Schrijf een ervaring over Ilios Reizen en maak kans op mooie prijzen!

Ilios Reizen voegt Mallorca en Lanzarote toe aan aanbod

Geschreven op 22 december 2014 door Christel

Strand van Mallorca
Strand van Mallorca
Reisorganisatie Ilios Reizen, die gespecialiseerd is in bijzondere en authentieke reizen, heeft twee nieuwe bestemmingen toegevoegd aan haar vakantieaanbod: Lanzarote en Mallorca. Vakanties naar deze twee droomeilanden zijn per direct te boeken.

Op Mallorca kan de vakantieganger kiezen voor een appartement in een van de twee appartementencomplexen of voor een van de vijf villa's. Een van de twee appartementencomplexen heeft drie sterren, het andere heeft vier sterren. Alle villa's en appartementen beschikken over goede faciliteiten. De villa's hebben allen vier sterren en hebben ook een eigen zwembad. Ilios Reizen biedt voor een vakantie naar Lanzarote ook verschillende accommodaties aan. Op Lanzarote kun je verblijven in een van de zeven villa's, een appartement in een van de vier appartementencomplexen, een kamer in een van de twee hotels of een van de tien sfeervolle casita's. Deze accommodaties zijn ook van hoge kwaliteit, beschikken over goede faciliteiten en sommigen hebben een eigen zwembad. 

De prijzen voor een vakantie Lanzarote starten bij €334 per persoon, de prijzen voor een vakantie naar Mallorca beginnen bij €304 per persoon. Deze prijzen zijn onder andere inclusief vlucht en huurauto.