht: Koh Lipe, Koh Ngai en Koh Kradan (onze favoriet😍) Alle dank voor Bezoekthailand.nl voor het "tot in de puntjes" verzorgen van onze reis!

  • Algemeen 10
op 25 februari 2019 bestemming: Thailand / Bangkok, reisperiode: februari 2019

We hebben een geweldige reis door Zuid Thailand gemaakt. Alle transfers van de luchthavens naar hotel en van hotel naar een volgende locatie waren op tijd en goed geregeld. Ook de gezamenlijke activiteiten die we via Bezoekthailand.nl hadden aangevraagd waren goed georganiseerd. Bezoek Thailand.nl heeft geleverd wat hij ons heeft beloofd en meer dan dat. Wij zijn zeer tevreden en willen volgend jaar graag opnieuw een mooie reis met deze organisatie maken.

  • Algemeen 9
op 15 januari 2019 bestemming: Thailand / Koh Kood en Koh Chang, reisperiode: december 2018

Alles prima geregeld.

  • Algemeen 10
op 14 januari 2019 bestemming: Thailand / rondreis, reisperiode: december 2018

Alles liep goed, planning, transfers, lieve mensen, mooie omgeving, lekker eten en super gezellig met zijn vijven 2 weken eruit!

  • Algemeen 10
op 15 november 2018 bestemming: Thailand / Phuket, reisperiode: oktober 2018

Alles was perfect geregeld. Van de route, accomodaties enz. Het contact is snel, servicegericht en vriendelijk. We zijn echt ontzorgd op vakantie gegaan. Het enige wat wij nog maar hoefden te doen was genieten!

  • Algemeen 9
op 13 november 2018 bestemming: Thailand / diverse, reisperiode: oktober 2018

De ultieme reis tussen individueel en een groepsreis. Zelf de reis samenstellen en indien nodig terug kunnen vallen op lokale organisatie tegen aantrekkelijke prijs

  • Algemeen 9
op 28 oktober 2018 bestemming: Thailand / Rondreis, reisperiode: oktober 2018

Voor tweede maal reis geboekt via bezoekthailand.nl. Gezamenlijk een reis route uitgestippeld zoals wij die wensten. Alles was tot in de puntjes geregeld en verzorgt. Dit is tenminste een bedrijf die naar de klanten luistert en alles in het werk zet om de klant de ervaring van hun leven te geven. Prijs technische helemaal goed. Volgende Thailand bezoek word zeker weer via hun geregeld.

  • Algemeen 10
op 25 oktober 2018 bestemming: Vietnam, reisperiode: oktober 2018

Wij hebben genoten van een prachtige rondreis. Zeer gevarieerd en ontzettend goed geregeld.

  • Algemeen 10
op 16 oktober 2018 bestemming: Vietnam / rondreis, reisperiode: september 2018

Mooie, onvergetelijke reis gehad, mede dankzij de goede organisatie: hotels in orde, transfers prima geregeld, etc.

  • Algemeen 9
op 24 augustus 2018 bestemming: Thailand / Koh Samui, reisperiode: juli 2018

In juli 2018 het mooie Bangkok en de eilanden in het zuiden van Thailand bezocht via bezoekthailand.nl. Bangkok, Koh samoi , ko pangang en ko toa bezocht en via bootjes na 3 dagen me verplaatst naar de eilanden. Zeer leuke ervaring en zeker de moeite waard en een groot compliment voor bezoekthailand.nl. Prijs was prima via deze organisatie en alles was top geregeld. 2019 here we come!

  • Algemeen 9
op 24 augustus 2018 bestemming: Thailand / Bangkok en Koh Samoi, reisperiode: juli 2018

Super land en alles was goed geregeld! Eenmaal in Bangkok aangekomen en kennis gemaakt met het drukke en zeer indrukwekkende Bangkok met vele mooie gebouwen. Met de nachttrein naar Surattani geweest en daar met de ferry naar het mooie en en rustige KOH SAMOI geweest. Na 3 dagen KOH Samoi met de ferry naar KO TOA. Ko TOA is een kleiner eiland maar het mooie FREEDOM Beach was zeer mooi! Na Koa Toa naar Koh Pangang waar het eveneens zeer net en rustgevend was en tevens een zeer mooi strand rijk is ; SILVER BEACH! Na Bangkok, Na Koh Samoi, Ko Toa en Koh Pangang stond er telkens vervoer klaar om me te brengen naar de volgende plaatsen. Alles was prima geregeld door bezoekthailand.nl. Voorafgaand aan de reis uitvoerig prijsvergelijk gedaan en een prima prijs gekregen. Zelfs de ferrys met de boot en de taxis waren all in! Kortom via de hoofdstad van Thailand naar de mooie eilanden geweest in het zuiden en leuke trip in de nachtrein mogen meemaken. Zeer betrouwbare aanbieder en wij gaan zeker nog eens terug met deze organisatie die uiteraard nederlanders in dienst hebben en 24 uur per dag klaar staan.

  • Algemeen 9
op 12 augustus 2018 bestemming: Thailand / Khao Sok, reisperiode: juni 2018

De reis was geweldig goed geregeld door het team. Onze huwelijkreis was een mini rondreis van 14 dagen van Bangkok, Khao Sok, Koh Samui en terug naar Bangkok, welke we in overleg hebben gemaakt.
Van te voren kregen we netjes alle service vouchers toegestuurd en tijdens de reis konden we zelfs een paar dingen wijzigen via whatsapp. Enorm flexibel met een team van professionals die goed Engels spreken en Arjan die Nederlands spreekt natuurlijk.
We hebben genoten van de gehele ervaring op prachtige locaties en zouden hen zeker aanraden!

