Schrijf een ervaring over KLM en maak kans op mooie prijzen!

Gratis KLM buslijn nu ook in Eindhoven en Maastricht

Geschreven op 25 mei 2016 door Danique

KLM zet bussen in voor reizigers uit het zuiden
KLM zet bussen in voor reizigers uit het zuiden
Wie voortaan vanuit Maastricht of Eindhoven met KLM vanaf Schiphol wilt vliegen, kan gebruikmaken van de KLM-bus. Nadat ze vorig jaar bekendmaakten bussen in te zetten vanuit het oosten in ons land, laten ze nu weten dat er ook KLM-bussen vanuit Maastricht en Eindhoven worden ingezet. 

Iedereen rondom Maastricht en Eindhoven die straks een vliegticket boekt met de Nederlandse luchtvaartmaatschappij KLM kan gebruik maken van de gratis KLM-bussen. Vanaf 9 juni 2016 gaan de bussen per dag twee keer op en neer rijden tussen Maastricht en Schiphol, met een tussenstop in Eindhoven. Wel moeten de passagiers die hier gebruik van willen maken een ticket boeken met Maastricht of Eindhoven als begin- of eindpunt.

Inzet buslijnen KLM

Topman Pieter Elbers van KLM laat weten dat er gratis buslijnen worden ingezet om zich ook op de Nederlandse markt nadrukkelijker te profileren. Vorig jaar is KLM al begonnen met een succesvolle busverbinding van Nijmegen en Arnhem naar Schiphol. Reizigers die in de grensstreek wonen kiezen steeds vaker voor andere luchthavens als Weeze en Düsseldorf, waardoor het marktaandeel van KLM in deze provincies flink is afgenomen. 

Buitenlandse passagiers

KLM verwacht dat buitenlandse reizigers die Maastricht of Eindhoven willen bezoeken, ook gebruik gaan maken van de KLM-bussen. Maastricht werd in 2008 als laatste binnenlandse vliegbestemming geschrapt, omdat deze vluchten niet meer rendabel waren.