Ton Vendrig volgt Loek Houtenbos op bij Isropa

Geschreven op 10 november 2016 door Roos

Jordanië is een populaire bestemming bij Isropa
Jordanië is een populaire bestemming bij Isropa
Per januari 2017 zal directeur en mede-eigenaar van reisspecialist Isropa Loek Houtenbos worden opgevolgd door Ton Vendrig. Houtenbos is al eerder gestopt bij Isropa, maar kwam terug nadat in 2013 het bedrijf failliet was verklaard. Drie jaar lang heeft Houtenbos gewerkt aan het opbouwen van Isropa, maar hij vond het nu tijd om afscheid te nemen. “Niet wegens gebrek aan succes, integendeel, maar ik word ouder en vind het tijd om te gaan genieten van mijn vrije tijd.”

“Met een gedreven team zijn we destijds aan de slag gegaan om van Isropa weer een succesvolle onderneming te maken. Gelukkig kunnen we concluderen dat deze missie is geslaagd,” aldus Houtenbos. Met vertrouwen draagt hij de dagelijkse leiding over aan Ton Vendrig, die de afgelopen maanden heeft bewezen de juiste kennis en ervaring te hebben om Isropa naar een volgende fase te brengen.

Ook Ton Vendrig heeft er vertrouwen in. “De ambitie van de aandeelhouders is groot en er is een prachtige basis gelegd om op verder te bouwen. Na drie jaar voor allerlei organisaties projecten te hebben opgepakt is het nu tijd om keuzes te maken.” Houtenbos blijft wel verbonden aan Isropa door de rol van adviseur en aandeelhouder te vervullen.

Nieuws