  • Algemeen 9
op 10 augustus 2018 bestemming: Thailand / Bangkok, Chiang Mai, Koh Tao, Koh Samui, reisperiode: juli 2018

Na een eerste positieve kennismaking op de vakantiebeurs zijn we met BezoekThailand.nl in zee gegaan. Zij hebben op basis van onze wensen een 25-daagse rondreis samengesteld beginnend in Bangkok, via de jungle rafts en Chiang Mai eindigend op de eilanden Koh Tao en Koh Samui. De kontakten tijdens de voorbereiding waren intensief, prettig en meedenkend. De uitvoering van de reis was tot in de puntjes verzorgd. Alle boekingen waren in orde, de gidsen en drivers waren zonder uitzondering op tijd, vriendelijk en flexibel. De gekozen hotels waren prima. Hierdoor is onze reis met onze kinderen van 15 en 18 jaar een reis om nooit te vergeten geworden. Wij bevelen deze organisatie dan ook zeker aan bij iedereen die een individuele maatwerk reis naar Thailand wil ondernemen.

  • Algemeen 9
op 3 augustus 2018 bestemming: Thailand / Van Bankok tot Koh Phangang, reisperiode: mei 2018

Met zorg tot in de puntjes verzorgd. We kregen echt het gevoel speciale gasten te zijn. Waar we ook kwamen, de gidsen en het vervoer stonden al klaar. Onderweg diverse restaurants bezocht die geselecteerd waren door bezoek Thailand. Stuk voor stuk op prachtige locaties. Voor ons was dit een droomreis die ik graag nog eens over zou doen. Dank aan Arjan Buffing en het team van Bezoek Thailand

  • Algemeen 10
op 24 juli 2018 bestemming: Thailand / Rondreis, reisperiode: juli 2018

Alles was perfect geregeld . Wij (ik en mijn 2 zonen) wilde natuur en avondtuur. Dit samen met Arjan Buffing samen gesteld. En dit hebben wij voor 200% gekregen. Het was ook heel fijn dat er via Whatsapp gecommuniceerd kon worden . En ondanks het regenseizoen toch super genoten, kwestie van aanpassen net als de locale bewoners .

  • Algemeen 9
op 11 juli 2018 bestemming: Vietnam / rondreis, reisperiode: juni 2018

Onvergetelijke mooie reis gehad. De gehele reis was perfect geregeld, transfers, begeleiding, accommodaties waren top. We hebben het enorm naar ons zin gehad en alles is probleemloos verlopen. Het was een heel mooie individuele rondreis en hebben enorm veel gezien van dit prachtige land en hun lieve, vriendelijke bevolking. Hartelijk dank aan BezoekThailand.nl .

  • Algemeen 10
op 8 juni 2018 bestemming: Thailand, reisperiode: mei 2018

Zorgeloos op vakantie, de mooiste plekjes bezoeken en alles wat je verwacht komt uit. Het is gewoon super goed geregeld met en door vriendelijke behulpzame mensen. Volgende keer weer!

  • Algemeen 10
op 6 juni 2018 bestemming: Vietnam / Hanoi, reisperiode: mei 2018

Alles was goed geregeld. Men werkt met lokale gidsen die altijd op tijd arriveerden om je naar een volgende plek te brengen, daarnaast super vriendelijk . De vouchers kreeg je vrij laat en hier moesten we aan wennen, maar het is allemaal goed gekomen

  • Algemeen 8
op 30 mei 2018 bestemming: Thailand, reisperiode: mei 2018

De Service en communicatie van Arjan en zijn team maakten onze reis top. van Bangkok naar de River Kwai en via de stranden van Krabi, Koh Phi Phi en Phuket terug naar Bangkok, alles was goed geregeld en ondanks dat we vooraf een goede reisbeschrijving hadden gekregen ontvingen we nog een aantal keer een korte beschrijving hoe de komende dagen eruit zouden zien ter herinnering.

ik kan dus niet anders dan deze organisatie aanraden!

  • Algemeen 9
op 24 mei 2018 bestemming: Myanmar / Inle Lake, Bagan, trekking Kalaw, Mandalay, reisperiode: september 2018

De reis was zeer gevarieerd en verliep vlekkeloos. Samen met Arjen deze reis gepland. Hij gaf mij tips, paste zich aan mijn wensen. De samenwerking was prettig. Arjen was tijdens mijn maandlange individuele reis altijd op de achtergrond aanwezig, daardoor kon ik volop van mijn reis genieten. Helemaal top.

  • Algemeen 10
op 21 mei 2018 bestemming: Thailand / verschillende plaatsen, reisperiode: mei 2017

5 keer met bezoekthailand.nl gereisd hele mooie reizen goed georganiseerd
kortom zeer tevreden.

  • Algemeen 10
op 21 mei 2018 bestemming: Thailand / Bangkok, Koh Samui, Koh Tao, reisperiode: juli 2017

Thailand is fantastisch land om te reizen!
Arjan en zijn team hebben al onze wensen ingewilligd, hostessen ter plaatste zijn 1 voor 1 superlieve mensen!
Alles wijst zijn eigen uit, moest je toch nog met vragen zitten, kan je hun steeds contacteren; dat noem ik inzitten met de klant, niet alleen reis verkopen maar zelfs tot je terug bent in je eigen land, vragen ze hoe het was/ is!
Wij gaan volgend jaar zeker weer, andere kant van het land bezoeken en sowieso met Bezoekthailand.nl!!

  • Algemeen 9
op 10 mei 2018 bestemming: Vietnam / Meerdere plaatsen, reisperiode: april 2018

De reis geboekt via de reisorganisatie BezoekThailand.nl biedt een perfecte basis voor een rondreis door Vietnam. De organsatie is makkelijk te bereiken, er wordt meegedacht over de invulling van de trip. De hotels waren schoon en het vervoer goed geregeld. Een aanrader!

  • Algemeen 8
op 24 maart 2018 bestemming: Thailand / Eilanden, reisperiode: februari 2018

Reis, hotels en verblijf prima geregeld door Arjan en zijn team. Ook toen wij het ergens niet fijn vonden werd er direct een andere locatie gezocht en gevonden. Ons gaf het rust dat Arjan alles heeft geregeld. EEN AANRADER !!

