Nieuwe koers voor Isropa

Geschreven op 22 februari 2018 door Roos

Isropa kiest voor een nieuwe koers
Isropa kiest voor een nieuwe koers
Reisorganisatie Isropa is een nieuw tijdperk ingegaan met een vernieuwde website en een nieuw vakantiemagazine. Het inspireren van de reisagent en de consument staat daarbij centraal. Daarnaast timmert Isropa hard aan de weg om het aanbod zo veel mogelijk uit te breiden.

Onbegrensd genieten

"Eindelijk kunnen we na een jaar van werken aan de 'achterkant' naar buiten treden. We hebben de traditionele reisbrochures vervangen door een uitgebreid vakantiemagazine vol inspirerende reisverslagen van klanten, medewerkers en reisagenten", aldus Ton Vendrig, de directeur van Isropa. Het nieuwe vakantiemagazine heet Onbegrensd Genieten en deze vervangt de 'oude' reisgidsen.

Vernieuwde website

De website van de reisorganisatie is ook onder handen genomen. Er zijn duidelijke ingangen gevormd naar de verschillende vakantievormen, bestemmingen en verrassende specials die Isropa aanbiedt. Daarnaast zijn er enkele nieuwe reizen als fly-drives naar Portugal, wandel- en natuurreizen op Madeira en reizen naar Malta, Gozo en Comino. 

Isropa is al 45 jaar reisspecialist in Israël, de Emiraten, Cyprus, Oman, Jordanië en Marokko. Sinds dit jaar horen ook Portugal en Malta tot het aanbod en wordt er hard gewerkt aan verdere uitbreiding. De reizen kenmerken zichzelf door de lange geschiedenis van de bestemmingen waarvan de sporen vandaag nog te bewonderen zijn.

Nieuws