Schrijf een ervaring over KLM en maak kans op mooie prijzen!

KLM is de beste luchtvaartmaatschappij

Geschreven op 8 januari 2016 door Vanessa

Reisgraag Award KLM
Reisgraag Award KLM
Het was een lastige strijd in de categorie Luchtvaartmaatschappij, maar Nederlands trots KLM is de uiteindelijke winnaar met een gemiddelde score van 8,2. KLM wordt vooral geëerd om de vriendelijke bemanning aan boord en de stipte vliegtijden. KLM is de grootste en bekendste luchtvaartmaatschappij van Nederland en werkt sinds de fusie in 2004 nauw samen met Air France onder de naam Air France KLM Group. KLM, Koninklijke Luchtvaart Maatschappij is de kern van de KLM Groep. Het is vandaag de dag de oudste luchtvaartmaatschappij die nog onder haar oorspronkelijke naam opereert.

Anton Vos (KLM): "KLM is blij met de waardering die onze klanten hebben gegeven via de website Reisgraag.nl. Elke dag weer zetten onze KLM-collega’s zich in om onze klanten een bijzondere ervaring aan boord te geven."

De Reisgraag Awards zijn 5 jaar geleden in het leven geroepen om een eerlijk beeld te schetsen van de kwaliteit van reisorganisaties. Afgelopen jaar zijn er meer dan 6.000 reviews geschreven, enkel en alleen door reizigers. Alle reviews worden handmatig gecontroleerd. Dit is de enige publieksprijs in Nederland waarbij alleen de ervaring van de consument de doorslag geeft.