  • Algemeen 9
op 9 februari 2018 bestemming: Laos / Overal, reisperiode: december 2017

Touroperator steeds stand by op fantastische privé rondreis. Zeer goed gekozen accomodaties en transfers.

  • Algemeen 10
op 28 december 2017 bestemming: Thailand / Rondreis, reisperiode: september 2017

Een organisatie met korte lijntjes, zowel voor als tijdens de vakantie, waardoor de reis precies naar onze wensen ingevuld is en alles tot in de puntjes geregeld was! Samen zijn we tot de mooiste plekjes gekomen, waardoor we een onvergetelijke reis gehad hebben. Door de goede organisatie van bezoekthailand.nl konden wij optimaal genieten van thailand, zonder onszelf druk te hoeven maken over regelzaken en transfers. Handig dat communicatie in t Nederlands kan en vooral fijn dat afspraken nagekomen worden. Super organisatie, hartelijk dank Arjan Buffung en bezoekthailand.nl

  • Algemeen 10
op 20 december 2017 bestemming: Thailand / Oosterlijke eilanden, reisperiode: november 2017

Een 9 omdat het een prachtige reis was, goed georganiseerd ,preis kwaliteit verhouding goed.Top locatie's.
Alle vervoer zowel over de weg ,water als door de lucht goed geregeld en alles keurig op tijd.Snelle communicatie via WhatsApp. felicitatie,s op mijn verjaardag met een taart van de Manager Director.Hartelijk dank bezoekthailand team.

  • Algemeen 9
op 20 december 2017 bestemming: Vietnam / Rondreis, reisperiode: oktober 2017

Samen met goede vrienden een op maat gemaakte rondreis door Vietnam gemaakt een mooie route van Noord naar Zuid. Wij verbleven er 4 weken. Wandelen in Sapa, Streetfood tour in Hanoi, Cruise Halong Bay, Full moon party in Hội An, country tour in Dalat, relaxen in Mũi Né, 2-daagse privé tour naar de Mekong Delta, Saigon. Dit is maar een kleine opsomming uit onze prachtige reis. We hebben zelf de tickets geboekt, dag van aankomst en vertrek doorgegeven en Arjan is de reis in elkaar gaan zetten. Goed mail en app contact en hier en daar kwamen er wat veranderingen en wensen. Alles kon weer aangepast en niets was teveel. We hadden heerlijke en fijne hotels. De transfers waren ook goed geregeld. Elke chauffeur en gids stond ons netjes op tijd op te wachten.
We hadden Arjan en een contact persoon in Vietnam voor het geval er iets zou zijn. En die hebben we nodig gehad nadat er een grote tyfoon in Nha Trang was en wij ten tijde daarvan in Hội An waren. Daar waren grote overstromingen. Eén appje met Arjan en alles werd geregeld om ons daar weg te halen de reis aan te passen, de nachttrein (die inmiddels ook niet meer reed) om te zetten naar vliegen. Daarna konden we onze reis weer vervolgen zoals gepland.
We vonden het heerlijk om met zijn vieren te reizen en niet afhankelijk te zijn van een groepsreis.
Ook de prijs / kwaliteit verhouding is goed.
Onze complimenten voor de organisatie en zullen jullie zeker aanraden !!!

  • Algemeen 9
op 26 november 2017 bestemming: Myanmar / Mandalay, Bagan, Kalaw, Inle lake, reisperiode: november 2017

Alles was zoals afgesproken, geen nare verassingen. Hotels en transfers prima in orde. Communicatie via de mail gaat erg goed, eigenlijk altijd direct een reactie ook in het weekend. Communicatie ter plaatse via whats app met Arjan uitstekend, direct een antwoord op vragen. Ik kan Bezoekthailand van harte aanbevelen wat betreft prijs/kwaliteit maar ook zeker wat betreft service. We hebben een hele mooie reis gehad, bedankt daarvoor.

  • Algemeen 9
op 16 november 2017 bestemming: Vietnam, reisperiode: oktober 2017

Samen met onze twee zonen en dochter een op maat gemaakte rondreis gemaakt door zuid-Vietnam, Cambodja en zuid-Thailand. Hotels en vervoer waren perfect geregeld. Ook drie dagen met gids Rachel (haar vietnamese naam is ons ontschoten) door Mekong gereisd. Wat een enthousiaste, leuke, en lieve gids. Zij heeft ons veel laten zien en wijzer gemaakt. Wij hebben o.a. de drijvende markten bezocht, een tempel, een krokodillen farm, een fietstocht gemaakt in Vingh Long, boottochtjes op de Mekong, een kookworkshop gedaan, een rijstnoedelfabriekje bezocht en een pottenfabriekje.
Onze complimenten aan Rachel en aan de hele organisatie. Het was een onvergetelijke reis.

  • Algemeen 10
op 16 oktober 2017 bestemming: Thailand / rondreis, reisperiode: september 2017

Dit hoge cijfer is stond stand gekomen door meerdere factoren. 1.de planning van de reis en de onderlinge communicatie tijdens het samenstellen van de reis.
2.Alle afspraken tijdens de reis, (vervoer en verblijf) zijn goed verlopen, ook strikt volgens afgesproken tijden.
3. Voor ons als stel was het prettig om alleen te reizen en niet afhankelijk te zijn van een groep.
4. directe communicatie tijdens reis via de
What's app.

  • Algemeen 9
op 4 oktober 2017 bestemming: Vietnam, reisperiode: juli 2017

Alles klopte. Geweldige route van Noord naar Zuid Vietnam. Super Accomodaties op uitstekende locaties, goed georganiseerd (transfers, pickups, binnenlandse vluchten, etc..) waardoor wij volop konden genieten. Begin je vakantie goed met deze top organisatie!

