Nieuwe Special reizen bij Isropa Reizen

Geschreven op 20 februari 2019 door Demi

De stad Jeruzalem
De stad Jeruzalem
Isropa Reizen heeft een nieuwe categorie toegevoegd aan haar reisaanbod: de special. De specials die ze aanbieden zijn kant en klare reizen waarbij je een bestemming op een bijzondere wijze leert kennen. Bij deze reizen zitten tevens leuke extra's bij de prijs inbegrepen. 

Egypte special

Een van de specials is de reis 'Stedentrip Caïro en Alexandrië' in Egypte. Hierbij breng je onder andere een bezoek aan de piramides en de Sphinx. Kom meer te weten over het land in het Egyptisch museum en bezoek de oude stad Caïro. Daarnaast maak je een dagtrip naar Alexandrië die zeker niet mag ontbreken. 

Cyprus special

Tijdens je special vakantie op Cyprus met de reis 'Cyprus Villages Tochni Special Package' ga je naar een wijnproeverij bij een lokale wijnboer om de lekkerste wijn te proeven en kan je zelf de traditionele kaas, Halloumi, leren maken. De omgeving van Tochni kan je verkennen door middel van je E-bike of door een huurauto gedurende het hele verblijf. Ook kan je een yoga sessie volgen en is een Meze night inbegrepen zodat je de lokale specialiteiten kan proberen. Voel je een echte Cyprioot tijdens deze vakantie. 

Portugal special

Een andere special is de reis 'Porto & Douro Special: Wine & Dine' in Portugal. Tijdens deze reis ontdek je de prachtige Douro regio. Deze regio is bekend als de bron van portwijn en is nu ook bekend om haar rode en witte wijnen. Tijdens deze vakantie zal je dan ook diverse wijnproeverijen bezoeken en kan je genieten van een boottochtje op de prachtige Douro rivier. Met deze reis ga je bovendien op excursie naar porthuizen. 

Israël special 

De reis 'Two cities-one break! (6 dagen)' is tevens een special reis. Bezoek onder andere de beroemde klaagmuur in de oude stad Jeruzalem met een gediplomeerde gids. Je bezichtigt in deze stad verschillende bezienswaardigheden. Volg de straat 'Via Dolorosa' en kom uit bij de Heilige Grafkerk. Uiteraard breng je ook een bezoek aan de oude Joodse wijk. Als je een prachtig uitzicht wil over Jeruzalem kan je de de berg Scopus beklimmen en genieten van het uitzicht.

Nieuws