Schrijf een ervaring over KLM en maak kans op mooie prijzen!

Guanacaste Liberia nieuwe bestemming van KLM

Geschreven op 11 april 2019 door Demi

KLM vliegtuig
KLM vliegtuig
KLM gaat vanaf oktober 2019 vliegen naar de Pacifische kust van Costa Rica, naar Guanacaste-Libera (LIR) om precies te zijn. Guanacaste is de op één na grootste regio van Costa Rica. Vier keer per week zal deze bestemming bereikbaar zijn met een KLM vlucht.

Vliegbestemming Guanacaste-Liberia

Pieter Elbers, de CEO van KLM zegt dat Guanacaste-Liberia een waardevolle toevoeging is aan het KLM-netwerk. Deze regio staat o.a. bekend om de schitterende natuur. Samen met San José is dit een unieke vakantiebestemming. Op de heenweg wordt er dan ook een tussenstop gemaakt in San José. Zo kun je deze twee regio`s mooi met elkaar combineren. Vanaf 29 oktober 2019 vliegt KLM vanaf Amsterdam-Schiphol naar Guanacaste-Liberia op dinsdagen, vrijdagen, zaterdagen en zondagen. Deze vluchten worden met de Boeing 787-9 gevlogen. Hierin bevinden zich 219 Economy Class stoelen, 45 Economy Comfort Class stoelen en 30 World Business Class stoelen.

Vluchttijden 

De vlucht vertrekt om 11:35 uur vanaf Amsterdam-Schiphol en komt om 17:15 uur lokale tijd aan in San José in Costa Rica. Vervolgens vertrekt de vlucht om 19:15 uur en landt het toestel om 20:10 uur in Guanacaste-Liberia. De terugvlucht vertrekt om 21:15 uur lokale tijd vanuit Guanacaste-Liberia en arriveert om 13:20 uur op Schiphol. Dit betreft een rechtstreekse vlucht.