  • Algemeen 9
op 2 oktober 2017 bestemming: Thailand / Koh Samui, reisperiode: september 2017

Wij hebben een reis gemaakt van koh Samui (Bophut peace resort)naar koh Tao (smile resort), naar koh Phangan (Sarikantang resort) en terug naar koh Samui (Manathai resort) en hebben een super reis gemaakt. Alles in overleg met Arjan van bezoekthailand.nl en alles weer super geregeld! Aan het eind nog 2n Bangkok in hotel Shanghai mansion, een aanrader midden in Chinatown en leuke charleston style sfeer in modern jasje.

  • Algemeen 9
op 1 september 2017 bestemming: Thailand / Rondreis, reisperiode: augustus 2017

Wat een super organisatie! Echt alles was ontzettend goed geregeld en voelden ons een soort VIP vakantiereizigers. de accommodaties waren van hoge klasse, het eten was top en de mensen zo ontzettend aardig. Overal waar we kwamen stonden ze ons op te wachten en alles tot in puntjes verzorgd. We hebben deze reis gemaakt met 3 puber zonen en ook zij hebben genoten en zich geen seconde verveeld. Zeer zeker raad ik iedereen aan om deze reis zo te kopiëren! Bedankt, ขอบคุณ!

  • Algemeen 9
op 1 september 2017 bestemming: Thailand / Rondreis, reisperiode: augustus 2017

Ik zal iedereen aanraden om via bezoekthailand.nl te boeken omdat het werkelijk geweldig was.

Het mailverkeer wat we hebben gehad om deze reis samen te stellen was fijn. Heel veel samen gecommuniceerd om een perfecte reis te ontwikkelen.

Ter plekke was alles super goed georganiseerd, gids Bow was echt geweldig en er was altijd iemand om ons op te vangen.


De reis was echt fantastisch en we zullen voor altijd een super herinnering aan het prachtige Thailand hebben.

  • Algemeen 9
op 22 augustus 2017 bestemming: Vietnam, reisperiode: juli 2017

Alles was fantastisch geregeld, nergens om je zorgen over te maken. Prachtig land, lieve mensen.

  • Algemeen 9
op 17 augustus 2017 bestemming: Thailand / rondreis, reisperiode: augustus 2017

Rondreis gemaakt met busjes, trein, vliegtuig en ferry. Alles prima georganiseerd, alle tickets liggen klaar. Geen gedoe, alleem maar vakantie. Aanrader!

  • Algemeen 10
op 17 augustus 2017 bestemming: Thailand / Bangkok, reisperiode: augustus 2017

Wederom het vertrouwen bij deze organisatie gelegd. Ook deze keer was alles boven verwachting geregeld zodat wij optimaal van onze mooie reis hebben genoten! Echt een aanrader !

  • Algemeen 9
op 14 augustus 2017 bestemming: Thailand / Bangkok, Khao Sok, Koh Tao en Koh Samui, reisperiode: juli 2017

BezoekThailand.nl heeft onze vakantie naar Thailand verzorgd, geheel naar tevredenheid! Prima accommodaties, vervoer van/naar de accommodaties keurig geregeld en, bij vragen/opmerkingen gemakkelijk contact (via WhatsApp) met het bureau. Beste Arjan & team, hartelijk dank voor een onvergetelijke vakantie!

  • Algemeen 9
op 9 augustus 2017 bestemming: Vietnam / Diversen, reisperiode: juli 2017

Een heerlijke reis, veel gezien en gedaan, mooie hotels, alles stipt zoals afgesproken en zelfs mogelijkheid tot aanpassing gaandeweg. Fijn persoonlijk contact. Wederom voor herhaling vatbaar!

  • Algemeen 10
op 31 juli 2017 bestemming: Thailand / Bangkok, reisperiode: juli 2017

Net terug van een super vakantie in Thailand via BezoekThailand.nl.
De service van het ganse team is ongekend, de gidsen, het contact voor, tijdens en na de reis!
Wij hebben ons geen enkel moment zorgen moeten maken inzake de verplaatsingen en dergelijke!
Ik kan deze organisatie dan ook alleen maar aanraden!
Sawasdee Kah!

  • Algemeen 9
op 30 juli 2017 bestemming: Thailand, reisperiode: juli 2017

Prachtige en onvergetelijke reis.
Mooi programma, mooie excursies, perfect geregeld, en met goede communicatie.
Absolute aanrader.

  • Algemeen 10
op 18 juli 2017 bestemming: Thailand / diverse, reisperiode: augustus 2016

Een fantastische reis waarin werkelijk niets is fout gegaan. Heerlijk genoten van al het moois dat Thailand te bieden heeft. De reis was ook prima voor de kinderen (9 en 11). De afwisseling van drukke steden tot onherbergzame gebieden was een unieke ervaring voor ze.

  • Algemeen 10
op 10 juli 2017 bestemming: Thailand, reisperiode: juni 2017

Het was gewoon fantastisch en meer dan verwacht. Alles was tot in de puntjes geregeld. Voor ons als eerste keer bezoekers in Thailand heeft bezoekthailand.nl een uitermate goed programma samengesteld obv onze wensen. We hebben alle facetten van Thailand goed kunnen beleven. Zowel Bangkok, River Kwai, Jungle Raft River, Nachttrein naar Surathani, Khao Sok en Koh Phangan. We werden zeer goed begeleid en hadden een individuele rondreis!

  • Algemeen 10
op 6 juli 2017 bestemming: Thailand, reisperiode: juni 2017

Wederom een uitstekende vakantie gehad namens bezoekthailand. De excursies, het vervoer en de hotels waren allemaal top geregeld!

  • Algemeen 9
op 11 juni 2017 bestemming: Thailand / Zuid, reisperiode: mei 2017

Is nu ondertussen de vierde maal dat we beroep hebben gedaan op de jarenlange ervaringen van bezoekthailand.nl ( win win Asia )...en steeds was dit een geslaagde reis. De periode voor het eigenlijke vertrek is er telkens een goede communicatie geweest ( mail )...en wordt er echt wel rekening gehouden met elke persoonlijke wens....kortom een professionele reisorganisatie met een hart voor reizen en zijn klanten...mvg Peter Lauwers.

