Schrijf een ervaring over KLM en maak kans op mooie prijzen!

KLM komt met nieuw initiatief: Het Nachtjeslampje

Geschreven op 7 april 2016 door Danique

KLM Nachtjeslampje
KLM Nachtjeslampje
KLM heeft speciaal voor de kinderen van (zaken)reizigers een Nachtjeslampje ontwikkelt in de vorm van een KLM vliegtuig. KLM wilt met het Nachtjeslampje kinderen laten zien hoelang een familielid nog onderweg is. Door middel van lichtgevende vliegtuigraampjes kunnen thuisblijvers de nachten tellen tot de reizigers weer thuis komen, wanneer ze thuis komen zijn alle lichtjes gedoofd.

Rustgevend voor kinderen

Met het KLM Nachtjeslampje kunnen kinderen precies tellen wanneer hun vader of moeder terug komt. Met dit initiatief wil KLM het ook voor de thuisblijvers, en dan voornamelijk de kinderen, gemakkelijker maken. Kinderen zullen meer inzicht krijgen in hoelang ze één van de ouders of beide moeten missen.

Hoeveel-nachtjes-nog-lampje

Kandidaten van het zakelijke programma BlueBiz die voor 1 mei via klm.nl/zakelijk een ticket boeken, maken kans om zo'n KLM Nachtjeslampje te winnen. Daarnaast is het KLM Nachtjeslampje ook te koop via de webshop en tijdens de vluchten van KLM. Er is ook de mogelijkheid om het Nachtjeslampje te laten leveren tijdens je KLM-vlucht die langer duren dan 1,5 uur.