  • Algemeen 9
op 26 mei 2017 bestemming: Myanmar / Valkenswaard, reisperiode: mei 2017

Perfect georganiseerde prive reis met veel vrijheid, goede informatie, scherp geprijsd en prima service. In een woord geweldig.

  • Algemeen 9
op 22 mei 2017 bestemming: Vietnam, reisperiode: november 2016

Het was een combi reis; Vietnam, Cambodja. Hotels waren goed, transfers goed geregeld en de reis is goed afgestemd op mijn wensen! Heerlijk dus!

  • Algemeen 9
op 12 mei 2017 bestemming: Thailand / allerlei, reisperiode: april 2017

Perfect geregelde rondreis door Thailand, Cambodja en Zuid-Vietnam, chauffeur- gidsen zeer behulpzaam voor onze vriend de vijfde reis en voor ons de vierde met deze organisatie uitstekend

  • Algemeen 9
op 9 mei 2017 bestemming: Thailand / Rondreis, reisperiode: december 2016

Perfecte organisatie van onze rondreis in Thailand.
Alles top geregeld van programma, hotels tot vervoer.
Ook goede communicatie voor en zelfs tijdens onze reis.
Arjan en Andranik nogmaals bedankt voor de goede zorgen

  • Algemeen 10
op 7 mei 2017 bestemming: Thailand, reisperiode: april 2017

In April tijden Songkran (Thaise nieuwjaar) met de familie een reis naar Thailand samengesteld met BezoekThailand.nl. Onze wensen voor een unieke privé reis door Thailand met als doel zoveel mogelijk van Thailand zien zonder verassingen is vervuld. Snelle communicatie, privé transfers keurig op tijd en super comfortabel, vluchten/boottochten/treinreis goed op elkaar afgestemd, bestemmingen waren ideaal en hotel keuzes perfect! Hierbij een aantal hoogte punten van onze reis: Bangkok city flash tour, Chiang Mai khantoke dinner, longneck tribe, dag trip Chiang Mai en onze favoriet Karen Hill elephant tribe met overnachting (dit is een "must experience"!), Kao Sok Panvaree de drijvende bungalows (WauW) en afgesloten met een paar dagen op Koh Samui. Kortom wij hebben echt een droomvakantie gehad! Zeer dank aan de hele team van BezoekThailand.nl voor het professioneel organiseren en uitvoeren. Dit was de eerste keer en ongetwijfeld tot de volgende! Warme groeten, familie Mirzoyan.

  • Algemeen 10
op 16 maart 2017 bestemming: Vietnam / diverse plaatsen, reisperiode: maart 2017

Wij zijn van Hanoi, via Sapa en Halong Bay naar naar Saigon gereisd, met de trein, vliegtuig en prive vervoer. Alles was prima geegeld, de gidsen waren op het afgesproken tijdstip op de afgesproken plaats, de hotelboekingen waren geregeld en elke keer was alles tip top in orde. Complimenten voor de organisatie!

  • Algemeen 10
op 10 januari 2017 bestemming: Laos / Diversen, reisperiode: december 2016

Was een heel mooie reis. Uitstekend geregeld allemaal.

  • Algemeen 8
op 27 december 2016 bestemming: Thailand, reisperiode: december 2016

4 dagen voor onze familievakantie naar Thailand Koh Samui (die ik zelf had geregeld omdat ik er al eerder was geweest )was er een regen noodsituatie dus een soort van paniek wat nu? Ik heb contact gezocht met bezoekthailand.nl en die zijn voor ons aan de slag gegaan en zij hebben ervoor gezorgd dat wij terecht kwamen op het bounty eiland Koh Chang in een super heerlijk hotel, The Emerald Cove. Ook het vervoer er naar toe met luxe privebusje, bootovertocht en terug met een overnachting in het Novotel op AirPort Bangkok. Wij hebben mede door de snelle proffesionele actie van bezoekthailand.nl een droomvakantie gehad. Dus niet alleen een 10 maar ook een pluim !

  • Algemeen 10
op 11 november 2016 bestemming: Thailand, reisperiode: januari 2012

Ik geef deze reisorganisatie een 9 omdat er altijd wel verbeterpuntjes zijn. BezoekThailand zit wel ver tegen de 10 aan. Deze organisatie heeft nu al 4x voor ons een rondreis geregeld. 1x Noord Thailand, 1x Midden Thailand, 1x Vietnam/Cambodja en 1x Laos. Alles is tot in de puntjes geregeld. Luisteren goed naar wat je wil en geven daar een invulling aan, geheel naar jouw wens. Mocht je van plan zijn een rondreis in Azie te gaan doen geef BezoekThailand.nl dan zeker een kans. Ben er van overtuigd dat je er geen spijt van zult krijgen.

  • Algemeen 9
op 30 augustus 2016 bestemming: Thailand / Rondreis, reisperiode: augustus 2016

Vanaf de ontvangst tot en met het vertrek was alles perfect geregeld. Transport was altijd op tijd en er was altijd bij gekoeld water en tijd voor een koffiebreak tijdens de verbindingsreizen per minibus. De geboekte hotels en resorts waren allen schoon en vaak luxe. De vooraf geboekte gids voor de fietstour in Bangkok en het bezoeken van de floating market, crazy railroad market en bridge River Quai, was van grote toegevoegde waarde. Het bracht ons een onvergetelijke ervaring en een geweldige (gezins)vakantie.

  • Algemeen 8
op 12 augustus 2016 bestemming: Thailand / Rondreis, reisperiode: juli 2016

Mooie reis gemaakt in Thailand. Alles was goed georganiseerd door win-win asia/bezoekthailand. Overal waar wij aankwamen stond iemand met een bordje met onze naam te wachten en konden wij vlot doorreizen. Vriendelijke behulpzame mensen, goede hotels. Trein- en boottickets lagen klaar op de plaatsen van vertrek. Het gaf ons een gerust gevoel.

  • Algemeen 8
op 5 augustus 2016 bestemming: Thailand / Bangkok, reisperiode: juli 2016

Prima verzorgde reis en goed uitgebalanceerd en gevarieerd programma. Goede hotels, goede verbindingen. Een aanrader voor iedereen om het ongerepte Myanmar met en ontwikkelde Thailand te combineren!

  • Algemeen 9
op 1 augustus 2016 bestemming: Thailand / rondreis, reisperiode: juli 2016

Tijdens ons verblijf in Thailand een rondreis van 1 week door BezoekThailand laten verzorgen. Van begin tot einde prima verzorgd. Goed en betrouwbaar vervoer, mooie accommodaties en prettige begeleiding ter plaatse. Communicatie vooraf met de organisatie verliep prima; er werd snel gereageerd op e-mail. Men heeft erg hun best gedaan alles naar onze wens te verzorgen. Dikke pluim en wij kunnen hen van harte aanbevelen!

  • Algemeen 9
op 14 juli 2016 bestemming: Myanmar / Rondreis, reisperiode: oktober 2015

Voorde 3de keer bij BezoekThailand geboekt. Thailand - Vietnam en nu Myanmar.
Alles was weer top geregeld. Mooie rondreis gehad door Myanmar. Alles was weer perfect geregeld. Waar we ook maar heen gingen, vervoer en gids stond altijd klaar. Echt een aanrader om via BezoekThailand te boeken. Yoeri en Arjan weer hartelijk bedankt.

  • Algemeen 8
op 4 juni 2016 bestemming: Thailand / Thailand, reisperiode: februari 2016

Wat een (h)eerlijke en persoonlijke professionals! Oog voor detail, veel ruimte voor persoonlijke wensen en komen (gevraagd en ongevraagd) met verassende ideeën & mogelijkheden. Top!

  • Algemeen 10
op 29 mei 2016 bestemming: Thailand / Bangkok, reisperiode: januari 2014

We hebben een super reis gehad met zeer persoonlijke verzorging van ontvangst tot vertrek. Bijzonder mooie hotels op onverwachte plekken. Monumenten, natuurschoon, interessante steden, al met al een met zorg samengestelde trip

  • Algemeen 10
op 29 mei 2016 bestemming: Thailand / rondreis, reisperiode: juli 2015

Win-win Asia/Bezoek Thailand is een zeer professionele organisatie die onze reis door Thailand en Myanmar tot in de puntjes heeft georganiseerd en zeer kundige adviezen geeft. Alle afspraken zijn nagekomen en het geeft een veilig gevoel dat je hen, in geval van nood of anderszins, altijd kunt bereiken. Wij kunnen iedereen aanraden bij Win-win Asia te boeken!

  • Algemeen 9
op 24 mei 2016 bestemming: Thailand / rondreis, reisperiode: augustus 2015

Geweldige service zowel tijdens de voorbereidingen als tijdens de reis zelf!

  • Algemeen 10
op 19 mei 2016 bestemming: Thailand / Bangkok, reisperiode: december 2014

Via bezoekthailand al drie keer een fantastische reis door Thailand en Cambodja gemaakt. De laatste keer zelfs met twee meiden van 8 en 10 jaar erbij. Ook voor hen was het een heerlijke ervaring dat alle transporten en hotels supergoed waren geregeld, en dat er toch ook ruimte overbleef voor spontane acties. Via bezoekthailand.nl ervaar je de ideale combinatie tussen backpacken en de voordelen van de hulp van een persoonlijke reisorganisatie ter plekke. ik kan het iedereen aanbevelen!

  • Algemeen 9
op 6 mei 2016 bestemming: Myanmar, reisperiode: juli 2015

Wederom een fantastische- en onvergetelijke ervaring! Organisatie en gidsen prima. We hebben weer veel unieke- en bijzondere locaties bezocht. Gidsen en vervoer prima. Op verzoek ook ruimte om zelf af en toe iets te ondernemen, als je dat wilt. Veel leuke Hotels. Tijdens noodweer in Vietnam heeft de Vietnamese representative ons prima geadviseerd en begeleid en opgevolgd.
Bravo en ga zo door!

  • Algemeen 9
op 4 mei 2016 bestemming: Thailand, reisperiode: oktober 2016

3 weken met goede vrienden vakantie doorgebracht in Thailand en Myanmar, geheel verzorgd door BezoekThailand!! Veel gezien en rondgereisd, alles aangepast aan onze wensen! Hebben genoten van Azie, een mooie vakantie om op terug te kijken!

  • Algemeen 8
op 4 mei 2016 bestemming: Thailand, reisperiode: april 2016

Mijn man, onze zoon en ik hebben een fantastische vakantie gehad dank zij de goede zorgen en goede organisatie van bezoekThailand.Nl. Altijd stond er op een verre bestemmingen een gids klaar om ons rond te leiden. Ter plekke kon de reis aangepast worden. Goede en fijne accommodaties waar het uitstekend vertoeven was. Veel gezien en geleerd. We gaan zeker terug naar deze mooie streken en natuurlijk in overleg met bezoek Thailand. Nl. We hebben erg veel vertrouwen in de organisatie. Bedankt Arjan en Ju!!

  • Algemeen 10
op 2 mei 2016 bestemming: Thailand / Rondreis, reisperiode: juli 2015

Bezoek Thailand had een fantastische Rondreis voor ons samen gesteld. Avontuurlijk maar ook geschikt voor onze kinderen. Één van de hoogtepunten was een verblijf in een natuur park waar we sliepen in tenten op het strand. ’s Avonds een fantastische maaltijd onder de heldere sterrenhemel en daarna gitaar muziek rond een kampvuur verzorgd door de lokale gids. Een plek waar we zelf nooit hadden gekomen als dit niet door Bezoek Thailand was voorgesteld. Verder hebben we een hele mooie vakantie gehad alles was goed geregeld, alle transfers stonden klaar, alle kamers waren beschikbaar. Wanneer je geen standaard reis wil hebben maar een reis op maat dan is organisatie een absolute aanrader.

  • Algemeen 9
op 30 april 2016 bestemming: Vietnam / Hanoi, reisperiode: januari 2013

Geweldige ervaring, alles perfect geregeld en uitgezocht door bezoekthailand. Aanrader.

  • Algemeen 9
op 26 april 2016 bestemming: Thailand / Rondreis, reisperiode: augustus 2015

Super enthousiast, inmiddels 2 georganiseerde reizen gemaakt met ons gezin naar Thailand. Heel professioneel maar vooral onze persoonlijke wensen uit laten komen door Bezoekthailand. Alles was tot in de puntjes geregeld voor een onbezorgde zeer gevarieerde reis. Genoten van alle moois in het zeer toegankelijke Thailand

  • Algemeen 9
op 22 april 2016 bestemming: Thailand / Koh Mook, Koh Ngai, Koh Lanta en Krabi, reisperiode: november 2015

Wij zijn al drie keer met deze organisatie mee geweest ook onze vrienden en kinderen zijn op voorspraak van ons met hen in zee gegaan en altijd tot in de puntjes verzorgd. Zeer luxe hotels en ressorts alle transfers op tijd aardige mensen ter plekke als mede in Nederland. Dit alles voor een zeer schappelijke prijs. Kortom een aanrader voor als je naar Thailand, Vietnam, Birma etc. Wil.

  • Algemeen 8
op 20 april 2016 bestemming: Thailand / Koh Chang, reisperiode: januari 2016

Super vakantie van vier weken met zijn vieren. En als verrassing nog tien dagen met nog een bevriend stel in hetzelfde resort gehad: Bangkok met fietstocht, Koh Chang en Koh Kood. Heerlijke hotels, goed geregeld qua vervoer. Taxi's, boten, en een leuke privegids in Bangkok. Dit was onze tweede super goede ervaring met Bezoek Thailand.nl. Als wij weer naar Thailand gaan boeken we weer bij hen!

  • Algemeen 9
op 31 maart 2016 bestemming: Thailand / Verschillend, reisperiode: maart 2016

Alles was perfect geregeld, echt onze complimenten. Hotels, vervoer, locaties, trips, alles was top. We hebben genoten, echt een fantastische vakantie gehad!

  • Algemeen 10
op 19 februari 2016 bestemming: Thailand / Koh Samui, reisperiode: februari 2016

Ons eerste contact met deze organisatie was op de vakantiebeurs. Voor ons 35 jarig huwelijk gingen wij met onze volwassen kinderen en 2 kleinkinderen op vakantie naar Thailand. Wij wilden bij het Smile House Resort op Koh Samui 3 bungalows boeken in september 2014 voor 6 t/m 12 februari 2016. 1 standaard bungalow voor ons zelf. 1 standaard bungalow voor onze zoon en 1 terrasbungalow met 2 slaapkamers voor onze dochter met haar man met de kinderen. Op de vraag wat het voordeel was om bij hun te boeken in plaats van direct bij het resort was het antwoord dat zij goedkoper waren. Dat was de eerste leugen. Op het moment van boeken in september 2014 waren wij op vakantie in Griekenland. Bij thuiskomst nog eens gekeken naar de prijzen op de website van het Smile House Resort en toen bleek dat direct boeken bij de website van het Smile House Resort goedkoper was geweest, maar toen hadden we de aanbetaling van THB 12434,40 (€ 306,- ) al gedaan.
Op 04-02-2016 stuurt de organisatie de volgende mail met een nieuwe voucher:
Helaas zijn de kamer zoals eerder afgesproken overboekt, waardoor we jullie hebben moeten upgraden naar de 3 Bedroom Family Villa. Hierbij uw voucher:


Er zijn extra kosten voor deze accommodatie van 4.150,- THB. Aangezien de overboeking een fout van het resort is, kunnen wij deze kosten niet op ons nemen. Ik stuur u morgen nog een factuur voor de extra kosten.

We lezen deze mail op 5 februari dus 1 dag voor aankomst bij het Smile House Resort. We proberen hen te bellen want hoe kunnen we overboekt zijn als de boeking al in september 2014 is gedaan. Ook is de voucher onduidelijk. Worden we nu met 3 families in 1 bungalow gepropt? Het gevolg is dan dat we geen privacy hebben. Voor ons is dit geen upgrade maar een downgrade.
Maar de telefoon wordt niet opgenomen. We spreken zijn voicemail in en worden niet terug gebeld. We sturen een e-mail, ook daar wordt niet op gereageerd.
De volgende dag bij aankomst bleek dat de fout niet bij het Smile House resort lag maar bij Bezoekthailand.nl
Bij de receptie van het Smile House resort lieten ze ons de boekingspapieren zien. Daaruit bleek dat de boeking niet in september 2014 was gedaan maar in december 2015 via Booking.com nadat we het restant bedrag hadden betaald en er was 1 bungalow ( de bewuste 3 kamer Family Villa ) geboekt. Ook vertelde de receptioniste dat Bezoekthailand.nl niet direct bij hun kon boeken omdat ze geen contract hadden met dit reisbureau en dat ze bekend stonden als slechte betalers. Bezoek Thailand.nl ofwel Win - Asia heeft de boeking gedaan via Booking.com. Via Booking.com is de terrasvilla met 2 slaapkamers al in het geheel niet te boeken………..
We konden niet anders dan de 3 Bedroom Familiy Villa accepteren. Dochter met man en 2 kinderen op 1 kamer en als de jongste van 1 ˝ ’s nachts huilde was iedereen wakker.
De brutaal voorspelde factuur hebben we overigens niet ontvangen. Ook een reactie op telefoon en mail is tot op heden niet gereageerd.

Reactie Bezoekthailand op 17/5/2016
Geachte heer de Vries,

Allereerst wil ik namens mijn team onze excuses aanbieden voor uw ervaring voor het verblijf in het Smile House. Ondanks dat wij op jaar basis ongeveer 3000 to 4000 hotel boekingen maken als onderdeel van onze rondreizen,is het altijd jammer als er 1 boeking niet loopt zoals gewenst. Wij erkennen dat wij een fout hebben gemaakt door uw boeking in 2014 te accepteren voor uw verblijf in February 2016, gedurende het Chinese Nieuw Jaar wat een piek seizoen is voor Thailand. Tevens was er een slechte communicatie tussen onze voormalige reserveringsmanager en het Smile House mbt beschikbaarheid, aanbetaling en prijsverschillen tussen wat ons was aangeboden en wat het hotel op het internet (oa via booking.com) aanbood. Een van de redenen waarom wij u een upgrade hebben gegeven voor een 3 kamer Family villa wat ons 6000 Baht meer heeft gekost dan wat u uiteindelijk aan ons heeft betaald. Wij hebben van u ontvangen: 41,374 Baht/ ongeveer 1150 Euro en wij hebben het hotel 48,000 baht/ 1334 Euro betaald. Wij hebben besloten in de toekomst niet langer samen te werken met het Smile House daar wij het geen goede zaken partner vinden voor ons bedrijf. Ook zullen wij in de toekomst geen losse hotelboekingen meer accepteren maar alleen complete Rondreizen wat onze specialisatie is. Doordat wij voor uw boeking 15% meer hebben betaald aan het hotel dan dat u aan ons heeft betaald, concluderen wij deze zaak als zijnde afgesloten.

Met vriendelijke groeten, Arjan Buffing - Managing Director

  • Algemeen 1
op 9 januari 2016 bestemming: Thailand / Chiang Mai, reisperiode: december 2015

Wij willen het team van bezoek Thailand.nl en Win-Winasia enorm bedanken voor de fantastische en perfecte organisatie van onze rondreis door Thailand. Net als vorig jaar klopte de organisatie van begin tot het einde. Alles was uitstekend geregeld en de verblijflocaties waren super! Het gehele programma verliep precies zoals vooraf met elkaar overeen gekomen met daar waar van toepassing hele goede en leuke gidsen.
Voor een volgende reis in Azië komen wij zeker bij jullie terug. Nogmaals enorm bedankt!!

  • Algemeen 10
op 16 oktober 2015 bestemming: Thailand / Rondreis, reisperiode: juli 2015

Helaas hebben wij een paar slechte ervaringen met deze organisatie. Het hoogtepunt van onze vakantie, een bezoek aan de Patara Elephant Farm, bleek niet eens geboekt te zijn. Ondanks dat BezoekThailand het hoofdkantoor in Bangkok heeft, waren zij zeer slecht bereikbaar. Na de vakantie wilden wij met ze in gesprek over een stukje compensatie van de geboekte maar niet gekregen excursies maar tot op heden hebben we hierop geen reactie ontvangen.

  • Algemeen 3
op 21 september 2015 bestemming: Thailand / Bangkok, reisperiode: juli 2015

We gingen al ongerust op vakantie omdat we een dag voor vertrek pas onze papier compleet hadden. Bij aankomst op Bangkok hebben we 2 uur moeten wachten voordat we opgehaald werden met 2 kids (slecht begin). Heel veel mis gegaan, transfers niet op komen dagen (waardoor hoop vakantie tijd en pret verloren), verkeerde tickets boottransfer waardoor vliegtuig hebben gemist (moesten we zelf vliegtickets voorschieten en tot op heden hebben we deze kosten niet terug mogen, smoezelige hotelkamers (Koh Sok) of veel renovaties waar organisatie niets van af wist. Het ergste vinden we nog dat we totaal niet gehoord zijn en dat de beloofde vergoeding van de kosten tot op heden niet overgemaakt zijn, geeft een nare nasmaak aan de reis.
Zou de reis van onze leven moeten worden met onze 2 kids en we wisten we gaan naar Thailand dus er kan van alles mis gaan maar dat onze organisatie degene was die er voor zorgt dat we nooit meer Thailand willen hadden we niet kunnen voorzien. Update: 08-2017: Alle kosten zijn inmiddels terug betaald.

  • Algemeen 6
op 20 januari 2015 bestemming: Thailand / diverse, reisperiode: juli 2014

Ik kan niet anders zeggen dan dat bezoekthailand.nl mijn reis wederom fantastisch geregeld heeft. Zeer uitgebreide informatie, fijn contact in Bangkok. Dit was onze 5e reis met bezoekthailand.nl en er volgen er zeker meer.

  • Algemeen 10
  • Accommodatie 10
  • Vervoer 10
  • Reisbegeleiding 10
  • Excursies 10
  • Prijs / kwaliteit 10
op 10 oktober 2014 bestemming: Myanmar / Bagan, reisperiode: mei 2013

BezoekThailand.nl heeft mij erg geholpen in het omzetten van mijn ideeën in een concrete reis door Myanmar. Door alle informatie op internet zag ik door de bomen het bos niet meer. BezoekThailand.nl heeft mij geholpen alles te filteren wat heeft geresulteerd in een indrukwekkende prive reis door een bijzonder land.

  • Algemeen 9
  • Accommodatie 8
  • Vervoer 9
  • Prijs / kwaliteit 9
op 6 oktober 2014 bestemming: Thailand / Rondreis, reisperiode: juli 2013

Diverse accommodaties, zeer slecht, slecht en goed. Advies was slecht en op het moment dat we onze ervaringen wilde delen, kwam er geen response.
BezoekThailand of Win-Win Asia was niet thuis en de verkoper van TTS trok zijn handen er ook van terug, vertelde zelfs dat zijn rol bij boeken van de reis op hield. Konden ook niet verder verhaal maken, doordat hoofdzetel van organisatie in Thailand zit, is dus niet aangesloten bij ANVR .
Reis moet ook betaald worden aan organisatie in Thailand, geen juridische status dus. Hadden beter en goedkoper de reis zelf kunnen organiseren of met een Nederlandse reisorganisatie kunnen gaan.

  • Algemeen 6
  • Accommodatie 6
  • Vervoer 7
  • Prijs / kwaliteit 5
  • 1